Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Babulkz ked sme pri dojčení aj ja mam otazku je normálne ak mam v jednom prsníku menej mlieka je aj na pohlad menšíí...
Ahojte, dievcata, usmievaju sa uz vase miminka? Myslim tak vedome 🙂
@nina55 no, ono sa to rozbehne...moja najstarsia bola taka, velmi tazko ju nieco rozosmialo a nahlas sa smiala iba vynimocne...
ja tuto malinku hrozne sledujem, este nas caka neurologia a usg mozgu, tak kazdy jej vyvoj a pokrok podla "planu" ma tesi...ale dufam, ze je vsetko v poriadku...
@sirinka
@siss_sz no snad sa teda dockam 😝 . Mimochodom uz ste boli na ultrazvuku jadierok? Ja som sa objednala na tehelnu mysliac si, ze mi hned v tomto tyzdni da termin no a ona mi povedala, ze ultr. sa robi az v dvoch mesiacoch veku dietata. Nie je to nejaka haluz? Niekde som pocula ze baby boli už v 1 mesiaci veku dietata 😠
@siss_sz no ano vraveli to, ale ja chodim este na sukromnu temu kde jedna mamicka prave odisla s babatkom do nemocnice, pretoze mu zistili, ze jedno jadierko ma nejak vyskocene z puzdra a skusajú ho tam dat doporiadku - vcera hodila foto a vyzeralo to dost drsne. Babo s vyviazanými nozickami v postielke ☹ ......az na plac ☹. Takze nie vzdy to dopadne ok. Preto si troska vycitam, ze som nebalila ☹ .
ahojte maminky tak mi mame 7 tyždnov a vážime 5960g a meriame 60cm. a sme zdravi. drzte sa a zelam pekny vikend
Ahojte. My ideme o týždeň do Košíc na operaciu slabinovej hernie.Nemáte s tým niektorá skúsenosť? Bojím sa ako to bude malý zvládať. Ďakujem
ahojte,ja tu pisem 1.krat,ale sem tam som vas v tehu citala,potrebujem poradit.Musela som prestat dojcit,chcem sa spytat ci neviete nahodou kolko caju denne moze vypit nedojcene babo?Ma 6tyzdnov.Nikde to neviem najst na nete,vsade len pisu ze dojcene nepotrebuje caj,to ja viem,ale o nedojcenom nic 😢 Bojim sa aby som jej nedala vela.
@babulena to ani nikde nenájdeš kolko čaju može baby vypiť, ja napr. dávam aj som predtým prvej dávala ked sa zobudila medzi papaním teda ked sa zobudí a ešte nemá papať tak sa napije čaju a zaspí dalej, zvyknem zarobiť tak deci a vyše pol mi vypije ale ako začnú teplejšie dni bude treba dávať tak či tak a čo najviac tekutín okrem mlieka

@sirinka dakujem za info,dojcim na tej strane,no mala taha tak mozno 2-3 min a potom jej uz nejde,odsajem z neho asi do 10m po kojenil ☹ este som aj sama doma,manzel pride az zajtra,no na nervy,tak mi ani kapustu nema kto kupit.