icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

bay
27. okt 2010

No ja som rodila tiez v Ruzinove a idem tam zas 😵 Ja som bola spokojna 😵 So zlym pristupom sestriciek som sa nestretla. Raz ma jedna sice odbila ale co uz, som si pomyslela svoje a o hodinu uz prisla a bola mila. Hold asi som ju zastihla v zlej chvili. Inak vzdy ochotne a mile.

@andrea142 Ja tam idem 10.11. A aspon viem kolko si mam nachystat financii. Dik 😀

erika1983
27. okt 2010

ty kokso to su poriadne paky za to 3D, ja este neviem ci idem, lebo s mojim lekarom som sa dohodla tak ze ked neuvidi pohlavie o dva tyzden tak potom spravi 3D, lebo mi chceme kvoli pohlaviu 🙂
no v DS to iste nebue tolko, a ste nepozerali niekde v okolitych mestach ci to nie je lacnejsie???

andrea142
27. okt 2010

@erika1983 : mne akúrat sestra hovorila ,že keď ona čakala bábo tak jedna baba písala ,že bola v Brne a tam to vyšlo okolo 500sk ( rok 2008 ). ja som ešte kukala GPN tam to bolo 63,07€ ale túto záhradnícku mám blízko autobusovej stanice . ale keď som hľadala tak mi to vyhodilo aj jednu stránku na MK 3D utrazvuk kde a za koľko ---- s nejakým takým názvom. 😅....tam to majú asi rozpísané. idem kuknúť

andrea142
27. okt 2010

@bay : nie je začo 😉 😀

bay
27. okt 2010

@andrea142 Aaaale je. Aspon viem kolko "ukradnut" mm aby mi aj ostal dobry bonus 😀 😀

andrea142
27. okt 2010

@bay 😀 😀 😀

sjuzi
27. okt 2010

Ahojte, ja idem na 3D do HC, za 40€, cez víkend sa tam platí 45€.

@erika1983 pri Miškovi som bola v DS, tuším sme tiež platili nejako tak... už si nespomínam, ale písala som to do tej diskusie onoho času...

erika1983
27. okt 2010

@sjuzi a u koho si bola v ds ???

adka84
27. okt 2010

@jabadaba ahoj, prosim ta, u koho z GPN budes rodit?

hasacka
27. okt 2010

baby , ktoré máte dievčatká, neviete , či sa môžu miminkám dávať detské nášničky aj z bieleho zlata, alebo je vhodnejšie žlté?

bezaz
27. okt 2010

@hasacka to je jedno 😉 nasej v porodnici napichli este moje zo zlteho zlata a muz potom kupil asi o mesiac z bieleho, tie ma doteraz 🙂

evinka2
27. okt 2010

@mariannet Ďakujem 🙂 Ano, vraj je to z toho........

bezaz
27. okt 2010

@hasacka este ma napadlo, aspon podla mna je lepsie na zaciatok, kym baby len lezi, kupit visiace nausnice, nie len take tie bodky, kamoska take kupila dcerke a ta mala vkuse odrate za uskom z nausnice, ako tam trcala 😅

evinka2
27. okt 2010

@skippy7 najprv som bola sama, a potom sme boli dve 🙂 je to izba pre dvoch....

nelle
27. okt 2010

Ahojte, dievčence, dnes som bola v poradni, výsledky z triple som dostala po 5 týždňoch (!) od odberu a aj to som sa opýtala, či je to v poriadku a povedala, že všetko je negatívne 🙂 teším sa. a prirodzene by som to nebola ja (veľký zvedavec), keby som sa neopýtala na pohlavie: bude to dievčatko 🙂 hrdý otecko sa, samozrejme, veľmi potešil, lebo to predpovedal, takže bude mať svojho maznáčika a miláčika 😀

hasacka
27. okt 2010

@bezaz ďakujem za radu .. samozrejme, kupim take visiace .. len mama ma plasila, ze sa dava len zlte zlato .)) ale zas moja mama si to pamata spred 27 rokov .)))

hasacka
27. okt 2010

@nelle Gratulujem k dievčatku i k negatívnym výsledkom.)

erika1983
27. okt 2010

@nelle gratulujem k dievcatku 🙂

@hasacka a aj podla mna je jedno ci biele alebo zlate, ale tiez odporucam tak visiace 🙂
dnes je krasne my sme teraz dosli od tretej dnu

sirinka
27. okt 2010

@hasacka najvhodnejsie je podla mna nechat nastrelit a tie nausnicky nechat isty cas v uskach...az potom vymenit za klasicke....a to uz je uplne jedno ake zlato...zalezi, co sa vam paci, resp. dostanete...

bezaz
27. okt 2010

@sirinka nastrelit sa daju len nevisiace, takze nastrelit by som dala, az ked baby sedi, prave koli tomu podrazdeniu nausnicou za uskom.. u nas v porodke uska prepichavaju ihlou 😉

bezaz
27. okt 2010

opat vyzva, baby, co uz viete pohlavie a chcete to pridat do tabulky, plz, piste mi do IP, nestiham sledovat dianie 😉

sirinka
27. okt 2010

@bezaz obidvom babam som nechala nastrelit, ten uzaver vzadu je urobeny tak, ze hrot vobec netrci...ani raz nemali za uskom nic podrazdene...takisto ziadna krv pri nastrelovani, ziadne zapaly, ani poriadne neplakali...klasicke prepichovanie uz ani mnoho pediatrov neodporuca, je to o dost drastickejsia metoda...a ja som ich v 15stke vyskusala obidve a viem aj porovnat 😝

erika1983
27. okt 2010

no aj ja som za ten nazor ze co najskor, kym to tak to babetko nevnima, my sme mali mesiec ked som davala, a pri zlatych je mala sanca zapali

bezaz
27. okt 2010

@sirinka my sme dali rovno v nemocke, mala nic nemala, kamoska davala nastrelit a mala v kuse zapalene uska, otlacene a oskrete 😅 tak asi podla kazdeho skusenosti.. resp preto pisem, ze ked nastrelit, tak uz sediace dietko, ked si tolko nelezi na uskach.. 🙂

tabulka https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al...

jabadaba
27. okt 2010

@adka84 asi u Czirokovej, k tej chodim a bola pri porode aj prveho dietata. S nou som nejako ratala aj teraz, ona zas s tym, ze rodit budem v Kochu. No ale uz akosi nespomina nic, budem sa jej musiet popytat ako to vidi perspektivne.

jabadaba
27. okt 2010

@bezaz Oznamim 11. teho, to by sa uz malo na morfo dat zistit, uz sa neviem dockat. Teraz napr. ja este netusim. Vysledok testu Inteligender beriem s velkou rezervou, asi som len vypraskla prachy....podla neho mi vysiel chlapcek. Tak uvidim s cim pridem.

jabadaba
27. okt 2010

@skippy7 hej hej, ja verim, ze budem u neho spokojna opat, osvedcil sa aj prvy krat. Tak super, ze aj ty si s nim mala dobru skusenost. Ozik, a vitaj medzi nami, marcovymi dievcatami. 😉

sirinka
27. okt 2010

@bezaz no vidis a ja mam opacnu skusenost, kamosky co nechali prepichnut, tak mali niekolko mesiacov problemy...jednej dokonca museli vybrat a nechat zarast, potom uz dala nastrelit radsej...