Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@brigus198754 ooo dakujem 🙂 Citím sa úplne v pohode ako keby som bola na začiatku tehu 🙂 🙂 a ty? 🙂 Dúfam,že sa malý narodí skôr 🙂
@lia72 tak isto a vidim ze ti uz iba 3dni ja este 6 a nic naozaj vyskusala som uz vsetko a babo sa drzi nechce von.Uz mi je to tehu pridlhe dnes som velmi opuchuta nohy mam jak shrek 😀
@brigus198754 niečo mi hovor 😀 Ja nevládzem ani chodiť,len sa tak gúľam 😀
@lia72 ja kym som v pohybe tak vsetko v poriadku ale ked si sadnem uz sa nepostavim 😀 😀 😀 😀 takze netreba sadat 😎 dnes je tu nejak ticho ze by vsetky uz rodili a nas tu nechaju same 😠
@brigus198754 veru asi 😝 ja by som už tiež chcela rodiť 😵 😵 ja ked dlhšie stojím,tak ma začnú bolieť nohy,preto prevažne len sedím :D
@lia72 ja chcem rodit v pondelok manzel ma narodeniny aj tak by nedostal krajsi dar odo mna 😀 😀 😀 veru vlecie sa to ale do kedy neviem normalne ma depky chytaju z toho cakania
@brigus198754 to by bol fakt najkrajší darček ;) ja som skromna,mne by sa stačilo aj presne na termín 😀 idem si po horalku :PJááj a skúsala si si aj stare dobre vesanie zaclon ? 😀
@lia72 dom uz mam ako nemocnicu vydezinfikovanu vsetko co sa len dalo aj manzela som znasilnila a stale 2in1 😠
@brigus198754 budeš rodiť doma?? 🙂
ahojte babenky... aj mňa to čaká, prvý termín mám 19-teho ale bola by som rada keby to bolo skôr... už nevládzem 😝 ... veľmi som chcela aby sa maličké narodilo 13-teho čiže zajtra, lebo vtedy má narodeniny aj náš ocinko 🙂 ale asi z toho nebude nič 😅 počkáme si na termín....
caute baby prosim vas poradte mi kedy je najlepsie vybavit tie prispevky,,,a kde vsade musim ist,,,diky,,,
Caute. My mame termin dnes a stale nic. Najskor sa ponahlala v decembri a teraz sa zlakla. Stale dufame ze sa to nejako rozbehne. Gratulujem novym detickam a maminam.
@lia72 nie to by som nikdy neriskla ja idem do nemocnice
ahojte
baby ďakujem za blahoželania 🙂 ....a všetkým novým maminkám gratulujem 😀
@brigus198754 : začala spontánne a potom sa to skočilo sekciou ,lebo malá nezostúpila dole a aj ma strašne bolelo už aj vyšetrenie tak ,lekár nariadil sekciu.
Ahojte, tak ja to uz mam za tri dni, ale normalne som uz na prasky :D posledne tri dni spim max 3-4 hodiny, vsetko ma boli, nic viac si neprajem ako to uz mat za sebou a malu konecne drzat v naruci ... Nejde niektora z Vas rodit do Martina okolo 15.3. ?
@brigus198754 som si myslela,že doma 🙂 ináč Dobré ránko už 🙂 Ako sa cítiš? 🙂
dobre ranko 🙂 nemate niektora stym problem, ze vas vsetko ale naozaj cele telo svrbi? ja som to mavala len vecer, ze ma nohy svrbeli ale teraz uz stale a vsetko , mam pocit , ze sa zblaznim....mate to niekto?
@janka2307 ahoj janka.... na dnes ráno som mala bolesti v podbrušku a v oblasti krížov , no vyzerá to že to boli len poslíčkovia 😅 takže zas nič 😝 asi to neprichádza lebo to veľmi čakáme, že vraj treba nechať tomu voľný priebeh, to bábo vie samo kedy treba na svet 🙂 len keď mi sa už nevieme dočkať 😉 ... držím palčeky 🙂
@kovkov ahoj... ja nie, ale mala to moja kamoška, tiež jej svrbelo celé telo 😒 ... myslím tiež bola v 38. týždni, zobrali jej krv a mala zvýšené pečeňové hodnoty... zdá sa mi, že brala tabletky ale jej to nepomáhalo a musela do nemocnice... skús to povedať svojmu obvodnému, nech ti zoberú krv, z toho ti určite povedia... 🙂
@fordemirka no ja neberiem ziadne lieky a natieranie mi tiez moc nepomaha, mna to strasne znervoznuje to svrbenie 😠

@lia72 vitaj 😀 a ako sa citis?