icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

bebulik
autor
15. feb 2011

@andrea142 @sirinka @sindy107 vy ste sikulky este aj okienka umyvat, mne uz pomaha mm aj s vysavanim 🙂 takze klobuk dole

siss_sz
15. feb 2011

a ja som pocula, ze ked sa umyvaju okna, sa omota pupocna snura okolo babatka...ze sa nemaju okna umyvat... 😒

sirinka
15. feb 2011

@bebulik no mne uz to tiez da zabrat...ale na druhej strane si hovorim, ze jednoducho treba byt v pohybe, telo nesmie oddychovat, lebo potom je to este horsie a ked uz sa pomaly prehupnem do deviateho mesiaca, tak co...
ale samozrejme, ze opatrne, zase nic netreba robit nasilu....

sirinka
15. feb 2011

@siss_sz no...co vsetko som ja uz pocula 😉

xena1
15. feb 2011

@rejcl4 nemas moznost zmenit ho?alebo aspon porodnika?ja tiez idem rodit inde ako chodim lebo nemam doveru tam kde byvam...a zacala som porodnika navstevovat odteraz v pondelok....

xena1
15. feb 2011

@rejcl4 a okrem ineho nech si kolkokolvek rodicka,nema pravo ta takto brat....nech si skusi kazdy jeden chlap porodit a potom sa budem s nim bavit o tom co si mam vytrpiet a co nie 😠

xena1
15. feb 2011

@andrea142 kamoska mala dva dni vopred a potom sa pridali bolesti a sla...

andrea142
15. feb 2011

@bebulik : ja ešte na ne len kukám ...........ešte sú špinavé 😀 ..............cez víkend nestihnem, lebo ideme s mužom na romantický víkend do Piešťan ak do vtedy neskončím v pôrodnici 😀 😀 😀

@xena1 : uvidíme ,zajtra mám poradňu tak sa spýtam, dnes na obed som mala ten výtok a odvtedy nič, tak počkám do zajtra, či budem múdrejšia 😉

xena1
15. feb 2011

@andrea142 no som zvedava urcite napis ako si dopadla 😉 drzim palce....ja mam tiez vytok ale taky zltkasty,tak zatial snad pohoda... 🙂 musim vydrzat aj keby co bolo tie 2tt.....

dadka1010
15. feb 2011

Kočky aj ja som mala dnes ráno nejaký biely výtok, taký trošku viac hustejší, čo to je? Do poradne idem vo štvrtok 😲 . Aj ja si myslím, že pohyb neuškodí, ale netreba to zase preháňať 😀 , teraz mám dokonca pocit, že mi brucho za chvíľku praskne, také je napnuté a to som už 3 týždne nič nepribrala podľa váhy, tak neviem čím to bude 😅

bebulik
autor
15. feb 2011

@andrea142 Vau super aj ja chceeeeeeem romantický víkend pri malej sa nejako nestiha.... 😀

andrea142
15. feb 2011

@bebulik : no veď aj muž to tak naplánoval ,že pre pôrodom si ešte oddýchnem ............. či to stihnem je otázne 😀 .najskôr sme chceli brať aj malú ale to by nebol oddych ale poriadna zaberačka 😀 ........tak malú postráži mama.
@dadka1010 : ja som tiež mala taký biely výtok, na to mi lekár povedal iba to ,že je to v tehu normálne. viac neriešil.

briketa
16. feb 2011

@siss_sz Re: a ja som pocula, ze ked sa umyvaju okna, sa omota pupocna snura okolo babatka...ze sa nemaju okna umyvat...
Tak schuti som sa zasmiala ako uz davno nie. 😀 😀 😀

Babule, este vsetky dva v jednom? Drzre sa! Ja uz mam len poslednu prehliadku pred sebou o dva tyzdne. Potom uz len priamo spital. Teraz mi robili test na streptokoka, tak dufam, ze bude negativny. Mam velmi nizko hladiny zeleza, tak musim na tabletkovu formu. Doma sa rodit nechystam, jedine ze by som to nestihla..najlepsie je, ze v utorok mam termin a v ten pondelok este mam ist do prace. Tak uvidime, ci to stihnem 😉

mirip
16. feb 2011

sorry asi mi pridalo príspevok dvakrát lebo mi hapruje koník

mirip
16. feb 2011

Ahojte dievčatá chcem sa vás niečo spýtať, ak viete poraďte. V januári som si vybavovala opať materskú, aj ked som od 31. 8. 2010 skončila pracovný pomer lebo tá čo som ju zastupovala sa vrátila spať do roboty. Takže, je jasné že rodičovský príspevok sa vypláca aj s materskou o mesiac neskor teda teraz vo februári som dostala za január........prišiel mi rodičosvký za celý mesiac aj ked od 26.1: som vlastne opať na materskej. Tiež mi bolo povedané že na mna sa nový zákon teraz nevzťahuje ale ten straý kedže v čase výpovede som už bola tehotná a do pol roka od výppvede som nastúpila opať na materskú tak mám na nu nárok a v plnej výške čo ma potešilo ale.... na účet mi okrem rodinných prídavkov a rodičovského príspevku prišli aj iné peniaze že z Účtu ZFNP SP / čo som zistila že je Základný fond nemocenského poistenia/ neviete o aké peniaze ide a prečťo mi prišli na účet práve teraz???? Dík

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
briketa
16. feb 2011

@fordemirka ale mas pomoc, nie? to sa potom da, to je super.

sindy107
16. feb 2011

ahojky..tak poradna za mnou..vsetko v pohode.pozrel ma i zospodu a vraj dobre tak neviem co znamena to pichanie zdola..este o tyzden k nemu a potom uz budem chodit do poradne na porodnicu. 😉

rejcl4
16. feb 2011

@sirinka no je to mozne, ale namal by ta o tom aspon iformovat, ze robim vam to a to...... ved ako to mam vediet, ked cumi do tej obrazovky a mrmle si popod nos 🤐..... ale dakujem za vysvetlenie🙂)))

rejcl4
16. feb 2011

@xena1 no mohla by som si vybrat porodnika, ktoreho by som navstevovala asi uz teraz a bol by pri porode, ale akurat vcera som to tak zratala, ze ak by som si nejakeho vybrala a chcela by som epidural a tiez partnera pri porode, tak si musim pripravit 234eur, co si myslim, ze je riadny skrt v rozpocte🙂))

sindy107
16. feb 2011

ja mm ku porodu neberiem ale vaham stale nad epi...ale asi tiez pojdem normalne..kamoska mi povedala ze ked som 5 deti doniesla normalne ta ze nemam spekulovat ze peniazky mam dat niekam inam..ta sakra neviem..bojim sa ihli ale aj porodu..je to normalne aby sa matka 5 deti bala porodu??? 😝

mirip
16. feb 2011

@sindy107 je to normálne, klud, aj mna Dr ukludnuje už od teraz, pri prvej som mala možnosť počuť jednu hysterku čo vtedy rodila a som myslela že ma klepne a teraz? lepí mi viac ako pri prvej ozaj asi nevedieť do čoho ideš je lepšie ako vedieť čo ťa čaká, mne muž ide k porodu a aj Dr k porodu si platím a ak bude volná lebo dopredu sa nedá zajednať chcem aj nadštandardnú izbu kvoli tomu aby mohli aj s malou prísť...

sindy107
16. feb 2011

@mirip no tu izbu by som chcela aj ja..predsa mas tam vecsi klud..ale tiez neviem ci sa mi ujde.. 😀 snad ano..

sirinka
16. feb 2011

@rejcl4 to by teda mohol...skus pozriet co mas v knizke, je to pod oznacenim SD v aorte umbilicalis a RI v a. umbilicalis....

sindy107
16. feb 2011

@sirinka ahoj v tej kolonke nenam ani ja nic napisane..doky mi povedal dnes ze prietoky mi budu robit na porodnici o dva tyzdne

jankaviri
16. feb 2011

ahojte..ja budem tiez rodit v lv..termin mam 26.marec..prestupila som prave k dr.braunovi, takze som si ho hned objednala aj k porodu..je velmi prijemny, mily..mala som z neho dobry pocit..rodit budem bez epi, ved nieco musime aj vydrzat..uvidim, co budem hovorit po porode🙂 krpata este nie je otocena, tak snad sa este nastavi spravne..v pondelok idem na prietoky, tak uvidim, co povie doktor..neviete kolko dopredu treba zajednat izbu?

sindy107
16. feb 2011

@jankaviri lv je levoca???co som sa pitala netreba rezervovat dopredu..ked ides rodit nahlasis a ked maju volnu tak daju..

sirinka
16. feb 2011

@sindy107 no to je mile...toto vysetrenie predsa patri medzi povinne v 30tt a robi sa najme preto, aby sa vcas zachytili mozne komplikacie pri vyzive plodu... 😒

jankaviri
16. feb 2011

lv su levice..tu asi treba rezervovat, lebo izby byvaju stale obsadene..

sindy107
16. feb 2011

@jankaviri no to mi je jasne ale ako ti rezervuju ked nevies kedy budes rodit???no iba ze by si sla na dojednany termin..

jankaviri
16. feb 2011

@sindy107 tak som dohodnuta s doktorom..ak neporodim do 26.3., tak pridem do porodnice a dostanem vyvolavacku..uz necakaju zbytocne dlhsie po termine