icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sirinka
23. júl 2011

@adelaida33 dakujeme...my mame k tomu na jej meniny aj vyrocie svadby...

adelaida33
23. júl 2011

@sirinka tak to gratulujem dvojnasobne a prajem pekny vikend 😉

asma
23. júl 2011

ahoj babulky tak malinka aj vcera v noci bola hore co ma soklo duam ze sa jej spanocek naspat upraví nech je zas vsetko ako predtym a casto je nervozna, predtym zahajala bez problemou a teraz sa jeduje a niekedy reve ako besna cez den chvalabohu aspon v noci sa pekne sama ulozi buvkat..

fugu77
23. júl 2011

Dievcata, my uz mame od pondelka vonku druhy zubok. Nestiham sa divit 🙂

siss_sz
23. júl 2011

@asma no my sme na tom podobne... nas maly najprv pekne zaspaval sam, potom sme ho trosku museli pohojdat... ale teraz..ani sam, ani na rukach, ked ho dame do polohy lezmo uz sa rozplace... jedine na prse zaspava... posledne tri dni asi:(( ale v noci sa mi budi striedavo velakrat, potom iba trikrat za noc...potom zase cstejsie...a tak vselijak, neviem ci podlapocasia, ci podla podnetov cez den, ci podla coho to ma...

upravi sa to, alebo uz to odteraz bude taketo?! 🙂 a teraz ho naucim nejak "zlozvykom"? ja tiez neviem, co s tym...

mianc
23. júl 2011

@asma počuj, nejdu jej zúbky? moja sa tak pajedila, keď sa jej tlačili a ďasienka puchli.. teraz je kľudná, keď sa to ukľudnilo.. som zvedavá, čo bude keď sa nám pôjdu prerezávať.. 😒

sirinka
23. júl 2011

@siss_sz upravi sa to samozrejme, len pan boh vie kedy 😝
ale...co sa tyka zlozvykov, co uz moze byt krajsie, ako hojdat vlastne dieta, nechat ho zaspat pritulene k tebe a celu noc ho nechta dotykat sa ta a poskytovat mu tak pocit bezpecia a lasky...rano, ked sa zobudi, ako prve uvidi teba...

ja som tak uspavala obidve baby na prsniku skoro do dvoch rokov, magdulka doteraz pravidelne okolo tretej pride k nam do postele.
klarka zlaticko spinkala od zaciatku sama v postielke, tiez som si myslela, ze je to tak spravne a teraz mi je to luto, ze musela byt taka mala uplne samucka...inac ona teraz okolo 4 rokov prestala v noci chodit k nam...uz iba niekedy nadranom...
tak rychlo to vsetko prejde...a deticky nam vyrastu....

siss_sz
23. júl 2011

@sirinka 🙂)

adelaida33
24. júl 2011

Sväta pravda, absolutne suhlasim so sirinkou. Čas maznania, túlenia, hojdikania a mojkania zbehne ako voda a viac sa nevrati. Z čoho nas možno teraz občas bolia ruky a chrbat, čoskoro pominie, a plakat za tym budeme len my, citlive maminky. Ani sa nenazdame a uz sa budu naši drobci hanbit za naše prejavy lasky a vraviet: Jóóój, mááámííí, prestáááň.
Všetko je ale indi-vindi, kazdej mamičke vyhovuje niečo iné. Moja známa dáva svoje 3 deti od narodenia do inej izby (na opačnu stranu v dome) a velmi si to pochvaluje, ako sa vsetci vyspia, ze jej deti nechcu od narodenia celu noc jest, prebalit ani pomojkat. Tak ich vytrenovala, ze Sparťania by jej mohli zavidiet. Su v 4, 3 a 1 roku takmer "samostatne"..., no čo to v deťoch zanecha, uvidi sa naozaj až neskôr... i ked uz teraz sa pri boliestkach idu pomojkat radsej k babke ako k mame.
Ja si vsak nechcem nechat ujst ani jeden prejav lasky, kym som pre moje dietatko stredobodom celeho sveta a vesmiru. A osamostatnovanie sa od maminky pride tak ci tak, potom mu zas budem pomahat v tom...

asma
24. júl 2011

boli sme pár dni s malou na výlete a velmi sa jej pačilo .. aaaa boli sme sa kupkať v termale a vodu si uživala ako sa len dalo.. bolo to na skúšku tak sme ju nenechali dlho ale tak člapkala sa xi
pripajam aj foto ,,, na prvej fotke je s krsnou mamou..

siss_sz
24. júl 2011

@adelaida33
@sirinka
dakujem... asi mate pravdu 🙂

hajanka
24. júl 2011

@sirinka ale si to krasne napisala... veeeeelmi rychlo tie deticky rastu

@asma krasne fotecky 🙂

Dievcata, nasa Lea po kazdom smiechu cka! Ja to normalne? Aj vase deticky to robia?

siss_sz
24. júl 2011

@hajanka aj nas🙂 chi...

hajanka
24. júl 2011

@siss_sz 🙂

asma
24. júl 2011

@hajanka ahoj naša to iste... a teraz je nejaka o 100 percent otočena.. sa jeduje, potom smeje, a uz normalne place s krokodílimi slzami a tatinko samozrejme hned odpadava a mam pocit ze uz s nami zacina cvicit mala potvroka..

mianc
24. júl 2011

@hajanka xixi moja malá po každom papaní čká.. 😀 vždy keď si odgrgne tak to príde.. už sme si na to zvykli, ešte jej musím dať vodičky troška napiť, aj keď už vtedy moc nechce...

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
asma
24. júl 2011

@fordemirka ahoj moja tak z toho si nič nerob mne doky povedal ze sa hormony davaju este do poriadku a ked kojis tak uz vôbec to nie je nič neobvikleeee.. ja som mala po dvoch tyzdnoch hned po skoncení menzes zas uz som bola na nervy.. tak dufam ze sa mi to upraví nejak mam aj antikoncepciu tak hadam ano..
mne hapruje viac ako len menzes niekedy mam pocit ze mi makne mozok a neviem ale niekedy som taka precitlivela ako ked som bola tehu xixi

mianc
24. júl 2011

@fordemirka ahoj, aj mne chodia nepravidelne.. ja som od pôrodu mala svoje dni len raz.. 🙂 a to 3 mes. po pôrode.. 😀DDD ale nejak mi to nechýba

asma
24. júl 2011

@mianc joooj tíško zavidim ja som prvu mrchu dostala este 4 tt po porode a potom pravidelne a dokonca 2x za tyzden..
😠

brigus198754
24. júl 2011

Dievky ahojte pradavno som tu nebola, toho casu je uz dajak menej ale priniesla som vam sp 😒 ravu z coho asi odpadnete 😒 106 nedeli som zacala uzivat hak micronor prvu menstruaciu som dostala normalne minuly mesiac 15. a tento mesiac nic tak som sa ja vybrala k lekarovi aby sa na mna pozrel a on to aj spravil nejake vys.a hovori MILA PANI STE V 4.TT TEHOTENSTVA dievky ja budem rodit aj buduci marec ☹ tak mi to vychadza /chyta ma depka ako zvladnem 2 deti presne rocnym rozdielom vsak som sa nespamatala z porodu Fatima ma len 3 mesiaca a zasa tehu ako do ............sa to moze stat ved som tb uzivala pravidelne kazdy den 😝 no co vy na to?

majloo
25. júl 2011

@brigus198754 nuz tak gratulujem 🙂 Nic sa nebol, medzi mnou a bratom je len 11 mesiacov rozdiel, moja mama vravi, ze to nebolo az take hrozne a mam dve kamosky, co maju tiez skoro po sebe dieta a vraveli mi, ze paradoxne maju viac casu, lebo si uz lepsie vedia zadelit pracu. Drzim ti palceky, ja osobne si to zatial neviem predstavit, aleskor to, ze este som sa nezbavila jedneho brucha a kil a mala byt som mat dalsie brucho. 😉

siss_sz
25. júl 2011

@brigus198754 aj ja si myslim, ze to prezijes... prvotne tazkosti nejak vydrzis/te a potom to bude len vyhoda... budu sa viac spolu hrat, odkrutis si ch obe pekne do skolky, skoly... a uz budete mat skor cas pre seba s muzom, na dovolenky s detmi🙂 chi..a podobne...
v podstate si mozes povedat, aspon ze necakam dvojicky...chi... ale nezblaznis sa, neboj..iba ta to posilni!!!

ale je zahada, jak sa to mohlo stat... mozno su tieto HAK v tehotenstve nejake slabe, alebo tvoj cyklus nejaky zblazneny, ze prekonal aj tu HAK... 😅

evaka
25. júl 2011

@brigus198754 Tym lepsie, ze si to uzivala len kratucko, nemusis sa obavat rizika pre babatko, keby si to uzivala dlho, bolo by to horsie. Jasne ze zvladnes, prvy rok to bude narocnejsie, ale potom paradicka, fakt sa ti deticky spolu vyhraju a budu akceptovat jeden druheho ako surodenca. Ja mam stvrrocny rozdiel medzi detmi, ale je to horor, starsia to dost zle znasa, uplne zmenila spravanie, ale viem, ze najviac s tym bojuje vnutorne... uz si zvykla, ze je sama a ten rozumcek nie je este na takej urovni, aby vsetkemu rozumela. Hlavne sa pozitivne nalad a uvidis, s druhym to bude daaaleko lahsie, budes skusena maminka. Tebe sa popacilo byt marcovka, ze?

evaka
25. júl 2011

@fordemirka zo zaciatku je to take nepravidelne, niekedy aj kazdy 2. mesiac. Ja som este vobec nedostala, kojime sa stale... ale nemozem povedat, ze by mi chybal

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
fordemirka
Odpoveď bola odstránená
sirinka
25. júl 2011

@brigus198754 fuuu, gratulujem v prvom rade, stat sa moze vselico, tak uz vam neostava nic ine, len sa na to psychicky pripravit...ale zvladnut to zvladnes, urcis si priority a ostatne pocka.... 😉

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
asma
25. júl 2011

@brigus198754 tak to gratulujem.. nakoniec budem asi aj rada ze moja mrcha chodi ako tak presne. x