Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@smolka 😀 😀 u nas aj keby som si to dala vytetovat na celo tak by mi to bolo prd platne ... v ZA epi nehrozi 😀 no hadam do rana vydrzis 😉 budem drzat vsetkych 10 prstov 😀
@fordemirka 😉 no veru ani ja moc neviem ze aki su lekari 😉 ani som to nejako neriesila, nikoho som nezazmluvnovala ... porodi nas ten co bude mat sluzbu a hotovo 😉 ale tak viacmenej su hadam vsetci ok 😎 teda aspon dufam 😉 so mnou tam ide aj muzik tak hadam sa budu vsetci spravat slusne 😀 predpokladam ze ja pri tych bolestiach ani nebudem vnimat kto ma aky pristup 😀 😀 😀 boooze keby sme to uz mali za sebou 😅
@nataliasarron veru drz, drz... Idem si pomaly lahnut nech daco aj pospim..Tak sa drzte dievcence 🙂
@smolka tak daj potom vediet ci ste vydrzali do ranka ... dobru nocku 😵
@nataliasarron no musime do 7rana urcite vydrzat, uz som si zistila kedy zacina ranna sluzba 😀 😀 😀
@nataliasarron aj Vam dobru..este si pospi, kym sa Ti da 😎
@smolka drzim potom palceky 😉 😎 😵
@smolka neboj, ked uz naozaj budes rodit, na vtipky nebude chut. takze este si v pohode. 😉
a to ci vydrzis do rana sa naplanovat neda. ale prvy porod je priemerne 15 hodin (priemer! cize moze byt kratsi aj dlhsi) takze tuto noc ja tipujem este potiahnes.
Tahanie, pichanie a bolesti krizov este nie su kontrakcie 🙂
@fordemirka aha,tak aspon nieco.lebo kamoska co rodila u nas hovorila,ze baby,ktore nemali teda epi,ze si mozes aj pluca vraj vykricat a nikto si ta velmi nevsimne.tak neviem ci si nepytali nic a chceli byt hrdinky-neviem neviem...tak uvidime.
ako dnes? ziadne zmeny odvcera nemate baby?
@smolka 😉 😉 takze zatial pohodicka? 😵
@nataliasarron no zatial ano..Uz som volala aj Dr.,kedy mam prist, ale ze maju 4 porody za sebou,takze sa mi ozve kedy. Takze osprchovana,vydepilovana 😀 😀 Noc sa dala zvladnut, len sa mi nedalo nadychnut, takze som taka otapena. Nadychnut sa mi da, iba ked sedim akonahle sa dam do polo-lahu tak len fucim. No nevadi. Len sa mi nechce si varit obed, kedze neviem kedy zavola, tak si idem asi niake rychlo jedlo kupit, ak by nahodou, nech tam niesom aspon hladna.. 🙄 Ty, ako?
@smolka tak super 😉 priprava za sebou 😉 takze uz mozno dnes nadide vas velky den 😉 uuuu supeeer 😉 nech je to co najskor za Vami 😵 U nas zatial pohodicka, zatial sa nic extra nedeje ... zajtra idem na kontrolu a poradnu tak uvidime co na to povie dokino 😉
@nataliasarron 🙂 no uz mi neni vsetko jedno 😕 Aj sa bojim a mam obavy ☹ Som vravela, ze ked tam dojdem hrdinka uz nebudem 😵 Drzim palec na poradni, mozno tak rovno ostanes 😀 😀
@smolka zvladnes neboj 😉 nemysli na to a sustred sa na to aby si nazbierala co najviac sil 😵 potom ti to malicke vynahradi 😉 viem ze sa mi to lahko hovori ... tiez som zatial hrdinka 😀 ale tak zvladli miliony zien pred nami a isto este aj vacsie padavky, zvladneme aj my 😅 😅 😵
@nataliasarron budem sa asi opakovat, moje vykupenie je EPI..takze dokym mi tam niekto netresne budem neustale opakovat:chcem EPI, chcem EPI 😀 a potom uz bude zabavicka so mnou debatovat hahah 🙂
Juuj dakujem za podporu, no som fakt zvedava..Ja mam stale take prianie,ze do pol hodiny sa to vsetko musi uskutocnit 😝
@smolka 😀 😀 heheee len aby sa to tak nespustilo ze by ti ju nestihli ani dat 😀 ale nie, isto bude vsetko tak ako si prajes ... to mas super ze vies pri kom budes rodit 😉 ja nemam ani len potuchy 😀 😀 bude sranda
@nataliasarron nooo ja len dufam, ze to u nej stihneme..Pretoze ked to pride v noci, tak neviem kto sluzi a niesom s nou tak dohodnuta,ze jej mozem volat v noci. Takze bud dnes alebo stredu..
@smolka 😉 tak drzim vsetky palce co len mozem 😀 aj na nohach 😀 heheeee ked pojdes napis 😉 nech vieme odkedy mame mysliet 😉
@nataliasarron jj ak stihnem,napisem, ze sa idem ukazat..
Babyyyy ja už chcem isť rodiť.... tie bolesti krížov sú katastrofalne..
@nataliasarron no dajak nevola teta..Asi sa rodi vo velkom v nemocke 😀 😀
@smolka ... no moze byt 😀 vonku sa dnes oproti vcerajsku poriadne zmenil tlak tak sa deturence asi pytaju na svet 😵 😀
@asma 😉 hadam uz coskoro 😉 vydrrrz 😵
@nataliasarron Jaaaj ved ja uz len cakam... Sice mi doky povedal ze som na 3 prsty otvorena ale nic take sa nedeje az na tie krize.... a to cakam na odtekajucu vodu xixi uz od stredy odkedy som doma z poradne..
😠
@nataliasarron áááá volala, paaalim sa ukazat..Ak do vecera nenapisem,, prosim tuho mi dodavajte energy packo 😀
@smolka tak sa drrrrrrrrrrrrrrrrrz 😵
@asma no ja som zvedava co zajtra povedia mne 😉

@fordemirka 😀 😀 tak dasa stym zit - ucim sa 😝 😝