Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@anulik888 Ďakujem moc za radu strašne si to cením 🙂. Takže bude 62 a niečo málo 56...
@zibritka ja som na predporodnom kurze nebola...a mala som ist, vobec som nevedela spravne tlacit...teraz zase rozmyslam, ci by som nejaku tu hodinu neabsolvovala, predsa len, ked ma caka vaginalny porod po cisarskom, aby som tlacila co najefektivnejsie...no este uvidim...ale ja to odporucam...
@lubka78 ten kočík je parádny 🙂. To ste asi kupovali zo zahraničia... Nie? Nepoznám ho 🙂. To musí byť strašne zlaté mať tam dvoch krpcov 🙂. Veľmi praktické a je fakt pekný 🙂. Máš pravdu tá 62 to istí. Niečo teplejšie som dala na 56 keďže marec je ešte studený... Veď 56 dokúpim na ten jeden mesiac ak bude teda veľká ešte 62 🙂.
@bay Gratulujem a tíško závidím 🙂. Ja mám vysnené dievčatko ale samozrejme som stotožnená aj s chlapčekom. Ale tak to býva že skôr ženy chcú mať dievčatká a muži chlapcov... Hm, tak si isto strašne šťastná 🙂. Budeš ju parádiť 🙂. Bude malá princezná 🙂.
@zibritka Ahojček. Nebojíš sa kúpania? Mne doktor zakázal vaňu aj kôli infekciám ale aj kôli tomu, že môže vyvolávať kontrakcie.... Tak sa radšej len sprchujem aj keď kúpanie som zbožnovala... Hm, máš pravdu dôležité je odrodiť a radšej neriešiť ostatné... Veď sme na Slovensku 🙂. Fu, mne teda sladké nechutí vôbec a toho testu sa trošku bojím... Dúfam že mi tam nepríde moc zle... 😒 A aké blbosti máš na mysli? Ani nevieš ako sa ti práve taká blbosť môže raz zísť 🙂. Ja som rada keď sa píše o všetkom aspoň je sranda 🙂. A s tým kurzom máš pravdu. Len ja som z Hlohovca a tak to asi nebudem mať také možnosti.
@juliet2812 To vážne? Ty si podarená 🙂... 😉
@gocrazy som si pozerala ten PP Uno, vyzera fajn.....a chcem sa opytať...vraj z tej šport.časti sa da urobiť vanička a da sa použivať už od narodenia,tušim si to aj spominala, takže nemusim zhanať k tomu hlboku vaničku? stačí tá?...noo, tak teraz zas pre zmenu rozmyšlam nad tymto 🙂 ...z druhej ruky ho predavaju aj za 160 Eur...inak stoji okolo 320-360 Eur
@mariannet No, mala si vidieť mňa keď som začala pozerať. Hrúza... 😕 Nevedela som si vybrať. No, najlepšie je ísť do obchodov a fakt sa pýtať a samozrejme ak poznáš kamošky ktoré majú malé tak od nich. Hm, Ja chcem ten Casualplay... No, uvidím ešte to mám otvorené. Zaujal ma aj Queny. Veľa šťastia pri vyberaní 🙂.
@jabadaba tiež mám na kočíky podobný názor, teraz som na 99% rozhodnutá pre Concord Fusion 2011. Farba Sahara, má pár inovácií oproti 2010, nový typ vaničky, homolog.aj na prevoz dieťaťa v aute, aj nová nastaviteľná autosedačka , už sa moc teším. Cena s dopravou z DE na SK ma bude stáť 768,90€. To sa dá, a novší model sa bude snáď aj lepšie predávať 🙂, oni si tie concordy celkom dobre držia cenu. Toť moja úvaha a takmer isté rozhodnutie.
@matyasovsz
mnoho mamičiek, čo už majú deti tu píšu litánie na mnoho zbytočných tém, stačí listovať a po piatich stranách ťa to nebaví, lebo sa ťa to nedotýka... veď, keď chcú trkotať, nech si založia zvlášť stránku... nebudem tu zachádzať do podrobností, ale myslím, že táto stránka je pre budúce mamičky, čo čakajú deti v marci... a preto tu čakám rozhovory na aktuálne témy ... 😠 😀
@zibritka ak nepochodíš s tým kurzom na Antolskej, nakukni do témy pôrodnica Kramáre, baby tam píšu čo a ako.
Nikde nepísali, že by platili, vraj to je od 25tt, ale tá čo to písala povedala, že tam mali všetky okolo 29tt. Kurzy sú rôzne, dýchanie, cvičenie a prednáška, další je o dojčení a pod. Veď kukni do tej témy, nemyslím, že by to bolo podmienené tým kde budeš nakoniec rodiť. Snáď len tá príprava oteckov, no a to vybavenie EPI. Ale to sa aj tak vybavuje až keď už chodíš do poradne v pôrodnici.
Ahojte @zibritka ja som na predpôrodnej príprave pri malej nebola, ani mi nechýbala. Jednoducho som robila to, čo mi povedala pôr. asistentka. Keď som mala tlačiť, tak mi povedali - nádych, zavrieť oči a čo najviac potlačiť. A malá bola asi na 3-4 zatlačenia vonku. Nehovorím, že sú tie kurzy zbytočné, niekomu môžu pomôcť. Z môjho okolia takýto kurz absolvovala len jedna kamarátka a tá nakoniec rodila cisárskym 😅 .
Čo sa týka kočíka, ja mám ešte po dcére - Nurse Mega set a šporťák máme Chicco multiway.
baby, este taka otazka.. v com preckate zimu ? ja uz som z toho celkom zufala, lebo nikde nemaju tehotensku bundu ani kabat velkosti S.. uz som skusala aj z ciech objednavat, ale nikde nic. vsetky S su beznadejne vypredane ☹
@dendy1 ahoj dendy pls. nemozes mi poslat link na tu nemecku stranku kde si kupovala kocik? ja sa zatial rozhodujem medzi BRIO GO, lebo ma velku vanicku a teiz je na sportaiku otocitelne sedadalo tak aby som na babetko videla-co boli u mna priority a druhym favoritoom je MYLO, ale ten sme zatial videli len na fotke az dnes ho dostali do obchodu v ba, tak pojdeme pozriet..lenze cenovo je MYLO dost drahy, tak by som chcela porovnat ceny v nemecku a u nas, dakujem

my mame tento kocik
http://philandteds.com/products/push/sport
a napriek tomu, ze je pre dve deti sa nam zmesti do kazdeho vytahu a to mame presne ten vytah s dvierkami vo vnutri 😉
ale strasne sa mi paci tento
http://philandteds.com/products/push/vibe
u nas tieto kociky vobec nie su rozsirene ale su fakt super, su aj siroke, aj sa daju dat celkom do lahu...ja som bola zasadne proti trojkolesovym, ale ked som tento chytila do ruk, tak som povedala, ze chcem len ten, aj nosnost ma 40kg velmi lahko sa tlaci (to mi moj muz vzsvetlil, ze na taku nosnost uz musi mat loziska na kolesach 😅 ), este som nezazila kocik, ktory by sa lahsie tlacil 😵 ..vacsina ludi, ked videli, ze tam mame dvoch len poznamenali, ze sa ro musi strasne tazko tlacit....prave mam opacne skusenosti 😉
@matyasovsz ja co si pamatam, tak 56 sme nosili tak asi 2-3 tyzdne, a to vobec nepehanam, nasi sa narodili nad 50cm a velmi rychlo rastli, tak im to hned bolo male....my sme mali vacsinu na zaciatku 62, ale par kuskov 56 do porodnice je fajn 😉