Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@asma ja som tiež začala cca v 7t špiniť, brala som utrogestan a ja som chodila aj ku mojmu doktorovi (homeopatik) tak ten my dal nejaké kvapky na spevnenie maternice a tak... a našťastie pomohlo, tiež mi kázal odpočinok, tak hlavne sa nenaťahuj a oddychuj.. kašli na všetky povinnosti čo máš a venuj sa sebe a babky nech pomáhajú čo len dá.. najhorších je prvých 12t ale aj potom si treba dávať pozor.. predsa len naši drobci už čoto vážia.. tak sa hlavne šetri v tom aby si nemala na rukách veľkú záťaž, lebo ťaháš aj bruško.. dúfam, že Ti to rýchlo prejde a budeš fit.. ale ja byť tebou tak si aspoň ten utrogestan alebo duphaston vypýtam.. predsa to sťahuje krčok maternice... 😅 🙂
@adelaida33 mala som bio od babylove... ale bolo to obrazne, ze fast food😀 akoze mne chutia lepsie tie moje, lebo to chuti jak zemiak 😀 a hento bola ina chut, aj jak take odstate zemiakove pyre a moje ked robim, je taka mazlanica (neviem, ci kvoli oleju, co tam pridavam😲)..ale sak, hlavne ze spapal... 😀
@mailinka aha.. no my sme mávali do nedávna riedku stolicu ale teraz ako máme mrkvičku je tuhšia.. ale nemá problem sa vykakať.. tak to nejako neriešim.. len sa bojím tej kombinácie zemiak, mrkva... no skúsim jej dať jeden deň čistý zemiačik a keď nie tak s mrkvičkou.. čo jej bude viac páčiť sa to dáme.. 😀
@siss_sz hej, ja som pochopila 😉 , ale tak ja sa k bio nedostanem, ibaže kupim hotové... aspon sem-tam... inak zemiak a banan sa odporuča nemixovat, len popučit, prave kvôli tomu, ze su mazlavé, až lepkavé... 😖 😝 😀
@adelaida33 ahaaaa... dakujem 😉
@mianc Najskôr som robila tak 60ml, to tie vzorky čo som ešte mala, dala som ich napoly. Postupne to krtkovi chutilo a bolo mu málo, tak keď som kúpila, tak som mu miešala cca 100ml. Kúpila som aj s banánovou príchuťou, aj tá mu chutila a zrazu nič. Tiež som sa ho snažila klamať, spapkal tak 3-4 lyžičky, ostatok som zjedla ja 😠 , bolo mi to ľúto vyhodiť. Už druhý deň som zase začala miešať menej, ale viac ako 2-3 lyžičky do neho nedostanem. To on len okoštuje, ešte sa mi ho podarí prekabátiť a potom zatne 🙄 🙄 🙄 . Neviem, ale asi nám idú ďalšie zúbky, lebo stále cmúľa palce, tie teploty cez víkend a od včera ho preháňa, no katastrofa. A ani nehovorím o nočnom spaní, vrrrrrr, už ani káva na ráno nezaberá, chodím ako mátoha 😕
@mailinka
@adelaida33 Je to niečo také, ako keď sa poprhlite ☹ , má to po krku, na brušku a chrbáte a trošku aj okolo spánkov. Neviem, zajtra zavolám dokimu, či sa máme prísť ukázať 😉
Davali ste uz niektora svojmu drobcovi VAJICKO? Ako, s cim ste ho podavali?
@asma
zeby jej sli zuby? ci? aj spln bol, mozno preto.:(
ja som spinila tiez tak na zaciatku a bolo o.k., same to prestalo, myslim ze dva x som tak spinila. a potom v 39.tyzdni este-to mi uz radsej pustili vodu keby daco.
tak hlavne skus porelaxovat, dufam, ze budes ty aj mala o.k..
@mianc ja by som nenutila, skus jej dat pauzu a zacat opat o par dni...hm?
@dadka1010 No vážne to vyzerá na 6-tu chorobu, teplota, fliačiky a nechutentsvo, vraj to detičky chytia často pri oslabenej imunite, keď rastú zúbky.... ale za pár dní to je preč.... skús si prečítať http://lesk.cas.sk/clanok/81004/zahadna-siesta-....
@adelaida33 ophtalmoseptonex aj u nas fici... takze nijako to riesis s lekarmi, fajn. lebo ja mam pocit, ze sa to nejako casto opakuje, ale je pravda, ze sa to zhorsuje ak fuka... asi to bude aj tym. len mi je chudacika luto, ked mu cistim ocka vzdy protestuje, neplace ale skor krici aby som mu to nerobila...
@mis_ka môj maly to nejako zvlast často nemáva, zatial asi tak 3x, aj s tym čo mal od narodenia. ale vidíš!!! som debko, že si hned nespomeniem - naposledy som urobila to, čo ti poradila @sirinka a odvtedy problém nemáme + ho chránim pred vetrom a prievanom (to hlavne), ako som ti písala, a občas mu pri večernom dojčení nechám kvapku MM v oku, ked sa mi niečo zdá opät podozrivé 😀 . ale inak môj nikdy pri tom neplakal, tak neviem, či je to to isté, čo má tvoj, asi nie... karpíny občas mávame asi všetci, nie? ale bolestivé by určite ich vyberanie byť nemalo... tak neviem.
a to čo su za kvapky ocuflash - nepoznám - my sme tie 3 razy pouzili ophtalmo (ale tie vydrzia len 28 dni, takze teraz nemáme žiadne)...
@adelaida33 moje deti neznasaju, ked im kapriky ako to ja volam vyberam z ociek...
@sirinka musís jemnejsie 😀 . ale tak bezne karpíny su iné ako tie "hnisíky" v očkách, čo myslí miška a o ktorych som pisala aj ja, ze sme ich mali asi 3x. čo su to za kvapky ocuflash a aké majú pouzitie?
@siss_sz no ja ti odporucim kupit, ale vyber kvalitne, hrube... vyuzijes ich, ked uz bude maly vacsi vydrzi sa chvilku hrat na jednom mieste a nemas koberce. su vyborne na skladanie obrazkov, preto ale radsej s vacsimi castami vyber, lebo som uz videla aj take miniaturne kusky a to je nebezpecne aj sa lahko stratia...
pozor treba dat, ak uz ma zubky maly, z tych menej kvalitnych, tenkych lahko moze kusok odhryznut...ale sikovnym sa podari aj z hrubsich...
takze v podstate fajn vec, ale asi tak o rok.... 😅
mimochodom, neskutocne sa pod tym spina drzi.... 😝
@sirinka ja som chcela, aby na tom lozil, kedze nemame koberce a ked dam aj pod neho deku, tak si uz raz tak pri tom jeho obracani hlavu buchol... 🤐
a nasla som take ze 14x14 a je ich tam veeela, hlavne sa mi paci ze aj abeceda, aj cisla, aj tvary... teda 72ks (le su tie tensie) takze nemam dat na kvantitu, ale radsej menej a kvalitnych?
http://www.rajhraciek.sk/penove-puzzle-8-mm/kob... (takze toto je ten uplne nevhodny, podla teba? 😅 ) vdaka

@mianc nam tiez trvalo kym sme si zvykli na zeleninku,ale teraz uz ako tak zje,no prve2-3 tyzdne boli boj,tiez zatinala pusinku 🤐 ,zemiak sam o sebe sa nam neosvedcil,jedine v kombinacii s mrkvou. 🙂