icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

tinav
17. aug 2011

@mailinka ja teraz vážim okolo 67 v pôrodnici som nechala 12 kg takže aspoň tých 7-8 kg ešte dole. Aj ja som si myslela že nohavice sa šiju najťažšie no sú aj zložitejšie veci ako napr. košeľa alebo sako. Ja som samouk trošku som obkukala v šijacej dielni kde som robila papierovú robotu. Splnila som si detský sen vedieť šiť. No veľmi som túžila po dcére ale mám krásneho a zdravého chalana a tak sa realizujem v rámci obliekania na ňom. Ticho závidím tie dievčatá aj mi sme boli tri a bolo teda veselo keďže sme po roku.

mailinka
17. aug 2011

@tinav tak to sme vahou teda na tom rovnako 😀 .no ja som teraz tajne dufala kvoli manzelovi,ze to bude syn,on by velmi chcel,ale tak nam su sudene asi len baby 😉 ale dalsi pokus uz nepripustam,tri deti mi stacia na dnesnu dobu,aj tak to bude narocne.

tinav
17. aug 2011

@mailinka keď mi doktor povedal že to bude chlapec veľmi som plakala no postupne som sa s tým nejak zmierila. Celé tehotenstvo som mala rizikové, bola som aj v nemocnici a keď sa malý narodil a ukázali mi ho tak mi bolo už jedno či je to chlapec alebo dievča. Nás si teraz každá doberá že ešte môže byť dievčatko ale to už nehrozí hoci nikdy nehovor nikdy. My sme naňho čakali 14 rokov.

mailinka
17. aug 2011

@tinav ja som sice neplakala ked som sa dozvedela,ze to bude dievcatko,ale plakala som ked som sa dozvedela,ze som znova po 1,5 roku otehotnela.dlho som sa s tym nevedela zmierit,mala som strach ako to zvladnem.ja som totizto v juni koncila skolu a hrozne som sa bala ako to pojde s 3 detmi,no podarilo sa a som stastna prestastna.a malinka je teraz taka zlatucka,by som povedala ze aj velmi dobrucka,mi to odplaca aj napriek tomu ze som na zaciatku tehu bola dlho nestastna z toho,no nikdy ma ani len vo sne nenapadlo,ze by som tehu ukoncila.

mailinka
17. aug 2011

@mailinka a presne toto ma hnevalo na mne samej,ze ini chcu a nemozu mat a ja som nechcela a a mala som a nevazila som si to.ale tak bolo to velmi tazke obdobie pre mna,preto som tak reagovala.

mailinka
17. aug 2011

@tinav a presne toto ma hnevalo na mne samej,ze ini chcu a nemozu mat a ja som nechcela a a mala som a nevazila som si to.ale tak bolo to velmi tazke obdobie pre mna,preto som tak reagovala.

tinav
17. aug 2011

@mailinka hlavne nech sú zdravé my sme mali problém so synom bol dlho jedináčik nechcel to nejak prijať že bude mať súrodenca no teraz nedá naňho dopustiť je to jeho veľká láska ako hovorí

mianc
17. aug 2011

Ahojte kočky, dnes som postrehla, že moja maľunká keď je na brušku, tak sa snaží s nožičkami pod bruško.. 🙂 také to je podarené, tú svoju rituľku krásnučku dvíha.. a halvičkou do matrace.. 😉
xixi.. inak dnes som ju prichytila ako si cmúľa aj nožičku.. 😀 beťárka jedna!

siss_sz
17. aug 2011

@mianc aj moj asa snazi o plazenie..ale nozku este necmula stale..iba si rata prsteky🙂

sirinka
17. aug 2011

@mailinka haha...my ked rano vstaneme medzi siedmou a osmou, tak okolo pol desiatej sme hotovy tak, ze umyte zuby a vacsinou aj klarka ma uz vlasky ucesane 😀
ked niekam ideme, cca hodinku predtym sa zacnu pripravy, mam vyhodu trosku, ze sme v rodinnom dome, tak oblecene deti uz cakaju vonku, kym sa vytrepeme komplet... 😝

mianc
17. aug 2011

@siss_sz aj moja si najprv rátala a teraz už jej to nedá a cpe si ich do pusky.. 🙂 som sa na nej dnes naškerila.. 🙂 sa tak na ňu zadívala.. ako keby ani jej nebola.. 🙂))))

mailinka
17. aug 2011

@sirinka no tak to by som trpla,ci sa mi neufulaju,kym sa ja vytrepem von 😀 ,tak neviem co je lepsie 😅 .ja som si dnes hned rano obliekla malu tak ze ideme do mesta,lebo druha este spala a ze ked sa zobudi,tak uz budem obliekat len jednu,i,no a ked sa zobudila,tak si pytala croassant na ranajky,a jasne ,ze kym som sa ja obliekala,tak ona utekala do postielky a uz zacala bozkavat malinku na brusko a body bolo cokoladove anie biele 😀 ,tak moja snaha o to ,ze budem mat aspon malinku oblecenu vysla nazmar 😝 noa teraz sa hnevaj za takuto sestersku lasku 😵

mailinka
17. aug 2011

@mianc aj nasa to robi,hlava dole ritka hore 😵 a raz som ju videla ako dava palcek na nohe do pusy,odvtedy nie,ale dnes som nasla mokru ponozku,takze ju pozrievam z tohoto cinu 😀

dadka1010
18. aug 2011

Aj náš krpec sa snaží o plazenie, nôžky zaprie o matrac, moc mu to síce nejde, ale je zlatý. Skôr sa mu podarí vypučiť tú ritku, ako tu píšete.
Inak pokračujeme s tými príkrmamy ako nám kázal doktor, ale on mi od nedele nekakal 😲 . Prdká ako starý traktorista 😀 , ale nakaká. Nezdá sa mi, že by ho bolelo bruško, je spokojný. Síce tvrdohlavo odmieta papať lyžičkou, ale ja nepopustím 😎 . Myslíte, že je to OK, ak 4 dni nekaká?
Objednala som si rotanu, aby som mohla s Vami držať krok 😉

mailinka
18. aug 2011

@dadka1010 ,no tak vitaj v klube,uz aj ja sa krutim 😀

dadka1010
18. aug 2011

@mailinka Ďakujem, len ešte počkať kým dorazí 😉

mailinka
18. aug 2011

@dadka1010 Moja dosla az z kosic ako som tu uz pisala 😎

siss_sz
18. aug 2011

no baby, ja som isla do tej BA, ze kupim v TESCO rotanu..a svokor ju mal doma za postelou, hned som si ju pozicala.,.vcera som zacala, fakt som ledva 5min vydrzala..chi...
ale v BA som trosku schudla (asi pol kila..haha)...jak som nebola doma a nevyzierala furt volaco a mama nenosila kolace😀

latea1
18. aug 2011

baby, ako je to s vasim dennym rezimom? mate urceny cas (aspon priblizne), kedy sa hrate, kedy spievate, citate, idete vonku alebo je kazdy den individualny a zavisi vzdy od situacie?

mis_ka
18. aug 2011

@latea1 mame tak priblizne zavedene spinkanie (cca medzi 8-9, 11-12, 15-16), kupanie a vecerne kojenie medzi 20,00 az 20,30 a potom nocny spanok.
v case ked je maly hore tak sa hrame alebo niekam ideme, vtedy spinka v kocari, niekedy sme vonku aj pol dna, napr. vcera od druhej do siedmej, niekedy ideme len do obchodu a trosku po sidlisku. upravujeme to podla situacie

mailinka
18. aug 2011

@siss_sz no tak to si presne na tom ako ja,ked idem k svokrovcom alebo k rodicom,ztak sa len napchavam sladkym a vzdy pridem odtial o 2 kila tazsia a doma ich krvopotne tyzden zhadzujem 😀

tinav
18. aug 2011

@latea1 my spinkáme ráno 9-11 vonku, potom od 13-14 v postieľke doma a okolo 16 ideme von a v kočíku si zdriemne niekedy aj hoďku. Večer okolo 19 sa kúpeme a o 20 ideme spať. V noci sa budí 3 krát na kojenie, teraz keď je chorí vstáva ráno okolo 4 pohráme sa hodinku a zaľahneme do 8. Dievčatá čo sa týka sladkostí je to hrozné ja vydržím bez asi 2 dni a potom to za jeden deň dobehnem tak sa radšej trápim na tej rotane, ale začína ma to baviť zapnem si pri cvičení nejaký film a rýchlo mi to ubehne.

sirinka
18. aug 2011

@mailinka jaaaj, tak oni uz su zase naucene, ze ked niekam ideme, maju davat pozor, no tak ale jasne, ze sa stane, u nas najme kolena su najviac oznackovane... 🙂
ony ked vedia, ze niekam ideme, tak uz sa trepu rovno do garaze a okolo auta sa obsmietaju, jasne, ze ho obcas aj satami vylestia, vtedy ma ide porazit, tak ale moja chyba, ze ho mam furt spinave... 😝

mailinka
18. aug 2011

@sirinka no a este ma tak napadlo ked spominas auto,ako sa vam tam vojdu 3 autosedacky,lebo nam teraz horko tazko a to je nelinka este vo vajicku,no ked uz bude treba vacsiu sedacku,tak neviem,neviem ci tam vojdu.a to by som povedala,ze mame dost velke auto. 😒

sirinka
18. aug 2011

@mailinka ja teraz vozim janulku vpredu vo vajicku, ale uz som viezla aj vzadu tri velke sedacky a tak akuratne sa tam vojdu, mame vw touran....

mailinka
18. aug 2011

@sirinka my mame vw passat combi a ked su tam vsetky tri baby,tak je to len len,a to vajicko sa mi zda este dost uzke.sofia-prostredna ma romer sedacku a ta je dost siroka,no a najstarsej sme uz nechali len podsedak,tak teraz dumam aku sedacku kupit nelke aby mi tam vosla k tym dvom.

sirinka
18. aug 2011

@mailinka passat je trochu uzsi ako touran...magdulka ma tiez romerku a klarka recaro velku, komplet aj s chrbtovou opierkou a este som medzi nich dala dalsiu romerku...ja to uz tak poriesim, ze magdulke potom kupime tiez velku, asi cybexku mam vo vyhlade, isofixovu a janulka zdedi tu romerku...

mailinka
18. aug 2011

@sirinka tak to asi budeme musiet prejst na touran ako tak pozeram 😀

dadka1010
18. aug 2011

Podarilo sa mi dnes odfotiť zajačie zúbky 😀

dadka1010
18. aug 2011