icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadaga
31. júl 2010

ahojte.. upravte si stastitky prave som sa vratila z nemocnice.. uz tu s vami valcit nebudem...tak mozno dakedy inokedy.. vcera som o babenko prisla.. drzim vam vsetkym palec....

bleee
31. júl 2010

ahojte, ja som takisto akurat vratila z nemocnice. O babetko som prisla ☹ neprajem to zazit ziadnej s vas ☹ baby drzte sa. Snad sa niekedy stretneme v nejakej inej teme...

euphoria
31. júl 2010

@priadka
vdaka za radu.mozno vyskusam.skusila som zazvorovy caj sypany, pride mi ale velmi pikantny a tazky. podobne ako zazvorniky, ktore mi manzel kupilv ikei..Je mi zo vsetkeho tazko...

euphoria
31. júl 2010

@dendy1
ahoj, tie tycinka jem aj ja,ale ako hlavne jedlo.moj zaludok posledne styri dni znesie len tycinky, biele rozky,keksy suche..neviem z coho moje dieta bude mat ziviny..asi z mojich zasob..

bezaz
31. júl 2010

@dadaga @bleee baby, to je mi luto, drzte sa ☹

euphoria
31. júl 2010

@hasacka
si zlata, dakujem..ako sa dari tebe?

euphoria
31. júl 2010

@bezaz
tri mesiace na hriankach? to si ako vydrzala.ja uz teraz nic nevladzem robit,taka som unavena z toho, ze mi je furt zle a nejem...

bezaz
31. júl 2010

@euphoria no mala som to o to lahsie, ze som nemala jedno dieta a bola som doma na PN 😅 som lezala cely den na chodbe pred zachodom, mala som tam deku a vankus, aby som to nemala daleko 🙄

moniciak
31. júl 2010

baby uz asi od 10. tyzdna ma bolieva panva a chrbat nemate niektora podobny problem pripadne nieco na zmiernenie???

euphoria
31. júl 2010

@dadaga blee

velmi ma to mrzi..je to velmi smutne...

euphoria
31. júl 2010

@bezaz
aj tak to muselo byt hrozne..
Tiez si hovorim, ze ma to radsej malo chytit pri prvom tehu ako teraz.Mala je sice zlata, no este nepochopi, ze ked mi da pusu na brucho tak to naozaj neprestane boliet..cez vikend sa snazi aspon manzel, ale neviem ako to zvladnem od pondelka..

euphoria
31. júl 2010

@bajlinka_tn
nevzdavaj sa, sanca este je..ja sompri prvom tehu mala intenzivne krvacanie, kazdy mi hovoril, vratane dvoch gyndosov, ze som potratila a zrazu na UZV bol v 6tt srdiecko.
Teraz pri druhom tehu som bola na 4 uzv-5,6,7a 8 tt.Az pri poslednom bola konecne akcia srdiecka.Takze to kludne moze byt aj neskor, nie kazda z nas predsa otehotnie presne v strede cyklu...Este to moze byt dobre.neboj

veronikapp
31. júl 2010

@gocrazy pre tvoju istotu je najmenší problém niečo si vymyslieť a k doktorovi sa nanominovať 😀 ja som v šiestom tiež ešte srdiečko nemala, podľa lekára to bol piaty tak uvidíme čo bude za 2 týždne, keď tam pôjdem zase...
@zibritka krpec je úžasný 🙂 nech sa mu dobre darí aj naďalej...
@fodorka mená veĺmi nevymýšlame, už je to naše posledné, chlapec bude mať meno po tatkovi a dievčatko po mne...
@dadaga @bleee to mi je veľmi ľúto čo sa stalo ☹ držím vám veĺmi palce do budúcna...

@euphoria báť sa vôbec nemusíš, žeby tvojmu bábu niečo chýbalo, ono si vezme od teba všetko čo potrebuje
@bezaz preboha, že vankúš a deku pred záchodom...prepáč, prišlo mi smiešne 😅 ale tak tiež to poznám a viem, že tebe vtedy moc do smiechu nebolo...

mirinka7
31. júl 2010

ahojte, pridavam sa k mamickam, co v marci ocakavaju babatko 🙂 Zatial som dost opatrna, lebo som prvykrat tehotna a preto som aj dost vylakana vzdy ked ma niekde pichne alebo zaboli. Raz som uz aj utekala na pohotovost, ale nastastie bolo vsetko ok, aj na sone. U mojej Dr. mi zatial brala len sestricka krv, lebo lekarka mala 2 tyzdne dovolenku a potvrdilo sa tehotenstvo. V stredu idem konecne prvykrat k lekarke, tak sa tesim a dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂 Drzim palce aj vsetkym ostatnym buducim mamickam 🙂

bezaz
31. júl 2010

@veronikapp ver tomu, ze mne to vtedy velmi smiesne neprislo 😅 😝
my chlapcenske mame vybrate este od prveho tehu, ale s babou bude problem 😖

mirip
31. júl 2010

@bezaz u nás je to s nemani opačne 😀

zanuska
31. júl 2010

Ahojte baby aj prezradite tie mena?mi sa nevieme dohodnut o chlapcenskom vlaste muz nad chlapcom ani neuvazuje ty chlapi tvrdohlavy no do rezervy musim nieco vybrat prveho mame Adriana aj si date potom zistit co to bude?alebo sa nechate prekvapit?a ste niektora z nitry a okolia??

mirip
31. júl 2010

@zanuska no chlap s tým nič nenarobí aj ekd sú všetci vrátane moho tvrdohlaví ako moj tvrdí zase že to bude baba a ja som mu na to len čo si si urobil to budeš mať 😀 😀 😀 😀 😀 😀

martinkaastefanek
31. júl 2010

@dadaga @bleee 😢

bezaz
31. júl 2010

@zanuska mena mam v pase 😀 a pohlavie tak ako pri prvom tehu nechcem vediet 😉

zanuska
31. júl 2010

@mirip no tak to je pravda ja neviem asi si dam zistit aj pri prvom som vedela no len ja a manzel nikto iny 😀 uvidime este to je daleko 😝

sjuzi
31. júl 2010

@dadaga
@bleee
je mi to ľúto kočky, viem čo prežívate... sama som to pred rokom zažila a je to nevýslovná bolesť... často nepochopená okolím... verte mi ale, že tak ako to teraz bolí, tak to prebolí, aj keď len ťažko zabudne... 😔 Držím vám veľmi palčeky...

zanuska
31. júl 2010

@dadaga
@bleee je to smutne aj ja som to zazila pred tromi rokmi viem ake to je bolestive ☹ no ked sa podari mat druhe tak pri tolkych starostiach a radistiach na to takmer zabudnete aj ked vela krat si na to stvorenie spomeniem no uz to prebolelo a prejde to casom aj vas budem vam drzat palce a dufam coskoro sa pridate k tehulkam s neskorsim terminom baby drzte sa

mirip
31. júl 2010

@dadaga@bleee je mi to lúto ale netreba zúfať po kyrete te vraj "poda pohnojená" a sa skoro zadarí, my sme o prvé tiže prišli si ešte na to pamatám // sme našli po tri a pol roku a predtým prešli kadečím a boli šťastní prešťastný a presne na moje narodky som šla pre tehotenskú knižku a namiesto toho som skončila na kyrete s tým že to bol missed všetko sa zrútrilo celý svet na jednom sone, ani neviem ako som po kyrete prišla domov, po troch mesiacoch sme mali s tým čo predtým aj so snažením začať odznova ako sme boli s Dr dohodnutý a ked som pred liekmi prišla na UZV mi povedal že som tehotná a netreba žiadne lieky a sledovanie cyklu..........takže ozaj asi niečo na tom je že je "poda pohnojená "

leala
1. aug 2010

@dadaga @bleee dievcata drzte sa. Tiez som to zazila v decembri minuly rok. Drzim prsty.

martinkaastefanek
1. aug 2010

@zanuska my si dame urcite zistit co to bude, mozno len pre nas dvoch, ale urcite to chceme vediet, a co sa tyka mien u nas je to velmi tazke s vyberom, ja myslim , ze to bude chlapec a to vobec netusime ake meno by sme dali, moj by strasne chcel po sebe Stefco ja velmi nie tak to bude tazke.Mne by sa pacil Samuel alebo Tomasko,ale to sa mi paci teraz, ktovie ako o par mesiacov 😀 😀 😀 U dievcatka by sme rozmyslali medzi Nelou, Valeriou, ale vravim moze sa to sto krat zmenit...

dadaga
1. aug 2010

baby dakujem za podporu.... je dobre citat to ked vidim,ze mate aj dalsie deticky po tom... len si neviem preedstavit ten strach ked znovu otehotniem... strach z toho,ze sa to zopakuje????????? ale chce to asi cas aby som trosku zabudla a pookriala... teaz sa citim slaba ako mucha... asi to je kvoli tej strate krvi...

mirinka7
1. aug 2010

ahojte baby...ja som bola vcera na pohotovosti, lebo som mala tmavo hnedy vytok...lekar mi nepovedal z coho by to mohlo byt, vysetril ma, spravil sono, srdiecko bilo, som v 7tt a velkost plodu zodpovedala 8tt, takze by to malo byt vsetko ok...ale predpisal mi Duphaston...ked som si precitala letacik a mozne neziaduce ucinky, prip. vyvojove chyby babatka, tak sa bojim ho zobrat ☹ Nezobral mi ani krv, takze nemohol ani vediet, ci mi chyba nejaky hormon alebo nie... Chcem sa zajtra prednostne objednat u mojej Dr., este som nebola, lebo mala dovolenku a pojdem prvykrat....Ake mate skusenosti s tym Duphastonom?? Bolo z neho niektorej nieco? Vaham, ci zobrat alebo nie...Lebo ma napada, ci ten tmavsi vytok nemoze byt zo stolice, ci netlaci hrube crevo na maternicu...lebo ja mavam problemy so zapchou ☹ Predtym mi pomahala kava, ale kedze som ju prestala pit, tak je to so stolicou opat horsie...

euphoria
1. aug 2010

@mirinka7
Duphaston je cisty zensky hormon, podla mna a vsetkych mojich znamych lekarov nemoze uskodit len pomoct, brala som ho prve tehu kvoli krvacaniu a teraz v druhom preventivne.Sluzi na udrzanie plodu, na ktore je potrebny prave ten hormon..

mirinka7
1. aug 2010

Dakujem...aj ked inde zase citam, ze ak sa vie zena zaobist bez hormonov, tak je to stokrat lepsie, ako ich brat len tak pre istotu, tak ja uz neviem 😒 ...jeden lekar na pohotovosti mi povedal, ze mi Duphaston netreba a zase druhy lekar, ze pre istotu mi da. Nemali by ho vsak ordinovat az po odbere krvi na hormony? Co ak mam vsetky hormony ok a naozaj mi to robi ta zapcha, ked sa upcha hrube crevo a trie sa o maternicu...potom by som pchala lieky do seba iba tak...ale na druhej strane nechcem nic podcenit..som prvykrat tehotna, tak som vyplasena, prepacteee ☹