icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

andrea142
24. dec 2010

@elskrin : držte sa , 🙂 ........
tiež prajem veselé vianoce a šťastný nový rok 🙂

lulu19
24. dec 2010

ahojte

Vianočný stromček už v izbe svieti,
tešia sa dospelý, tešia sa deti.
Nech sú tieto sviatky plné radosti,
a navždy Vás obídu všetky starosti.
Prajem Vam vsetkym prijemne
a pohodove Vianoce plne zdravia
stastia a lasky!! a vela vela
darcekov

hasacka
24. dec 2010

Krásne sviatky všetkým budúcim mamičkám .)))

evinka2
25. dec 2010

Krásne Vianoce všetkým tehuľkám 🙂

krasolitka
25. dec 2010

ahojte tehulky som v 31tt a vychadza terminik na 3marca uz sa neviem dockat kedy budem drzat v naruci svoju dcerku ... 🙂

euphoria
25. dec 2010

@elskrin
velmi drzim palce, nech mala este par tyzdnov vydrzi a ty vydrz v nemocnici, urcite to nie je nic moc, ale pre nase deti sa da zvladnut vsetko..drz sa!!

elskrin
26. dec 2010

dakujem vsetkym za podporu. a setrite sa.

krasolitka
27. dec 2010

Ahojte tehulky mne to vychadza na 3 marca tak,uz sa neviem dockat kedy to uz budeeeeeeee 😎

mariannet
28. dec 2010

@miranjel ahoj, aj ja mam toto iste, mam aj zivnost, ale som aj zamestnanec....som volala do SP, tam mi povedali, ze matersku mi budu posielat zo zameestnania.....zivnost kvoli materskej nemusim pozastavovat......ale kvoli rodicovskym davkam si musim zavolat na urad prace, lebo to mi na SP nevedeli povedat....inak pozastavit sa da na min 6 mesiacov, max 2roky myslim....a treba k tomu len 4 eurovy kolok.......ak sa dozvies este nieco viac, daj vediet...... 🙂

mariannet
28. dec 2010

@elskrin drzim palce, az sa uz neskracuje a pustia ta co najskor domov.......mne sa dufam nic podobne nezacalo, kedze osm pred vianocami dost intenzivne sa hybala a pracovala....... 🙂

safirko
29. dec 2010

ahojte, ja mam termin 15.3.. Plánuje niektorá z vás rodiť v Galante?

jaja003
29. dec 2010

baby, ja uz mam toho neskutocne dost, neviem si predstavit, ze este 10 tyzdnov!! Citim sa velka, nemotorna, okolo malej sa mi uz tazko beha, vonku sa neda dlho vydrzat a ani nehovorim, ze nikoho vonku pritom nestretnem, tak su cele dni, co sa nemam s kym porozpravat (okrem manzela)... som to ale depresivna, ze?

bezaz
29. dec 2010

@jaja003 uplna normalka, ja uz teraz nevladzem okolo malej behat, nehovorim o venovani sa jej, este ze chodime von len raz za den, aj to je pre mna utrpenie, brucho mi potom tvrdne este dobru pol hodku 😝

evinka2
30. dec 2010

@bezaz aj ty mas problem s tvrdnutim bruska? Jeeeeej, to mi ale odlahlo.......mne tvrdne stale.....uz som dnes chcela volat gynekologicke, ale ta by ma poslala do nemocnice......tak prave pozeram na nete, ze by to "malo byt normalne". Som prvorodicka, a este mam aj stazu oblicky, tak uz robim paniku asi pri vsetkom ☹ 😒 Ale vraj z magnezia, a samozrejme v kludovom rezime by to malo ustupit 🙂 Takze setri sa ! 🙂

mariannet
30. dec 2010

@evinka2 ako myslis to, ze ti tvrdne stale?....mne tak 4-5x do dna.....teraz som sa prave tak pekne vytocila, ze nachvilku aj teraz.....tak hadam to bude ok 🙂.....a ja sa uz nebudem vytacat.....sa necudujem, ze treba ist na matersku o 6 tyzdnov skor´, ked v praci ta vedia tak vytovit 😠 ......

jaja003
30. dec 2010

@bezaz
mne hlavne vadi ta osamelost, co zrazu citim, pri malej som to takto necitila, chodila som do roboty a posledne tyzdne pred porodom, ked som isla na matersku bolo leto, chodila som po vonku, tesila sa zo slnka... teraz som povacsinou stale doma s malou a nemam sa s kym porozpravat, to je asi moj hlavny problem ☹(... chvalabohu mne brucho netvrdne.... setri sa, ak sa ti da 🙂

bebulik
autor
30. dec 2010

@jaja003 aj mne chýba slniecko a možnosť ísť von . Ani sa nenazdame a budeme mať pri sebe malinke batozky šťastia
🙂
Tie nám vyplnia ten čas, ktorý nám ostal
Ale v konečnom dôsledku by sme si mali čas aj na seba a priateľov aby sme nacerpali nové sily pre naše deťúrence

evinka2
31. dec 2010

@mariannet No, ja ked nelezim, tak mi stvrdne hned.........vy to este mate v pohode, mozete chodit po vonku......co by som ja dala za to, keby som mohla chodit do prace.......som doma uz dva mesiace, vacsinou lezim, a uz mi to poriadne lezie na nervy......ale kedze nechcem skoncit v nemocnici, tak radsej lezim doma. Inac som vcera citala na nete, ze "normalne" je, aj ked ti stvrdne aj 20 do dna (v 30 tyzdni)......vtedy je dobre dat to magnezium....

jaja003
31. dec 2010

veru baby, ja sa tu stazujem a vy poniektore musite lezat a nemozte ist ani na chvilu von, ste na tom o moc horsie a nestazujete si... dufajme, ze tie posledne tyzdne rychlo ubehnu a narodia sa nam vsetkym zdravucke babatka... a potom hned zabudneme na strasti tehotenstva 🙂

fugu77
31. dec 2010

Dievcata, prajem vam vsetko len to najlepsie do noveho roku 🙂

anulik888
1. jan 2011

vsetko najlepsie v novom roku Vam zelame 🙂
chcem sa poradi. mam zapal prinosovych dutin. lekarka mi po porade s gynekologom predpisala augmentin 1g kazdych 12 hodin. do nosa si striekam len mar a ked sa ta bolest uz ozaj neda vydrzat, hlavne k veceru doprajem si paralen 500. zacinam ma t vsak problem s travenim. dost ma nafukuje a malej sa to nepaci tak sa napina a to sa zase nepaci mne. mozem si dat probiotika? nutrolin B ? v pribalovom letaku nie je nic uvedene, tak som na vazkach ci to mozem alebo nie. vdaka

andrea142
1. jan 2011

@anulik888 nejaké probiotiká môžeš a ak tam nie je napísané tak asi hej .prípadne sa opýtaj v lekárni aby ti niečo poradili. ..........ja mám nádchu a okrem tej morskej soli si ešte kvapkám aj pinosol. to sa v tehu môže

bezaz
1. jan 2011

@anulik888 probiotika by si v zasade mohla vsetky, ved tie by mali posobit v traviacom trakte.. ja beriem preventivne od Jamiesonu Acidophilus ci ako sa to vola 😉

adrika0
1. jan 2011

Baby šťastný Nový rok vám všetkým prajem ,ale nejako vás tu nevidiet....kde ste všetky???

lulu19
1. jan 2011

ahojte baby prajeme vam stastny Novy rok 🙂 🙂 🙂

nika0403
2. jan 2011

Ahojte tehulky, ako sa citite? chcela by som sa spytat kolko ste pribrali do tejto doby? a este ako casto citite pohyby vasho babätka,hmm??

fugu77
2. jan 2011

ahoj nika0403, vdaka za opytanie. citim sa... da sa povedat dobre. Na zaciatku tehotenstva som zhodila 3kg, takze ked ratam aj s tymi tromi kilogramami, tak 10kg, ale ked je to od mojej povodnej vahy, tak je to 7kg. Babatko citim niekolko krat denne. Niekedy velmi intenzivne a niekedy len par kopancekov a opat zaspinka.

nika0403
2. jan 2011

@fugu77 dakujem ti ze si napisala....no ja som nic nezhodila na zaciatku a teraz uz mam 12kg navyse tak sa citim ako riadna gulicka oproti svojej povodnej vahe ...no zajtra skocim asi do nemocnice lebo od vcera sa mi zda ze pocujem babo menej ako predtym tak len dufam ze bude vsetko v poriadku ale pre pripad sa pojdem dat vysetrit...drzkaj sa

fairynika
2. jan 2011

@nika0403 ja som pribrala uz 16kil 😉 ale pred tehu som bola dost chuda takze som aj rada.pohyby?raz mi ide z brucha vyletiet a inokedy mam klud 🙂 mozno sa blazni ked spis ja som tak moju malu nacapala neskoro v noci😀

fugu77
2. jan 2011

@nika0403 drzte sa obaja.