Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@solinkarka 😀 😀 😀 😀 hej hej máme moja 😀
@solinka a odkial si? 😀
@miska22200 nie ja som este v porodnici..som po sekcii tak az v utorok na prevezu k malej na detske oddelenie
jeeeeej teraz pozerám že tu sa už rodí, gratulujem maminy a detičkám vela zdravia a radsti na svete 😵
dúfam že aj my čoskoro prídeme na svet aj ked to stále tak nevypadá a sme celá rodina kompletr chorí mna to už chytilo riadne tak mám penicilin aj ked som sa do poslednej chvíle zdráhala a na kašel stodal ten vraj možem homeopatiku a včera sme absolvovali aj s Biankou pohotovosť, dolahlo to na nu večer, teploty sme mali už pár dní ale stále to vypadalo na zuby a bolo to tak cca 37,8 maximálne a včera otras stále pýta len hamu a nič nevie prehltať tak moje predpoklady boli správne opuchnuté a zapálené hrdlo a už aj kašle aj soplíkuje 😢
no super...gratulujem cerstvym maminam...
u nas tiez choroba, tak kym sa nedame do poriadku, este nech nerodime...ale dnes som aspon pekne pocasie vyuzila a umyla okna... 🙂
@fordemirka tak daj vediet, ci zohnal a ako ste dopadli
@sirinka čožeee okna? 😕 ja sa na ne tiež chystam už sa neda cez ne pozerat 😝 ale sa bojim ...nechavam si to nejak tesne pred terminom...ak neporodim skor 😝 teraz ma dole všetko boli,ked idem na malu potrebu tak dost 😝 mate to niektora? doktorke nechcem ist ,aby mi to kontorolou ešte viac nerozbehla
ahojte dievky ako sa citite? gratulujem k babetkam a prajem vela zdravicka a mliecka.Tak sa nam tu pekne rozbehuje ja by som uz isla tiez lebo tie posledne tyzdne su velmi dlhe 😠 ale sa nemozem stazovat tento tyzden sa fakt citim dobre som ako rybicka zvladam vsetko 😀 len to palenie zahy a to ze cez noc toho vela nenaspim 😝 ja som v uk takze chodim na kontroli iba mesacne strasne sa bojim aby bolo vsetko v poriadku niekedy vam naozaj zavidim ze mate tolik vysetrenia na svk tu ani prietoky ani monitor proste nic ☹
@brigus198754 no ja presne viem o com hovoris lebo ja som v dansku a tu je to take iste ako v uk, my len tisko zavidime babenkam na slovensku aku maju oni zdravotnicku starostlivost...no a my len dufame a verime ze bude vsetko ok 🙂
@brigus198754
@nika0403 a na sk zase bojuju za prirodzenejsi priebeh tehu aj porodov ako je to uz bezne v zahranici 😀 tak si vyberte...vraj tolke vysetrenie zbytocne vedu ku komplikaciam, sposobuju predcasne porody a pod.... 😉
@sirinka to ze nas nikto nekontroluje zo spodu je dobre ale v poslednom mesiaci by nas mohli kontrolovat 😠 nevieme ci sa otvarame alebo tie prietoky co vam bezne robia tu take ani nespominaju co sa tyka prirodzeneho porodu aj ju chcem a mozno im tam budem kricat a pytat vsetky painkiller 😀 tak uvidime dievky ako to bude hlavne je aby nase deticky boli zdrave.
@brigus198754 ved ja sa nestazujem, mne to vyhovuje tak, ako to u nas je, ja len ze trend sa uz aj u nas ubera smerom na zapad...co podla mna nie vzdy je uplne idealne...no ale co uz...
gratulujem k babatenkam, zelam vseeeetko len to najlepsie 🙂
krasny dnik prajem vseckym..... 🙂
ahojte
baby mám na vás otázočku, je normálne ,že ma bolí pupok??????, ................... keď na ňom mám nejaké oblečenie tak až hviezdičky vidím, ale aj celkovo ak sa pohnem, otočím ma to tak ťahá a bolí. ..................včera sa to začalo......poradňu mám zajtra a ani malá mi nepomáha ,lebo si robí v bruchu gymnastiku alebo čo ,lebo pravý bok si už necítim, ................... nechápem ako sa tam vie strkať ak je v polohe dole hlavou 🙄
@fordemirka tak ja si zlepsujem naladu upratovanim 😀 ....ale to je moj syndrom hniezdenia, inak som na tom podobne. Ale bavi ma opisovat si do zositka recepty alebo skusat nieco nove v kuchyni, najma kolaciky. Skrine som uz poprekladala viac krat, policky v kuchyni, stale len kontrolujem vsetky zakutia bytu, ci nemame nejaky hmyz, to je moja tehu fobia, mole, pavuky a tak, i ked nic nemame. Cely januar som sa tesila na serialy, lebo vtedy nic nedavali a teraz ked je panelak, ordinacia a tak, tak ma to moc nebavi pozerat. Na prechadzky je kosa, aj tak nic poriadne uz neobleciem. 🙂 Ale aj tak sa snazim si to uzivat, takyto kapor sa mi uz cochvila skonci.. 😉
ahojte, tak ja si kratim cas vysivanim gobelinov. vysivam krasne detske obrazky do izbycky 🙂 robi to radost mne aj malej 🙂 . inac som uz tak leniva a nemotorna ze sa mi nechce ani tasku do nemocnice pobalit. pre malu uz mam vsetko nachystane, oprate a ozehlene krasne ulozene v skrini. len do tych mojich veci sa mi akosi nechce :(
@fordemirka : ja keď som čakala prvú a čo som zostala na materskej tak so veľa oddychovala, dospávala ,lebo potom po pôrode už to bude ťažšie ...........tak si uži nič nerobenie kým sa dá ................ čo by som ja dala zato teraz ,no pri malej sa moc nedá 😀 ...........len ak ju niekto postráži, ako napr. teraz ju svokor zobral von tak sa jej nemusím venovať ,no ale odbieham do kuchyne lebo varím 😀 ..........teraz si pijem raňajšiu kávu ........už budem taká krásna ,že sa to ani opísať nedá ,lebo si nepamätám kedy som si vypila kávu ešte teplú ...........nie je na to čas 😀
ináč ja skladám puzzle, včera som skončila tete taký obrázok s ružami 1000ks tak sa nad tým vytešujem, mala by som poskladať aj svoje čo som pred pár rokmi podostávala 😀

@solinka prepac ze som sa vtrela do vasej temy len ma zaujal tvoj nick, mame ho velmi podobny 😀