icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sirinka
28. okt 2010

@bay
@bebulik to vam zavidim...ja tie moje neviem prinutit chodit....bud sa chcu nosit, alebo vozit...kazdy den absolvujeme kratke prechadzky a vacsinou je to boj minimalne s jednou, lebo sa hadze o zem a chce ist na ruky....

prsky
28. okt 2010

@dendy1 dik za info a gratulujem k dobrym vysledkom 🙂 my sme pri Lale boli na 3D v 25tt - tiez nam odporucili az medzy 25-27tt a zas tak nejak sa znova objedname aj teraz (v 22/23tt mame morfo, takze sa uz ani moc nenacakame 🙂 )

bebulik
autor
28. okt 2010

@sirinka 🙂 to su nase deticky pripravia nam kazdy den prekvapenia 🙂
xixi moju zase musim tahat na ruky ja lebo by mi utiekla na kraj sveta 🙂))

prsky
28. okt 2010

@bebulik ja chodim vela do prirody aj kvoli psom a tam len v manduce - ani neviem aky terenny kocik by mi moc nepomohol na miestach, kam chodime😀 a chodime tak aj teraz, hoci uz dost chodi (vdaka bohu za psov, lebo ked ideme bez nich, tak chodza trva 1000x dlhsie ako s nimi, lebo za nimi beha). Za ruky som nikdy nevodila, tiez v zaciatkoch chodila po stvornozky, ked sa niekam potrebovala dostat - aj vonku na ihrisku ci v parku 😉 Ked uz si bola istejsia v chodzi, tak ma za ruku nechcela drzat, teraz uz ma chyta sama od seba a ucim ju samozrejme na opatrnosti pri ceste (tam sa chytime za ruku, pozrieme, ci nejde auticko a potom "lychlo" prebehneme - to ju bavi).

bezaz
28. okt 2010

sranda, ja mam taku istu skusenost ako @prsky, na zaciatku za ruku ani za svet, teraz si praveze sama pyta "ucicku" my von chodime na striedacku kociarikom a peso, musela som cepovat hlavne, aby sa neutrhla na cestu, ale teraz uz automaticky dava ruku, po chodnikoch a pesej zone chodi sama 😉 u nas je skor problem otvorene dvere na hrackarstve, zakyva mi ze mami cau a ide dovnutra, total ignoracia 😅

bebulik
autor
28. okt 2010

@bezaz @prsky ja verim 🙂 ze sa to u nas tiez obrati 🙂
mne nevadi ked chodi 🙂 sama ... len to ze ju to laka na miesta kam nema 🙂)))

ale "cestu" sa ucime od zaciatku .... pozor auticko 🙂 a utekame cez cestu 🙂

zanuska
28. okt 2010

Ahojte babenky po dlhom case pisem no sledujem vas pisete o svojich lekaroch ja tych z blavy a okolia nepoznam tak som sa nepridala 😉 no uz zajtra idem geneticke po vysledky poviem vam od strachu vnoci spat nebudem ale dufam dopadne vsetko dobre a budem vediet 100% pohlavie 😉 a este k tomu aj maly je chory takze toto bola druha prebdena noc este jedna ista koly vysledkom a dalej uvidime 😒 :co sa tyka prehadzok ked mal maly tolko jak vase deticky aj mi sme chodili pesi o kociku nechcel pocut a teraz je pravy opak lenivy neprejde ani par metrov uz krici ze nevladze 😅 takze sa vozime v kociku 😀

andrea142
28. okt 2010

@prsky
@bezaz
@bebulik
@sirinka @bay ....to máte super. tak moja ledva chodí. keď ideme von na prechádzku bez kočíka tak sa iba vlečie a ja mám strašné nervy lebo 20 min. cesta nám trvá aj hodinu aj viac. a teraz by iba v kočíku sedela. a keď nemáme kočík tak sa iba na ruky pýta. neviem čo s ňou urobím keď bude druhé v kočíku 🙄

bezaz
28. okt 2010

@andrea142 no ked ideme bez kociara, vzdy to konci tym, ze asi 150m od domu zacne strasne revat a nechce ist dalej, ja ju presviedcam, ze ju na ruky nemozem zobrat, lebo ma bude brusko boliet, tak ideme s revom domov 😀 a tiez sa rada vyvaza, baron hnida 😵

bebulik
autor
28. okt 2010

@andrea142 🙂 tak to teda mame o srandu iste postarane 🙂 mozno maminky co cakaju 3tie nam poradia 🙂 @sirinka nemas radu pre nas 🙂 ako s dvoma malymi deturencami vonku?

bebulik
autor
28. okt 2010

@bezaz moja este nevie... nechape ze v brusku je babatko ... pekne jej to stale vysvetlujem skusam ukazovat na obrazkoch... este je drobec na to takze ani moje vysvetlenie ze maminka nevladze, ze v brusku ma babatko nezabera.... prekonam sa a nesiem ju na rukach 😒

sirinka
28. okt 2010

@andrea142
@bebulik tak ja mam dvojkocik a manducu...inac sa najme zo taciatku nedalo...teraz uz obcas prejdeme aj peso spolu vsetky tri 😀

bezaz
28. okt 2010

@bebulik ja poviem, ze ma bude boliet brusko, inak by to tiez nepochopila.. o boleni uz vie svoje, tak to sem tam aj akceptuje, ael zvycajne ani to nezabera a reve dalej 😒

bebulik
autor
28. okt 2010

@sirinka takze pripravit sa na najhorsie 😀

sirinka
28. okt 2010

@bebulik ale ty si pisala, ze tvoja pochodi, ci nie?

bebulik
autor
28. okt 2010

@sirinka 🙂 ano chodi .... ja sa len smejem ze "dve deti" nie "jedno" 🙂
urcite mas doma poriadnu zaberacku ....

sirinka
28. okt 2010

@bebulik tak hej, niekedy je to dost zaujimave...a paradoxne, najlepsie je to prave vonku, vnutri viac vystrajaju...no, aj teraz sa klarka vtrepala magde do postielky, aby ju zobudila...

andrea142
28. okt 2010

@sirinka : no toho sa desím aj ja ,že vlezie k bábetku do postieľky, preto sme robili aj izbu aby si pekne zvykla, že ona spí vo veľkej a bábo bude v postieľke. ..... a hlavne na malú upírku(Lili) 😀 budem musieľ dávať pozor ,lebo mi teraz prechádza obdobím ,že hryzie 😅 ............ včera aj predvčerom sesternicu tak pohrýzla ,že jeden deň skoro až do krvi a včera ,jej zostali poriadne otlačky zubov. 😅
@bezaz
@bebulik : ohľadne bruška keď sa jej spýtajú ,že kde je bábätko tak ukáže na moje brucho.... občas na svoje 😀 😀 😀 ...niekedy aj pohladká...... a je strašne vytešená ,že bude mať súrodenca,len podľa mňa ona si myslí ,že sa s bábätkom hneď bude môcť hrať ako s bábikou. 😀 😀 😀 ...... niekedy sa z nej idem pocikať ako ukladá bábiku do kočíka...chytí hlavu jednou rukou a druhou pod zadkom a pekne pomaličky ju vloží do kočíka 😀 😀 😀...neviem odkiaľ to nabrala.

síce som dvojkočík zavrhla , no ale znova nad ním uvažujem

sirinka
28. okt 2010

@andrea142 u nas teraz hryzie ta mensia...

elesarka
28. okt 2010

@dendy @prsky , tak uz mam morfo v GPN za sebou aj ja. Robil mi ho Ditte. Chudacisko sa potrapil, lebo krpec moc nespolupracoval, tak mal problem popozerat vsetko ako by chcel. Povedal ze uz som dnes osma a ze len jedno babatko, bolo dobre otocene 😒 Tak sme sa trapili skoro 3/4 hodinu, aj mi to uz bolo neprijemne, ked sa snazil, aby sa baby lepsie natocilo. Vsetko mi pekne okomentoval aj to ze to bude chlapec potvrdil. Aj srdiecko sme prezreli, s tym bol asi najvacsi problem, lebo nie a nie dobre zamerat, ale snad sa mu to nakoniec podarilo, lebo v sprave mame ze je vsetko O.K. Fotky mame dve ale nic moc. Pred tvarickou slapa z nozky, a na druhej len hlavicka brusko, tie co mam z NT UTZ, su teda lepsie, tu fakt mam problem definovat co tam je. A vazime cca. 392g.
Dendy ty mas termin porodu len den predo mnou, ale vahu mate skoro o 100g viac. Hovoril ti aj centimetre? Tie ja neviem.
Na 3D som objednana, ked budem 24+3 tak sa uz tesim. Snad bude mat babo lepsiu naladu a uvidime ho lepsie, lebo teraz bolo fakt pokrutene ze som nerozoznala kde su nohy a kde ruky 😒

andrea142
28. okt 2010

@elesarka : moje váži 363g tak nie si pozadu. aj ja idem na 3D v 25tt ... dĺžku neviem

elesarka
28. okt 2010

@andrea142 dik. To ma len moja mama vystrasila, ze jakto ze nema aspon pol kila, ze je nejake podvyzivene.
Ale tak ona nema prehlad, kolko by asi malo v danom tyzdni mat, tak som len chcela porovnat.
Pribrala som 6 kg, takze urcite je dobre zivene 😉

andrea142
28. okt 2010

@elesarka tak hej a keby niečo nebolo v poriadku tak ti to lekár aj tak povie. aj ja sa snažím nepočúvať ak mi doma niečo do toho radia, lebo potom sa zbytočne stresujem 😅 a pri Lili to skoro vždy. hneď to rodina porovnáva s ostatnými deťmi a nepozerajú na to že strašia tehotnú 😠 .........ja mám plus 5kg

prsky
28. okt 2010

@elesarka takze robi morfo aj Ditte? kuul, dufam, ze 11teho ho chytim aj ja 🙂

elesarka
28. okt 2010

@prsky ano, Ditte robi vo stvrtok a piatok hovoril dnes. Takze toho 11-teho je tusim stvrtok, tak bude robit asi on. 😉

adka84
28. okt 2010

@elesarka my sme tiez boli na morfo u Ditteho. bol skvely, krasne nam vsetko povysvetloval a poukazoval. aj pipika mame krasne na fotke. mali sme stastie, ze babatko malo nozky od seba. ale tiez donho musel trochu postuchat 🙂 . a nase ma vahu 370 g.

adka84
28. okt 2010

my sme objednani na 3D v 24tt+1, cize zaciatok 25 tyzdna

prsky
28. okt 2010

@elesarka jj..to je stvrtok..to by bolo super 🙂

mariannet
28. okt 2010

@dendy1 a dali ti aspon nejaku fotku?.....myslela som si, ze ano, kedze sa za to priplaca 20eur a normalne ma byt tento ultrezvuk zadarmo.....

martinex
28. okt 2010

ahojte,tak ja som bola dnes na utz,ale dr. bol nejaky divny,nic nevravel,iba pokukal,ani mi monitor neotocil,takze som ani maleho nevidela..len zahlasil ze je vsetko ok...a z papierov sa mi podarilo vycitat,ze mame okolo 385g 😵