icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

zipsy
25. nov 2010

@hasacka na tej fotke vobec nevyzeras na plus 11, vyzeras tam super 🙂

hasacka
25. nov 2010

@zipsy dakujem, dobré zrkadlo .)))

hasacka
25. nov 2010

@zipsy aj ten kocik je pekny .. teraz ich je vela takych zaujimavych

dendy1
25. nov 2010

@nellie_ tak potom by som povedala, že koženková ja tá čierna spodná časť vaničky. Nepovedali Ti presne, čo je koženkové? Tie farebné časti sú podľa mňa látkové.
@zipsy tiež dobrý výber - akú farbu? mne sa páči tá 12 a červený tuším 5?

nellie_
25. nov 2010

@hasacka - aj si videla ten DorJan nazivo? 🙂

Mne sa tiez paci tento, potom aj Bexa B4, aj Tako su velmi pekne tieto nove.. 🙂

@dendy1 - no co som citala forum o tomto kociku tak sa mi zda ze baby pisali ze cely je z kozenky, aj ked si zvacsis foto je vidiet ze je cely z kozenky.. ja som sa bala aby to nezacalo nejak v zime praskat alebo tak... ale inak vyzera ten kocik velmi pekne.. 🙂

hasacka
25. nov 2010

@nellie_ nevidela, ale počula som samé dobré referencie .. a chcem buď ten, čo si tam dala ty, len v inej farbe , alebo priateľovi (a aj mne) sa veľmi páči tento : http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/425-dan...

kvetka84
25. nov 2010

@nellie_ vkladam odpoved od distibutora kocika Danny sport 2010: "Celý obvod vaničky je z koženky, strieška a vnútro vaničky je snímateľné a dá sa oprať. Taktiež športová sedačka. Tento kočík je ale z kvalitnej látky zvanej Spylon, je vodeodolný, odolný voči slnečnému žiareniu a je jednoduchý na údržbu. Stačí látku pretrieť vlhkou handričkou a je to čisté. Ak máte viac otázok, kľudne nás kontaktujte: 0905627360 alebo 0911915225 info@e-kociky.sk"

nellie_
25. nov 2010

@hasacka - jeeej aj ten zeleny je uplne uzasny.. 😵 😵
ja som zalubena do tyrkysovej farby.. tak som si povedala ze kocik bude jednoznacne tyrkysovy.. 🙂 🙂

No ja tiez co som citala tak baby ho chvalili.. len ja ho musim vidiet nazivo aky je vysoky, kedze ja meriam 180 cm tak nech pri mne nevyzera komicky... 😅 😅

nellie_
25. nov 2010

@kvetka84 - diky moc... to som potrebovala vediet.. 🙂 🙂 😉

lulu19
25. nov 2010

http://www.e-kociky.sk/?330,amigo-sport-line
ahojte bayb mne sa strastne paci tento ale najskor by som ho musela vidiet tak asi pobeham obchodi a potom sa rozhodneme co vy nan poviete

kvetka84
25. nov 2010

http://www.kidsstore.sk/product.php?id_product=14
mne sa velmi paci tento kocik. Takze vaham medzi tymto a danny sport prestige 2010 ale s nerezovou konstrukciou. Cenovo su oba dostupne a rovnake. Uz ich len vidiet nazivo a rozhodnut sa 😉

nellie_
25. nov 2010

Lulu - obidva su velmi pekne.. viac sa mi paci ten Tako.. 🙂 🙂
Ale fakt asi najlepsie je vidiet kocik nazivo a poskusat poriadne.. 🙂

Kvetka aj ten je velmi pekny.. ale to je iba hlboky, ze? Ja by som radsej chcela trojkombinaciu, lebo viem podla kamosiek ze vo vanicke ja babo kratko... 🙂

nellie_
25. nov 2010

a nie teraz pozeram a ten ROAN Marita je trojkombinacia..takze beriem spat.. 😉 🙂 🙂

gocrazy
25. nov 2010

@zuzuzaza tiez si davam magnezium ale skor tak raz za dva dni pol tabletky, lebov lekarni mi povedali, ze znizuje tlak a ja ho mam sam o sebe dost nizky, takze mi odporucili dat iba pol tabletky, som na nete nasla ze tieto akoby falosne kontrakcie sa v tomto obdobi tehotenstva zacinaju vyskytovat, ale ze sa netreba bat, pokial nie su pravidelne a nie su bolestive, nastastie u mna neboleli a vzdy som musela ist po nich hned na wc cikat, este ma napadlo, ze sa to mozno babatko hlavou otacalo a kedze mam placentu vpredu, tak to mohlo sposobit take vacsie tlaky

lulu19
25. nov 2010

nellie aj mne sa viac paci ten tako lenby som ho chcela najskor vidie pslkusat a potom kupit

kvetka84
25. nov 2010

@lulu19 mne sa Tako kociky zdaju prilis male. Ja by som chcela velku vanicku, to je moja prva podmienka. Tako kociky su velmi nizke, mam pocit, ze mam ruky uplne vystrete dole ked drzim rucku a vanicka je tiez dost mala. Ale to mozno nie na kazdom Tako kociku.
V dnesnej dobe akosi zabudli vyrabat velke vanicky. Vsetky najnovsie modely maju cim mensiu vanicku, ani nie 75 cm na dlzku. To je malo. Ja chcem aspon 80 cm vanicku, aby sa tam babo zmestilo aj pol rocne s fusakom.

kvetka84
25. nov 2010

@nellie_ ano presne, roan marina je trojkombinacia, lepsie povedane dvoj a vajicko si mozes dokupit. Ja aj tak vajicko neriesim. Autosedacku kupujeme priamo do auta taku, co ma aj vnutornu cast pre najmensie deti a potom sa to vnutro da vybrat a je az do 13 kg.
Co sa tyka vajicka aj tak sa neodporuca aby bolo babo vo vajicku dlhsie ako je nutne, cize len prevoz k lekarke alebo na navstevu 🙂 Vajicko sa vyuziva iba max. 3 mes. a to mi svagrina povedala, ze mi pozicia ich, takze ja neriesim a trosku aj usetrim 😉

Baby este otazka : Moze sa babo hned z porodnice prenasat vo vanicke v aute, alebo musi byt vajicko? Kedze v marci bude zima a ja chcem babo urcite najprv do perinky tak si neviem predstavit, ze by som ho pchala do vajicka. Perinku chcem vyuzivat aspon 1-2 mes. Moze sa babo prenasat v aute vo vanicke ? Necitali ste niekde o tom?

hasacka
25. nov 2010

@nellie_ ja som ten kvetovany zeleny nasla len na jednej stanke www.svetkocikov.sk a pisala som im, ze kde by sa dal vidiet nazivo a mi odpisali, ze bohuzial len v Bardejove, ale ze mi ho mozu poslat a ak sa mi nebude pacit, do 14 dni ho mozeme vratit ... ale ak objavis obchod s touto znackou niekde blizsie pri BA, daj mi vediet .. .))

nellie_
25. nov 2010

@hasacka - fúha ze az v Bardejove.. no skusim popozerat ci tu niekde v nasom okoli nenajdem a dam ti vediet.. 😉

@kvetka84 - no pokial ja viem, tak babo nesmie byt vo vanicke v aute, ale iba v autosedačke.. 😒
Tiez s tym nie som nejak stotoznena, ale tak co narobime.. ide hlavne o bezpecnost babetka, takze bude musiet chvilku v tej sedacke pri prevoze vydrzat...

gocrazy
25. nov 2010

baby vo vanicke moze byt babatko iba v tom pripade ze ju mate na to specialne upravenu, niektore znacky to maju, alebo sa da dokupit to pridavne zariadenie auto kit sa to tusim vola nie som ista, len ich neprenasajte v tych klasickych vanickach alebo v tych fusakotaskach za to je pokuta, kolegynu tak minulu zimu vymakli, zacvakala...

sjuzi
25. nov 2010

No čafte, som tu zas... pekné kočíky vyberáte... Ja som mala stále dojem, že Tako a DorJan sú tie ťažké poľské "tanky", ale som milo prekvapená... 😉

dendy1
25. nov 2010

@kvetka84 vau, krásny, najmä obr.13 a 16. Ale ja by som ho brala len ako hlboký. Športové sa mi na takomto podvozku nepáčia a sú podľa mňa nepraktické. Ale ako hlboký - fakt krásny.

sjuzi
25. nov 2010

Ja som mala vaničku Chicco pri Miškovi a tá bola certifikovaná na pásy v aute. Používali sme ju dobré 2-3 mesiace, lebo vždy v aute spinkal. Aj z pôrodnice išiel v nej... 😉
Ale, keďže teraz budeme mať v aute už 2 drobcov, tak by sme to asi nevyužili, kedže miesto v zadu bude zaberať aj Miškova "veľkáčska" sedačka... 😅

sjuzi
25. nov 2010

@zipsy nie, my máme z Millenium - sedačky Šípoš... kupovali sme ju v lete... 😉
A ja mám + 10 kg... a ide to horeeee, pomoooooc 😲 😀 😀 a už sa nevážim a hotovo... 😝 😅

sjuzi
25. nov 2010

@nellie_ tak super, že máš vecičky, veď tie najmenšie bábenkovské sa ani nedajú zničiť... To skôr od toho roka-roka a pol, ako už dieťa lozí, chodí, skáče a pri jedle sa zababre, to už vyzerá kadejako... No a teraz ako mi niekedy dojde škôlkar domov zababraný a kolená vydraté... 😀
Ale je pravda, že máme toho veľa odloženého a teším sa, že braček využije...

A ohľadom toho vek.rozdielu, tak, keď sa malý narodí, tak to budú medzi nimi takmer 4 roky... Vraj to už býva trocha horšie so žiarlivosťou... 😅, čo mi je úplne jasné u nášho Mišiaka... ale zas si fakt neviem vynachváliť tú jeho samostatnosť... no veď uvidíme, ako to celé vypáli... Zatiaľ sa na bračeka teší... Ale, keď mu poviem, či Kubkovi požičia vláčiky (to sú jeho naj hračky), tak to hneď nasadí bojový výraz spolu s výkrikom... nieeeeeee 😀 😀

dendy1
25. nov 2010

@kvetka84 môže sa prevážať vo vaničke, ale len vtedy, ak je schválená na prevoz a vybavená pásmi na pripútanie. Sú to napr. PegPerego, concord, jané, http://www.enikibeniki.sk/shop/index2.php?page=... Tie čo si si vybrala Ty, zrejme nebudeš môcť použiť. A určite by som to na tvojom mieste ani pre ten jeden krát neriskovala 😢

bay
25. nov 2010

@kvetka84 Vo vanicke v aute sa moze prevazat len ak je na to prisposobena a ma tie speci pasy na to. Ja som mala maleho vo vajicku a bol tam spokojny. Plne sme ju vyuzivali do 9 mesiacov kym sme nekupili "velkacsku" a potom som ho v nej este asi do roku vozila v mojom aute kym sme nemali dalsiu velkacsku. Takze sme vlastne vajicko pouzivali dlhsie ako vanicku z kocika 😀 😀

dendy1
25. nov 2010

@bay neviem to teraz presne, ale vajíčko sa môže pripevniť len proti smeru jazdy, je to tak?

bezaz
25. nov 2010

@kvetka84 vajicko pouzivat len 3 mesiace?? a to co potom mala? vajicko je najbezpecnejsia autosedacka, odporuca sa v nej vozit dietatko co najdlhsie, aspon do roka 😲 😲 😲 ale je pravda, ze neznackove vajcia su aj len do 9kg, vacsie ako maxi cosi, romer a pod su do 13kg, co je na nich riadne vidiet