Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@nika0403 : ja som mala najskôr Avent ale potom som prešla na Mam, tie používam aj teraz ......... sterilizátor som nemala, vyváram v hrnci ......... flašky som kupovala po pôrode ,keď sa mi to mlieko až tak nespustilo ............. ale napr. teraz mám do nemocnice pripravenú aj flašku a aj UM, lebo mi to nestojí za tie nervy čo som mala pri malej ,keď mi tam plakala od hladu a musela som sa na novorodeneckom doprosovať aby mi dali mlieko 🙄 , tak teraz na nich kašlem a beriem svoje ak nebudem mať mlieko ,budem pripravená 🙂
Dakujem babenky, aj ja chcem kojit ale som myslela ze v pripade ak by som nedostala mlieko alebo nieco ine sa stalo tak aby som mala aspon niejaku flasu v zalohe, moja mamina mi vravela ze ja som vobec nechcela pit materske mlieko a od zaciatku som bola krmena tak preto sa radsej na to aj ja pripravim aj ked dufam ze sa to nestane lebo rada by som kojila ale clovek nikdy nevie....tak nech co najdlhsie kojime 🙂
ja by som tiež sterilizator nekupovala,vyvaram vo vode...pri prvom som kupovala aj ohrievač fliaš,dokonca taky na cesty a nikdy som nevyužila,vždy ked niekam ideme,aj teraz, tak si len nasypem prašok UM do flaše a poprosim niekde vreštike vyvarenu vodu do toho...a ked sme cestovali dalej npr.na slovensko a spät ,tak som si zobrala horucu vodu do termosky...niekedy človek nakupi take zbytočnosti 😝 ale zas napriklad mm kupil koš na plienky ten cez ktory neprejde smrad aj s naplnami ktomu,som ho hrešila že taku zbytočnost kupil a teraz som rada,možem odporučit 😉 npr.ked ideme kamaratke ta ho nema a hadže plienky do koša vkuchyni,to smrdi cela kuchyna smradom kakanice 😝
@sindy107 a mala je ešte vinkubatore? a dokedy ma vnemocnici zostat,ked bude mat aku vahu?
@miska22200 takze odporucas ten kôs? no taktiez som nad nim rozmyslala 🙂 ja viem ze urcite veci su zbytocne ale prvorodicky este nevedia co ich caka a chcu byt pripravene a najradsej by chceli vsetko 🙂
ohladne kosa, ja som mala aj mam pri postielke obycajny plastovy smetiak - podobny ako je smetna bedna pred domo- valcoveho tvaru 🙂 samozrejme mensia 😀 s uzatvaratelnym priklopom. staci dat sacok do kosa a po kazdej plienke zatvorit a smrad sa drzi len dnu 😎 . stal ma tusim 5 eur v domacich potrebach
Ahojte!Poradte mi niektorá!Ja mám od pondelka takú pálivú bolest na pravej strane nad rebrami,čiže na pravej strane pod prs.mala ste to niektorá,može to bit niečo vážné?Dakujem!Pondelok mám poradnu!Aj mi máme termín na marec!
@henika30 ahoj, ja som to mala niekoľko týždňov hlavne na večer som to pociťovala tiež som sa čudovala, že z čoho to môže byť. Po čase to prešlo. Môžno je to tým, že tá koža sa napínala. Ja som to najviac pociťovala pri sede, ked vlastne prsník ( aj ked žiadnej nedmernej veľkosti nie je ani nebol 😀 ) tlačil na už väčšie brucho a tá koža sa tam akoby nariasila- a to som pociťovala ako také nepríjemné pálenie, štipkanie. Zaujímavé fakt, že len na jednej strane-pravej. Ja tam mám aj materské znamienko a najprv som si myslela, že je to z toho, ale nie. Neboj, je to určite v pohode. Prejde to. Skús si to miesto možno častejšie vetrať a uvidíš. Mne to pomohlo a zrazu je ok. drž sa.pa
@henika30 ahoj, ja mam palivu bolest pod/nad rebrami na pravej strane uz od 28 tyzdna tehotenstva. Posledne 3 tyzdne, sa mi stane, ze sa v noci zobudim na urputnu pichlavu bolest v tych miestach. Lekara som sa na to ani nepytala - mne sa to zda byt logicke, som taka utla, takze babo tam tlaci. Zvlastne je, ze kopance do rebier pocitujem trochu nizsie.
Vydrzaaaaat 😎
@miska22200 mala uz nie je v inkubatore je v postielke..narodila sa s vahoz 2050.a schudla na 1900g..aby ju pustili musi mat aspon 2200g..doktorka povedala ze taky mesiac.
@fordemirka vyskusaj ale mozes aj Hylak 🙂 no mne asi pred mesiacom ani to nepomohlo,iba stamperlik vodky.... 🙂
baby, ja mam uz len 9dni do terminu a vobec nic, ziadny poslickovia, ziadne bolesti, zatka neodchadza. mam pocit ze sa drobcovi von nebude chciet
@miska22200 ked ti obidve deti placu, beries prve to starsie, aspon na kratucko. to mladsie si to nepamata a to starsie nema pocit, ze je odstrcene.
@sindy107 srdecna gratulaica k zdravemu babatku. a rodicovsky zivot zacina ..... 😉
ja pisem SMS len uplne najblizsim, nakolko ak je vsetko v poriadku som uz po siestich hodinach od porodu prepustena domov. a nebasnickujem, len pisem ci je chlapec alebo dievca, miery a meno. to je to co chce kazdy vediet.
@fordemirka ja som tiez nad tym rozmyslala,ale pokial byvas v meste,vlekarni aj v hypermarkete dostat stale...tak som do zalohy nekupovala....ale som rozhodnuta ak bude treba tak Sunar,je cenovo prijatelny a roky zauzivany...predtym som pouzivala Nutrilon,ten vravia ze je zlozenim najblizsi materskemu mlieku,ale to som zila s podnikatelom,teraz musim uvazovat inak 🙂
@pegas174 devat dni do terminu, to mas este casu. zatka mi odchadzala az vyslovene par hodin pred porodom. Braxton Hicks (poslickovia) mozes uspesne v noci prespavat, tie nejako nebolia. Voda mi nepraskla ani pri jednom. A prvom babatku mas velku sancu aj trosku prenasat. Neboj babo pride, ked bude pripravene.
Dievcata, nechce sa vam niekomu prist pripravit ma?
Ja este nic nachystane, oprate, kupene, vobec nic!

@nika0403 ak chces dojcit, naco su ti flase? ja som ziadnu nepotrebovala, ked sme zacali s prikrmami, tak som kupila naustkovy poharik, ninka v zivote z flase nic nepila 😉 ani sterilizovacku som nemala, ked som si odsavala mlieko, vyvarila som poharik vo vriacej vode
@sindy107 ako vam to ide? kontaktovala si uz niektoru laktacnu? myslim na vas 🙂