icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

siss_sz
3. mar 2011

@dadka1010 no presne to iste mam aj ja... a inak nic😀 ja ze ked ma taha zospodu, tak sa pekne skracuje krcok..a stale nic... ani tvrdnutie, ani kontrakcie, nic...

nicky655
3. mar 2011

@smolka tak to mas dobre ze ti aspon nieco kaze 😀 😀 a kolko uz skusate? 😀 lebo ja uz by som aj chcela vyskusat,len by som nehccela aby zabralo hned na prvykrat 🙂
inak ta moja doktorka nic nevravi, si musim sama domyslat. a ked sa nieco spytam, tak mi povedala, ze nebojte sa vsetko ok ,my vas sledujeme,keby nieco,tak vam povieme 😖
cize co si nedomyslim,alebo nevyhladam na nete,tak to neviem.

smolka
3. mar 2011

@nicky655 no ja som do 8.mesiaca niak velmi sex nemusela, pretoze ma to bolelo,ale potom ako som sa zacala otvarat ma to prestalo boliet. 😵 Neviem Ti povedat kolko krat do tyzdna,ale urcite hned zrana, ak by nahodou vystrelila motyka, vecer nie.
No mne aj keby Dr. nic nehovorila, mne sa usta nezastavia, takze ja sa pytam a pytam a pytam..Do 34tt som chodila k svojmu gyndovi s diarom a perom.Diar bol plny otazok, a on ako mi odpovedal na kazdu, som si ich potom skrtala popr. nieco dopisovala. Vsak nemam z kade vediet co a ako..A este k tomu, ja som div nie skoro vo vsetkom vynimka 😀 😀 Takze nieco co som mala, ine nemali iba ja, alebo to bolo zriedkave.
Takze pytat sa, pytat sa, pytat sa..od toho su doktori, aby Ti odpovedali. A nech Ti to vobec neni trapne.

mianc
3. mar 2011

@smolka no to majú chlapi radi takú výhovorku.. môj to hovoril tiež.. ale teraz akosi je ticho pri otázke či pôjde s nami.. že ešte nevie.. ja ho netlačím.. len by som tiež bola rada, že tam niekoho mám.. a u nás je tiež karanténa ale manžela púšťaju ku pôrodu, a kde ideš rodiť???

smolka
3. mar 2011

@mianc ja idem v BB rodit. Ty?

sirinka
3. mar 2011

ahojte, tak som po poradni ale monitor nebol dobry, takze vecer idem este raz na kontrolny a ked ani ten nebude ok, tak uz ostavam v nemocnici na pozorovanie... ☹

smolka
3. mar 2011

@sirinka a vcom nebol dobry?

mianc
3. mar 2011

@smolka no ja v čadci.. a tam tatina môžeme mať..

anulik888
3. mar 2011

ahojte, citam ze tu riesite kontrakcie a porod. u mna ani chyru ani slichu po porode. brucho netvrdne, neotvaram sa ... no nic :( len nasi stresuju, nechcu ma nikam samu pustit, ani soferovat :(. jedine co sa u mna neskutocne zmenilo je ze sa neviem dojest. s prepacenim ja uz nejem, ale zeriem. uz 3 dni sa len napchavam vsetkym co mi pride podruky. mixujem cokoladu, slaninu, ovocie, mlieko .... nespoznavam sa. taky stav som este nemala. len mala ked natiahne nozicku tak je to pestre a moj zaludok trpi .....
no a na sexik hmmm mozem si nechat zajst chut. muzicek je 300km od nas :(

sirinka
3. mar 2011

@smolka srdiecko malej robilo vraj tenku ciaru...udajne to moze byt iba preto, ze spinkala....ostatne bolo vsetko v poriadku...

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
fordemirka
Odpoveď bola odstránená
tijana
3. mar 2011

@sirinka Ahoj, tak držým pace aby to dopadlo dobre ...

nika0403
3. mar 2011

Ahojte babenky, uz ste pisali o tom ze na to aby sa troska urychlila cakacia doba na porod je sex 🙂 no ozaj je potrebne aby muz nechal aj spermie? nie je to nebezpecne? dakujem za radu 🙂

siss_sz
3. mar 2011

@nika0403 preco by to malo byt nebezpecne? myslis nejaka infekcia, ci co? ci ake nebezpecenstvo mas na mysli? no isto treba zvysenu hygienu dodrziavat...ale ine nebezpecenstvo nepoznam... a zo spermii obzvlast... 😨

smolka
3. mar 2011

@nika0403 😀 😀 nema tam byt CO NEBEZPECNE!! 😀 😀 Pokial to nemas vyslovene od Dr. zakazane!! Ked sexujete v poslednych dnoch pred porodom tak tie spermie zmakcuju krcek a celkovo vypustaju niaku latku, ktora napomaha otvaraniu a zmakcovaniu, takze ANO JE POTREBNY EJAKULAT 😅
Co sa tyka infekcie jedine, ak by muz mal niaku neplechu. Existuje totiz aj muzska mykoza, tak bacha nato baby, lebo chlapi sa Vam nepriznaju 😒

smolka
3. mar 2011

@sirinka tak nech Ti to dobre dopadne, ptuj ptuj 🙂

anulik888 no aj mavam take chute teraz ku koncu, ze ja mam dost zo seba 🙂 Take som ani na zaciatku tehu nemala. No ja soferujem stale, dokonca mi je lepsie, ked ja soferujem, ako ked som spolujazdec, aspon tak nevnimam kopance.

nika0403
3. mar 2011

@siss_sz
@smolka no dakujem babenky no tak skusim a uvidime 😀

smolka
3. mar 2011

@nika0403 no skusaj 😵 Kazdopadnne na nieco to urcite bude dobre 🙂

cerealka
3. mar 2011

ahojte maminky tak mi sme dnes boli na poradni vazime 3420g a vsetko je ok. otvorena niesom a termin mam 9 marca. 10 mam ist na poradnu tak uvidim ako bude cez vikend. drzim vam palceky paaaaaaaaaaaaa

briketa
4. mar 2011

@smolka
Re: Co sa tyka infekcie jedine, ak by muz mal niaku neplechu. Existuje totiz aj muzska mykoza, tak bacha nato baby, lebo chlapi sa Vam nepriznaju

v manzelstve by nemalo existovat take nieco , ze zdravotne ten druhy o niecom nevie....aspon u nas je to absolutne tabu.
vieme o sebe vsetko, ved pre boha sme manzelia

sex funguje, ja som tak hned po vyvrcholeni dostala s malym kontrakcie. tie ozajstne. boli sme trosku po termine a to ma rozbehlo.

briketa
4. mar 2011

babulky, dufam, ze ste v noci ziadna neporodila, ja sa idem ulozit, strasne byvam vecer unavena. dnes som sa kupala s detmi, mali sme strasnu srandu, Aili mi stale fukala bublinky do brucha a rehotala sa s tym jej malym zubatym usmevom, ona je taky strasny certik. ale potom zaspala ako dudok, takze super!

andrea142
4. mar 2011

@sirinka : neviem naozaj prečo mi nakázal dojsť v sobotu, spomínal iba to že mi nemôže vyvolať pôrod keďže som po CR, ................vtedy má službu tak sobotu budem múdrejšia prečo, ale rovno mu poviem ,že tam ležať nechcem, veď doma budem mať dcérku a teraz tam zbytočne týždeň ležať nemienim, ak chce CR tak potom nech ho už urobí v sobotu max. nedeľu a ak chce počkať na spontánny pôrod tak idem domov a dôjdem až s keď budem mať kontrakcie. .......keď som sa ho minule pýtala na pôrod tak vtedy mi povedal iba toľko ,že uvidíme ........ hoci ja by som brala radšej CR ako normálny, lebo síce viac ako pôrodu sa bojím ,že sa mi roztrhne tá jazva , lebo som ju cítila dosť často celé tehu také rezanie alebo pichanie v jazve a ak tam mám niečo čo sa o tú jazvu obtiera (napr. teraz mi tam padajú gaťky kvôli bruchu 😅 ) tak je červená a bolí 😖
@smolka : no ja mám pocit že ak budem v nemocnici tak to čo som teraz otvorená sa vráti do normálu 😀 , lebo ja keď s niečim idem k lekárovi tak tam mi už nič nieje ale doma napr. umieram 😀 ....asi ten stres z nemocníc a lekárov ...... som po dedkovi nemám ich rada 😀 😀 😀

andrea142
4. mar 2011

@sirinka : držím palce aby bolo všetko v poriadku 😉

andrea142
4. mar 2011

@smolka. aj mne sa minulo železo ale kúpila som si nové aj pri prvej som ho musela brať aj po pôrode a potom po mesiaci vysadiť a ísť na krv a vtedy mi už vyšlo ,že je to v poriadku

smolka
4. mar 2011

@briketa presne aj u nas nastastie vsetko o sebe vieme, bohuzial to som citovala vela mojich kamaratok u ktorych sa asi takato tema neprebera, bohuzial 😖

@andrea142 no ja som si myslela, ze porodim tuto noc. Strasne bolesti v krizoch, v podbrusku len take trhnutie a inak tvrdnutie. Niako som to predychala, ale som si ich ani nemerala, po akej dobe sa vracaju tie stavy, lebo som bola rada, ze lezim a hodiny boli daleko 😝 Neviem ci mne vcera zase trosku zo zatky neodislo, no som bohovicne zvedava na nedelu, co mi povie Dr. Ako ja nemam stavy z nemocnice, ale pravidelne, tam kde chodim na kontroly tak ked uz vchadzam do toho priestoru, tak ma napina, je mi zle a toci sa mi hlava. Tieto stavy mam aj v ordinacii, Akonahle opustim ten priestor, je mi hned lepsie. Tak som zvedava, co za "vzduch" je na porodnici 😔

martinaaaaa
4. mar 2011

ahojte baby ktora z vas sa chysta rodit v ruzinove a ide na kontrolu v utorok 😉
@smolka to ze porodim som si myslela uz 24.2. kontrakcie kazde dve hodiny asi pol minutove a po troch hodinach to uplne preslo a od vtedy nic rozmyslam ze keby som hned vtedy isla do nemocnice ci by ma nechali porodit ☹

smolka
4. mar 2011

@martinaaaaa ktovie veru 🙂 Len ja mam obavu z toho, ze ked to nahodou pride v noci, nebude tam moja Dr. a neviem z akeho dovodu ja porodnika ako muza nemusim, a nebude mi chciet pichnut EPI..Preto bud radsej cez den porodit, alebo na sluzbu Dr, co je tuto nedelu 😀 Co sa tyka tych stavov, ja som strasne rada, ze ma nepicha od spodu,ale radsej taha a boli..Lebo to pichanie ma zabija, to ani predychat ani nic.. 🙄

martinaaaaa
4. mar 2011

@smolka to ano pichanie nieje bohvie co a aka dr ma sluzbu v nedelu

smolka
4. mar 2011

@martinaaaaa no moja Dr 😀 kazala mi prist v nedelu sa ukazat, ci tam uz ostanem