icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

nicky655
26. feb 2011

tak teoreticky by to este mohla byt aj hlienova zatka? lebo mierne sfarbenie to ma ( ale nie teda sive prip. zelene- ako to moze byt pri plodovej vode).lebo vcera som bola na poradni. a som citala, ze po vysetreni sa to moze objavit.

doktorka uz mi vcera hovorila- ze uz mozete pobehovat a nemusite sa setrit, aby sa to rozbehlo. som sa smiala, ze neviem, ci mam teda podla nej porylovat celu zahradu 😀

sirinka
26. feb 2011

@priadka ta moja nevonala nijako 😝 a vzdy bola uplne ako voda...
pri druhej mi praskla naraz, ale aj toho nebolo tolko, zeby mi tieklo po stehnach az...oblecenie vacsinu z nej popilo...este ze som bola doma, aj ked sme mali prave navstevu.... 😝

sirinka
26. feb 2011

@nicky655 ta vraj byva taka tuhsia...no ale to som ja napr. ani raz nepostrehla, kedy mi odisla...

mirinka7
26. feb 2011

@briketa ten obrazok nie je nahodou iba fikcia? 🙂 Je to z oficialneho zdroja? Lebo ja som vygooglila, ze prve juhoceske dieta 2011 bolo dievcatko a teda vobec nevyzera ako pociernejsie 😉
@mirip v casopise som pre zmenu citala, ze ma sladkastu vonu a sfarbena do zelena 😅 Kazdy nejak inak vravi 😨

sirinka
26. feb 2011

@mirinka7 voda sfarebna do zelena svedci o pritomnosti obsahu criev babatka a to nie je uplne dobre, moze to sposobit infekciu babatka...
http://zena-in.cz/clanek/plodova-voda-pocatek-z...

mirinka7
26. feb 2011

@sirinka no vidis to a pritom to tvrdi primar ci kto v najnovsom cisle casopisu Mama...

sirinka
26. feb 2011

@mirinka7 mno...ono sa to stava tak u 15% a vo vacsine pripadov sa nic tragicke nedeje...ale zelena urcite nie je uplne v poriadku...

sirinka
26. feb 2011

v casopise mama a ja a podobnych pisu napr. aj o ockovaniach iba same pozitivne veci a tiez to nie je celkom pravda 😉

mirinka7
26. feb 2011

@sirinka to mas pravdu 🙂 mala som take nervy, ked v Damskom magazine na STV1 bola tema ockovanie a Malachovska tam povedala, ze rodicia by nemali byt zbytocne hlupi a nebranit sa ockovaniu deti, lebo ved predsa su tie ockovania take prospesne, ziadne nemoze ublizit a ona davala vsetky a mali by sme si vazit, ze nam vobec stat na to obetuje peniaze a nemusime doplacat...uz som im tam isla pisat mail, jak ma vytocila 😠

sirinka
26. feb 2011

@mirinka7 jojo...ja si este chcem pozriet vcerajsi fokus...a ockovanie proti tbc nedovolim v porodnici....planuju ho zrusit, tak nech nas uz neockuju, je to nebezpecna vakcina....

mirinka7
26. feb 2011

@sirinka a Reflex si pozerala? ja uz mam pripravenu ziadost neockovat do porodnice a pre istotu jednu kopiu aj pre manzela, keby nahodou 😀

sirinka
26. feb 2011

@mirinka7 nemozes mi poslat do IP tu ziadost? reflex som videla...

mirinka7
26. feb 2011

@sirinka mam ju vo worde na inom kompe, ak mi napises do IP mail, tak ti poslem ten word. alebo mala by byt aj tu http://rizikaockovania.sk/leg/leg6-odmietnutie_..., ja som si to trocha upravila.

sirinka
26. feb 2011

@mirinka7 diky, uz som si to stiahla...

anka1984
26. feb 2011

Vidim, že sa tu pisalo o tej plodovej vode. Tak ja mam taký maly problém. Hoci čakam druhé dieťa neviem, či mi odteká alebo nie. Už od rána od štvrtej mám občas pocit, že zo mna niečo potroška tečie. Môže to byť plodová voda? Kontrakcie zatiaľ nemám.

rejcl4
26. feb 2011

ahojte, takze my to uz mame za sebou, maly sa narodil 22.2. a mal krasnych 3800g a 52cm🙂))). Sme radi, ze to mame za sebou, hlavne ten porod, dost som sa s nim natrapila, ale kazda sekunda stala za to.

sirinka
26. feb 2011

@anka1984 moze...daj si porodnicku vlozku a ked bude mokra, skoc radsej do nemocky, nech to skontroluju....

sirinka
26. feb 2011

@rejcl4 gratulujeme....krasne miery...

anka1984
26. feb 2011

@sirinka no dala som si intimku a je vlhká a trochu ružovkastá. Tebe tiež tak odtekala? A pôrod Ti vyvolali, alebo čakali kym pridu kontrakcie?

sirinka
26. feb 2011

@anka1984 no z intimky ti asi test neurobia....ale ja by som na tvojom mieste sla radsej, nech ta pozru...
mne odtekala tak pri prvej, tu niekde vyssie som to uz pisala...ale odbili ma na prijme, ze je to moc, nemala som zo sebou vhodnu vlozku a tam akurat nic...takze som tak bola 5 dni, az kym nezacali kontrakcie...a to uz som aj vhodnu vlozku mala a sa cudovali, ze odkial mi ta voda tecie, ked plodove obaly su cele...
pri druhej mi praskli obaly dole, takze to bolo jasne....

rejcl4
26. feb 2011

@sirinka , dakujeme🙂

anka1984
26. feb 2011

@sirinka a nemohlo to ubližiť babätku, ked si tak bola 5 dní?

sirinka
26. feb 2011

@anka1984 no zjavne neublizilo...kedze tej vody neodtekalo tak velmi vela a nova sa stale stihla dotvarat....

brigus198754
26. feb 2011

@rejcl4 gratulujem krasne miery 🙂 prajem vam vela zdravicka a litre mliecka

mirip
26. feb 2011

@mirinka7 no ak je dozelena tak sa už do nej babatko vykakalo a preto treba utekať čo najskor na pohotovosť, bábatko by sa malo totiž prvýkrát vykakať ked je vonku a nie ešte dnu do plodovej vody lebo sa može toho ešte napiť

erika1983
26. feb 2011

@rejcl4 gratulujeme k babatku

siss_sz
26. feb 2011

@rejcl4 tak gratulujeme, zvladli ste to aj bez epi... (?) vela vela zdravicka obom!

tijana
26. feb 2011

Ahojte baby, tak už to máme uspešne za sebou ... mala Karolinka sa narodila 10.02. sekciou a pobudli sme v nemocnici 9 dni miery mala 2680gr a 47 cm taký naš drobec ... po popôrodnom úbytku hmotnosti pod 2500gr už krasne priberame a vcera sme mali 2800gr. Inac baby prvorodicky to kojenie v noci zabija takže mate sa na co tesit ... 🙂))
Posieláme Vám s Karolínkou všetkým pusu 🙂))

martinex
26. feb 2011

@tijana jeeej,gratulujem....a miery mate krasne,take modelkovske 😀

sirinka
26. feb 2011

@tijana neboj sa, nauc sa kojit po leziacky a mozes pri tom kludne pospat 😉