Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@bebulik ja chodim vela do prirody aj kvoli psom a tam len v manduce - ani neviem aky terenny kocik by mi moc nepomohol na miestach, kam chodime😀 a chodime tak aj teraz, hoci uz dost chodi (vdaka bohu za psov, lebo ked ideme bez nich, tak chodza trva 1000x dlhsie ako s nimi, lebo za nimi beha). Za ruky som nikdy nevodila, tiez v zaciatkoch chodila po stvornozky, ked sa niekam potrebovala dostat - aj vonku na ihrisku ci v parku 😉 Ked uz si bola istejsia v chodzi, tak ma za ruku nechcela drzat, teraz uz ma chyta sama od seba a ucim ju samozrejme na opatrnosti pri ceste (tam sa chytime za ruku, pozrieme, ci nejde auticko a potom "lychlo" prebehneme - to ju bavi).
sranda, ja mam taku istu skusenost ako @prsky, na zaciatku za ruku ani za svet, teraz si praveze sama pyta "ucicku" my von chodime na striedacku kociarikom a peso, musela som cepovat hlavne, aby sa neutrhla na cestu, ale teraz uz automaticky dava ruku, po chodnikoch a pesej zone chodi sama 😉 u nas je skor problem otvorene dvere na hrackarstve, zakyva mi ze mami cau a ide dovnutra, total ignoracia 😅
Ahojte babenky po dlhom case pisem no sledujem vas pisete o svojich lekaroch ja tych z blavy a okolia nepoznam tak som sa nepridala 😉 no uz zajtra idem geneticke po vysledky poviem vam od strachu vnoci spat nebudem ale dufam dopadne vsetko dobre a budem vediet 100% pohlavie 😉 a este k tomu aj maly je chory takze toto bola druha prebdena noc este jedna ista koly vysledkom a dalej uvidime 😒 :co sa tyka prehadzok ked mal maly tolko jak vase deticky aj mi sme chodili pesi o kociku nechcel pocut a teraz je pravy opak lenivy neprejde ani par metrov uz krici ze nevladze 😅 takze sa vozime v kociku 😀
@prsky
@bezaz
@bebulik
@sirinka @bay ....to máte super. tak moja ledva chodí. keď ideme von na prechádzku bez kočíka tak sa iba vlečie a ja mám strašné nervy lebo 20 min. cesta nám trvá aj hodinu aj viac. a teraz by iba v kočíku sedela. a keď nemáme kočík tak sa iba na ruky pýta. neviem čo s ňou urobím keď bude druhé v kočíku 🙄
@sirinka : no toho sa desím aj ja ,že vlezie k bábetku do postieľky, preto sme robili aj izbu aby si pekne zvykla, že ona spí vo veľkej a bábo bude v postieľke. ..... a hlavne na malú upírku(Lili) 😀 budem musieľ dávať pozor ,lebo mi teraz prechádza obdobím ,že hryzie 😅 ............ včera aj predvčerom sesternicu tak pohrýzla ,že jeden deň skoro až do krvi a včera ,jej zostali poriadne otlačky zubov. 😅
@bezaz
@bebulik : ohľadne bruška keď sa jej spýtajú ,že kde je bábätko tak ukáže na moje brucho.... občas na svoje 😀 😀 😀 ...niekedy aj pohladká...... a je strašne vytešená ,že bude mať súrodenca,len podľa mňa ona si myslí ,že sa s bábätkom hneď bude môcť hrať ako s bábikou. 😀 😀 😀 ...... niekedy sa z nej idem pocikať ako ukladá bábiku do kočíka...chytí hlavu jednou rukou a druhou pod zadkom a pekne pomaličky ju vloží do kočíka 😀 😀 😀...neviem odkiaľ to nabrala.
síce som dvojkočík zavrhla , no ale znova nad ním uvažujem
@dendy @prsky , tak uz mam morfo v GPN za sebou aj ja. Robil mi ho Ditte. Chudacisko sa potrapil, lebo krpec moc nespolupracoval, tak mal problem popozerat vsetko ako by chcel. Povedal ze uz som dnes osma a ze len jedno babatko, bolo dobre otocene 😒 Tak sme sa trapili skoro 3/4 hodinu, aj mi to uz bolo neprijemne, ked sa snazil, aby sa baby lepsie natocilo. Vsetko mi pekne okomentoval aj to ze to bude chlapec potvrdil. Aj srdiecko sme prezreli, s tym bol asi najvacsi problem, lebo nie a nie dobre zamerat, ale snad sa mu to nakoniec podarilo, lebo v sprave mame ze je vsetko O.K. Fotky mame dve ale nic moc. Pred tvarickou slapa z nozky, a na druhej len hlavicka brusko, tie co mam z NT UTZ, su teda lepsie, tu fakt mam problem definovat co tam je. A vazime cca. 392g.
Dendy ty mas termin porodu len den predo mnou, ale vahu mate skoro o 100g viac. Hovoril ti aj centimetre? Tie ja neviem.
Na 3D som objednana, ked budem 24+3 tak sa uz tesim. Snad bude mat babo lepsiu naladu a uvidime ho lepsie, lebo teraz bolo fakt pokrutene ze som nerozoznala kde su nohy a kde ruky 😒
@elesarka tak hej a keby niečo nebolo v poriadku tak ti to lekár aj tak povie. aj ja sa snažím nepočúvať ak mi doma niečo do toho radia, lebo potom sa zbytočne stresujem 😅 a pri Lili to skoro vždy. hneď to rodina porovnáva s ostatnými deťmi a nepozerajú na to že strašia tehotnú 😠 .........ja mám plus 5kg
my sme objednani na 3D v 24tt+1, cize zaciatok 25 tyzdna
ahojte,tak ja som bola dnes na utz,ale dr. bol nejaky divny,nic nevravel,iba pokukal,ani mi monitor neotocil,takze som ani maleho nevidela..len zahlasil ze je vsetko ok...a z papierov sa mi podarilo vycitat,ze mame okolo 385g 😵

@bay
@bebulik to vam zavidim...ja tie moje neviem prinutit chodit....bud sa chcu nosit, alebo vozit...kazdy den absolvujeme kratke prechadzky a vacsinou je to boj minimalne s jednou, lebo sa hadze o zem a chce ist na ruky....