Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
mne pri prvom zatka odtiekla, ale plodovku mi tiež pustil až doktor a o tých poslíčkoch som len tu teraz čítala, predtým som to ani nepočula 🙂
Baby myslim na vas, idem uz spat. Som zvedava co zas bude za noc.
Pozerala som Coco Chanel & Igor Stravinsky. Coco Nr. 5 vobec nemusim, ale jej moda sa mi lubi. Ona bola poriadne dopredu s jej navrharstvom predbehla dobu teda nadcasovo. Dobre je ten film spracovany.
@mirip : ja v sobotu nastupujem do nemocnice, ale ináč hladne poslíčkov tak tie mám plus tvrdnutie brucha ..............ale všetko v nepravidelných intervaloch, na poradni v pondelok mi do knižky napísal CS 5, malá nalieha hlavičkou, a čo sa týka pohybov tak sa čudujem prečo je ešte také aktívne veď už tam nemôže mať toľko miesta 😅 😀 ........dostávam dobré pecky do boku .............a teraz ku koncu dosť často cítim takú rezavú bolesť v jazve po CR aj tú jazvu som mala doteraz takú bielu ale teraz je červená 😖
@briketa : koľko je časový posun? ak je u nás 8:00 ráno a ty ideš spať 😉 .........aj ja som minule pozerala ten film ale nedopozerala ,už ani neviem prečo ale tiež sa mi páčil.........
ahojte babenky..je tu nejaka, co je v 37.t. a este sa vobec neotvara?neviem, ci je lepsie otvarat sa postupne alebo hned naraz..kedy by malo klesnut brusko nizsie? az tesne pred porodom?dik za info..🙂
@mirip uzivaj si tehu...kam sa ponahlas???? 😀 😀 😀 😀
uzivam uzivam..len tie noci su uz trochu tazsie..pali ma zaha kazdy den..v noci obzvlast..a uz neviem ako lezat..tazko sa mi aj dycha..inac som rada tehu 🙂
ahojte,
chcem sa opytat ci je tu niaka z Vas, ktora ste otvorena na 3,5 - 4 cm? Ja som v 38tt+par dni.
@mianc jééj som rada,ze niesom sama 🙂 Lebo skoro nikto mi nechce verit,ze mozem byt takto otvorena. Aj mne uz hlavicka nalieha, co dost aj citim kazdodennym pichanim zo spodu 😢 Dneska dokonca,ked ma doktorka vysetrovala, tak maly je odpovedal pohybmy hlavicky - teda citila odozvy a mna skoro na koze od bolesti vystrelo 😀 Zaujimalo by ma,ci aj porod bude rychly,ked sa takto krasne otvarame,ako zlate brany 😎
Caute baby, ja mam termin buduci tyzden. A mna doktor vobec neskontroloval,ci sa uz otvaram alebo nie. Uz nemam ani poradnu. Povedal mi,ze uz na ultrazvuku aj tak nijake zmeny nebudu. Poprial mi vela stastia a ze ked neporodim do terminu,potom mam ist na poradnu do nemocnice.Je to normalne?
@mianc ja uz som pobalena 3 tyzdne 🙂 lebo mi vraveli,ze uz v 37tt mozem,takze vzdy pred poradnou uz len ku taske nachystam papuce a zubnu kefku 😀 No ja dufam,ze to pojde rychlo, tak tak nech to uz mame za sebou..
@maysam tak ci je to normalne neviem, mna vzdy daju na tie pasy, potom idem cikat do nadobky,odvazit sa, zmerat tlak a nakoniec ma Dr.vysetri zdola. Malokedy ma dava na ultrazvuk. Potom sa ma popyta,ako sa citim, co nove a pod. U mna to aspon takto prebieha a to chodim na poradne do nemocnice uz od 35tt.
@maysam jaaaj, tak u nas by ta posledny mesiac mal tvoj gynekolog sledovat raz za tyzden - tlak, opuchy, moc, alebo odporucit ta uz priamo do porodnice, kde chces rodit, nech ta tam kontroluju...a nie kazdy lekar je za vaginalne vysetrenia, aj u mna to napr. sposobuje podrazdenie maternice a kontrakcie, v podstate to ani nie je az take dolezite v poslednom emsiaci, ci sa otvaras alebo nie...
az naozaj okolo terminu, bud sa teda porod rozbehne a to si ta priamo v porodnici odsleduju, alebo pri prenasani zase treba monitorovat babatko, aby bolo ok...
@sirinka presne tak každý gynekolog ie iný, mne napr pri prvej posledný mesiac od 37t každý týždeň a kontroloval zo spodu a hádam len raz počúval cez ten lievik bábo cez brucho a teraz druhýkrát som tam každý týždeň od 35t a každý týždeň aj počúva babo a teraz som na tom ovela horšie ako pri prvej, viac kíl,aj ked viac nabehám a navyše ani na mm otvorená

baby, možno je to blbá otázka, ale čo sú to tí poslíčkovia? Ja to tu všade čítam a vôbec neviem, čo to je..a to už čakám druhé 😅