icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

priadka
8. mar 2011

@cerealka nie @kodada, ale @mirip 😉

kodada
8. mar 2011

@priadka presne tak, ja mam este chvilku cas 🙂

cerealka
8. mar 2011

@kodada prepac zle som to pochopila.

kodada
9. mar 2011

@cerealka nevadi 😉 pozeram ze tvojmu drobatku sa nejak nechce na svet

kovkov
9. mar 2011

@andrea142 gratulujem 🙂

brigus198754
9. mar 2011

kde ste vsetky rodite len ja tu este kinderkujem 🙂 dievky chcem sa vas opytat vam uz odisla ta zatka lebo vsade o nej pisu ale u mna sa zatial neobjavila 😀

nataliasarron
9. mar 2011

@brigus198754 u nas voooobec nie ... a ani to nejako nevypada ze by sa slo nieco diat ... mozno to pojde vsetko naraz, zatka, voda, porod 😀 😀 😀 😎 uvidime

brigus198754
9. mar 2011

@nataliasarron tak vidim ze ti mas krasnu cislicu dnes. Ja som sa prave docitala ze brusne tance posuvaju babetko do porodnich ciest takze ideme na to 😵 este neviem ako lebo si neviem predstavit s mojou 30kg nadvahou tancovat,no bude to parada 😀 😀 😀 😀 😀

nataliasarron
9. mar 2011

@brigus198754 hej hej pekne ciselko veru 😀 hopsam na fit lopte, to vraj tiez trocha pomaha 😀 a tie brusne tance 😀 no veru neviem neviem 😀 😎 😎 manzo by asi cumel ako puk 😀 idem sa ale asi prejst 😀 nech sa troska ponatriasame a potom sup hore na siedme zas pesi 😀

brigus198754
9. mar 2011

@nataliasarron ja som si uz dnesnu prechadzku dala a co sa tyka schodov ja mam obyvacku a kuchynu dole[kde sa cely den zdrziavam] a kupelku hore na poschodi a vies ze veru kazdych 5minut musim na wc tak ze sa po schodoch nabeham poriadne 😎

anulik888
9. mar 2011

tak a uz viem presne co ma caka 🙂 ak neporodim prirodzene do 22. marca tak 23. planovana sekcia.

cerealka
9. mar 2011

@brigus198754 mne tiez ta zadka neodisla. ale bolesti uz mam skoro kazdy den ale vzdy prejdu. zajtra idem na poradnu tak uvidim co mi povie lekar.

henika30
10. mar 2011

Ahojte no vidím že už niektoré baby to majú čoskoro zasebou!Ja budem rodit cisársky a plánovanú sekciu mám 23.3.Dúfam že vydržíme dovtedy!
Chcem sa vás opýtat či je normálné v 38tt.tvrdnutie bruška,lebo mne tvrdne dost často!Pondelok sme boli u lekára a všetko bolo v poriadku,otvorená som nebola a aj monitor bol OK! 😉 😉 😉 😉Poradte my!Dakujem!
A držím palce 😉 😉 😉 😉 😉

xena1
10. mar 2011

@briketa perfektny plan...ale mysli aj na seba,neviem kolky porod to bude u teba ale pokial ty budes vycerpana,nebude ani mliecko...ja som sa strasne branila ked mi maleho po 3noci vzali k sestrickam tak na 5hodiek ale potom som pochopila ze aj ja potrebujem mat energiu pre svoje babatko,pretoze po porode sa zena citi vycerpana,bola som nastrihnuta tak som mala problem si sadnut na zadok,neskutocne ma bolelo brucho pri zavinovani maternice a na 3den,uz aj naliate prsia,takze som potrebovala asi vypnut aspon v noci na par hodin,aby som zvladla v pohode starostlivost o babatko... 😉 myslim ze aj ekd clovek je stastny ze to uz ma za sebou,tie dni v porodnici su ozaj narocne...

xena1
10. mar 2011

gratulujem novopecenym maminam.... 🙂 my sm epo prvej poradni skoncili v nemocnici so zltackou.... ☹

elskrin
10. mar 2011

Ahojte. Pripajam sa ku gratulaciam uspesnym maminam a zdravym babetkam. My na to nase este len cakame a dost netrpezlivo. v sobotu mama termin a mam len stale poslickov. Tak uz si zelam nech su to tie ozajstne kontrakcie a nech sa to rozbehne lebo ma boli cely clovek ked sa mala tak tlaci smerom dole.

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
priadka
10. mar 2011

@fordemirka magnezium sa od 36. tt neodporuca, pretoze okrem uvolnenia svalov (co tiez pred porodom nepotrebujeme - maternica musi trenovat), sposobuje aj uvolnenie ciev, co nasledne vedie k silnejsej krvacavosti, pri porode nebezpecnej. Aj lekari magnezium tehoskam vysadzaju cca mesiac pred porodom.

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
cerealka
10. mar 2011

ahojte maminky tak ja zajtra nastupujem do nemocnice lebo vcera som mala termin porodu a som uz aj otvorena. bola som dnes na poradni vazime 3750g a sme v poriadku. zajtra by mi mali vyvolat porod ale neviem ci naozaj ho vyvolaju zalezi co povedia doktori v nemocnici.

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
cerealka
10. mar 2011

@fordemirka dakujem si zlata. urcite poslem fotku svojho chlapceka.

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
fordemirka
Odpoveď bola odstránená
nataliasarron
11. mar 2011

@fordemirka ahojko ahojko 😉 este sme stale pokope 😀 nejako sa nam nechce na svet ... zatial je vsetko ok a pokial sa do buducej stredy nic neudeje tak dokino na uz posle do nemocky na vyvolanie 😉 ale mam taky vnutorny pocit ze tento vikend to vsetko prepukne 🙂

henika30
11. mar 2011

@fordemirka Dakujem! 😉 😉

brigus198754
11. mar 2011

@nataliasarron aj ja chcem uz rodit 😵 ja som sa rozhodla ze budem rodit v pondelok manzel ma narodky a chcem mu dat pekne prekvapenie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

priadka
11. mar 2011

@nataliasarron odchadza Ti zatka? Tak to mas dobreho tusaka, ze cez vikend to vsetko prepukne 😉

nataliasarron
11. mar 2011

@brigus198754 hehee sa do toho tak ponahlame akoby to malo byt nieco prijemne 😀 😀 😀 ale uz by sme radi mali nasho chrobacika v naruci 😉 zajtra ma akurat narodeninky aj potencionalny krstny otec tak by mohli oslavovat naraz 😎 😎
@priadka 😉 😉 😉 budem pridavat info ak sa bude nieco dalej diat 😀

brigus198754
11. mar 2011

@nataliasarron ja myslim ze to nebude nic prijemne ale hovorim si sebe ze idem do nem 😉 ocnice pre babo a hotovo.Ti si uz dnes -1ka ak dobre vidim a mas uz nejake priznaky?