icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

anulik888
20. okt 2010

Ahojte, ja som taky cas pri malej mala nabratych uz zo 9 kil hlavne na zadku a stehnach 😀 a teraz len 2 kila 😎 tak sa dost vytesujem. Aj nocne vyzieracky chladnicky sa este nedostavili a to pri malej som chodila do chladnicky aj 2x za noc.

elskrin
20. okt 2010

Caute baby. Vcera som konecne stopercentne citila asi tak 5 kopancov a aj manzel. Bol nadseny. Aj cez den v praci ma male tlacilo.Tak som bola vystastena. Ja som pribrala od troch do 4 kil.

lulu19
20. okt 2010

ahojte baby tak my uz mame po svadbe juj bola krasna tak by som si ju zopakovala 🙂 uz som pridala aj nejake foto tak mozete kuk .

mirinka7
20. okt 2010

ja zatial do 5 kg navyse 🙂 Ide to zatial v pohodicke pomaly hore 🙂

andrea142
20. okt 2010

ahojte

ja som dnes bola na poradni ,všetko ok, a v sobotu idem na ten morfologický utz. a potom ma objednal na 23.11 na testy na cukor a ďalšia poradňa 24.11

aj ja mám plus 5kíl 🙂
@lulu19 : gratulujem a pekné fotky máte, hlavne tá s bruškom 🙂 ....... my sme mali v pondelok 2.výročie svadby

mirip
20. okt 2010

@lulu19 gratulujem 😉
@andrea142 aj tebe k druhému výročiu 😉
u nás to bolo už tak dávno my sme mali 6te 2. oktobra 😀

lubka78
20. okt 2010

@lulu19 gratulujem, tak sa tesime s tebou 🙂 😵

@andrea142@mirip aj vam gratulujem 😉

my sme mali uz ani neviem asi 8.vyrocie, ale v juni 😉

gotima
21. okt 2010

@bezaz Dakujeme za tabulku, je krasna 🙂

@andiekens Ta ja teraz byvam na Tahanovciach...ale co ty vies, mozno sa niekde stretneme 😉 Tak som zvedava ze kolko mi vyuctuju teraz za to 3D v tom 20.tyzdni. Dufam ze nas drobec sa bude chciet ukazat uz na poradni a ak nie tak sa tiez spolieham na to ze Dankovcik to odhali 😀 A neboj hned ako sa dozviem pohlavie dam vediet 🙂 Ja mam strasny citak a dievcatko ale v poslednom case sa mi stale sniva ze to bude chlapcek..tak som fakt zvedava. 🙂

luciaschur
21. okt 2010

@gotima Ty si objednaná k Dankovčíkovi? JA som sa včera mailom objednávala a prizvukovala som, že chcem u pána Dr. Dankovčíka, no a odpísala mi Muranská. Ja nechcem mať u nej 3D ultrazvuk. Počula som, že je o ničom, že nevie tak vysvetliť, proste žiaden zážitok.

andrea142
21. okt 2010

@mirip
@lubka78 : díky baby 🙂

gotima
21. okt 2010

@luciaschur Muranska a Dankovcik robia v jednej ordinacii ale pokial viem, tak Muranska sa specializuje na 3D v 12tt ...cize to prve, a to druhe v 20tt robi pokial viem Dankovcik. Ale aj pokial by ti ho robila Muranska tak sa nemas coho bat. Ja som sice Dankovcika este nezazila, ale Muranska bola pri vysetreni velmi mila a tiez mi vsetko pekne vysvetlila a poukazovala...Aj srdiecko nam dala popocuvat a nemala som pocit ze by nejako odflakla to vysetrenie...Prve co mi povedala, ze drobec ma nosovu kosticku a tym padom vylucila dawnov syndrom a ked ma upokojila tak pokracovala vo vysetreni...srdiecko,zaludocek, traviaci trakt...A vsetko mi do podrobna vysvetlila.Ukazala nam aj mozocek ale vysvetlila ze podrobne vysetrit sa da az od 20tt.Takze nic sa neboj.Podla mna ti tam daju Dankovcika a ak aj nie, tak Muranska nie je az taka zla. Aspon z mojich skusenosti. 🙂 Nakoniec mi dala aj jednu fotku dobca a za to vsetko som platila 20 eur...ale viem ze maju poplatok od 20-30 eur, aj ked neviem od coho sa odvija. A objednana este nie som. Buduci tyzden mam poradnu u svojho dokyho a az ked mi da vymenny listok tak sa planujem objednat. 🙂 Ale urcite pokial chces usetrit nejake prasule tak odporucam skor Dankovcikovu ordinaciu nez Sacu.

adka84
21. okt 2010

ahojte kocky, tak my sme dnes boli na morfologicky UTZ. krasne nam doktor vstko poukazoval a okomentoval 🙂 .a babatko nam krasne ukazalo, co ma medzi nozkami 🙂 . malickeho pipika 🙂

gotima
21. okt 2010

@adka84 Gratulujem k chlapcekovi 🙂

luciaschur
21. okt 2010

@gotima ĎAkujem za info. Potrebujem aj na vyšetrenie 3D výmenný lístok?

andiekens
21. okt 2010

@luciaschur potrebujes k nim nie len vymenny listok, ale aj hodnoty triple testu a tehu knizku. maju spickovy usg, takze ktokolvek ta bude vysetrovat, mozes si byt ista, ze to bude kvalitne. dankovcik ma meno aj charizmu, takze sa necudujem, ze chces ist k nemu.. ja som ani nevedela, ze je tam aj ina dr.

andiekens
21. okt 2010

@adka84 jeej, gratulujeeem 😵

andiekens
21. okt 2010

@gotima a uz vies, kde by si chcela rodit ? 🙂

sindy107
21. okt 2010

cawte baby..tak testy dopadli dobre..dnes este usg..dufam ze bude v poriadku a povie mi aj pohlavie..no aloe stale neviem preco ma boli podbrusko a vajecniky..nie stale ale sem tam..a pohyby pri viacrodicke este stale len take mrvenie...to je cudne nie???uz by som mala mat poriadne a nic...trosku mam obavy ale myslim ze babo je lenive ta preto..placentu mam na zadnej strane tak by som mala citit pekne..vy uz pisete o kopancoch tak vam zavidim.. ☹

hasacka
21. okt 2010

Tak sme tu z poradne .. Budeme mať dievčatko .))) a to, že som pribrala 10 kg je vraj v pohode .)

adka84
21. okt 2010

dakujem vam za gratulacie 😉 . veeeeelmi sa s manzelikom tesime na nasho chlapceka 🙂

andrea142
21. okt 2010

@adka84 gratulujem k chlapčekovi a
@hasacka k dievčatku 🙂

fodorka
21. okt 2010

baby super tak uz sa nam to rozbieha pomaly kazda bude vediet pohlavie mi sme nadseny ze budeme mat druheho chlapiska 🙂 ked bude takyto zlaty a sikovny ako nas Marko tak to bude nadhera🙂 marko sa uz teraz horzne tesi...vzorny bracek 😉 a k tym kilam ja ako prvorodicka som pribrala 23kg takze ale to som zrala vsetko aj v noci a podobne poviem vam hovorila som si ze sak co ved to potom zhodim ale bola to makacka ako svina! asi mesiac po porode som zacala s brusakmi potom stepper nejake aerobicove cviceniak otmu a trvalo mi 13mesiacov kym som to zhodila a aj to mi ostali nejake 3kilecka navyse oproti vahe pred tehu..takze teraz po mojej skusenosti sa snazim drzat aby to nebolo viac ako 15kilov co povedal doki vraj by nemalo kedze doteraz mam 5kil navyse....tak sa tesim ako blska 😉 ja som si myslela ze ked mi vravela ze kojenim to z teba odide velke trt neodislo same ani pol kila!!!a tak teraz jem ako clovek /normalne/ 😎 obcas aj zhresim ale tak uz pri malom sa asi nai tak vel apribrat neda🙂

hasacka
21. okt 2010

@andrea142 ďakujemeeeee .)))

nellie_
21. okt 2010

Aj ja uz chcem mat vyriesenu pohlavnu zahadu... 😉 😀 😀

gratulujem baby... 🙂 🙂

@hasacka - no vidis a take nervicky si si zbytocne s tymi kilami robila vcera.. 😉

gotima
21. okt 2010

@luciaschur Nie je za co. Vymenny listok potrebujes urcite a aj tehotensku knizku.To som mala ja pri prvom 3D. A ako pisala @andiekens tak zrejme aj tie vysledky triple testu. 🙂 A tiez si myslim ze ten ultrazvuk si uzijes pri akomkolvek lekarovi 😉 Daj potom vediet ci si bola spokojna...kedy to mas termin toho 3D?

andiekens
21. okt 2010

@gotima a ty si vlastne preco mala robeny 3D uz v 12tt, si mala nejaky problem, ci len tak ? 🙂

hasacka
21. okt 2010

@nellie_ teraz som stastna, lebo babo je OK a to je najdolezitejsie .))

nellie_
21. okt 2010

@hasacka - a presne to je najpodstatnejsie.. co tam po kilach... 😉 🙂 🙂

luciaschur
21. okt 2010

@gotima Ešte mi ho nedala, len si pýtala moje telefónne číslo, asi sa telefonicky ozve. Dobre vedieť, že treba aj tie výsledky, lebo už ich mám, len nemám zapísané v knižke, takže skočím k lekárovi aj po výmenný rovno. Joj tak sa už teším. Veľmi by som chcela vedieť, čo to nosím v brušku. 😉 😀 Ozvem sa ak budem po, ale asi to ešte dva týždne potrvá kým sa k nemu dostanem. 😔

gotima
21. okt 2010

@andiekens Tak stale rozmyslam medzi novou a starou. V starej mame lekara, u ktoreho rodilo viac cleniek nasej rodiny a boli nadmieru spokojne, 😉 ale v novej je zase vraj lepsie vybavenie co sa tyka pristrojov na zachranu zivota novorodeniatka v pripade komplikacii...Este som v stadiu rozhodovana a co ty?Ale k novej to mam zase blizsie z domu...spustim sa tam okolo amfiku.Vazne este neviem 🙂