Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ahojte kočky, my sme dnes boli na kontrole nožičiek po 6. mes. lebo sa doktorovi stále niečo nezdalo.. 😒 a dnes nasadil malej remienky.. ☹ 😢 len som z toho postupu celkom sklamaná, lebo povedal, že ľavý je OK a pravý klbik nie je ani zlý ani dobrý.. že to nevie posúdiť, vraj to je na rozhraní... ☹ ☹ ☹ tak dal preventívne remienky, vraj v tomto veku by to už malo byť ok, tak o týždeň nám kázal kontrolu remienkov, potom o mesiac a o 2 mesiace kontrolne sono, a ak bude ok tak sa dajú dole.. 🙄
Baby ja som sa už tak vybučala, že až... ale tak hlavne nech to má Timuš ok..
náš malý sa dnes prekonal...zjedol CELY OBED, CELU KASICKU🙂
akurat, ze sme dnes chytili svoj prvy defekt na kolese kocika... ale oprqavili na pockanie 😉
@mianc tak ja by som tiez revala ako tur 😢 , je to tažké, ze teraz, maš pravdu, aj podla mna to mohol navrhnut uz skôr, aby uz bola timuška bez nich, ale tak zasa je to furt lepsie teraz, kym este nasi drobci nechodia a ani ich to netaha, ako to bude neskôr... uvidíš, za mesiac, najneskôr dva bude bez nich a môze sa začať vykrúcat a počkaj, na vianoce ju uz budes nahánat po obyvačke, aby netahala ozdoby zo stromu a ona ti štvornožky zdrhne do kuchyne a z obrusom stiahne zopár medovníčkov 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉
tak babulky poradna ok.. bublinka ma 2.5 cm a 10tt velmi sa tesime a hlavne je vsetko ok...
a k malinkej.. papala broskynu moze byt z toho vyhadzana??
@mianc oprava: *z obrusu alebo aj *s obrusom 😀
@siss_sz cííí, super, a to kolko je "celý"? a akú kašičku si mu dnes navarila, ze tak krásne všetko popapal? 🙂
sranda, aj my sme mali defekt, ale teda uz pred nejakými tromi mesiacmi... naštastie tu nedaleko máme cykloobchod, tak mi to chlapíci dali do poriadku na počkanie 😉 .
@asma kamoskina doktorka hovorila, ze broskyne su alergeny.. tak moze byt...
@adelaida33 cely obed je, ze neviem povedat😀 3/4 avent poharika? niekedy surove odvazim a niekde som niekedy citala, ze maju zjest 120g, tak varim tolko na dva dni..doteraz mi to jedol tri dni a este som vyhadzovala, ze nedojedol... no a davala som mu dnes mrkvo s jablkom (priznavam, mal to sladsie, tak asi zato papal) ale doteraz ani kasicku moc nechcel, uz som ich isla fotit, ze predam na bazariku😀 a dnes jak otvaral pusinuuu... 😀
aaaaaaaaaaa baby malá ma nausnicky uz mesiac a teraz jej jedna dierka hnisa skoro ma porazilo ked som to uvidela... tak jej to cistim a uvidim,,,netreba jej ju vybrat??
@adelaida33 No nám kázal potom ešte mesiac baliť na široko, ale to sme už mali bez kontroly. Dávala som mu len na noc a to len dve látkové plienky na pampersku a ortopedickú som mu už nedávala 😉
tak babulky a aby to nestačilo tak mala ma 38,5... neviem kaslat nekasle, soplíky nema? zeby zo zubkou??? fuuuj uz som z toho nervava xixiix mama sa smeje aka som hned hotova ked niecos malou ale ved je to moje slniecko...
@asma asi nie, je to rozpocitane na priemernu vahu v urcitom obdobi...ono fakt, pokial uz sa clovek rozhodne dat tomu svojmu babatku chemiu, treba sa drzat odporucani...
ja odporucam kupit paralenove cipky 😉 lepsie a rychlejsie zaberaju a nedrazdia traviaci trakt, obsahuju najmenej pridavnych latok...
a uplne najlepsie je skutocne neznizovat zbytocne teplotu, nech sa imunita dobre nastartuje...
vlazne obklady su tiez lepsejsie ako chemicke lieky

http://www.petrlukes.cz/?p=46