Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
mna zacalo pichat v krizoch..a vcera som mala aj trochu krce v bruchu, ale to bolo asi z jedla..este som uplne zatvorena, tak mala sa asi nebude velmi ponahlat..ved ked som uz vydrzala tolko, tych par tyzdnov este pockam 🙂
ved jasne co uz nam zostava.a na to vsetko este nemam kedy si zbalit veci do porodnice..no ale pripravene mam len v taske nie.. ☹
ja uz mam tiez vsetko pripravene..aj zbalene..len este som nestihla prevarit flase, cumle..atd..pre malu..neviem, co budem vsetko pre nu potrebovat do porodnice..to sa este pojdem spytat..
nebojte baby ani ja nemam zbaleni kufor 😅
ja uz som tiez zacala vcera davat tasku dokopy....este mi co to chyba, nejaka kozmetika...
a nastastie s flaskami a cumlami sa nezaoberam....to je uplne zbytocne dopredu chystat a kupovat, pokial nie ste uz etraz rozhodnute nedojcit... 😉
Hi, ja som už zbalená od 30tt, keby niečo, tak dúfam, že rodiť budem na termín a nie po termíne. Tiež sa tak už cítim, akoby to malo byť každú chvíľku 😀 . Ale tiež ešte nemám vysterilizované fľašky, odsávačku atď.
@sindy107 Fúúúú, že piate dieťa, to fakt??? Ako klobúk dole, ale aspoň vieš, že čo máš očakávať, keď to na teba príde, lebo ja vôbec netuším. Viem, že u každej je to iné. Ale tak veď sme ženy, no nie, zvládneme 😎 😎 😎
Ja drahého ku pôrodu tiež nechcem, čo by mi tam len starosti robil??? 😀 A tiež ani on po tom moc netúži
no ja jednoznacne muza pri porode chcem, aj pri prvom bol pre mna velkou oporou, 😵
@sirinka
ahojka 😉
náš ocinko sa strašne chystal k porodu ,- a vydržalo mu nadšenie tak do 6 mesica 😀 😀
sám uznal ,- že by to nezvládol 😒 čo ma mrzí ale poznám ho 😉 strašne je emotívny ,-citlivý . . .
radšej si to odrodíme s Leuškom ,-a potom sa na ocka usmejeme ;);)
moj ujo je lekár ,-a je strašne proti tomu aby tam bola tretia osoba ,-hoci doba a móda je taká . . .je to intímna záležitosť ženy,-lekára a dieťatka 🙂
ale samozrejme každá/ý z nás to cíti a chce inak . . . 😉
@dadka1010 aku traumu mas na mysli?
@solinka tak neviem, pri samotnom porode stal pri mojej hlave a az tak vela toho nevidel...a co sa tyka intimnosti chvile, o tej sa v slovenskych porodniciach neda ani sepkat....to prepacte, ale to je skor na zasmiatie...
mnohe zeny rodia s lekarom, ktoreho vidia prvy krat v zivote a ma to byt JEHO intimna zalezitost???
ja chapem, ze su muzi, ktori pri tom nechcu byt a je dobre to respektovat...nastastie ten moj to zvladol v pohode, ale pri CR uz byt nechcel, aj ked mu to dovolili....to ma nechal v stichu lump jeden 😝
ja chcem ist rodit bez chlapa.nerada som aj doma ked trpim a niekto je pri mne,ale to som ja...a fandim vsetkym dvojiciam co porod prezivaju spolu,musi to byt krasne... 🙂
Ahojte 🙂
Baby, koľké z vás chcú epidruálku?
Robíte nejakú predprípravu - masáž hrádze, alebo dianatal gel...má to význam?
A od ktorého tt ste si zbalili tašku?
Viaceré tu spomínate pichanie zospodu...aj mňa pichá...hlavne ma hroooooozne bolia slabiny...ako keby som stále mala svalovicu.. 😀 ale doky vraví, že je to ok, že sa neotváram.
Ešte sa chcem opýtať - v 8 smom mesiaci ste mali 2 prehliadky, alebo tak, ako je v tehu knižke každé 2 týždne?
@minewka ahoj, no ja by som chcela epidural, teda ak stihnem to vysetrenie, ktoré k tomu treba a u nas to funguje tak, ze epidural ti pichnu len ak prides v dených hodinách cez pracovné dni, takze ak mimo toho nema ti to kto urobit:((( tak som zvedava. Tašku mám zbalenú uz asi dva týzdne, clovek nikdy nevie🙂)) Masaz hradze ani nic podobné som teda neskusala, neviem nejako som nad tým nepremýslala, ale urcite to nie je zbytocne ak to pomoze. Mna pichá uz asi vsetko a bolesti slbín ani nehovorím, si pripadám ako keby ma tam niekto ztlkol palicou🙂)), ale ze vraj to je normalne pre porodom.
baby, ja mam konecne za sebou predoperacne na internom, chvalabohu usedela som sa tam vyse dvoch hodin, teraz stihnut este ARO koli epiduralke a som pripravena, 🙂))) aspon po tej papierovej stranke.
Ahojte baby tak dnes som bola u dokyho no a maličká má 2445 g je trochu mala,ale hadam to nevadí no ,ale otočit sa jej nechce tak 3.marca nastupujeme do nemocnice.....☹

@sirinka neviem mne robil usg v 30tt ale tie kolonky mam prazdne.a bola som v 31tt na 3D tak tam by asi nieco zistil.vravel ze je svetko v poriadku babetko pribera..od vtedy som este na usg nebola nikde