Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@dendy1 ved toto.. vcera som zistila, ze su dve verzie a to UNI a REVERSE UNI. ako vravis, rucka sa neda preklapat, ale pri tom druhom sa da otocit sedacia cast. takze zas dilema.. 😀 ale asi predsa bude lepsie, ak sa bude dat menit aspon sedacia cast.. nech vidim, co drobec bude vystrajat pri kocikovani 🙂
@matyasovsz len tie x-lander kociky su polske?lebo ja nezijem na slovensku a asi si bude m teda kocitk kupovat tu v taliansku, tu som ich nevidela....
@zibritka ja som si chcela kupit tehotensku bundu alebo kabat, lebo budem kazdy den v zime vonku.. a potom ho jednoducho predat. skor predam tehotensku budnu, ci kabat ako klasicku mne o cislo vacsiu bundu. ja sa poznam, keby som si kupila o cislo vacsiu budnu o rok ju uz neobleciem..
@matyasovsz gratulujem 😉
@bay jeee, gratulacia k babe 😵 my sa mozno dozvieme konecne zajtra..uz sa neviem dockat
kokoos, ale tak mi posledny tyzden brnka po mocaku, ze uz si zacnem asi pre istotu davat velku vlozku, ak mi nahodou ucvrkne 😅 😀
@sirinka ja som na predporodnom kurze bola a ked mi kazali tlacit (co bola uplna hovadina, kedze mala nebola ani v porodnych cestach - no ale chceli mi tety sanitarky pomoct, ked videli, ze tam lezim v bolestiach uz dlho a nikto o mna ani nezakopne), tak som to robila uuuuplne ze zle - ale mozno to bolo aj tym, ze som vobec nepocitovala tlak na konecnik, tak ma ani prirodzene nenutilo dieta vytlacat von
@andiekens ahoj ja som si uz kupila zimnu tehotensku bundicku respketive sikovny sportovy kabatik, kupovala osm ho vsak mimo ba v jednom malom obchodiku na vyhcode slovenska, kde aj ceny su ine a pritom to vyzera naozaj dobre, aj ked teraz mam este male brusko ale budna je tak robena ze sa viaze a teiz sa posuva gombik cize teraz ju mam na minimum a postupne ju budem roztahovat... 🙂 chcela som aby malicka aj ja sme boli v teple a pohodli, lebo to je teraz zaklad, tak sme sa trosku odmenili zimnym kabatikom 🙂
ja som bola v humennom a tak som objavila 3 male obhcody s tehotenskym obeckom a priznam sa ze normalny kabatik stoji podla mna viac ako tento tehotensky. Jendoducho v tych malych neznackovych obchodoch su naozaj velmi dobre ceny a hlavne prakticke veci, doporucujem sa pozriet prave na taketo " sildliskove obchodiky " a " butiky" .
@prsky len mne sa zda trochu nizko, nie? http://www.kocikovo.sk/product/peg-perego-uno-811/ a kolieska, no, horšie ma ta verzia Pliko myslim,teda do snehu myslim
pracujúce baby, taká otázka úplne mimo .. z čoho nám budú rátať materskú? za posledných 12 mesiacov prd nástupom na MD , alebo za rok 2010? a výška materskej sa počíta z hrubej mzdy ?
@hasacka to sa este uvidi, od 1.1. budu nejake zmeny..ale materska sa vyratava z prijmu za posledny rok pred nastupom na MD, pricom si musela byt zdravotne poistena minimalne 270dni (nemusi to byt v jednom kuse). vyska MD je 55% z denneho vymeriavacieho zakladu. Vypláca sa za kalendárne dni. Denný vymeriavací základ sa vypočíta ako podiel súčtu vymeriavacích základov, z ktorých poistenec zaplatil poistné na nemocenské poistenie v rozhodujúcom období a počtu dní rozhodujúceho obdobia. Rozhodujúcim obdobím na zistenie denného vymeriavacieho základu je spravidla
predchádzajúci kalendárny rok. viac kuk tu: http://www.google.sk/url?sa=t&source=web&cd=2&v...
@skippy7 ja som uno videla nazivo a je podla mna super, len tie kolieska su na jednej strane mensie a ked mas otoceny kocik tak, ako ho chcem ja mat skoro stale = tym uzsim rozchodom k sebe, tak budem o tie kolieska zrejme zakopavat. nizko sa ti zda asi preto, ze je tam na obrazku vysoky chlap 😉
@matyasovsz je pravda, ze my sme kupovali ten kocik v Nemecku, ale je bezne dostupny na Slovensku, v obchode Pre deti ho maju bezne....ja som tam obdivovala vibe 😵
@andiekens skus si pozriet ponco alebo taky kabat do a-cka, ja mam taky schovany spred niekolkych rokov a teraz sa mi zide 😉
ja som chodila na predporodny kurz pri obidvoch...pri Miskovi uz len hlavne kvoli cviceniu..u nas to bola hodina cvicenia a hodina prednaska...ale bolo to platene 🙂 celkom to bolo fajn, ja som sa na to vzdy tesila 😉
Ahojte baby 🙂
je tu niektorá ktorá sa chystá kúpiť si kočík Casualplay S4 s autosedačkou Prima Easy? Som namotaná na tento kočík a zvlášť tú autosedačku - tú by som chcela využiť namiesto hlbokej vaničky 🙂

@andiekens tja budem chodit s rozopnutou bundou, kvoli jednej zime nebudem kupovat tehotensky kabat, ktory potom uz mozno nikdy neobelciem...