icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

majloo
22. nov 2010

@ella_joy skus mrknut na www.snop.sk, to je ta ortopedicka nemocnica na zahradnickej v BA. Maju tam nejake cvicenia pre tehule, potom nieco v bazene pre tehule, dokonca masaze pre tehule. Na stranke som vyhrabala aj rozvrhy hodin, akurat ceny som nenasla. Bola som tam aj osobne, ale teta na recepcii bola trocha mimo a cennik nevedela, nemala. 🙂

ella_joy
22. nov 2010

@majloo OOOoo, 😵 super, Dakujem! Skusala som tam volat, ale zatial nist. Bola si aj Ty konkretne na nejakej aktivite u nich?AK sa podari, pojdem uz dnes.

sjuzi
22. nov 2010

@janka2307 neni zač, veď ja som ti žiadne číslo nedávala... 😕 😅 😉 asi si si to pomýlila... ja som ti len tuším písala k tým pôrodníkom nejaký príspevok... 🙂

sjuzi
22. nov 2010

Inak vás všetky zdravím, ja som dnes po glukóze... nejako som to ťažšie znášala ako pri Miškovi... sa mi to zdalo veľa tej gebuziny na vypitie... bleeeeeeb 😝, ale statočne som to udržala v žalúdku... ufff

jabadaba
22. nov 2010

@sjuzi no tak si to zvladla hrdinsky a statocne. Pokial neslo von tak sa to rata. 🙂 Uvidime ako to zmaknem ja, sa "tesim" neskutocne. Pfuj.

sjuzi
22. nov 2010

@hasacka ahoooj, gratulka k dievčatku... som ťa tu tuším dlhšie nestretla... ty si chceš niekoho vybaviť k pôrodu?
Ja teraz čo počúvam väčšinou, tak sa to dosť zmenilo k pozitívnemu v TT pôrodnici odvtedy, čo som tam naposledy rodila... 😉 Ale tých pár dní sa dá prežiť... keď máš pri sebe svoj živý voňavý balíček... 😵

sjuzi
22. nov 2010

@jabadaba no veru... treba vydržať, čakajú nás ešte krušné chvíľky, toto je nič... jedna glukózka... pche... 😀 😀

bezaz
22. nov 2010

@sjuzi aj mne bolo strasne zle 😉
aaale dnes mam vysledky a nemam cukrovku, tak sa tesim, uz som pocitala s dietou, meranim cukru a niiiiic 😵 😵 😵

andrea142
22. nov 2010

ahojte ...............mňa čaká cukor zajtra.som zvedavá či to udržím v žalúdku, už pri pomyslení na to sa mi zdvíha žalúdok. 😝 😖 .................od včera ma bolí hrdlo, hoci dnes je to už lepšie ,pomohlo kloktanie v slanej vode. .... 😝 a horúci čaj

erika1983
22. nov 2010

@bezaz to je dobra sprava ze nemas cukor, tesime s tebou

@andrea142 drzime palceky aby si mala vysledky ako bezaz 🙂

vidite ja nemusim ani cukrovu vodu a aj tak blvam 😖 uz ma to fakt nebavi kedy to prejde ?????

andrea142
22. nov 2010

@erika1983 : ďakujem.................. no to ti nezávidím,to ti je ešte od začiatku zle? . ........ja teraz čo ma bolí to hrdlo ,tak ráno pri umývaní zubov ma dosť napínalo, som zvedavá zajtra pri tej vode.

petrazav
22. nov 2010

@ella_joy ahoj posielam aj link na plany cvicenia : http://m.miracle-maternitycare.webnode.sk/nove-...

mary.la
22. nov 2010

@erika1983 nie si veru sama, aj ja som si v sobotu pokecala so zachodovou misou, sice len trosku, ale myslim, ze to nebolo naposledy ... tiez sa mi to akosi vracia, i ked ja som nevolnosti v prvom trimestri mala len take, ze mi bolo zle, ale inak nic. Teraz mam pocit, ze to suvisi s tym, ze mala je asi dost vysoko a tlaci mi na zaludok, lebo salka mlieka a krajec chleba na ranajky je proste pre mna nezvladnutelne mnozstvo a ostava mi to cele kdesi v krku. Aj sa dost zadychavam, co vraj suvisi s tym, ze zase zaludok mi tlaci na pluca ... ale nie je to nic strasne, zijem 😀 tak sa drz, nech to rychlo pominie 😉

@bezaz tak blahozelam k dobrym vysledkom 😉 super

@andrea142 aj mna caka cukor zajtra a tiez som zvedava, co to so mnou narobi ... este moc neviem, do coho idem, ale celkovo mi sladke nechuti a ked aj nieco zjem, musim to zajest niecim slanym, inak mi byva dost zle od zaludka ... tak som veru zvedava na zajtrajsok ... drzim palce 🙂

jabadaba
22. nov 2010

@erika1983 ale chuda, este ta to trapi? Mne uz nastastie par dni nic nie je, dokonca sa najem celkom slusne bez rizika, ze poutekam. Uz som myslela, ze sa nedockam. Ale ma to svoju dan, podla interneho vysetrenia som podvyzivena, nedostatok tekutin a total anemicka. Z toho mi priserne busi srdce, ale nastastie je to "len" toto. Tak sa drz, nech to prejde.

baby,zajtra drzim palce na ten nestastny cukor, dufam, ze to ustojite v pohode ako Sjuzi. Mna to caka az 5. decembra ale uz mam bobky teraz. 😝

erika1983
22. nov 2010

@jabadaba no uz som bola v pohode ale asi tak tyzden mi je zase zle, tiez si myslim ze mala sa mi ulozila niekde pri zaludku a tlaci mi nan, lebo ja som toho zvladla zjest, na ranajky povedzme tri rozky v pohode a teraz nezvladnem polku rozka, musim sa nutit a pit tiez este aj ked sa pozrem na vodu je mi zle, a strasne sa mi kruty hlava
tak drzim palce vsetkym ktore idete na cukor nech su len same dobre vysledky,

prsky
22. nov 2010

@jabadaba tak sa zas nestretneme v GPN...ja idem na cukor 8meho

jabadaba
22. nov 2010

@prsky jejda to je skoda, takto tesne sa minut. Sme sa mohli aspon podporit. Tak sa drz a ja sa budem tiez snazit. Podam hlasenie z tohto "zazitku". 😀

jabadaba
22. nov 2010

@erika1983 hm, to je divne, ale tak moze byt, ono to pride v takych vlnach, ze dlho zle potom klidek a ked uz si clovek mysli, ze je za vodou tak prask. Neboj, to prejde, ale je to otravne, takze verim, ze si sa nepotesila. Dufam, ze ti to prejde a budes moct zasa normal papat.

majloo
22. nov 2010

@ella_joy zatial som sa k tomu nedostala, ale ak tam pojdes, daj vediet, ake to tam je 😉

bezaz
23. nov 2010

jaaaj baby, od dnes mam uz len dvojciferne cislo do porodu 😲 99dni

hasacka
23. nov 2010

@sjuzi Ahoj, dakujem ,)) ja si nebudem vybavovat nikoho k porodu, len keby mi zistili nejake komplikacie, co mi dufam nezistia .. mam v TT znamu porodnu asistentku, tak dufam, ze ked to na mna pride, bude tam .. budes mat aj muza pri porode? ja by som chcela ...

kamaratka rodila tento rok v TT a malinku pri sebe vobec nemala, chodili len kazde tri hodiny kojit .... .(((

otazka na vas vsetky: som v 26tt a malinku zacinam menej citit kopat ... je to normalne ? niekde som citala, ze hej, ale nazor buducich spolumaminiek a uz maminiek si budem cenit viac ako clanok v casaku ..

hasacka
23. nov 2010

@bezaz to utecie ako voda .))) ani sa nenazdame a bude top jednociferne cislo .)

hasacka
23. nov 2010

a práve som si volala za výsledky tehu cukrovky a nemám ju .)) tak sa tešíííím, konečne sa vrhnem na zmrzlinku, čo ma čaká v mrazáku .)

sjuzi
23. nov 2010

Ahojte... 😉

@hasacka ja si chcem vybavovať len preto, že som predtým rodila sekciou a teraz chcem vaginálne, tak keby niečo... radšej nech je tam spoľahlivý doki... a ktorý bude vedieť vo co go... 😉
Ja som tiež pred 3,5 rokom malého dostala na rooming až na 3. deň!!! Dovtedy mi ho doniesli ukázať až 1x sestričky z novorodeneckého a potom som si chodila za ním ja... a snažila sa ho budiť a prikladať... len niekedy bol už najedený 😠 z Beby... ale nakoniec som sa šťastlivo rozkojila, takže verím, že to aj tentokrát vyjde...
A gratulka k výsledkom, ja budem vedieť až o týždeň... to idem aj na protilátky...

hasacka
23. nov 2010

@sjuzi potom odporúčam Dr. Lachkého, naňho som počula samé dobré referencie ..

ten tvoj drobček ťa stále kope tak intenzívne ako na začiatku? mňa nejak pomenej .( som z toho trošku nervózna a poradňu ďalšiu mám až 9.12

prsky
23. nov 2010

@hasacka je to normalne, ma uz pomaly menej miesta...pohyby sa budu trochu menit...uz to pomaly zacne byt take natahovanie skor a niekedy ta to moze aj zaboliet trochu. a hlavne, mozno ma uz taky rezim, ze sa hybe viac, ked spis a tvoj pohyb ju uspava

hasacka
23. nov 2010

@prsky Moc ďakujem za odpoveď , si ma upokojila .. čakám prvé bábo a priateľ ma vždy tak vystresuje, keď sa dlhšiu dobu malinká nehýbe .. .)) už aby som bola na ďalšej poradni a videla tú našu krásavicu .

sjuzi
23. nov 2010

@hasacka ja zas cítim malého dosť... ale on sa mi zdá byť oproti prvému aj o dosť živší. By som povedala, že každú hodinku - dve dá o sebe vedieť. Aj keď teraz skôr kopká na rovnakých miestach... pod pravým rebrom, tam má asi nožičky 😕 a dolu nad ľavým bedrom, tam sú asi rúčky, alebo opačne... 😀

zibritka
23. nov 2010

Baby, bude tu niektorá z vás rodiť na Antolskej? Neviete, kedy sa tam dá ísť pozrieť a zahlásiť sa?

sjuzi
23. nov 2010

@hasacka Lachkého mi odporúčal aj môj gyn. Baby si ešte veľmi chvália aj Dr.Dečkova (78 roč. 😀)...