icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
20. sep 2011

Ahojte kočky, my sme dnes boli na kontrole nožičiek po 6. mes. lebo sa doktorovi stále niečo nezdalo.. 😒 a dnes nasadil malej remienky.. ☹ 😢 len som z toho postupu celkom sklamaná, lebo povedal, že ľavý je OK a pravý klbik nie je ani zlý ani dobrý.. že to nevie posúdiť, vraj to je na rozhraní... ☹ ☹ ☹ tak dal preventívne remienky, vraj v tomto veku by to už malo byť ok, tak o týždeň nám kázal kontrolu remienkov, potom o mesiac a o 2 mesiace kontrolne sono, a ak bude ok tak sa dajú dole.. 🙄
Baby ja som sa už tak vybučala, že až... ale tak hlavne nech to má Timuš ok..

sirinka
20. sep 2011

@mianc ou, tak snad sa to rychlo spravi...ja by som tiez mala ist na kontrolu, akosi vsetko zanedbavam...

siss_sz
20. sep 2011

@mianc fuuu...chuuuda, obidve...viem si to predstavit, ako si sa citila..vo veku, kedy deticky zacinaju robit pokroky a teraz jej daju remienky☹ ale neboj, to potom tie deticky rychle dobehnuuu, pocitia slobodu a sups! uz ju nechytis 😉

siss_sz
20. sep 2011

náš malý sa dnes prekonal...zjedol CELY OBED, CELU KASICKU🙂
akurat, ze sme dnes chytili svoj prvy defekt na kolese kocika... ale oprqavili na pockanie 😉

mianc
20. sep 2011

@sirinka vďaka za podporu, a máš ísť na kontrolu s nožičkami?

mianc
20. sep 2011

@siss_sz no ani mi nevrav.. dúfam, že tieto dva mesiace veľmi rýchlo ubehnú... 😖 mohol nám to dať už v 4mes. a mali by sme teraz už pokoj... 😠 ale čo už musíme to nejako vydržať..

sirinka
20. sep 2011

@mianc hej, s nozickami, ale on u dievcatiek vzdy dava tuto tretiu kontrolu, tak hadam to bude ok

mianc
20. sep 2011

@sirinka snaď áno.. však čo ti povedal keď ste boli naposledy?

sirinka
20. sep 2011

@mianc ze okej 😀

mianc
20. sep 2011

@sirinka tak potom fajn.. 🙂 aspoň vás nečaká to čo nás.. 😒

adelaida33
20. sep 2011

@mianc tak ja by som tiez revala ako tur 😢 , je to tažké, ze teraz, maš pravdu, aj podla mna to mohol navrhnut uz skôr, aby uz bola timuška bez nich, ale tak zasa je to furt lepsie teraz, kym este nasi drobci nechodia a ani ich to netaha, ako to bude neskôr... uvidíš, za mesiac, najneskôr dva bude bez nich a môze sa začať vykrúcat a počkaj, na vianoce ju uz budes nahánat po obyvačke, aby netahala ozdoby zo stromu a ona ti štvornožky zdrhne do kuchyne a z obrusom stiahne zopár medovníčkov 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉

dadka1010
20. sep 2011

@siss_sz My sme prvý defekt dostali pri druhej výchadzke ako sa malý narodil 😠 , no smola

dadka1010
20. sep 2011

@mianc Budem držať palce, aby to bolo OK 😉

asma
20. sep 2011

tak babulky poradna ok.. bublinka ma 2.5 cm a 10tt velmi sa tesime a hlavne je vsetko ok...
a k malinkej.. papala broskynu moze byt z toho vyhadzana??

adelaida33
20. sep 2011

@mianc oprava: *z obrusu alebo aj *s obrusom 😀

adelaida33
20. sep 2011

@siss_sz cííí, super, a to kolko je "celý"? a akú kašičku si mu dnes navarila, ze tak krásne všetko popapal? 🙂
sranda, aj my sme mali defekt, ale teda uz pred nejakými tromi mesiacmi... naštastie tu nedaleko máme cykloobchod, tak mi to chlapíci dali do poriadku na počkanie 😉 .

siss_sz
20. sep 2011

@asma kamoskina doktorka hovorila, ze broskyne su alergeny.. tak moze byt...
@adelaida33 cely obed je, ze neviem povedat😀 3/4 avent poharika? niekedy surove odvazim a niekde som niekedy citala, ze maju zjest 120g, tak varim tolko na dva dni..doteraz mi to jedol tri dni a este som vyhadzovala, ze nedojedol... no a davala som mu dnes mrkvo s jablkom (priznavam, mal to sladsie, tak asi zato papal) ale doteraz ani kasicku moc nechcel, uz som ich isla fotit, ze predam na bazariku😀 a dnes jak otvaral pusinuuu... 😀

asma
21. sep 2011

aaaaaaaaaaa baby malá ma nausnicky uz mesiac a teraz jej jedna dierka hnisa skoro ma porazilo ked som to uvidela... tak jej to cistim a uvidim,,,netreba jej ju vybrat??

adelaida33
21. sep 2011

@mianc my ideme v piatok tiež na ortopediu na kontrolu či uz máme vyvinuté jadierka, tak uvidím, čo mi povie..., kedze pred dvoma mes. mi dala tu zavádzajúcu info, že široké balenie v noci, aby sa mu vyvinuli dobre jadierka... ja som mu už ale nedávala... ozaj @dadka1010 a ty si este potom dávala?

dadka1010
21. sep 2011

@adelaida33 No nám kázal potom ešte mesiac baliť na široko, ale to sme už mali bez kontroly. Dávala som mu len na noc a to len dve látkové plienky na pampersku a ortopedickú som mu už nedávala 😉

asma
21. sep 2011

tak babulky a aby to nestačilo tak mala ma 38,5... neviem kaslat nekasle, soplíky nema? zeby zo zubkou??? fuuuj uz som z toho nervava xixiix mama sa smeje aka som hned hotova ked niecos malou ale ved je to moje slniecko...

siss_sz
21. sep 2011

@asma zevraj zo zubov nebyvaju take vysoke horucky, ze to je vzdy infekcia nejaka... nesmu sa vysoke horucky zvalovat na zuby :-/ ... sprava od zubarov...

sirinka
21. sep 2011

@siss_sz
@asma ale nie je to celkom tak...moja klarka mala vysoke horucky, ked jej sli horne jednotky....a ako nahle sa prerezali, po teplotach ani stopy...

asma
21. sep 2011

@siss_sz
@sirinka lekara mame do 17,00 dala somjej panadol 2ml tak uvidime ked sa zobudi a nebude lepsie tak letime... ale ziaden soplik ani kaslik zatial chvalabohu.. vlastne kaslik ked vela krici, alebo mrmle tak sa zakasle ale to mipride ako ked jej zabehne skôr.. tak neviem..

sirinka
21. sep 2011

@asma pri takychto teplotach by som nedavala nic...a podavat nizsie davky ako je odporucane tiez nema velky vyznam 😉
snaz sa jej zabezpecit dostatok tekutin

asma
21. sep 2011

@sirinka to ano dnes som povedala ze ziadne varene masko a zeleninka dam jej iba mliecko.. inak na panadole je 5ml ale neni to konska davka? ja neviem svagrina dava malemu 4 a to ma 5 rokov...

sirinka
21. sep 2011

@asma asi nie, je to rozpocitane na priemernu vahu v urcitom obdobi...ono fakt, pokial uz sa clovek rozhodne dat tomu svojmu babatku chemiu, treba sa drzat odporucani...
ja odporucam kupit paralenove cipky 😉 lepsie a rychlejsie zaberaju a nedrazdia traviaci trakt, obsahuju najmenej pridavnych latok...

a uplne najlepsie je skutocne neznizovat zbytocne teplotu, nech sa imunita dobre nastartuje...

vlazne obklady su tiez lepsejsie ako chemicke lieky

mailinka
21. sep 2011

@asma ja davam svojej 2,5 rocnej dcere 2,5 ml nurofenu,takze podla mna by bolo pre 6 mesacne babo 5ml vela 😒 ,ale ako pise @sirinka ,ked uz tak radsej cipky.