icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

hasacka
27. júl 2010

@sjuzi Fuuha, na to, ze budem tie materske vecicky nosit par mesiacov su dooost drahe .((((( teda aspon na tej stranek www.ma-ma.sk

hasacka
27. júl 2010

@zibritka gratulujem k zasnúbeniu .)) a želám veľa lásky

andiekens
27. júl 2010

@hasacka su drahe.. ja som jedny rifle nasla tu, pozri bazar a sekcia tehotenske oblecenie. su tam aj nove alebo len parkrat oblecene veci. tricka a svetre si asi budem kupovat nove, ale rifle su dobre aj odtial..

dendy1
27. júl 2010

@zanuska skus sa pre pobavenie pozrieť na: www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/kalendar_...,
možno ti to vytúžené dievčatko " potvrdí" 🙂) Ja by som chcela chlapca, ale mám pocit, že to bude dievčatko
🙂 - aj kalendár tak hovorí, tak uvidíme 😵 zatiaľ je to 50:50. Hm, ak to teda nebude aj ch. aj d. !!! 😲

zibritka
27. júl 2010

@andiekens ale to hadam este az tak nebude vidno... 😉 aj ked vyzeras byt velmi utlunka... teda na men to este nebude vidno, mna je dost velky kus 😀

zibritka
27. júl 2010

@hasacka dakujem 😎

sjuzi
27. júl 2010

@hasacka ja už po skúsenosti, radšej investujem do kvalitného tehu oblečka, aby bolo pohodlné... a potom ho ešte v pohode predám, takže minimálne polovica sa mi vráti... Ale ešte ma napadá, že dobré tehu veci majú už aj v CAčku v Blave a u nás v TT v Peacocse v Arkadii... 😉

sjuzi
27. júl 2010

@zibritka gratulujem. My sme sa tiež brali, ako sme zistili, že som tehu. Mali sme svadbu vybavenú za 2 týždne a bola skvelá. 😉

andrea142
27. júl 2010

@zibritka : aj ja gratulujem k zasnúbeniu. ja som sa vydávala v 6.mesiaci bruško som už mala ale mama mi ušila také šaty čo to skrývali. 😀

sjuzi
27. júl 2010

A pripravte sa na to, že na začiatku budete potrebovať celkom inú veľkosť nohavíc ako na konci. Teda hlavne tie, ktoré máte tendenciu priberať do stehien a zadku... 😅

veronikapp
27. júl 2010

@gocrazy tak ako píšu tuto baby, tiež sa prikláňam k tomu, že ak by bolo niečo s bábom, tak sa ani neuhniezdi. @zibritka rovnako ani magnetická rezonancia a ani RTG pokiaľ vajíčko nie je uhniezdnené, nemalo by škodiť.

vám závidím, že máte vo vašom meste tehu obchody s normálnym oblečením, tu v Poprade viem len o jednom, ale nič poriadne tam nemajú 😝 a cez net sa trochu bojím objednávať, ale asi mi nič iné neostane...

martinex
27. júl 2010

@zibritka aj ja sa pripajam k gratulaciam.. my sme sa brali ked som bola v 4tom mesiaci,brusko uz bolo,ale saty ho pekne zakryvali 😉
inak pri prvom som tehu gate nosila uz od 9teho tyzdna a teraz vobec nemam pocit,zeby mi bolo treba tehu gate..vpohode nosim svoje rifle 🙂

veronikapp
27. júl 2010

@zanuska ahoj... bola som na to rovnako ako ty. Pri prvom tehu mi nič nebolo, rovnako ako teraz. Koľko krát som zvracala, môžem porátať na rukách, aj to len v treťom mesiaci. Pri druhom mi bolo zle od rána do večera, stále sa mi chcelo spať, Môžem povedať, že prvé 3 mesiace som prezvracala a prespala. A mám obidve baby 🙂 takže pohlavie dieťatka na to vplyv asi nemá 😉

veronikapp
27. júl 2010

a ani na kalendár sa veľmi nedá spoliehať, podľa všetkých mala byť staršia dcéra chlapec 😀 a teraz by to mal byť zase chlapec, tak uvidíme...

andrea142
27. júl 2010

mne to pri Lili vyšlo dievča a teraz chlapec tak som zvedavá aj ja 😀

evinka2
27. júl 2010

Ahojte 🙂
no ja som v 8tt, a uz to na uzkych rifliach teda citim....ale tak nastastie mam doma aj take volnejsie, tak presedlam 🙂 inac uz mam odvcera druhu foto nasho milacika 🙂 ja mam zaludok na vode hlavne rano, znama mi poradila zazvorovu limonadu (len zazvor a citron, bez cukru), a cuduj sa svete, pomaha 🙂 tak drzim palceky, nech sa Vam dari 😀

sirinka
27. júl 2010

tak ja tehu oblecko uz neriesim...dokonca uz aj od kamosiek som dostala, tak to ani vsetko nevynosim...

zanuska
27. júl 2010

@veronikapp
@veronikapp Ahoj ten kalendar som uz vydela podla toho mi pri malom sedi a to druhe vychadza na dievcatko no tak len dufam ze bude ale aj ked bude chlapcek nevadi len nech to je zdravucke.S malym som mala problemy ked mal 7 tyzdnou boli sme v nemocnici mal alergiu na laktozu nevedeli ho z toho dostat co spapal vsetko mu len prletelo cez crievka a bolo vonku.A to mojou vynou nekojila som,mam ploche bradavky tak mam strach pri druhom dufam ze mi to pojde lepsie 😅

zanuska
27. júl 2010

@dendy1 Ahoj no ten kalendar som uz vydela a vychadza na dievcatko 🙂 no nechame sa prekvapit ja len dufam manzel uz vybral meno pre dievca on si je isty ze chlapcenske nepotrebuje a zatial sa mi ziadne chl.nepaci ☹ ale nico najdem aspon ja 😉

zanuska
27. júl 2010

ahojte mne sa aj tuto pacia teho oblecenia http://www.nipa.sk/e-shop/index.php?cPath=322 tiez nie su bohvie ake lacne no inde nezozenieme 😝 ja rifle mam po malom no tricka som nekupovala nemala som totiz moc velke brusko 😀

euphoria
27. júl 2010

@dendy1
tak tak kalendar vraj mnohych vychadza.Ale mne asi nie🙂
To by moja dcera bola syn. Teraz tipujem, ze budem mat syna,ale kalendar hovori opak..Tak som zvedava,
teda hlavne, aby bolo vsetko ok. Zajtra ma caka ten ultrazvuk...

euphoria
27. júl 2010

@zibritka
gratulujem k poziadaniu o ruku🙂)

euphoria
27. júl 2010

@sjuzi
no to mas pravdu. Ja som tiez na zaciatku kupila dvojo krasnych nohavic, brucha by tam este boli vosli aj dve, len moj zadok a stehna si to nemysleli...🙂

leanela
27. júl 2010

ja som niekde citala ze ten cinsky kalendar vychadza podla nejakych studii na 85%. Inak mne to tiez nevyslo pri prvom dietati tak to bude asi nakoniec 50:50 😵

sirinka
27. júl 2010

ahojte, my sme spat od lekara, srdiecko bije, vsetko je ok.... 🙂

hasacka
27. júl 2010

@euphoria držím ti na zajtra palčeky .. uvidíš, dobre to dopadne .. 😉

meusicka
27. júl 2010

ahojte, tak vcera sme boli u Dr. a je to tam 🙂

euphoria
27. júl 2010

@hasacka
dakujem

optimistka
27. júl 2010

Ahojte kočky, tiež by som sa rada pridala. Mám termín pôrodu 5.3.2011. Je tu niektorá z Vás úplne bez príznakov tehotenstva? Žiadne napäté prsia, zvracanie, plávajúci žalúdok? Keby som na ultrazvuku nebola videla biť srdiečko, tak by som ani neverila, že tehotná som 🙂. Jediné čo pozorujem je nafúknuté bruško.

sirinka
27. júl 2010

@optimistka take som mala obidve tehotenstva... teraz je trosku horsie, stale sa mi chce spat a dost spomalene reflexy mam, zle mi bolo jeden den, tak neviem, to asi nebude z tehotenstva...