Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ty kokso to su poriadne paky za to 3D, ja este neviem ci idem, lebo s mojim lekarom som sa dohodla tak ze ked neuvidi pohlavie o dva tyzden tak potom spravi 3D, lebo mi chceme kvoli pohlaviu 🙂
no v DS to iste nebue tolko, a ste nepozerali niekde v okolitych mestach ci to nie je lacnejsie???
@erika1983 : mne akúrat sestra hovorila ,že keď ona čakala bábo tak jedna baba písala ,že bola v Brne a tam to vyšlo okolo 500sk ( rok 2008 ). ja som ešte kukala GPN tam to bolo 63,07€ ale túto záhradnícku mám blízko autobusovej stanice . ale keď som hľadala tak mi to vyhodilo aj jednu stránku na MK 3D utrazvuk kde a za koľko ---- s nejakým takým názvom. 😅....tam to majú asi rozpísané. idem kuknúť
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/kde-najst-a-kolko-stoji-3d-ultrazvuk/ ...ale je to troška staršie
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/3d-ultrazvuk-u-mudr-foldesa-skusenosti-a-recenzie/
našla som... MUDr. Foldes...
baby , ktoré máte dievčatká, neviete , či sa môžu miminkám dávať detské nášničky aj z bieleho zlata, alebo je vhodnejšie žlté?
Ahojte, dievčence, dnes som bola v poradni, výsledky z triple som dostala po 5 týždňoch (!) od odberu a aj to som sa opýtala, či je to v poriadku a povedala, že všetko je negatívne 🙂 teším sa. a prirodzene by som to nebola ja (veľký zvedavec), keby som sa neopýtala na pohlavie: bude to dievčatko 🙂 hrdý otecko sa, samozrejme, veľmi potešil, lebo to predpovedal, takže bude mať svojho maznáčika a miláčika 😀
opat vyzva, baby, co uz viete pohlavie a chcete to pridat do tabulky, plz, piste mi do IP, nestiham sledovat dianie 😉
@bezaz obidvom babam som nechala nastrelit, ten uzaver vzadu je urobeny tak, ze hrot vobec netrci...ani raz nemali za uskom nic podrazdene...takisto ziadna krv pri nastrelovani, ziadne zapaly, ani poriadne neplakali...klasicke prepichovanie uz ani mnoho pediatrov neodporuca, je to o dost drastickejsia metoda...a ja som ich v 15stke vyskusala obidve a viem aj porovnat 😝
no aj ja som za ten nazor ze co najskor, kym to tak to babetko nevnima, my sme mali mesiec ked som davala, a pri zlatych je mala sanca zapali
@sirinka my sme dali rovno v nemocke, mala nic nemala, kamoska davala nastrelit a mala v kuse zapalene uska, otlacene a oskrete 😅 tak asi podla kazdeho skusenosti.. resp preto pisem, ze ked nastrelit, tak uz sediace dietko, ked si tolko nelezi na uskach.. 🙂

No ja som rodila tiez v Ruzinove a idem tam zas 😵 Ja som bola spokojna 😵 So zlym pristupom sestriciek som sa nestretla. Raz ma jedna sice odbila ale co uz, som si pomyslela svoje a o hodinu uz prisla a bola mila. Hold asi som ju zastihla v zlej chvili. Inak vzdy ochotne a mile.
@andrea142 Ja tam idem 10.11. A aspon viem kolko si mam nachystat financii. Dik 😀