Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mirinka7 voda sfarebna do zelena svedci o pritomnosti obsahu criev babatka a to nie je uplne dobre, moze to sposobit infekciu babatka...
http://zena-in.cz/clanek/plodova-voda-pocatek-z...
v casopise mama a ja a podobnych pisu napr. aj o ockovaniach iba same pozitivne veci a tiez to nie je celkom pravda 😉
@sirinka to mas pravdu 🙂 mala som take nervy, ked v Damskom magazine na STV1 bola tema ockovanie a Malachovska tam povedala, ze rodicia by nemali byt zbytocne hlupi a nebranit sa ockovaniu deti, lebo ved predsa su tie ockovania take prospesne, ziadne nemoze ublizit a ona davala vsetky a mali by sme si vazit, ze nam vobec stat na to obetuje peniaze a nemusime doplacat...uz som im tam isla pisat mail, jak ma vytocila 😠
@sirinka mam ju vo worde na inom kompe, ak mi napises do IP mail, tak ti poslem ten word. alebo mala by byt aj tu http://rizikaockovania.sk/leg/leg6-odmietnutie_..., ja som si to trocha upravila.
Vidim, že sa tu pisalo o tej plodovej vode. Tak ja mam taký maly problém. Hoci čakam druhé dieťa neviem, či mi odteká alebo nie. Už od rána od štvrtej mám občas pocit, že zo mna niečo potroška tečie. Môže to byť plodová voda? Kontrakcie zatiaľ nemám.
ahojte, takze my to uz mame za sebou, maly sa narodil 22.2. a mal krasnych 3800g a 52cm🙂))). Sme radi, ze to mame za sebou, hlavne ten porod, dost som sa s nim natrapila, ale kazda sekunda stala za to.
@anka1984 no z intimky ti asi test neurobia....ale ja by som na tvojom mieste sla radsej, nech ta pozru...
mne odtekala tak pri prvej, tu niekde vyssie som to uz pisala...ale odbili ma na prijme, ze je to moc, nemala som zo sebou vhodnu vlozku a tam akurat nic...takze som tak bola 5 dni, az kym nezacali kontrakcie...a to uz som aj vhodnu vlozku mala a sa cudovali, ze odkial mi ta voda tecie, ked plodove obaly su cele...
pri druhej mi praskli obaly dole, takze to bolo jasne....
@rejcl4 gratulujem krasne miery 🙂 prajem vam vela zdravicka a litre mliecka
Ahojte baby, tak už to máme uspešne za sebou ... mala Karolinka sa narodila 10.02. sekciou a pobudli sme v nemocnici 9 dni miery mala 2680gr a 47 cm taký naš drobec ... po popôrodnom úbytku hmotnosti pod 2500gr už krasne priberame a vcera sme mali 2800gr. Inac baby prvorodicky to kojenie v noci zabija takže mate sa na co tesit ... 🙂))
Posieláme Vám s Karolínkou všetkým pusu 🙂))

tak teoreticky by to este mohla byt aj hlienova zatka? lebo mierne sfarbenie to ma ( ale nie teda sive prip. zelene- ako to moze byt pri plodovej vode).lebo vcera som bola na poradni. a som citala, ze po vysetreni sa to moze objavit.
doktorka uz mi vcera hovorila- ze uz mozete pobehovat a nemusite sa setrit, aby sa to rozbehlo. som sa smiala, ze neviem, ci mam teda podla nej porylovat celu zahradu 😀