Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adrika0 drzim palce nech sa este babenko otoci. Ked je taka mensia, ma tam este vela miesta 😉 Aj ja som sa na to spoliehala a podarilo sa minuly tyzden. Tento utorok som zase bola v porodke na kontrole a uz tyzden ostala otocena dolu hlavickou, tak som si vydychla, snad sa uz nezvrtne...
Ved do 3. marca je este dost casu 😉
baby chcem sa spitat..dnes mi uz asi dva krat nieco vytieklo..nie vo velkom mnozstve ale gatky som mala mokre..ked som chodila a teraz ked som sa otocila na bok..nezapacha to ani to nie je sfarbene...co to moze byt???moze to byt plodovka aby mi pomaly unikala???
cawte tak som v nemocnici.odteka mi voda ale bolesti nemam tak cakam co bude dalej
@sindy107 jejha tak ti držim palce 😉 maš to podobne ako ja pri prvom...vytiekla mi plodova voda a dlho som čakala a ked neprišli kontrakcie tak ma tiež pichali....noooo ale potom to šlo jedna radost,jedna kontrakcia za druhou 😝 nakoniec som si pytala epidular čo som už ani sil nemala 😝 potom to bolo super 😉
@minewka ja som mala tiež epidular,ked som mala už tlačit tak mi ju vysadili ,aby som citila kedy mam tlačit 😉
ahojte maminky no ja som bola dnes na poradni. drobec vazi 2900g. vsetko je ok vysledky z vyteru dopadli dobre. som zatvorena tak ze uz len cakat kedy sa maly vyberie von. poradnu mam na druhy tyzden. drzte sa paaaaaaaaaaaaa
@miska22200 epidural musis hlasit dopredu.ja nemam nahlasenu kedze som nevedela ze zak skoro to budem.a voda mi neodtiekla celkom len nieco a cele poobedie nic.tak neviem na usg mi povedal ze mam dost plodovej vody.injekcie take stiplave do zadku.ale bolesti nemam..zatial som dostala len jednu

ahojte
tak sa hlásim po poradni. spomínala som mu ten hnedastý výtok ........spýtal sa či ho ešte mám ale mala som iba včera na obed a predvčerom večer na vložke tak povedal, že to nie je nič vážne .........CS teraz neviem koľko mám lebo v knižke mám napísanú aj 2 a potom či to prepisoval je tam aj 3 ..................výtery mám v poriadku ,monitor tiež .....dnes to bolo rýchla poradňa ...došiel po jednej náhlej operácii a ponáhľal sa na plánovanú sekciu ..............znova idem na monitor a poradňu o týždeň stredu.
@xena1 : takto som dopadla 🙂