Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ahojte, ja som takisto akurat vratila z nemocnice. O babetko som prisla ☹ neprajem to zazit ziadnej s vas ☹ baby drzte sa. Snad sa niekedy stretneme v nejakej inej teme...
baby uz asi od 10. tyzdna ma bolieva panva a chrbat nemate niektora podobny problem pripadne nieco na zmiernenie???
@bezaz
aj tak to muselo byt hrozne..
Tiez si hovorim, ze ma to radsej malo chytit pri prvom tehu ako teraz.Mala je sice zlata, no este nepochopi, ze ked mi da pusu na brucho tak to naozaj neprestane boliet..cez vikend sa snazi aspon manzel, ale neviem ako to zvladnem od pondelka..
@bajlinka_tn
nevzdavaj sa, sanca este je..ja sompri prvom tehu mala intenzivne krvacanie, kazdy mi hovoril, vratane dvoch gyndosov, ze som potratila a zrazu na UZV bol v 6tt srdiecko.
Teraz pri druhom tehu som bola na 4 uzv-5,6,7a 8 tt.Az pri poslednom bola konecne akcia srdiecka.Takze to kludne moze byt aj neskor, nie kazda z nas predsa otehotnie presne v strede cyklu...Este to moze byt dobre.neboj
@gocrazy pre tvoju istotu je najmenší problém niečo si vymyslieť a k doktorovi sa nanominovať 😀 ja som v šiestom tiež ešte srdiečko nemala, podľa lekára to bol piaty tak uvidíme čo bude za 2 týždne, keď tam pôjdem zase...
@zibritka krpec je úžasný 🙂 nech sa mu dobre darí aj naďalej...
@fodorka mená veĺmi nevymýšlame, už je to naše posledné, chlapec bude mať meno po tatkovi a dievčatko po mne...
@dadaga @bleee to mi je veľmi ľúto čo sa stalo ☹ držím vám veĺmi palce do budúcna...
@euphoria báť sa vôbec nemusíš, žeby tvojmu bábu niečo chýbalo, ono si vezme od teba všetko čo potrebuje
@bezaz preboha, že vankúš a deku pred záchodom...prepáč, prišlo mi smiešne 😅 ale tak tiež to poznám a viem, že tebe vtedy moc do smiechu nebolo...
ahojte, pridavam sa k mamickam, co v marci ocakavaju babatko 🙂 Zatial som dost opatrna, lebo som prvykrat tehotna a preto som aj dost vylakana vzdy ked ma niekde pichne alebo zaboli. Raz som uz aj utekala na pohotovost, ale nastastie bolo vsetko ok, aj na sone. U mojej Dr. mi zatial brala len sestricka krv, lebo lekarka mala 2 tyzdne dovolenku a potvrdilo sa tehotenstvo. V stredu idem konecne prvykrat k lekarke, tak sa tesim a dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂 Drzim palce aj vsetkym ostatnym buducim mamickam 🙂
@veronikapp ver tomu, ze mne to vtedy velmi smiesne neprislo 😅 😝
my chlapcenske mame vybrate este od prveho tehu, ale s babou bude problem 😖
Ahojte baby aj prezradite tie mena?mi sa nevieme dohodnut o chlapcenskom vlaste muz nad chlapcom ani neuvazuje ty chlapi tvrdohlavy no do rezervy musim nieco vybrat prveho mame Adriana aj si date potom zistit co to bude?alebo sa nechate prekvapit?a ste niektora z nitry a okolia??
@dadaga
@bleee je to smutne aj ja som to zazila pred tromi rokmi viem ake to je bolestive ☹ no ked sa podari mat druhe tak pri tolkych starostiach a radistiach na to takmer zabudnete aj ked vela krat si na to stvorenie spomeniem no uz to prebolelo a prejde to casom aj vas budem vam drzat palce a dufam coskoro sa pridate k tehulkam s neskorsim terminom baby drzte sa
@dadaga@bleee je mi to lúto ale netreba zúfať po kyrete te vraj "poda pohnojená" a sa skoro zadarí, my sme o prvé tiže prišli si ešte na to pamatám // sme našli po tri a pol roku a predtým prešli kadečím a boli šťastní prešťastný a presne na moje narodky som šla pre tehotenskú knižku a namiesto toho som skončila na kyrete s tým že to bol missed všetko sa zrútrilo celý svet na jednom sone, ani neviem ako som po kyrete prišla domov, po troch mesiacoch sme mali s tým čo predtým aj so snažením začať odznova ako sme boli s Dr dohodnutý a ked som pred liekmi prišla na UZV mi povedal že som tehotná a netreba žiadne lieky a sledovanie cyklu..........takže ozaj asi niečo na tom je že je "poda pohnojená "
@zanuska my si dame urcite zistit co to bude, mozno len pre nas dvoch, ale urcite to chceme vediet, a co sa tyka mien u nas je to velmi tazke s vyberom, ja myslim , ze to bude chlapec a to vobec netusime ake meno by sme dali, moj by strasne chcel po sebe Stefco ja velmi nie tak to bude tazke.Mne by sa pacil Samuel alebo Tomasko,ale to sa mi paci teraz, ktovie ako o par mesiacov 😀 😀 😀 U dievcatka by sme rozmyslali medzi Nelou, Valeriou, ale vravim moze sa to sto krat zmenit...
baby dakujem za podporu.... je dobre citat to ked vidim,ze mate aj dalsie deticky po tom... len si neviem preedstavit ten strach ked znovu otehotniem... strach z toho,ze sa to zopakuje????????? ale chce to asi cas aby som trosku zabudla a pookriala... teaz sa citim slaba ako mucha... asi to je kvoli tej strate krvi...
ahojte baby...ja som bola vcera na pohotovosti, lebo som mala tmavo hnedy vytok...lekar mi nepovedal z coho by to mohlo byt, vysetril ma, spravil sono, srdiecko bilo, som v 7tt a velkost plodu zodpovedala 8tt, takze by to malo byt vsetko ok...ale predpisal mi Duphaston...ked som si precitala letacik a mozne neziaduce ucinky, prip. vyvojove chyby babatka, tak sa bojim ho zobrat ☹ Nezobral mi ani krv, takze nemohol ani vediet, ci mi chyba nejaky hormon alebo nie... Chcem sa zajtra prednostne objednat u mojej Dr., este som nebola, lebo mala dovolenku a pojdem prvykrat....Ake mate skusenosti s tym Duphastonom?? Bolo z neho niektorej nieco? Vaham, ci zobrat alebo nie...Lebo ma napada, ci ten tmavsi vytok nemoze byt zo stolice, ci netlaci hrube crevo na maternicu...lebo ja mavam problemy so zapchou ☹ Predtym mi pomahala kava, ale kedze som ju prestala pit, tak je to so stolicou opat horsie...
Dakujem...aj ked inde zase citam, ze ak sa vie zena zaobist bez hormonov, tak je to stokrat lepsie, ako ich brat len tak pre istotu, tak ja uz neviem 😒 ...jeden lekar na pohotovosti mi povedal, ze mi Duphaston netreba a zase druhy lekar, ze pre istotu mi da. Nemali by ho vsak ordinovat az po odbere krvi na hormony? Co ak mam vsetky hormony ok a naozaj mi to robi ta zapcha, ked sa upcha hrube crevo a trie sa o maternicu...potom by som pchala lieky do seba iba tak...ale na druhej strane nechcem nic podcenit..som prvykrat tehotna, tak som vyplasena, prepacteee ☹

ahojte.. upravte si stastitky prave som sa vratila z nemocnice.. uz tu s vami valcit nebudem...tak mozno dakedy inokedy.. vcera som o babenko prisla.. drzim vam vsetkym palec....