Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@lienka6246
Hlavne je, ze sa to podarilo.Myslim, ze clovek sa vtedy tesi viac ako ked to ide prirodzene.Mam 21mesacne krstnata dvojicky..🙂
@x5petra, @hasacka no, ja sa priznam, obcas si dam dva obedy, lebo robim v restauracii, a napr. dnes mame bravcovy rezen v cesticku, opekane zemiaky, tatarska a druhe menu su tvarohove gulky so struhankou a maslom. a ja si neviem vybrat, tak jeden obed si dam o 11ej a druhy o 14ej a potom sa do vecera citim jak debil a nejem uz nic. Cez vikend ked som doma nemam problem jest normalne, alebo menej, ale cez tyzden sa to neda 😀
@hasacka
Nic si z toho nerob, moja svagrina pribrala pri oboch detoch okolo 25 kg a do troch mesiacov po porode bola ako prutik.Proste to je asi genetika a viac zavodnovania.Ja som pribrala 15kg 5 mi zostalo az do druheho tehu.Teraz som prave na vahe, ked som otehotnela, kedze som dost schudla pri uvodnych "nevolnostiach".No brucho mam vacsie ako pri prvom tehu v rovnakom stadiu.
jaj baby, z vahy si nic nerobte, chude babenky priberaju ovela viac 😉 pokial nie ste opuchnute, nemate zadrzanu vodu a pod, tak je to prirodzene
ja som teda momentalne na povodnej predtehu vahe 😅 lenze som zacinala na inom leveli vahy ako vy 😉
@hasacka ja som zatial tak 6-7 kg...ale neboj, kamoska mala po porode navyse 20kg (cize pribrala cez 30)....a dala to v pohode za 2-3 mesiace dole 🙂.....a to sa nejako moc netrapila 🙂....tak aj ja tak trosku dufam, ze to pojde dole celkom rychlo.....a myslim, ze vacsie vahy idu rychlejsie dole ako 2-3kilecka 🙂
@hasacka :D no mne do smiechu az tak moc nie je 🙂...ale ked mi niekedy tak chuti 🙂.....uvidim ako to bude, ked zacnem chodit znva do prace, teraz predsa len skoro cely den prelezim, iked v praci zzase len sedim.... 😎 ...a ako som pisala, isto to aj tebe aj mne pojde potom rychlo dole 🙂
@hasacka aj ja ta potesim....tiez mam asi 7-8kg navyse a to vobec nepatrim k tym stihlym 😅 😀 je pravda, ze na zaciatku som pribrala asi 4-5kg za 6-7tyzdnov, lebo mi bolo zle, tak som vtedy zjedla viac....teraz to ani na sebe nevidim, ale podla vahy to ide asi 3 tyzdne a 1kg 😉 ja som tak mala aj pri Miskovi, ze na zaciatku som pribrala viac a na konci som mala navyse len 11-12kg, takze po porode som mala len asi 2kg navyse 😵
@mirip "keby bol chlapec tak aj ked by mal nohy tak ako mal tak by bolo čosi vidieť a to len pri dievčatách to tak je že to treba mať roztiahnuté nohy aby naozaj bolo vidno že dievčatko chlapcovi to trčí hned"
...nie je to tak vzdy, kamoska cakala chlapceka, bol totalne hanblivy, nozicky tak pritisnute k sebe aj s pipikom a gulkami, nakoniec az tesne pred porodom jej oznamili pohlavie 😉
Ahojte... 🙂 🙂
ku tomu priberaniu.. ja som zatial pribrala 3kg.. a to som 2kg nabrala hned v 7-8 tyzdni a potom som mala stale rovnaku vahu - az teraz za posledne 2 tyzdne som pribrala 1 kg.. 🙂
A od vcera uz citim aj ja "stuchanceky" lebo zatial to nemozem nazvat kopancami, je to take slabucke.. ale najlepsie je ze uz som to pocitovala od minuleho tyzdna, ale myslela som si ze to je roztahovanie maternice 😅 😅
Az vcera som si to uvedomila ked som sedela v kancli a zacalo to na jednom mieste asi 5-6 krat po sebe ze to je vlastne babo... 😀 😀 nuz ale ako prvy krat tehotna som vôbec nevedela ze ako to mam citit ked sa babo pohne 😀
ahojte..
tak ja co som bola pred dvoma tyzdnami na poradni,tak som mala navyse 1,5kg...ale zas ja som iny extrem 😒 pri malej som pribrala 25kg..sice som po porode schudla asi tak 10kg a koniec..a to som kojila 2roky...a ked som prestala,tak som pribrala spat 😖 som zvedava na teraz...
@mirip vidis a ja som hrozne chcela aj druhe dievca a tak to vyzera,ze bude opak...som si myslela,ze usetrim aspon na obleceni a zda sa,ze mozem nakupovat odznova 😀 hlavne nech je to zdrave 😵
mna dnes male skoro cely den kopka..zlaticko moje..a vcera konecne koplo aj tatina 😵
baby, s tou hmotnostou je to fakt velmi indivindi...pri Lale som uz v tomto case mala uz okolo 6kg hore, teraz zatial stale tie 2kg, co ale neznamena, ze nenaberiem este 20kg 😅 ono je to mozno aj tym, ze pri Lale som sedela v kancli, isla na obedik, prisla domov, vylozila nohy a muz ma obskakoval, teraz nesedim cely den, ale behame aj trochu po vonku. A pri Laurinke som pribrala najviac v tretom trimestri, ale to bolo aj tymi opuchmi - cela som bola spuchnuta ako ropucha. Ale aj tak nechapem, preco som v porodnici nechala len polku z celeho pribratia 😕 Dojcenim a behanim okolo malej som to ale nejako zhodila a dokonca som pred tymto tehu mala menej kg ako pred Lalou. Ale zhadzovanie tiez zalezi asi od celkovej kostitucie tela, ci s tym mate problem, alebo nie. Mozno sa po tomto tehu budem musiet aj ja snazit cvicenim 🙂 predsa len, nemladnem
jezisi, musim sa ist odvazit baby, normalne ste ma vyburcovali. Uvidime. Donedavna som mala len kilo a pol prirastok, ale uz mi chuti viac ako pred par tyzdnami tak asi som aj pribrala. Ved mi nie su dobre vobec stahovacie bombise co som si kupila vo velkosti 14 pricom moja normalna je 10 tka. 😖
Tak na amnio ma genetik neposlal, podla vysledkov usudil, ze netreba tak sa celkom vytesujem.
@andiekens Aj ja rozmýšľam, či ísť k nemu, alebo radšej k Dosedlovi do Šace.Neviem sa rozhodnúť. A v ktorom týždni ti to robil? V 20. ?

@hasacka ja som pribrala 2kg. Ale keby som si mala vybrat radsej priberiem viac a nech mi je konecne dobre a prestanu nevolnosti vsetkeho druhu ktore mi brania normalne jest. Ja sa musim nutit jest aby babo mohlo rast. Vsetko co zjem mi lezi v zaludku, pripadne chyti obcas spatny chod.