Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
inak k tomu pohybu bábetiek - náš je ako namydlený blesk,otáča sa od 3,5mesiaca,najprv na bruško,potom sa naučil aj naspäť na chrbátik a odvtedy "cestuje"či po postieľke,po našej posteli a po zemi ani nehovorím...darmo mu budem deku vystierať,v priebehu minúty je na opačnom konci izby 😀 sedí s oporou,ešte ho ťahá do strán a najnovšie sa začal stavať na nohy 😀 niekedy sa mi zdá,že kdesi pod plienkou má duracelku čo sa nikdy nevybije 😀 😀 😀
@wilsonka @asma takze...vecer si nachystajte vsetko na umytie pisulky, uteracik, lavorik a mydielko, plus skumavku..
rano je dolezite vstat trosku skor, ja som zvykla okolo pol siestej, ale vy sa musite prisposobit vasim detom...proste vstat skor ako vase princezne a hned ich rozbalit, umyt a prilozit skumavku....nechajte ich volne kopkat a do 10 minut max. by sa malo kazde mimco vypiskat po zobudeni...len dobre sledujte, lebo moze to byt rychle a niekedy tak pisaju dievcatka roznymi smermi...
@asma nam tiez dr vravela ze staci trosku.
na ake vysetrenie to ide? ked to musi byt nezavadny moc? myslela som ze len chemicky- tzn. pH, bielkoviny, cukor, krv a tak dalej. kultivacia sa urcite neda z takto odobrateho moca robit- teda da ale je to nepresne.
vsak sa opytam ak sa dostanem ku slovu pravdaze, lebo moja dr aj sestricka su take ukecane a rychle, az je to na skodu si myslim...to aby som si napisala na papier co sa chcem opytat.vrr
inak lakmusove papieriky na orientacne chemicke vys. mocu sa daju kupit, ja ich mam kedze som zdravotacka 😝 ale nevysetrujem malu zatial- mam to len z minulosti ked som mala rezak tak som si kontrolovala pritomnost krvi v moci- to potvrdi ze ide o zapal a treba konat. ked tak nanajvys muzovi nakazem nech si vysetri stolicu na krv ( aj to sa s tym da vysetrit mimochodom )- je to dobre na odhalenie okultneho skryteho krvacania! ale su na to aj speci vysetrovacie papieriky uz ked.
to len ako typ davam ako si ulahcit trosku zivot, ked sa vam nieco nezda aspon viete ze nebezite k dr zbytocne, resp. sa nedate odbyt ze to nic nie je ako byva /dobrym/ zvykom na pohotovostiach.:(
tak dnes som v dojčeneckej výživke pokračovala. ... 😀 robila som jablčkovo malinovú a jablčkovo mrkvovú.. tiež sa vydarili, takže sa teším.. 😀DDDD by som nikdy neverila ako ma to bude baviť..😀 😎
@adelaida33 Aha to som nevedela. Ja som špenát nejedla strašne dávno, ale ani drobčekovi ho už určite nedám tak skoro, bolo to strašné ako som mu nemohla pomôcť....
@ladytt joj, viem si predstavit 😒 . špenát nie je apriori nafukovací, ale patri medzi tie potraviny, ktoré môžu nafukovat... ešte mi napadlo - neviem, či chceš malému neskôr pridávať karfiol či brokolicu (a mozno uz dávaš), tak na nich nafukuju práve stonky, preto je dobré (aspon spočiatku) dávat detičkám len ružičky. to som ti len tak napísala, akože rada 😔 ...
@adelaida33 Áno karfiol som už skúšala tie ružičky len, a v pohode, ale teda o špenáte som to nevedela ☹ bol to aj náš prvý kupovaný príkrm, tak neviem, či to mohlo byť aj tým....
@ladytt hm, tak to neviem. ved skus možno o dva-tri tyzdne len trosku špenátu pridat k niečomu inému-istému (čo ho nenafukuje) a uvidíš... nebude to az také bolestivé ako teraz ☹ a možno mu už nič nebude 😉 .
@adelaida33 Aha no dobrý nápad, skúsim to radšej, tak iba s niečim, napr. zemiakom ten bol v pohode. Ďakujem
baby viete o tom ze vedci sa sekli v desatinnej ciarke v mnozstve zeleza v spenate?
napr. aj zemiak vraj obsahije zeleza viac ako spenat🙂))
@wilsonka áno 🙂
@ladytt podla mna, skus ho iba ako tretiu polozku - napr. zemiak, mrkva (alebo iné) a trosku špenátiku k tomu (1 čajovú lyž.), no alebo tak nejako - ja neviem kolko tvoj Timko spapá z celej dávky, čo mu pripravuješ... proste ten špenát nech je len akoby vedlajšia zložka, že keby náhodou, tak ho to nafukovanie nebude tak boliet...

@dadka1010 tak z toho som prekvapena kedze slivky posobia laxativne.ca akolko ti z toho zjedol? lebo mne celu 😀 .dnes som dala len mrkvu so zemiakom a trosku karfiolu