Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@nelle moze byt, ze teraz narastla, ale v niecom inom "zaostavala" oproti inym plodom (presne tak ako to bude aj po narodeni a preto su aj tabulky velmi benevolentne)....a merania nie su take uplne presne- presne ako pise @bezaz. porodna hmotnost zavisi od vela faktorov, okrem ineho aj od dedicnosti, takze sa nemusis obavat, ze porodis maleho obra - aj tak ta lekari kontroluju a ak by bolo babo vacsie ako si schopna porodit, tak ta "pokrajaju". a zas ak by bola vyvojovo velmi popredu a nespustil sa porod sam v urcitom case, tak ti porod vyvolaju, ak uz placenta nebude plnit svoju funkciu (prenasane deti mozu v brusku aj schudnut). ale nie som lekar, toto som len kade tade citala, takze to tak aj ber
o ahojte tak dnes som bola na morfo
budeme mat babiznu vsetko je v poriadku rastieme pekne, az na to ze placentu mam polozenu trosku nizsie, takze vravel ze to musi sledovat, mala este spala totalna vegetacka nohy krizom, ruky nad hlavou krizom, potom ju doki zobudil, vyzyvovaala tam no super pocit to bol vidiet ju a ma 450g
@lulu19 no moja mala sa hybe tiez raz menej raz viac, ale najviac ked si idem ja oddychnut lahnem a ona zacne kop sem kop tam 🙂))
dakujem vam lebo moje malicke ma v pondelok kopkalo strastne cely den a od vtedy kopka ale po mnej neviem ci sa nejak otocilo alebo len odychuje ale kopne sem tam mozno 3 krat za den potom trosku vecer a dostt
tak som sa vyplasila .
a aktualizovana tabulka, snazim sa doplnat uz zistene pohlavie, ale nie vzdy sa mi to podari ustriehnut, takze opat vas prosim, kto teda samozrejme chce, piste mi do IP 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al...
a tiez prosim navrhy, co by ste chceli este mat v tabulke, porodnicu a pod
@prsky tak to som rada....a dufam, ze tiez tam bude Ditte...ale myslim, ze niekto tu uz spominal, ze on prave robi stvrtok, piatok.....a pytam sa ta to uz niekolkykrat (ospravedlnujem sa) 🙂....ale fotky ti tiez dali?...muz so mnou asi nepojde (neviem ho presvedcit, je nejaky s prepacenim pokakany z tychto veci)...tak ci mu buem mat co ukazat 🙂....iked na 3D sa nechal nahovorit 🙂....este ho musim prevedcit, ze pri porode neuvidi ziadnu krv 🙂...a budeme spokojni obaja 🙂
@mariannet hej, dostala som 3fotose (vzdy ked zmrazil obraz, tak urobil aj foto)..a coho sa boji tvoj muz pri uvz? sak to je jak TV 😀 moj chlap je nateseny 🙂
@erika1983 alebo staci zastavit mysku na prispevku cloveka, ktoremu chces poslat IP a vpravo sa ti objavi obalocka a pod nou vykricnik - staci kliknut na obalocku 😉
@prsky ja nevime coho sa boji 🙂....asi ma strach z toho, ze na utz to nevyzera ako naozaj 🙂....ale silne reci ma vzdy a minule mu ist brat krv a uz bol tichucko ako myska 🙂...sme sa so sestrickou na nom len smiali 🙂......ale tak hadam ho to prejde....a myslim, ze ak raz uvidi babo na utz tak uz bude chciet stale 🙂....ozaj ty si aj na morfo mala muza?......ja som sa zabudla opytat, ci tam moze byt....
cawte baby...tak som bola ma 3D usg..a budem mat dievcatko..manzel chcel syna ale co uz..priroda si nevybera..tak sa budeme tesit s Terezky..
@mariannet moze byt na hociktorom velkom uzv, maju tam stolicku pre navstevnika...jasne, ze som brala aj muza 😉
@sindy107 gratulka k babe...moj muz vzdy vyhlasoval, ze babu by nemohol mat, kvoli tomu, ze vie, aki su chlapi a ked nam na uzv povedali, ze to bude dievcatko, tak bol nateseny ako maly chlapec a hovoril, ze chcel babu 😲 no a teraz sa tesi z chalana, aj ked si myslel, ze to bude dalsia baba
ahojte
@sindy107 :gratulujem k dievčatku.
ja mám cukor 23.novembra a 24.nov. mám poradňu. 2.krát sa budem trepať do BA.
Baby čo hľadáte tehotenské pančuchy ja som ich videla v Tescu na Kamennom v BA. a neboli ani drahé. ja som dokonca tehotenské pančuchy ani nenosila. iba klasické čo som si kúpila na vianočných trhoch v Inchebe. a predtým som používala čo som mala doma. 😅
čo sa týka podprseniek ja mám veľkosť 80D a väčšie som ani nekupovala. ja som si kúpila poddprsenku na kojenie v Pre Deti za celkom normálnu cenu. samozrejme tam mali aj drahšie. dokonca si budem musieť kupovať nové ,lebo ich teraz nosím doma. 😀 ...sú pohodlné ,žiadne kostice 😀 ...netlačia 😀
dievčata...vratim sa opäť s tym kočikom....dnes som sa zastavila v jednom obch.kuknuť a som bola prekvapena, že tie hlb. vaničky su vnutri hrozne uzke!!! maju len 30cm na širku....ako tam narvem dieťa aj s fusakom?zda sa mi to nemožne....to všetky vaničky su take uzke?? ta na tom PP uno bola ešte užšia....no 😢
ma niekto z vas problem s naduvanim ? posledne dni by som tade mohla poletovat ako balon - mam az krce. espumisan nezabera ☹ pomoooooc
ahojte, tak aj my uz mame po ultravzuku, babetko je zdrave a na moje obrovske prekvapenie to bude chlapcek 😀 pri dcerke som zas bola 100% presvedcena, ze to bude chlapcek.. nuz moje pocity ohladne pohlavia su totalne vedla 😅 ale tesime sa velmi, aj ked ja som sa z toho chvilku spamatavala, lebo som mala fakt tusaka na dievcicku...
aj mna velmi nafukuje... urcite viac, ako pri kajke... neviem si predstavit, ze by som mala sediet v open office v robote 😅 🙄
k tym rozdielom na ultrazvuku... tak dcerka bola vzdy trochu mensia a aj sa narodila 2900 gr... toto chlapciatko je uplne tabulkove... ma 450 gr a je krasne 😵
no a k velkostiam oblecka... kajka nosila 56 do 3! mesiacov... vtedy mala totizto len 3800 gr a nejakch 55 cm. takze ja som 56 este dokupovala 😔
ved je to prave o tom, ze nevies ake bude dieta velke, tak treba trocha z 56 trocha zo 62 a potom sa da dokupit 😉
a co sa tyka utz a velkosti, tak tam moze byt rozdiel aj pol kila, co je dost, nasi boli napr. podla utz mensi co sa tyka hmotnosti, podla mna preto, lebo mali o nieco mensie hlavicky....takze tie merania mozu byt dost skreslujuce ako tu uz baby pisali 😉

ahojte baby mam taku otazku poradte mi hybu sa vasi drobci stale rovnako ze jeden den kopkaju viac potom na dalsi den menej .je to normalne ?