Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@januska010 ooo, no super...
@brigus198754 no co je s vami? uz si zrejme porodila...dufam, ze ste ok...
@siss_sz a vy sa ako máte? počúvate ? :D
blahozelam vsetkym mamickam nech su aj oni aj ich babätka zdrave. uzivajme si role maminiek. pekny dnik vam prajem mi uz mame 3 tyzdne a papame vo velkom. a najradsej mame prechadzky vonku. paaaaaaaa
@cerealka od ktorého týždňa chodíš s maličkým von ? môj Maxík má zajtra 3 týždne a ešte sme vonku neboli.
@januska010 v takomto pocasi mozete byt von aj cely den...ja s malou chodim od asi 8 dna...
@januska010 no my chodime od druheho tyzdna vonku.tak ked bude pekne pocasie a bude svietit slniecko tak dal maleho do kocika a sup s nim von na prechadzku. mojmu malinkemu sa velmi paci byt von a spinka aj tri hodinky. tak nevahaj a chod kludne na prechadzku. prajem pekny dnik paaaaaaaaaaa
@januska010 : my chodíme von odkedy sme došli z pôrodnice, najskôr s ňou chodil muž a svokra a teraz už týždeň aj ja .......najskôr na 10min. a potom každý deň dlhšie
@brigus198754: ako sa máš? zrejme už máš po ................čakáme na správy 😉
@fordemirka ahoj, píšeš v pase, že malá mala koliku, napriek tomu, že si dávaš pozor na to čo zješ. Skús zmeniť ten čaj s feniklom, čo piješ ty, niekde som teraz nedávno čítala, že deťom sa neodporúča popri kojení. Tak možno jej to vadí aj cez tvoje mliečko. Neviem ti presne napísať prečo to písali, len som to prebehla očami - ja feniklové nemusím 🙂 a asi by som dlho hľadala link, kde to bolo. Skús na pár dní zmeniť čaj, možno si pomôžete.
@fordemirka Skus vysadit ten caj a pi ho max 2-3x do tyzdna bo vela feniklu moze potporit aj tvorbu prdikov a peristaltiku criev co vie byt paradne bolestive.
@fordemirka To som pocula aj ja. Syn bol v pohode a mala "trpi"
ahojte dievky tak sa hlasim 1aprila vecer o . sa mi narodila dcerka Fatima s vahou 4,25kg rodila som prirodzene ale epiduralom ktory si neviem vynachvalit mala je uzasna papka a spinka
@brigus198754 super, tak uz ste sa dockali...gratulujem!!! my sme dnes boli na poradni a aj napriek tomu, ze mala pribrala kilo, este stale ma nizsiu vahu ako tvoja fatima 😝
@sirinka joj moja moze mat velku vahu vsak som bola tehotna celych 42 tyzdnov 😀 😀 😀 😀 dakujem za gratulacie
@brigus198754 joj veru, gratulujeme silno!!! tak to teda obdivujem, ze si taku "valibučku" vytlacila prirodzene😉
my sme si zatial "odskocili" na dva dni do nemocky, dr. sa zlakla, ze mame vysoky bilirubin... tak nejak nam to dlho trvat s tou zltackou, napriek tomu, ze sme slnili vzdy ked bolo slnko...ale kedze mame ine Rh (ja negat. a babo pozit), tak ze to bude este dlho trvat... najmenej mesiac a to uz dnes mame 4 tyzdne presne!!! no neva, hlavne ze nam ine nie je...
@brigus198754 no veru, vlastne o cely mesiacik dlhsie ako ja... 🙂
@januska010 cau, no v nemocnici sme boli dva dni..kv. ej novorodeneckej zltacke, nejak nam nejde dolu... :-/
@brigus198754 gratulujem k narodeniu dcerky. tak uz to mas za sebou a uz sa mozes naplno tesit z nej a uzivat si rolu maminky. tak ti zelam tebe aj dcerke vela zdravia, stastia aby ti malicka rastla pre radost. drzte sa obe.
@brigus198754 : gratulujem ,tak už aj ty si sa dočkala, pekná váha 🙂
@brigus198754 Gratulujem, zelam vela zdravicka a radosti 🙂
@brigus198754 a tesime sa na foto, ked bude cas😉
@brigus198754 no mamina, tak si sa dockala 😀 blahozelam a Fatime naaaaaaajviac zdravia a spokojnu mamu 😉
Ahojte novopecene mamicky, chcela by som sa opytat, tie co nekojite, kolko vam vypije babetko? Tak cca 3 tyzdnove? A v akych intervaloch? Moja neterka pije 100ml, budi sa po 2,5h ale este taku polhodku vydrzi kym dostane dalsiu davku. Ak su vonku na vzduchu tak aj do tych 4h vydrzi. Niekedy vsak chce este tahat aj ked uz je flasa prazdna. Neviete poradit aspon priblizne ako a kedy zacat predlzovat intervaly krmenia a zvysit davku mliecka?

@siss_sz ďakujem za opýtanie, darí sa nám dobre, od pôrodu sme pribrali 650g. Na moje prekvapenie je Maxík veľmi poslušné dieťa, a starší braček dáva na malého pozor, takže mám doma aj pomocníka 😀