Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@zanuska skus sa pre pobavenie pozrieť na: www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/kalendar_...,
možno ti to vytúžené dievčatko " potvrdí" 🙂) Ja by som chcela chlapca, ale mám pocit, že to bude dievčatko
🙂 - aj kalendár tak hovorí, tak uvidíme 😵 zatiaľ je to 50:50. Hm, ak to teda nebude aj ch. aj d. !!! 😲
A pripravte sa na to, že na začiatku budete potrebovať celkom inú veľkosť nohavíc ako na konci. Teda hlavne tie, ktoré máte tendenciu priberať do stehien a zadku... 😅
@gocrazy tak ako píšu tuto baby, tiež sa prikláňam k tomu, že ak by bolo niečo s bábom, tak sa ani neuhniezdi. @zibritka rovnako ani magnetická rezonancia a ani RTG pokiaľ vajíčko nie je uhniezdnené, nemalo by škodiť.
vám závidím, že máte vo vašom meste tehu obchody s normálnym oblečením, tu v Poprade viem len o jednom, ale nič poriadne tam nemajú 😝 a cez net sa trochu bojím objednávať, ale asi mi nič iné neostane...
@zanuska ahoj... bola som na to rovnako ako ty. Pri prvom tehu mi nič nebolo, rovnako ako teraz. Koľko krát som zvracala, môžem porátať na rukách, aj to len v treťom mesiaci. Pri druhom mi bolo zle od rána do večera, stále sa mi chcelo spať, Môžem povedať, že prvé 3 mesiace som prezvracala a prespala. A mám obidve baby 🙂 takže pohlavie dieťatka na to vplyv asi nemá 😉
a ani na kalendár sa veľmi nedá spoliehať, podľa všetkých mala byť staršia dcéra chlapec 😀 a teraz by to mal byť zase chlapec, tak uvidíme...
mne to pri Lili vyšlo dievča a teraz chlapec tak som zvedavá aj ja 😀
Ahojte 🙂
no ja som v 8tt, a uz to na uzkych rifliach teda citim....ale tak nastastie mam doma aj take volnejsie, tak presedlam 🙂 inac uz mam odvcera druhu foto nasho milacika 🙂 ja mam zaludok na vode hlavne rano, znama mi poradila zazvorovu limonadu (len zazvor a citron, bez cukru), a cuduj sa svete, pomaha 🙂 tak drzim palceky, nech sa Vam dari 😀
tak ja tehu oblecko uz neriesim...dokonca uz aj od kamosiek som dostala, tak to ani vsetko nevynosim...
@veronikapp
@veronikapp Ahoj ten kalendar som uz vydela podla toho mi pri malom sedi a to druhe vychadza na dievcatko no tak len dufam ze bude ale aj ked bude chlapcek nevadi len nech to je zdravucke.S malym som mala problemy ked mal 7 tyzdnou boli sme v nemocnici mal alergiu na laktozu nevedeli ho z toho dostat co spapal vsetko mu len prletelo cez crievka a bolo vonku.A to mojou vynou nekojila som,mam ploche bradavky tak mam strach pri druhom dufam ze mi to pojde lepsie 😅
ahojte mne sa aj tuto pacia teho oblecenia http://www.nipa.sk/e-shop/index.php?cPath=322 tiez nie su bohvie ake lacne no inde nezozenieme 😝 ja rifle mam po malom no tricka som nekupovala nemala som totiz moc velke brusko 😀
ja som niekde citala ze ten cinsky kalendar vychadza podla nejakych studii na 85%. Inak mne to tiez nevyslo pri prvom dietati tak to bude asi nakoniec 50:50 😵
ahojte, my sme spat od lekara, srdiecko bije, vsetko je ok.... 🙂
ahojte, tak vcera sme boli u Dr. a je to tam 🙂
Ahojte kočky, tiež by som sa rada pridala. Mám termín pôrodu 5.3.2011. Je tu niektorá z Vás úplne bez príznakov tehotenstva? Žiadne napäté prsia, zvracanie, plávajúci žalúdok? Keby som na ultrazvuku nebola videla biť srdiečko, tak by som ani neverila, že tehotná som 🙂. Jediné čo pozorujem je nafúknuté bruško.
@optimistka take som mala obidve tehotenstva... teraz je trosku horsie, stale sa mi chce spat a dost spomalene reflexy mam, zle mi bolo jeden den, tak neviem, to asi nebude z tehotenstva...

@sjuzi Fuuha, na to, ze budem tie materske vecicky nosit par mesiacov su dooost drahe .((((( teda aspon na tej stranek www.ma-ma.sk