Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@sirinka no ja to neviem porovnať keďže so ten prvý mala CR a aký som strachopud tak tie bolesti boli znesiteľné 😅 ,takže ani neviem aké sú kontrakcie nie to ešte hojenie zošitia atď. čo je pri vag. pôrode normálne 😅 . a to epi dosť u mňa zavážilo ,lebo ja zomieram už keď mám menzes nie ešte pôrod bez epi 😅 😀 😀 😀
síce keď som to doma hovorila ,tak sestra mi hovorí ,že ak by sa rana roztrhla tak to aj tak neviem rozoznať pri pôrodných bolestiach 😕 ................ tak ja neviem 😀
@andrea142 ved aj ja som a pri prvej mi epi nezabrala a povedala som, ze uz rodit nechcem 😝 ale rodila som v noci a rano uz som bola ok, sitie som ani necitila poriadne.
to po CR som bola v krci, ani babatko poriadne chytit, ani normalnu polohu na spanie najst....a navyse po CR mas toho sitia omnoho viac teda, ked spocitas kolko vrstiec mas od maternice az po kozu...
a ci sa to da rozoznat alebo nie, tazko posudit, ked to nezazila, udajne ide o inu bolest ako su kontrakcne, tie nemaju rovnaku intenzitu, kdezto pri rupture podla mna ta intenzita je ina....
@tijana ..teším sa, že si dobre dopadla hlavne s tým krčkom. Ja idem až v stredu na kontrolu. Snažím sa ležať, aj keď po toľkýýých dňoch leňošenia si človek ťažko nájde pohodlnú polohu. Hlavne my hyperaktívnejšie...No každý deň mi je vzácny a preto bojujem. Aj ja mám Mg 3X denne ale aj napriek tomu mi brucho tvrdne. Uvidím v stredu, ako sa bude správať môj krčok. Drž sa. pa
fiha to mate riadne vysoke davky magnezia...tolko som ja neuzivala ani ked uz som bola na 4 cm otvorena...a popravde, ani velmi nepomahalo magnezko...ani ked mi ho v porodnici pichali do zily a do svalu, aby som vydrzala aspon do rana, aj tak sa porod rozbehol....
mne niektore dni tvrdne casto, ani to nepocitam a niekedy vobec....tentokrat ale nastastie krcok zatial drzi....asi to bude tym, ze malu mam zase zavesenu na rebrach a netlaci na neho...
caute baby. ja idem zajtra na kontrolu k doktorovi s tym mojim 2 cm krckom. dufam ze sa to neskracuje, lebo dnes som bola v robote zbalit si veci a bolo to dost namahave. Inak lezim co najviac. ani von nechodim aby som nebola zase v nemocnici. beriem magnezko 500 mg tri krat denne. myslim ze sa moze aj 4x a 5x denne alôe asi v mensich mg. Vidim ze v tom lezani nie som sama.tak sa drzte.
joooj dievcata....moja 20rocna sestra ma teraz zdrav. problemy...dr. jej zistil ze ma len 1cm krcok a ze ak bude nutne jej z neho pol centimetra zrezat, tak ak raz otehotnie ani nebude tehotna ale rovno tazko chora... 😒
caute baby, na koniku som uz sice dlho, ale dnes som si povedala, ze je uz aj cas, zaradit sa do skupinky mamiciek s datumom - marec 2011. Ja mam termin 5.3.2011, no uvidime, ci to nebude aj skor, maly sa stale niekam ponahla, asi bude po mamine 😉 Ste tu niektora s tymto datumom z BA, co budete rodit na Antolskej?
@tijana hej,dost casto mi tvrdne...ale mne zase tak,ze aj hodinu ho mam take bolestive...v noci sa na to niekedy zobudim,ked sa otacam... ale sak uz to nejak vydrzime
@sirinka ja mam okrem magnezka este dalsich 5 druhov liekov 😠 a to so sestrou ma mrzi...neda sa s tym nic robit?
@iwesska ja mam termin 11.teho a budem rodit na Antolskej...a vitaj mezi nami 😉
@elskrin Ja mam krčok 1,5 cm ...tak že neboj bude to fajn, dokonca som citala vyjadrenie lekara, že podla dlžky krčka sa neda povedať kedy nastane pôrod / jeho skracovanie neznamena výlučne, že ideš o chvilku rodiť/, niekto môže mať krčok 3 cm a je otvorený a rodí ... niektore baby boli otvorene na 3 prsty aj 3 týždne a pôrod neprichádzal ...takže držím palce nech je všetko OK ... 🙂

@sirinka ale ved máš termín v marci či nie a si písala august a júl