Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@bezaz co ja viem ci zabera....ale beriem ho...a hlavne ja som mavala aj krce a vdaka nemu ich skoro nemam..okrem toho beriem aj lieky na zrazanlivost-cize pohoda 😀
a stahovanie...no cakame na vyjadrenie banky ci nam daju uver-snad zajtra zavolaju...ak uver dostaneme,tak cca o 2tt ... ty kde byvas? my budeme na Hlavnej 🙂
@martinex
A Ty ide ku komu?
Neviem ako je to pri inych Dr, viem,ze u Havaldu sa neda objednat na konkretny cas, tak som zvedava ako buduci tyzden pochodim.Neznasam cakat.K mojmu gyndosovi sa vzdy objednavam na konkretny cas a aj ho dodrzuju, co je super...Pri porodnicke pri prvom tehu v ruzinovskej sa tiez nedalo objednat,no u nej som bola len raz a hned som zostala v nemocnici.Snad to na antolskej nebude rovnake...
Ahojte baby... takže sa pridávame k vám... 🙂 my máme termín tiež na marec a už sa nevieme dočkať kedy uvidíme naše malé bábo 🤐 ... ja by som sa vás rada spýtala, aké vecičky si pripravíte pre maličké do pôrodnice keď už otecko príde pre vás 🙂 ...
Ahojte babenky ja som bola ped sviatkamy na ultrazvuk a doktorka hovorila ze mam malu otocenu ritkou 😠 ste na tom niekto podobne??teraz mam ist na kontrolny ultrazvuk az okolo 8 februara myslite ze sa este otoci?aj ja som sa tak narodila a mala som vyklbenu jednu nohu troska sa zacinam bat ☹ neviem co ma caka pri malom som taketo problemy nemala 🙂
@zanuska ja som tak mala druhu dcerku a teraz zatial aj tato tak sedi.
pri druhom porode som chcela rodit vaginalne, ale napriek vsetkym snaham, mala nezostupila do porodnych ciest a skoncilo to CR....
teraz uvidime ako bude.
otocit sa ti moze kedykolvek...aj jednej babe z majoviek sa otocila mala v 36tt, mnohe baby popisuju, ze sa otocilo babo par dni, ci hodin pred samotnym porodom...
mas aj nejake nasledky z toho vyklbenia?
@sirinka to vyklbenie mi volakedy este vo vlkovciach napravil taky starsy pan jak mi mamina rozpravala ale ten klb ma bolieva pri zmene pocasia a teraz jak som tehu ani nehovorim niekedy ked stupim na tu nohu ma tam riadne pichne takze mam stastie mi to dali napravit inac by som krivala mala by som kratsiu nohu .Som zvedava ci sa mi mala otoci
a uz sa niektora balite do porodnice?
@slaurinka tak nad tym sa haluzim aj ja 🙂 mam par setikov, kde je body, dupky, ciapocka, rukavicky, kabatik, asi nieco z toho vyskladam. V autosedacke prikryty dekou, neviem, podla toho, ake bude pocasie. Ale su tu na konovi temy, ze co obliect novorodencovi, tak som tam uz pozerala. 🙂
@zanuska ja uz som si kupila pre istotu jednorazove podlozky, sietove gatky, aj poporodne vlozky, mam aj plienky latkove tie klasicke bavlnene, pre babo plnky jednorazovky este nemam, koselu mam jednu, radsej budem spinit erarnu..a pomalinky sa pobalim, lebo nikdy nevies, co sa moze stat 🙂
Ja by som chcela mat uz vsetko na poriadku, som taka nesvoja, ked este nemame postielku a taketo veci, kocik a nejake oblecko uz mame, ale aj tak. 😅 Moj priatel to berie sportovejsie nez ja.
ked najhorsie je, ze sa ani nedaju poriadne najst nejake slusne info o porodoch koncom panvovym....tie klasicke jednostranove clanky mi nic nedaju...

Baby prosím Vás poradte mi ...potrebujem kupiť podprsenku na kojenie v BA ..kde ste kupovali?