icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mirinka7
12. nov 2010

@skippy7 presne toto sme si aj my pomysleli, ked sme pozerali nejake kociky 😒 na nete som nasla asi len 3 take, co maju vacsie vanicky, myslim tym okolo 40cm, zriedkavo maju aj viac.

sirinka
12. nov 2010

@skippy7 ja mam storocny PP a tam je este vanicka velika...a aj hauck je velky, takze pouzivam ho iba sportovu cast s vlnenym fusakom...

prsky
12. nov 2010

@mirinka7 fotku som dostala v poradni len pri prvej navsteve, teraz len kukne, ci bije srdiecko - to je par sekund, foto nerobi. dostavam uz len na velkych uzv

bezaz
13. nov 2010

baby sa mate, ja mam AZ 2 fotky babatka, jednu z 8tt a jednu z 12tt 😖 aj preto som sa objednala na 3D, ved chcem bubaka aspon vidiet ni?

mariannet
13. nov 2010

@mirinka7 mne tiez uz nedala fotky.....ze sa tam uz babo nezmesti na celu obrazovku....tak som z toho bola smutna....ale nevadi, na velkom dostanem 🙂

petrazav
13. nov 2010

@skippy7 ahoj ano bohuzial vsetky kociky su teraz take uzke, my sme vyberal kocik na zaklade dlzy a sirky vanicky a to mas na vyber z brio go, teutonie, mylo, concord fusion tusim a tiez este hartan vip xl. Nakoniec sme objednali mylo lebo ta vanicka je dlha 71 cm a zdala sa nam byt aj najsirsia, pricom kocik vyzera podla nas skvelo : ) .

bezaz
13. nov 2010

baby tak som nasla pekny kocik, len skoda, ze ho maju len v 3 farbach http://www.caryfuk.cz/kocarky-detske/kombinovan... vnutorny orzmer vanicky 33x75 😉

mirinka7
14. nov 2010

ja som nasla s velkymi vanickami napr: http://www.e-kociky.sk/?263,zeix alebo http://www.e-kociky.sk/?267,mustang, no je ich tam aj viacej...Rozmery vaničky: 84x43x19 cm

mirip
14. nov 2010

@mirinka7 ja mám vaničku dlžka Meter aj niečo kuk na kočíky značka Brevi alebo Brevi Ovo model 2008 alebo 2009 2010 nie sú ovela lepšie ale sú o dosť drahšie, my sme s naším spokojní

fugu77
14. nov 2010

@lubka78 Ahoj Lubka, kde sa daju take pancuchy kupit????? Dakujem.

bebulik
autor
14. nov 2010

Ahojte

chcela by som sa Vas opytat, ze asi od kedy planujete chodit ku svojmu porodnikovi priamo do nemocnice?
Ja rozmyslam, zeby som uz zavolala porodnicke, ale neviem ci to zas nieje velmi priskoro.

mirip
14. nov 2010

@bebulik ja už chodím moj Dr je aj porodník 😅

bebulik
autor
14. nov 2010

@mirip tak to mas super, rodila si u neho aj prvu dcerku?

sirinka
14. nov 2010

@bebulik aj ja chodim k mojmu porodnikovi...cele tehu...

sirinka
14. nov 2010

@bebulik podla mna pre zenu je lepsie cim skor...ak vies koho si chces zazmluvnit...

bebulik
autor
14. nov 2010

@sirinka mas pravdu, zavolam jej a bude 🙂 ved ked mi povie ze ma chce vidiet prvy krat az o mesiac dva nevadi, ale uz o mne bude vediet.
Pri dcerke som ku nej chodila ovela skor, lebo som mala bolesti ... teraz som stastna, ze je to v tomto smere je babatko v brusku v poriadku

mirip
14. nov 2010

@bebulik hej rodila no už by ma naštvalo keby ma neodrodil ked som si u neho absolovala laparku, potom kyret a nakoniec konečne porod a teraz ho chcem tiež nech to stojí kolko chce a nech si myslí o zajednaní Dr k porodu kto chce čo chce ja kludne tie prachy obetujem lebo pri malej som na porodnej trčala od rána od 8mej do 22,50 čo sa malá narodila a potom ešte dve hodiny po a sa staral a navyše keby som ho nemala zajednaného tak by som rovno chytila k porodu tú kravu od ktorej som práve odišla k tomuto Dr

sirinka
14. nov 2010

@bebulik podla mna ta nema preco odmietnut...proste jej povedz, ze chces ju zazmluvnit a preto uz chces chodit do poradne k nej...snad ta teda neodmietne...

bebulik
autor
14. nov 2010

@sirinka mozem sa este opytat ohladne babatka v brusku?
Sprava sa inak ako dievcence pred tym? Ci kopka rovnako intenzivne alebo nie?

🙂 ja sa pytam hlavne preto, lebo my este nevieme stale ci je to divecatko alebo chlapcek.
Dcerka bola v brusku velmi pokojna 🙂 teraz je z nej poriadne sidielko 😉

mirip
14. nov 2010

@sirinka aj ty dalšie dievča? nie si tak trochu sklamaná že nie je chlapec? my ešte sícd nevieme či chalan alebo baba ale myslíme si teda sme presvečený aj ja aj muž že baba a trochu som z toho smutná ale to určite prejde

bebulik
autor
14. nov 2010

@mirip rozumiem velmi dobre o com pises....
ja som chodila ku porodnicke, u ktorej som chcela rodit ... ked som prisla do nemocky tak ma sestricky prehovorili, ze jej nemam volat lebo bolo po polnoci.... :( a ja ako prvorodicka som im uverila..... bola som na 4 palce otvorena a mohla som to mat do 2 hodin za sebou.... ale neeeeeeeeeee nakoniec som odrodila rano o 6 mala popucena chuda vrackala kakala krv este aj na druhy den :(

bebulik
autor
14. nov 2010

@mirip 🙂 moj muzik tiez presvedceny, ze vie robit iba holky 🙂)))
tak uvidime ci ma pravdu 🙂

sirinka
14. nov 2010

@bebulik tentokrat mam ine tehu...ale v brusku je to skoro rovnake, pri magdulke som nemal vobec problemy s castou navstevou wc, ona sa az do konca drzala pri rebrach hore, pri klarke a teraz su zase strasne nizko a dost mi tlaci na mechur...kopkanie teraz este je jemne a bohuzial viac menej pri dvoch slecnach cez den niekedy aj zabudnem, ze nejake brusko mam 😝 az vecer ked je klud, tak citim kopkanie...

@mirip no skor pri druhom tehu som si viac zelala chalana, preto som radsej ani nechcela vediet, co to je, lebo pri porode uz je to jedno, to sa clovek zamiluje na prvy sup a hotovo 🙂
teraz uz som skor chcela babu z praktickych dovodov, ale urcite niekde v kutiku duse som dufala, ze by sa chalan mohol zadarit...ale tak nejako som uz tusila, ze u nas ina ako ruzova nebude... 😵 takze nie som sklamana...snad budu dobri zatkovia raz...a mozno vnucikovia...

mirip
14. nov 2010

@bebulik no moj na to ked som sa spýtala či mu nebude vadiť ak to bude zase baba povedal že či mi šibe ved malá je zlatá a teraz to už nie je ako volakedy aby dedič chlapec zachoval rod a že vraj dobrý chlap robí len jedno a to poriadne 😀

bebulik
autor
14. nov 2010

@mirip 🙂 pekne si to napisala 🙂

bebulik
autor
14. nov 2010

@sirinka ako pises ja som mala pri dcerke jemnucke kopkanie pocas celeho tehu ... vtedy som to nevedela, ze je to jemnucke ... teraz uz viem, lebo babatko v brusku kopka 🙂 o stosest akoby tam tancovalo a zabavalo sa v kuse ..... oki oki niekedy aj spinka 😀 sem tam

mirip
14. nov 2010

@bebulik zase sa vraj hovorí že chlapec ťa kope na pravej strane a dievčatko na lavej ale je to hovadina lebo malá ma kopala na pravej strane a je to baba a teraz ma kope na lavej strane

bebulik
autor
14. nov 2010

@mirip ono je to zvlastne pri tomto babatku celkovo ozaj som pri dcerke nezazila, zeby tak kopkala.... toto babatko kopka vsade 🙂 raz na jednej strane, potom sa mi akoby prevaluje, potom na druhej strane 🙂
okolo pupceka.... a aj vidno na brusku ako sa toci 🙂 vystrcuje ritku

fugu77
14. nov 2010

Zdravím kočky, dlho som tu nic nepisala akosi nebol cas a ani nejako nestiham citat ...

@prsky prsky @ skus si kupit vytazok z grepfruitu. Ja som si ho doniesla z usa, ale malo by ho byt dostat aj u nas. Pomaha