Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Inak vás všetky zdravím, ja som dnes po glukóze... nejako som to ťažšie znášala ako pri Miškovi... sa mi to zdalo veľa tej gebuziny na vypitie... bleeeeeeb 😝, ale statočne som to udržala v žalúdku... ufff
@hasacka ahoooj, gratulka k dievčatku... som ťa tu tuším dlhšie nestretla... ty si chceš niekoho vybaviť k pôrodu?
Ja teraz čo počúvam väčšinou, tak sa to dosť zmenilo k pozitívnemu v TT pôrodnici odvtedy, čo som tam naposledy rodila... 😉 Ale tých pár dní sa dá prežiť... keď máš pri sebe svoj živý voňavý balíček... 😵
ahojte ...............mňa čaká cukor zajtra.som zvedavá či to udržím v žalúdku, už pri pomyslení na to sa mi zdvíha žalúdok. 😝 😖 .................od včera ma bolí hrdlo, hoci dnes je to už lepšie ,pomohlo kloktanie v slanej vode. .... 😝 a horúci čaj
@ella_joy ahoj posielam aj link na plany cvicenia : http://m.miracle-maternitycare.webnode.sk/nove-...
@erika1983 nie si veru sama, aj ja som si v sobotu pokecala so zachodovou misou, sice len trosku, ale myslim, ze to nebolo naposledy ... tiez sa mi to akosi vracia, i ked ja som nevolnosti v prvom trimestri mala len take, ze mi bolo zle, ale inak nic. Teraz mam pocit, ze to suvisi s tym, ze mala je asi dost vysoko a tlaci mi na zaludok, lebo salka mlieka a krajec chleba na ranajky je proste pre mna nezvladnutelne mnozstvo a ostava mi to cele kdesi v krku. Aj sa dost zadychavam, co vraj suvisi s tym, ze zase zaludok mi tlaci na pluca ... ale nie je to nic strasne, zijem 😀 tak sa drz, nech to rychlo pominie 😉
@bezaz tak blahozelam k dobrym vysledkom 😉 super
@andrea142 aj mna caka cukor zajtra a tiez som zvedava, co to so mnou narobi ... este moc neviem, do coho idem, ale celkovo mi sladke nechuti a ked aj nieco zjem, musim to zajest niecim slanym, inak mi byva dost zle od zaludka ... tak som veru zvedava na zajtrajsok ... drzim palce 🙂
@erika1983 ale chuda, este ta to trapi? Mne uz nastastie par dni nic nie je, dokonca sa najem celkom slusne bez rizika, ze poutekam. Uz som myslela, ze sa nedockam. Ale ma to svoju dan, podla interneho vysetrenia som podvyzivena, nedostatok tekutin a total anemicka. Z toho mi priserne busi srdce, ale nastastie je to "len" toto. Tak sa drz, nech to prejde.
baby,zajtra drzim palce na ten nestastny cukor, dufam, ze to ustojite v pohode ako Sjuzi. Mna to caka az 5. decembra ale uz mam bobky teraz. 😝
@jabadaba no uz som bola v pohode ale asi tak tyzden mi je zase zle, tiez si myslim ze mala sa mi ulozila niekde pri zaludku a tlaci mi nan, lebo ja som toho zvladla zjest, na ranajky povedzme tri rozky v pohode a teraz nezvladnem polku rozka, musim sa nutit a pit tiez este aj ked sa pozrem na vodu je mi zle, a strasne sa mi kruty hlava
tak drzim palce vsetkym ktore idete na cukor nech su len same dobre vysledky,
jaaaj baby, od dnes mam uz len dvojciferne cislo do porodu 😲 99dni
@sjuzi Ahoj, dakujem ,)) ja si nebudem vybavovat nikoho k porodu, len keby mi zistili nejake komplikacie, co mi dufam nezistia .. mam v TT znamu porodnu asistentku, tak dufam, ze ked to na mna pride, bude tam .. budes mat aj muza pri porode? ja by som chcela ...
kamaratka rodila tento rok v TT a malinku pri sebe vobec nemala, chodili len kazde tri hodiny kojit .... .(((
otazka na vas vsetky: som v 26tt a malinku zacinam menej citit kopat ... je to normalne ? niekde som citala, ze hej, ale nazor buducich spolumaminiek a uz maminiek si budem cenit viac ako clanok v casaku ..
a práve som si volala za výsledky tehu cukrovky a nemám ju .)) tak sa tešíííím, konečne sa vrhnem na zmrzlinku, čo ma čaká v mrazáku .)
Ahojte... 😉
@hasacka ja si chcem vybavovať len preto, že som predtým rodila sekciou a teraz chcem vaginálne, tak keby niečo... radšej nech je tam spoľahlivý doki... a ktorý bude vedieť vo co go... 😉
Ja som tiež pred 3,5 rokom malého dostala na rooming až na 3. deň!!! Dovtedy mi ho doniesli ukázať až 1x sestričky z novorodeneckého a potom som si chodila za ním ja... a snažila sa ho budiť a prikladať... len niekedy bol už najedený 😠 z Beby... ale nakoniec som sa šťastlivo rozkojila, takže verím, že to aj tentokrát vyjde...
A gratulka k výsledkom, ja budem vedieť až o týždeň... to idem aj na protilátky...
@hasacka ja zas cítim malého dosť... ale on sa mi zdá byť oproti prvému aj o dosť živší. By som povedala, že každú hodinku - dve dá o sebe vedieť. Aj keď teraz skôr kopká na rovnakých miestach... pod pravým rebrom, tam má asi nožičky 😕 a dolu nad ľavým bedrom, tam sú asi rúčky, alebo opačne... 😀
Baby, bude tu niektorá z vás rodiť na Antolskej? Neviete, kedy sa tam dá ísť pozrieť a zahlásiť sa?

@ella_joy skus mrknut na www.snop.sk, to je ta ortopedicka nemocnica na zahradnickej v BA. Maju tam nejake cvicenia pre tehule, potom nieco v bazene pre tehule, dokonca masaze pre tehule. Na stranke som vyhrabala aj rozvrhy hodin, akurat ceny som nenasla. Bola som tam aj osobne, ale teta na recepcii bola trocha mimo a cennik nevedela, nemala. 🙂