Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ja som si strie nevidela cele tehu, az ku koncu par na zadku a po porode som bola zhrozena, lebo mam zvnutornej strany stehien, na zadku a na bruchu zboku - pribrala som najviac v poslednom trimestri a koza to asi neuniesla...a to som si myslela, ze mne sa strie vyhnu, lebo ani moja mama a ani jej mama strie nemaju
Čafte, tak vidím, že sa tu bavíte... mne tá tabuľka tiež nevyšla... malo by byť dievčatko... 😀 😀 A ja usg verím, lebo takého pinďúra, akého máme na dvdčku ste ešte nevideli... 😀
Čo sa týka strii, tak nemám žiadne teraz, ani po 1. tehotenstve. Natieram sa poctivo vždy večer krémom od Vichy... 😉 Pekne prsia, bruško, mažem si aj oblasť jazvy po SC a aj stehienka... 😅
Ja som si akurát dnes kúpila hroznový cukor... tak v pondelok sa "teším"... 😝 😝 Berem knihu zo sebou...
ozaj baby, co cakate dievcatko, ak by ste mali niektora zaujem, predavam zimnu emitexovu zavinovacku https://www.modrykonik.sk/bazar/deky-zavinovack...
sranda baby, ze vam to daju pit v cakarni, mne moja sestricka dala na papieriku napisane: glukozu kupit v lekarni, rozmiesat vo vode a po dvoch hodinach prist na odber
jaj bude este veselo, ja sladke toto tehotenstvo vobec nemusim...
a to akoze fakt mozem ten test odmietnut?pocujem prvy krat...
ahojte, dnes som absolvovala testy na cukrovku, ta sladka voda nie je vobec taka hrozna, vacsi problem som mala vycikat sa na povel 🙂 a to tri krat, stravila som tam tri hodiny... ta voda je len v tom zla, ze su to asi 4 deci a to je dost vela naraz sladkeho...
Pre mňa skôr bude horšie tam 2 hodiny čakať o hlade... ja ráno nalačno som fakt zúrivá... 😀
@zipsy no ja som mala iba 2dcl....
@sjuzi ale hej, ja sa tešim na toho mojho pacholíka(ako ho moj otec nazval)....ja som si zobrala knižku, ale aj tak sme v čakarni prekecali so ženami, že to ubehlo ani neviem ako....ale hladna som bola jak tiger, aj maly už prostestoval 😵 ...tak ty maš dve nevesty isté 😉
@bezaz opacne, pri prvom som nemala, pri druhom ano 😉 ale pri druhom som citila, ze mi dost tlaci dovnutra, som mala placentu vzadu, tak to mohlo byt aj z toho, ale neviem 😒 vobec to nie je zasada, ze v kazdom tehu musis mat, je tam dost velka pravdepodobnost, ale nie 100%, kamoska zas pri prvom mala a pri druhom nie 😉
jedná sa o spolupráci s českou firmou OKG. Vyrába len 100% prírodné produkty,
ktoré sú zamerané hlavne na prevenciu a pomoc pri rôznych ochoreniach.
Hlavnou náplňou je používať produkty (a byť vďaka nim zdravý) a postupom času si
vytvoriť vlastný tím spolupracovníkov. Produkty môžete ponúkať a predávať a tým
si privyrobiť. Môžete sa dostať na určitú úroveň kvalifikácie a získať tak aj
rentu.
Pokiaľ máte záujem o podrobne informácie, rada Vás pozvem na on-line Skype
prezentáciu, ktorá sa koná vždy v pondelok o 20:00 na Skypu. Pre velky záujem je
prezentácie aj vo štvrtok v rovnakom čase. Napíšte mi prosím Váš Skype (ak
nemáte, verte, že sa oplatí si ho zariadiť!) a môžeme si o tom povedať viac.
K ničomu sa neupisujú, všetko je úplne nezáväzne! Vypočujte si
prezentáciu a dozviete sa ako si zarobiť prvý 66 eur, -. Ak Vás to neosloví, nič
tým nestratíte, nikto Vás k ničomu nenúti ... Je to Vaša voľba.
Prajem Vám príjemný zvyšok dňa. ak by ste mali zaujem obratte sa na mna
@jabadaba moj maly je tiez stale dolu hlavou otoceny....na ultrazvuku vzdy vidim len chrbticu 😀 otoceny smerom k mojej chrbtici a hlavicka uplne dole......vobec som sa doteraz nad tym nepozastavovala, doktorka ani doktor na morfologickom ultrazvuku k tomu vobec nic nepovedali....tak asi je to ok 🙂 a pri tom krpec sa stale hybe a kope, az mam pocit, ze sa tam musi cely otacat 🙂
ja budem absolvovat glukozovy test na antolskej, neviete niektora, ako to tam prebieha?? ako citam, vsade to robia inak 🙂 a ozaj, kto z vas bude rodit na antolskej koncom marca?? Ja budem 100% tam, uz mam aj dohodnuteho lekara 🙂
Mám taký suchý kašeľ a lekárka mi dala Bioparox. V letáku je uvedené, že pred použitím v tehu sa poraďte s lekárom 😉 ale moja obvodná je taká stará a pomalá ☹ Neviete mi niektorá poradiť, či je to OK a bezpečné pre dieťa? Využívala som už 3/4 homeopat. Stodalu, ale nevidím zlepšenie 😢

ja mam strie tiez, ale len na stehnach zatial, aj to s pribratia a nesledneho schudnutia pred 2 rokmi. pocas tehotenstva som si zatial ziadnu novu nenasla, tak dufam, ze to tak aj zostane 🙂