icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

smolka
5. mar 2011

@nicky655 v BB.
@briketa z vina ma ako natruc pali zaha 😠

@angela1 nam kazali ist okamzite do nemocnice,keby co i len kvapka jasnej krvi bola.
@fordemirka aj mne tvrdne zo sedenia, lezania, chodenia 🙂 Akurat som bola s rodicmi a starymi rodicmi v restike, tak tam som LTT obsedela a takou rychlostou blesku som sla na wc, lebo sa mi zdalo akoby mi isla voda odtiect a to stale ta zatka..To kolko jej je vo vnutri?? Dame to na dcl, litre alebo gramy?? 😀 😀

nicky655
5. mar 2011

@smolka este aj v BB? to preco? ved to su dost velke mesta na to,aby boli dostatocne pokrokove 🙂 a davali moznost si vybrat.

smolka
5. mar 2011

@nicky655 neviem pocula som, ze nechcu velmo davat..Nejdem zatial hovorit, poviem Ti, az ked budem mat po. Kazdopadnne si ju budem pytat do nemoty a je mi jedno, kto mi ju pichne ci sanitar, ci bufetar.. 😀 Ako fakt mi stacia nocne bolesti, ktore tento tyzden prezivam.

asma
5. mar 2011

Ahojte babulky... ja to mam tiež za pár a dufa teda ze to bude čoskoro.. čitamkadejake knihy ale tak vsetko je iba tak teoreticky.. Neviem ci mne odisla uz hlienova zatka xi par dni som mala taky hlienovy výtok ale bez krvy, Na kontrole mi povedal doky co bolo v stredu ze som otvorena na 3 prsty a do dnes stale nic.. Poradi niekto kolko casu este mam????? Uz dva dni mam neznesitelne bolesti chrbta a v podbrusku nie stahy ale bolesti ak pri menzese.... Dakujem vsetkym a zelam krasny víkend a posledných pár dni nech nam rychlo ubehne... 🙂

brigus198754
5. mar 2011

dievky ja som mala vcera vecer bolesti ako pri mrche 2 hodiny manzel sa uz chystal do porodnice 😀 😀 😀 a po dvoch hodinach to preslo.Dnes som poupratovala cely dom,hodinu som sa prechadzala,zjedla celu stiplavu pizzu aj sexik bol 😀 a stale nic 😠 teraz pijem ten malinovy caj.Ja by som uz tak mala babo doma ze je to nenormalne. 🙂

smolka
5. mar 2011

@brigus198754 😀 si riadne akcna 😀 😀 no ja akonahle zmenim polohu,ide zatka von, dokonca mi tvrdne brucho aj ked cikam 😨 Takze som vykotena na gauci a kukam heryho fotera 😎 Radsej nejdem nic pokusat, zajtra mam ist na kontrolu.

smolka
5. mar 2011

@asma no ja mam tieto stavy uz 5 dni, neviem co je to spanie v noci ☹ A som otvorena na 3,5-4cm. A zatka ide zo mna von uz 2 den. Tak ktovie, ci sa to blizi ci co.. 🙂

brigus198754
5. mar 2011

mne zatka sa ani vobec neukazala.
@smolka ti si tak otvorena a stale nic?to podla mna ti tento vikend rozpadnes 😵
@smolka 😀 😀 😀

smolka
5. mar 2011

@brigus198754 😀 😀 no otvaram sa,ako zlata brana 😀 No ved zajtra sa idem ukazat do nemocnice,tak tam sa uz mozem rozpadnut 😅 Vsak mna tam ta odvaha prejde 😵 😵

dadka1010
5. mar 2011

Kočky ak ja do zajtra neporodím, tak ja už tiež neviem čo 😠 . Tiež som všetko vyupratovala, navarila, bola som na 2 hodinovej prechádzke aj malinový čaj bol, akurát ten sexím mi chýba 😅 . Bolia ma kríže, aj podbruško, no brucho je stále vysoko a nič zo mňa netečie, tak ako z vás 😠 😠 😠

smolka
5. mar 2011

Baby dojdite aj mne vyriadit, ked ste take akcne 😀 😀 😀 A mozno sa Vam pri mne nieco z priznakov nalepi 😵

dadka1010
5. mar 2011

@smolka Joj mile rada, ale keby si ma videla, ako som pri tom fučala a aká som bola spotená, normálne som sama sebe smrdela, fuuuj 😠 😠 😠

smolka
5. mar 2011

@dadka1010 nevadi, mozes sa u nas osprchovat 😀 😀 😀
No ja som riadne hotova ☹ Dala som si piect zemiaky na veceru, maly ma rosambo v bruchu a pomaly sa bojim aj postavit z gauca, lebo sa vzdy nieco pohne vo mne..Som magicky zvedava na dnesnu noc, kolko sa idem zase vyspat 🙄

dadka1010
5. mar 2011

@smolka 😀 ja dnes vidím len samé hrbolce na bruchu, už sa mi zdá, že sa aj menej hýbe, dakedy sa musím až zamyslieť a popchnúť ho aby sa pohol, že či je všetko OK 😠

sindy107
5. mar 2011

cawte no nezavidim vam to cakanie ale snad to uz pride..uz by bolo na case.moja cikulka ma uz dva tyzdne a este ju nemam doma.vidim ju rano a vecer ked idem nakojit.uz by som ju chcela mat doma.ale coskoro mi ju daju uz mame 2060g.a treba 2200g aby mohla ist.tak rytam este tyzden.

nataliasarron
5. mar 2011

@dadka1010 @smolka babky moje 😀 ja mam dnes pocit ze to nase male je az neviem kde dole ... ale nic viac sa nedeje. Brusino mam dnes take ze na prasknutie a drobec sa tam ceselo gulka. Uvidime co nam prinesie noc, uz ani ja dobre nespavam lebo ma dole vsetko tlaciii 🙄

dadka1010
5. mar 2011

@sindy107 Bože tak ja Ti zase nezávidím toto, ale hlavne, že je všetko OK, to už dajako vydržíš 😉

nataliasarron
5. mar 2011

@sindy107 ☹ ☹ joj tak hadam budete mat malicku domka co najskor 😵 drzime palceky 😵

smolka
5. mar 2011

@nataliasarron júúj keby mna len tlacilo, tak to beriem 😉 Ale uz to zacina:tvrdnutie, tahanie a tie kriiizeee.. No prave si tu studujem svoje ambulantne spravy 🙂 Bola som si este Lucku kupit do porodnice, neviem mala som na zozname napisane,ze doniest liter vlastnej vody. Baby a rano, ked sa mate prist ukazat na kontrolu stym, ze mozno si Vas tam necha, to mam prist nalacno??

nataliasarron
5. mar 2011

@smolka no mne tvrdne brusko uz druhy den tak poriadne ... to je este v pohode ... tahanie zatial necitim 😀 😀 takze drobec sa este asi netahaaa 😀 zatial sa asi len na to chysta. No ja zatial nemam ist do porodnice, ja az do konca budem len k svojmu dokinovi chodit ... v pondelok mam poradnu aj s kontrolou takze sa uvidi 😖

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
fordemirka
Odpoveď bola odstránená
fordemirka
Odpoveď bola odstránená
smolka
5. mar 2011

@nataliasarron no ja chodim do nemocky uz od 35tt,aspon tak mi kazal moj gyncos, nakolko on uz neni porodnik. No baby 3krat mi neni najlepsie..Nemozem zmenit polohu,inak zacinaju tie stavy a este aj to pichanie sa pridruzilo 🙄

@fordemirka no ja o svojej lonovej spone viem od 27tt 😀 Najhorsie je to v noci sa otocit na druhu stranu, to je taka bolest, ze az.. To by sa nam zisiel bager 😅

nataliasarron
5. mar 2011

@fordemirka 😉 no neprijemne veru ... ja som to dlho dlho vobec nemala az teraz tieto posledne dni 🙂 ja neviem preco ale myslim si ze do pondelka budeme na svete 😉 no uvidime ... ale ak ma bude chrustik nadalej dolu tak fajne tlacit tak asi sa vrhnem na muzika nech tomu trosku dopomoze 😵 😵
@smolka ... skus si pochodit alebo co tak tepla sprcha ... nepomohlo by? 😵 😵

smolka
5. mar 2011

@nataliasarron mam obavu,ze si to spustim a na noc fakt nechcem rodit 😒 A ani neviem,kto ma sluzbu, moja Dr. ma od zajtra rana, tak dufam,ze vydrzim.. No ja si myslim, kebyze si teraz dam este sex tak do 5 min porodim 😀 😀
Cim dalej, tym sa viac presviedcam, ze EPI jednoznacne k porodu..Ja si ho budem pytat uz na vratnici, alebo si spravim taku tabulku na tricko: OKAMZITE MI DAJTE EPI 😀 😀

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
smolka
5. mar 2011

@fordemirka no aspon u mna :D :D Tak,ale ja som vo viacerych veciach vynimka, takze ja sa nad sebou nepozastavujem..Ja sa len pytam, ked mi nieco je, ci to maju aj ine zeny, alebo zase len ja 😀 😀 😀 Takze to treba brat s rezervou.. 😵

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
fordemirka
Odpoveď bola odstránená