icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

andrea142
16. feb 2011

ahojte
tak sa hlásim po poradni. spomínala som mu ten hnedastý výtok ........spýtal sa či ho ešte mám ale mala som iba včera na obed a predvčerom večer na vložke tak povedal, že to nie je nič vážne .........CS teraz neviem koľko mám lebo v knižke mám napísanú aj 2 a potom či to prepisoval je tam aj 3 ..................výtery mám v poriadku ,monitor tiež .....dnes to bolo rýchla poradňa ...došiel po jednej náhlej operácii a ponáhľal sa na plánovanú sekciu ..............znova idem na monitor a poradňu o týždeň stredu.
@xena1 : takto som dopadla 🙂

priadka
16. feb 2011

@adrika0 drzim palce nech sa este babenko otoci. Ked je taka mensia, ma tam este vela miesta 😉 Aj ja som sa na to spoliehala a podarilo sa minuly tyzden. Tento utorok som zase bola v porodke na kontrole a uz tyzden ostala otocena dolu hlavickou, tak som si vydychla, snad sa uz nezvrtne...
Ved do 3. marca je este dost casu 😉

sindy107
16. feb 2011

baby chcem sa spitat..dnes mi uz asi dva krat nieco vytieklo..nie vo velkom mnozstve ale gatky som mala mokre..ked som chodila a teraz ked som sa otocila na bok..nezapacha to ani to nie je sfarbene...co to moze byt???moze to byt plodovka aby mi pomaly unikala???

xena1
17. feb 2011

@minewka ja urcite epidural uz po treti krat,snad nam to vyjde aj tentokrat,v pondelok idem na anesteziolog.vysetrenie 😉

xena1
17. feb 2011

@adrika0 neboj ona to dobehne,mne sa druhy syn narodil v 37tt a vazil 2700g a je z neho chlap ako hora 🙂 a rodilo sa mi lahucko...

xena1
17. feb 2011

@sindy107 tazko povedat,moze a nemusi,skus zavolat dokimu,mohol by ta na sone pozriet ci ma sdost plodovej vody,resp.ak to zachyti vlozka vraj vedia v nemocnici zistit co to je,lebo naleju nato nejaky cinidlo a ak je to plodova voda,sfarbi sa to...

sindy107
17. feb 2011

cawte tak som v nemocnici.odteka mi voda ale bolesti nemam tak cakam co bude dalej

erika1983
17. feb 2011

@sindy107 drzime palce a daj info potom

sindy107
17. feb 2011

@erika1983 no zatial cakaju co bude..pichaju mi injekcie take stiplave...jooojjj...vraj by sa mal porod spustit...tak neviem co dalej so mnou budu robit mam aj strach..

erika1983
17. feb 2011

@sindy107 no nejak skoro sa to aj u teba spustilo mame rovnaky termin aj mne zacal porod vv nedelu ale mne dali este nieco na zadrzanie a teraz lezim s vylozenimi nohami a nudim sa jak svina ale nastastie mi neodtiekla plodovka tak to vedeli zastavit. drz sa

siss_sz
17. feb 2011

@sindy107 fuha, nejak skoro, nie? este vera si pisala, ze nemas kedy zbalit tasku... tak drzime palce!!! 🙂

martinex
17. feb 2011

@sindy107 drz sa a podavaj priebezne hlasenia 🙂

sindy107
17. feb 2011

@erika1983 bola si aj v nemocnici????mne na usg povedal ze vody ma babo dost..taze neveri ze je to voda..ta neviem

minewka
17. feb 2011

@xena1 Ahoj..a ako to bolo s tlačením?

Vedela si, kedy máš tlačiť?Cítila si kontrakcie? Alebo ich vôbec vtedy necítiť?Myslím pri epi...

sindy107
17. feb 2011

@siss_sz no rano o piatej som balila..ajak sikovne mi to slo...

miska22200
17. feb 2011

@sindy107 jejha tak ti držim palce 😉 maš to podobne ako ja pri prvom...vytiekla mi plodova voda a dlho som čakala a ked neprišli kontrakcie tak ma tiež pichali....noooo ale potom to šlo jedna radost,jedna kontrakcia za druhou 😝 nakoniec som si pytala epidular čo som už ani sil nemala 😝 potom to bolo super 😉

cerealka
17. feb 2011

@sindy107 nemusis sa bat pokial nemas bolesti tak je to v pohode ja mavam take iste pocity ale zatial ok. neboj

miska22200
17. feb 2011

@minewka ja som mala tiež epidular,ked som mala už tlačit tak mi ju vysadili ,aby som citila kedy mam tlačit 😉

cerealka
17. feb 2011

@sindy107 ahojky tak ti drzim palce nech to uz mas cim skor za sebou.

cerealka
17. feb 2011

ahojte maminky no ja som bola dnes na poradni. drobec vazi 2900g. vsetko je ok vysledky z vyteru dopadli dobre. som zatvorena tak ze uz len cakat kedy sa maly vyberie von. poradnu mam na druhy tyzden. drzte sa paaaaaaaaaaaaa

xena1
17. feb 2011

@minewka ahoj,bola som napojena na monitor a tam ukazovalo kedy je kontrakcia a citila som take tlaky ako na konecnik....nemala som v tomto problem... 🙂

xena1
17. feb 2011

@cerealka no parada....zavidim... 😉

xena1
17. feb 2011

@sindy107 drzkaj sa a napiskaj.... 😉 aku vahu ma babatko?

sindy107
17. feb 2011

@xena1 je male vraj ma 2300g..tak neviem co bude bojim sa vsetkeho

sindy107
17. feb 2011

@miska22200 epidural musis hlasit dopredu.ja nemam nahlasenu kedze som nevedela ze zak skoro to budem.a voda mi neodtiekla celkom len nieco a cele poobedie nic.tak neviem na usg mi povedal ze mam dost plodovej vody.injekcie take stiplave do zadku.ale bolesti nemam..zatial som dostala len jednu

xena1
17. feb 2011

@sindy107 neboj tak to nie je az tak strasne malo,mozno troska dlhsie pobudnete v nemocnici....a bude sa ti lahsie rodit...mne mal druhy syn v 37tt ked som rodila 2700g.....a ma saj bolesti?ako sa citis?

xena1
17. feb 2011

@sindy107 tak si poziadaj v nemocnici,ved si tam tak ti mozu urobit predoperacne....a mozes este vybavit epid....ale neboj taky drobcek vyjde rychlo... 😉

sindy107
17. feb 2011

@xena1 bolesti nemam ziadne uz nemam ani ziadne tecenie vlozka zatial sucha..ta doktorka sa divy ze co to je..neviem ani ja som uz z toho vyplasena neviem co budu robit so mnou.

xena1
17. feb 2011

@sindy107 mozno tam ostanes a ked budes v klude udri sa to este 2tt a bude dobre....nebojkaj hlavne ze male je ok

sindy107
17. feb 2011

@xena1 no doktor dnes vravel ze ak do pondelka nic tak spravia kontrolne vysetrenia a ked bude dobre pojdem domov ze ma nebudu zbytocne tu drzat..