icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

martinex
30. nov 2010

ahojte,zase som tu dlhsie nebola...ja som bola na GTT v piatok,nastastie vysledky su ok,tak sa moc tesim...Inak Adam kope o dusu,spat uz mi je tazko aj na boku... inak ste tu riesili dovolenky v praci,ja zevraj este nejaku mam,tak si ju vycerpam po MD..a aj ma napadlo,ze ked sa MD pocita ako keby som chodila do prace,ci sa mi bude za nu ratat aj dovolenka za rok 2011?ale asi nie,to by som uz vela chcela 😀
a vo velkom mi puchnu nohy,fakt brutal,ked si zatlacim prstom tak tam mam aj centimeter hlboku jamu..moj tlak sa mi nijak aj po liekoch neupravil,tak sa tesim v piatok na poradnu,doktorka ma asi nepochvali ☹

mirinka7
30. nov 2010

@lilunka ahoj, mne dnes na HR zistili od mzdarky, ze si mozem vybrat dovolenku aj pred nastupom na matersku. Cize cca 10 dni alebo aj viac (podla toho kedy pojdem na MD) si mozem vybrat uz v januari 2011. Super 🙂 Ak by som nechcela, mozem ju vraj kludne cerpat aj po skonceni RD, cize mozno aj o 3 roky.

Baby nemate niektora pocit akoby ste mali v bruchu 10litrov vody? 😒 Ja sa asi presne takto citim...A pritom ani nie som prejedena a budim sa na ten pocit aj v noci a potom som nevyspata 😒

kvetka84
30. nov 2010

@lilunka zalezi od zamestnavatela. Mne moj umoznil cerpat aj dovolenku, ktoru mam za r. 2011, ale az v januari 2011. Uctovne je mozne aj to, aby si cerpala dovolenku na rok 2011 uz teraz v r. 2010. Na konci roka budes v minuse , ale vyrovna sa to hned na zaciatku roka s novou dovolenkou. Ale zavisi od ochoty kazdeho zamestnavatela. Drzim palce

kvetka84
30. nov 2010

@mariannet zivnost sa pozastavuje na pol roka, po pol roku musis znova pozastavit, inak sa ti automaticky obnovi.

andiekens
30. nov 2010

@erika1983 juuj, tak pesar budem mat az do porodu.. a marcovka teda zrejme isto nebudem 😒 moje telo to zjavne nezvladne. dr. mi povedala, ze bude rada, ak to potiahneme do februara 🙂. za posledne dva dni sa mi krcok skratil o 5mm a uz ma iba 2,5mm..

andiekens
30. nov 2010

@erika 1983 teda 2,5cm.. nie mm.. rodit sa este nechystam 😀

fodorka
30. nov 2010

ahojte ja som volala vcera dokimu cukor vysledky super aj krvny obraz tak som rada 🙂
teraz idem na poradnu 22.12.to mi bude robit aj utz tak som happy uz teraz🙂
mne povedal na tejto poradni ze zo psodu vsetko vporiadku krcek dobry aj "vnutprna branka"zatvorena a ze vonkajsia na 1cm neviem co to znamena ale ze nemam sa s tmy zaoberat 😒

elesarka
1. dec 2010

Mne nehovoril vcera na poradni nic ohladom krcku, tak je asi vsetko O.K.

Kocky co chodite do GPN, posielaju vas na EKG, lebo ja som sa vcera pytala ci bude treba a ze nie.
A este som sa pytala aj za cvicenie co tam robia, ale najprv mi povedala pani, ze sa mam v 26tt ozvat a vcera mi zase povedala ze az v januari a to uz budem 30tt.

zibritka
1. dec 2010

No, baby, predstavte si, ze cez vikend nasnezilo, ja som sa dvakrat nadychla a uz som aj na dvojtyzdnovej PN s antibiotikami na krku... poslusnost odmietaju dutiny aj hrdlo... Obvodacka mi robila v ambulancii krvny test, ci mi musi dat antibiotika (za co som sice zaplatila 6 eur, ale ved zbytocne taku davku liekov do seba davat nebudem) a vyslo, ze ma napadla nejaka baktéria... 😠 😠 😠 Hroza je to, ze tuto chorobu poznam a zvykne mi to zliezt na priedusky a to je este horsie... takze som sa ani velmi tym liekom nebranila... Na druhej strane sa velmi obavam, co na to babatko... ☹

zipsy
1. dec 2010

@elesarka, andikiens ja na 99% kupim concord, ma ho moj sef, a su velmi spokojny... tie farby sice nie su nic moc, ale to nie je take podstatne, nie?

elesarka
1. dec 2010

@zipsy a nezistovala si dokedy maju tu akciu za 666 eur? Ja mam v plane kupovat az po Novom roku, ale neviem ci potom ich budu mat stale za 666 alebo uz viac?

andiekens
1. dec 2010

@zipsy ja som uz objednala S4.. citala som diskusie na concord a baby pisali o nie jednej reklamacii, co sa tyka trhania latky. a vraj im to predajcovia ani nechceli uznat. mna to odradilo a objednala som S4.

zipsy
1. dec 2010

@elesarka nezistovala, na vsetkych strankach je napisane, ze do vypredania zasob.... napr. v Brendone maju posledny kus concordu fusion - len sportaku, ale je to ta skareda oranzova farba, nevedia ho asi predat, je za 359 Euro, a trojkombinacie uz vobec nemaju ... ja kupim asi 1-rocny cez bazar...

zipsy
1. dec 2010

@andiekens juuj, nestras 😝
ale mam este 2 typy na kocik, ale concord stale vyhrava....

dendy1
1. dec 2010

@zipsy @elesarka , drahšie by už nemali byť, keď má prísť nový model.
@zipsy mne práve také nie moc pestré farby vyhovujú. Ja budem kupovať zrejme ten Conncord Neo, v tej béžovej farbe. skoro všetky farby oblečenia a doplnkov sa k tomu hodia - mne záleží aj na takýchto veciach 😀 ak si môžem vybrať 😀 a na tom bazáre sa fakt dá nájsť dobrý kočík za fajn cenu 🙂

lulu19
1. dec 2010

ahojte baby tak ja mam vysledky z glukozovych testou v poriadku a aj krvy obraz 🙂 🙂 🙂 tak a teraz sa uz mozme test na 4D 13.12 a na poradnu 14.12 🙂 🙂

dendy1
1. dec 2010

@lulu19 aj ja budem mať 4D 13.12. ale bude to už druhý pokus. Bola som teraz 29.11. ale herečka sa nám viac ako po nos nechcela ukázať. Hlavička vľavo dole, nožičky vpravo hore. Tak snáď bude nabudúce lepšie natočená 🙂

lulu19
1. dec 2010

@dendy1 jej ty uz ves co budete mat aj ja by som tak velmi chcela v ediet co cakame ale nase male sa skovalo ked som bola na sone tak verime aj s muzom ze sa nam teraz ukaze v plnej krase .uz sa neviem dockat 🙂 🙂 🙂

zipsy
1. dec 2010

@dendy1 ten neo je v bazaroch dost cast a celkom lacno... pripada mi ale trosku maly, nie?

mirip
1. dec 2010

ja by som kočík ani nič vačšie v bazároch nekupovala ked už ozaj iné nie že by mi to nevystávalo tak by som možno aj kúpila ale len po tom ako by som ho osobne videla lebo fotka v bazároch dosť skresluje aby nebolo nako niec prekvapenie nemilé

dendy1
1. dec 2010

@zipsy tiež som si myslela najprv, ale písali vo fóre baby, co majú prvé dieťa tak cca1,5r, že vpohode. Ja som videla v obchode jednu maminu, čo mala už chodiace dieťa, tiež tak okolo 1,5r a netlačilo sa. A vaničku veľkú hľadať netreba, budeme ju používať maximálne do septembra, cez leto bez deky, dlhšie tam dieťa nebude chcieť ležať.
švagrina vozila malú dlho v klasickom hlbokom, asi sa jej to zunovalo, lebo v športovom už ani nechcela sedieť.

dendy1
1. dec 2010

@mirip to je podmienka, vidieť ho naživo, lebo fotka je fotka, a v skutočnosti je to iné.
Ja aj ten nový chcem najprv vidieť v kamennom obchode, až potom si ho objednám cez web.

erika1983
1. dec 2010

ahojte
tak ja som doma z GTT tu gebuzinu som v pohode vypila, ani zle mi neprislo az som sa cudovala, nie je to az tak hrozne 🙂
a o pol jednej mam prist pre vysledky tak som zvedava, dufam ze budu Ok

andiekens
1. dec 2010

@zipsy som si to nasla tu na MK, ked chces pozri si https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kocarek-co... aj na 124 strane mamicky prikladali fotografie potahu. kto vie, ci prave tato "chybicka" nie je dovodom jeho zlacnenia..

kvetka84
1. dec 2010

tak ja som bola vcera na poradnu, doktorka ma vysetrila, vsetko je OK. Dalsia poradna pred Vianocami 21.12. a bude aj utz 🙂 Tak dufam, ze sa babo ukaze v plnej krase 😵 Dnes som sa objednala na GTT test, idem v stredu o tyzden tak sa uz neeeviem dockat 😒 zajtra snad pojdeme do Polska na trhy /Novy Targ/,tak drzte palce aby to vyslo, dam potom vediet ci sa oplati a co som kupila na moju super pribratu postavicku 🙂 Inak pribrala som som 8 kg, ale posledne dva tyzdne mame same oslavy, takze to az tak tragicky neberiem. Uz sa len teraz kontrolovat a nejest tolko torticiek 😀

dendy1
1. dec 2010

@andiekens to sú tie modely 2009

prsky
1. dec 2010

baby, tak tie zmeny budu platne od januara http://hnonline.sk/ekonomika/c1-48384360-stat-b...

mariannet
1. dec 2010

@elesarka mne moja povedala, ze pokial som predtym nemala problem so srdcom, tak nemusim ist......vsade to robia inak (kolegyna chodi inam a ju poslala....)
@prsky super, viem to od rana a tesim sa 🙂

Inak som sa dnes bavila s personalistkou nasou ohladne tej dovci na rok 2011....a je to tak, ze v zakone nic nehovoria, ale ani nezakazuju cerpanie dovolenky, ktora pripada pocas MD, este pred nastupom na matersku....a my to mame super aj v tom....ze ja ak mam termin porodu 26.3., nastup na MD 12.2. (MD v trvani 34 tyzdnov), tak neodpracovane mesiace do konca roka (10,11,12/2011) neprekrocia spolu 100dni, takze dovca sa mi nekrati...cize bud si vycerpam uz v januari, alebo si potom necham preplatit celych 25 dni 🙂))))...a ako mne povedala, ak si z tohto roka prenesiem 4dni, v januari oz nemusim chodit vobec 🙂))......

nataliasarron
1. dec 2010

ahojkajte kocky 😉 tak my sa dnes poobede chystame na 4D 😵 hadam sa nas drobcek predvedie a nieco aj uvidime 😉 podvecer potom pridam nejake nove fotocky 😵 😵 😵
krasny zasnezeny dnicek 😀

erika1983
1. dec 2010

no tak nemam cukrovku 🙂 sa tesim hned si idem robit sisky :-P