icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

rejcl4
19. feb 2011

@sindy107 gratulujem a prajem hlavne vela vela zdravicka, nech ti mala pekne pribera, neboj ona to raz dva dobehne, drzim palce, pa

briketa
19. feb 2011

@sindy107 teraz som pomotana, uz si rodila, alebo nie?

xena1
19. feb 2011

@rejcl4 no som zvedava mam ho na bedrach... 😉 aj ja mam inak pocit ze my kleslo brusko,citim ho na stehnach ked sedim trebars na WC 🙂 a tiez ho nemam velke a maly ma uz skoro 3kg...no neviem kde ho mam... 🙂 tak nech to dobre dopadne a rzchlo porodis...

sindy107
19. feb 2011

@briketa ano v piatok mi robili CR

babulka123
19. feb 2011

ahojte, ja len ze martinex dnes porodila Adamka 2950g, 49 cm, a je v poriadku

cerealka
19. feb 2011

@rejcl4 dakujem si zlataaaaaaaaaaaa. paaaaaaaaaaa

cerealka
19. feb 2011

@sindy107 gratulujem k malickej. neboj bude vsetko v poriadku. tak uz to mas chvalabohu za sebou. tak sa skoro uzdrav a uzivaj si svojho drobceka.

cerealka
19. feb 2011

@martinex gratulujem k narodeniu drobceka. tak uz to mas za sebou. tak vam zelam vela zdravia, stastia a lasky. uzivajte si to. paaaaaa

siss_sz
19. feb 2011

sranda, jak sa to rozbieha tie porody... 😀

miska22200
19. feb 2011

@siss_sz však? a to len polka februara 😕

miska22200
19. feb 2011

@martinex gratulujeeem,vela zdravička 😉

nika0403
19. feb 2011

Ahojte babusky, dlho som sa neozvala ale potrebujem vasu radu. Som v zahranici a tu je hrozna opatera o tehotne zeny, skoro ziadna, ked citam stale tie vase prispevky akym kontorlam podliehate tak vam az zavidim 😉 No a preto sa obraciam na vas lebo tu povedia na vsetko to je normalne. Posledne dve noci mi velmi trpnu ruky a to ich vobec nemam pod hlavou iba volne polozene, myslite si ze je to niejaky problem alebo je to normalne?
Dakujem vam 😉 a prajem peknu nedelu 🙂

elskrin
19. feb 2011

Gratulujem Martinex a sindy107 k babatkam. Nech su pekne zdravucke a nech rastu do krasy.My na tu nasu stale cakame.

majloo
19. feb 2011

@nika0403 ja mam podobny problem uz asi dva az tri mesiace, a teraz posledny tyzden je to horsie, vstanem a moje ruky su opuchnute trocha a najma take strpnute, stuhnute ako stara babka sa citim. 🙂 Vtedy by som v nich asi nic tazsie neudrzala, pripisujem to vsak tehotenstvu, ani moj gynekolog to nejako neriesil. Ale pre istotu to sleduj, ci sa to nejako nezhorsuje.

majloo
19. feb 2011

@sindy107 gratulujem k babatku malinkemu 😀, vela zdravicka a nech ste obaja v poriadku 😉

briketa
19. feb 2011

@sindy107 tak srdecne gratulujem! viem ze to asi nebolo ako planovane predstavy, ale mas zdrave krasne babatko a to je hlavne. zotavuj sa a oddychuj, tes sa.
ake miery a meno? ak to nie je tajomstvo...
@nika0403 ono ta opatera je normalna, to len na slovensku sa tehotna berie ako chora zena... 😉
trpnutie aj opuchy su v tretom trimestri uplna normalka. pocaj tehotenstva sa v tkanivach zbiera viac telesnej tekutiny. pokial nepuchnes tak,ze ta sa nemozes hybat, stracas zrak, vracias co su znamky preeklamsie, je to uplne v poriadku

nika0403
20. feb 2011

@majloo
@briketa Dakujem vam babenky, tak dufam ze to este tie 4 tyzdne alebo mozno aj kratsie vydrzim a ze sa to nebude zhorsovat.....no a co sa tyka tej opatery je to ozaj na bode mrazu, minuly tyzden som bola u midwife bola som v 36 tyzdni a vysetrenie prebiehalo na zaklade rozhovoru ako sa citite a pod. potom som si lahla a na zaklade hmatov sa mi snazila povedat ako je otocene babo, no prvych 5min vravela ze je smerom dole a dalsich 5 min ze smerom hore a ze asi a potom este odmerala mi velkost bruska a povedala ze vase babo asi vasi 2,5kg. No ak by sa k vam spravali na slovensku takto doktori a boli by ste v neistote tak neviem ci by sa vam to velmi pacilo. Ja si myslim ze mozte byt radi ze je to tak na slovensku ako to je...Ja uz nemam na vyber tak dufam ze s malym alebo s malou to niejako uspesne dobojujeme a o par rokov budem len na tento zdrav. system len hlupo spominat 🙂

miska22200
20. feb 2011

@nika0403 ja som tu vtaliansku tiež s kontrolami neni spokojna 😒 ale čo sa tyka zas porodu tak som bola nadmieru spokojna 😉 čo sa mi pači že neni na to traba ani žiadna obalka a ani nemusim ist nabalena ako na dovolenku...tu dostanem vnemocnici všetko pre seba aj pre babo..beriem si vlastne len papuče,ponožky a kozmetiku...všetko ostatne dostanem,aj nočne košele aj uteraky,vložky ,no proste všetko...

sindy107
20. feb 2011

@cerealka dakujem no ked ti mam pravdu povedat radsej 5 normalne ako jedno sekciou...ta bolest je hrozna..

nika0403
20. feb 2011

@miska22200 no Miska mozno to je jedina vyhoda v zahranici ze vsetko dostanes v nemocnici ale pre mna je dolezitejsie aby som vedela pocas tehotenstva ako je na tom babo v mojom brusku lebo porod to je uz asi ´najmenej´ mozno najviac ale ja si to tak beriem ze tych par hodin uz zvladnem pri porode ale dolezite je byt kludna 9 mesiacov pocas tehotenstva, no co spravime kedze zijeme v zahranici nic iba sa s tym treba zmierit ze je to tak a dufat ze vsetko bude ok...som rada ze mas dobre skusenosti s prvym babom v zahranici dufam ze to tak dopadne aj u mna 🙂

sindy107
20. feb 2011

@briketa vola sa Terezka a mala 2050g a 44cm..malicky chrobacik..

miska22200
20. feb 2011

@sindy107 a ako sa mate pozdravotnej stranke? kedy idete domov? ty maš tušim viac deti že? ako to zvladaju doma bez maminky?

sindy107
20. feb 2011

posielam vam foto mojej dobulinkej Terezky

sindy107
20. feb 2011

@miska22200 deti v pohode pomahaju ako sa da...chodia kazdy den k malej kedze nie je somnou..v utorok by ma mali poslat k nej tak sa tesim..

miska22200
20. feb 2011

@sindy107 jeeeej ta je ale kraaaasna 😵 😉 musi byt v inkubatore? a ako papa,maš mliečko?

miska22200
20. feb 2011

@sindy107 nechapem 😕 ty si doma? 😕

sindy107
20. feb 2011

@miska22200 no musi byt lebo je mala ja este po sewkcii mlieko nemam ale davaju jej materske od mamiciek..ona je v inej nemocnici ako ja lebo to nedonosenecke nemaju..ale uz pojdem za nou tak snad mliecko nabehne

miska22200
20. feb 2011

@sindy107 moje zlateee,tak vam držim palce nech ste čim skor vonku a spolu 😉

xena1
20. feb 2011

@sindy107 nadherna babika... 🙂

solinka
20. feb 2011

@sindy107 jaká je sladká 😉 🙂 bábika