icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

xena1
26. feb 2011

@fordemirka aj kamoska ho mala a vraj super... 🙂

xena1
26. feb 2011

ahojte,novopecenym mamickam a babatkam prajem vela stasticka a zdravicka... 😉

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
sindy107
26. feb 2011

@rejcl4 tak gratulujem..myslim ze si rodila v spisskej..nie???aky bol porod???

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
erika1983
26. feb 2011

@tijana gratulko k malinkej poriadne sa to rozbehlo 🙂

briketa
26. feb 2011

@mirinka7 ja som to dostala emailom, tak ti neviem potvrdit. ved bud je to primator tam alebo nie.

Dievcata, uz mam tvrde brucho den aj noc so slabymi kontrakciami. Uz nie som daleko. Ale snad taky tyzden este potiahnem. Clovek vsak nikdy nevie. Toto jedine neodkontrolujeme ;)

@tijana - z celeho srdca vela zdravia a stastia, prespatych noci. opatrujte sa.

zazuzana
26. feb 2011

@tijana jej, blahoželám a prajem veľa zdravia, mliečka a veľa štastných dní

zazuzana
26. feb 2011

@rejcl4 blahoželám, ale sa to tu sype jedna za druhou, pekne teda 🙂 veľa zdravia, držte sa

elskrin
26. feb 2011

Caute baby. Tak ja som sa vcera vratila z nemocnice. Bol plany polach. V stredu mi zacala trochu odtekat voda a prijali ma na porodnicu. Aj som mala kontrakcie kazdych 15 min, a potom to prestalo a voda sa zastavila. Tak ma po dvoch dnoch pustili. Takze mala si trochu vymysla. Cvici s rodicmi uz teraz. Myslim ze mi aj hlienova zatka odisla vcera tak som zvedava kedy sa opat mala rozhodne ist na svet ale uz nech je to uz to prave. Nechce sa mi v nemocnici zase lezat len tak. Gratulujem vsetkym co uz to maju za sebou k detickam.

cerealka
26. feb 2011

@tijana gratulujem k narodeniu a drzim prsteky.tak si uzivajte. paaaaaaaaaa

cerealka
26. feb 2011

@rejcl4 gratulujem k syncekovi a zelam vam obom vela zdravia, stastia a lasky. pekne mate miery. drzim vam palceky. uz aby aj ja som to mala za sebou.

tijana
26. feb 2011

@martinex Dakujem 🙂
@sirinka Pokusim sa nejak sa to naucit ... som rada že vobec kojim, nakolko na zaciatku som ju nevedela ani spravne priložit. No a momentalne riesim velikanský problem a to co robim zle, že mala papa niekedy aj 2 hodiny, priitom oddychuje, mrnci, zdriemne si a ja len cakam a cakam ...je to aspon pre mna dost namahave a som strasne unavena .....

tijana
26. feb 2011

@fordemirka Dakujem 🙂
@erika1983 Dakujem ...no do konca marca to asi budete mat vsetký za sebou 🙂
@briketa Dakujem 🙂
@zazuzana Dakujem 🙂
@cerealka Dakujem, no zatial je to dost pre mna narocne takže si to velmi neuživam ...hlavne chýba mi kopa info týkajucich sa dojcenia ...no snad to zvladneme 🙂))

priadka
26. feb 2011

@tijana skontaktuj najblizsiu laktacnu poradkynu - informacie najdes na webe. Dojcenie trvajuce 2 hodiny je dlheeee...

rejcl4
26. feb 2011

@cerealka dakujem, neboj ono to pride raz dva, hlavne, ked to vobec neocakavas🙂)))

sirinka
26. feb 2011

@tijana skus prestudovat temu annag 😉 alebo jej aj kludne napis IP:..

rejcl4
26. feb 2011

@sindy107 dakujem, ano rodila som v Spisskej, no porod bol dost tazky vzhladom na vahu maleho, mala som porodnika, ktoreho som si vybrala, takze mi velmi pomohol a hlavne urychlil, ale aj tak, som rada, ze to mam za sebou. A co malicka, je stale v porodnici tu v SNV?

rejcl4
26. feb 2011

@zazuzana dakujeme velmi pekne🙂))

rejcl4
26. feb 2011

@siss_sz dakujeme, ano zvladli, ale keby nebolo mojho manzela pri porode, tak neviem neviem🙂)), ale som rada, ze to mame za sebou

rejcl4
26. feb 2011

@erika1983 dakujeme veeeeeeeeeeelmi pekne🙂))

miska22200
26. feb 2011

gratulujem všetkym mamičkam 😉
@tijana ja som to mala tak pri prvom,maly stale zaspal pri kojeni,na prsniku,potom si len tak dudkal,tak kojenie trvalo nekonečne dlho 😝 ja som si ale pritom aj občas oddychla,pozerala som pri tom telku alebo som spala s nou 😅 čo asi nebolo spravne ,ale bola som rada že maly neplače a že mam klud na oddych...vraj som ho mala stale štipat do lička ale poriadne,aby nespal....kojila som len 4 mesiace,zo začiatku som davala flašu len na noc a potom už častejšie až som nemala mlieko vobec ☹ teraz si take dlhe kojenie pri dvoch nemožem dovolit,chcem vyskušat si objednat tie vitaminy more milk,tak uvidime čo to spravi....

miska22200
26. feb 2011

@tijana inak poležiačky sa aj mne zle kojilo a aj som sa bala že tak tvrdo zaspim že zadusim si dieta ☹ parkrat ma mm zobudil aj zobudil kvoli tomu...nuž som si pospala aj posediačky ked sa inak nedalo 😝

sindy107
27. feb 2011

@rejcl4 ahoj no ano este je v nemocnici.tak asi do konca marca.musi pribrat teraz spadla na 1900g..chodim za nou stale.tak dufam ze coskoro tach 300g dozenieme

tijana
27. feb 2011

@sirinka Ahoj už som pocula o annag a jej super radach ... prosim ta nevedela by si mi poradiť ako si prestudovať jej prispevky ked si kliknem na jej profil tak vidim fotoblog, kratke spravy ... a 2 clanky o dojcení, pritom ked sa pozriem na pocet jej prispevkov tak ich ma velmi vela ...nechcem jej hned pisat IP ak existuje možnosť nastudovat si jej prispevky ....
@priadka aj nad tým som uvažovala asi to tak spravim ...
@miska22200 tak vies o com pisem 🙂)) je to narocne dufam že sa nam podari nejak cas kojenia upravit aby vyhovoval nam a bol dostacujuci aj pre miminka 🙂

tijana
27. feb 2011

@sirinka Dakujem 🙂

katulkaaaaaa
27. feb 2011

ahojte baby ktore cakate chlapceka mrknite ku mne rozpredavam veci po syncekovi,vsetko super stav a lacno🙂

andrea142
27. feb 2011

@rejcl4
@tijana : gratulujem k prírastkom 🙂 aj maminkám

fordemirka
Odpoveď bola odstránená