Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Ahojte marcové mamičky, píšem po prvý krát 😀 😀 a som rada že som túto diskusiu objavila... Tiež kojím a ešte som nemala menštruáciu a ani mi nechýba...
@slniecko103 ja budem tiez neskôr skusat mrazeny zeleny hrašok a možno aj kukuricu, ale určite mu to prvé razy prepasírujem, aby som sa zbavila šupiek, ako mi tu radili, aby ho zbytočne nezdúvalo ako nejaku kuru 😀 😉 .
@slavetka nie si sama 😉 , myslím je nás tu takých viac, čo menštru zatiaľ stále nemáme. a musím priznať, že asi žiadnej z nás, čo sa nechystáme mať hned dalsie bábänko, nechýba. i ked, ja som už celkom zvedavá, či budem mat stále také hnusné bolesti 😝 , ale ešte veľmi rada ostanem radšej len zvedava 😀 😎 .
@adelaida33 ja už mám dostala som minulý týždeň a na moje prekvapenie celkom ok aj malý papal mlieko v pohode, inak starší mi vtedy odmietal mlieko vraj výrazne mení chuť. No bola som prekvapená že prišla tak skoro.
@adelaida33 takze nie hned pomixovat,ale cez sito?
Kočky, zas mám otázky:
1. dávali ste tie dve-tri kvapky oleja (napr. olivový extra panenský) alebo štipku masla (kravského) do zeleninového príkrmu od začiatku, alebo až neskôr, ked sa z neho stal zeleninovo-mäsový?
2. a kedy ste zo zeleninového príkrmu urobili zeleninovo-mäsový? čiže ako dlho papali vaši drobci len zeleninový? dva, tri či štyri týždne?
Ďakujem 🙂 .
a ja tiež kojíma už som mala menštruáciu dvakrát tak mi bolo dobre bez nej 😉
@adelaida33 ja som dávala hneď olej olivový a mäsko som začala dávt až po troch týždňoch ....
@asma Drzim palce, hlavne nech ste zdravi. To ostatne pride postupne samo. Ja som z 5tich deti a prve 3 boli po roku. 🙂 A o desat rokov prisli dvojicky. 🙂 Takze po roku si myslim, ze sa to este da zvladnut, ale dvojicky su masaker. 😀 😝
Cerazette je jediny druh pocas kojenia. Ja som ho nechcela, lebo sestry sa stazovali, tak teraz riskujem. 😀
Boli sme plávať a bolo supééééér 😀 . Malý už hodinu odfukuje, tak som zvedavá aký to bude mať na neho účinok. Som rada, že som bola a hneď ma komplexy prešli len čo som tam vošla. Neriešim, bola som blbá, mám zdravé dieťa a tých pár kíl navyše a pár strii na bruchu mi za to stoja. 😉
@asma tak držím palce aj ja neviem si to predstaviť...aj ja keď som šla po šestonedelí k doktorovi tak mi hovorí urobte si babytest skoro som tam odpadla ale bola som si na 100% istá že nečakám bábo ale vydesilo ma to poriadne .......sestra mala do roka tiež dve deti a všetko to zvládla len nech sú zdraví.... 😉
@lisjanka Inak toto povedal kámoške tiež dr. po šestonedelí, ale zato ona sa mala prečo báť, lebo oni už spávali asi 3 týždne po pôrode s mm 😲 😀 . Ale tak tiež nič, teda bola šťastná ako blcha 😀 . Všetko je to o psychike a hlavne čo už potom narobíš? Nič, jednoducho to musíš prijať to dieťatko 😉
babulky neviem co je s maloôu ale straaaaaaašne zle mi spinka od včera.. v noci bola asi 10x hore a mrnčala neviem žeby zasa zuby??
a mám otázočku??? viem že to proti komarom sa nesmie davat ale mame strasne v zime vlhko aspon sa mi to zda v izbe vzdy som davala take tabletky co pohlcujú vlhko do takej krabicky a sa mi tam zbierala vodickka. to teraz môzem??
@adelaida33 1. ja som zacala davat olej asi pred mesiacom ale nie vzdy-do vody ked varim zeleninku, masko sme mali druhy x a chutilo.
2. ja prikrmujem priblizne od 4.5 mesiaca - takze asi po 2 mesiacoch- ale ty mozes dat urcite skor, kedze uz mate pol roka. hmm?
@adelaida33 ja som davala olej olivovy alebo maslo ked som si spomenula..a hned vlastne, do prveho zeleninoveho prikrmu... maso davam az po mesiaci... spolu s desiatou naraz sme zaviedli... 😉
k tej antikoncepcii peroralnej- ja som bola taka krava sprosta- prepytujem🙂 ze som brala HAK 6 rokov- koli debilovi co sa bal decka ako cert svatenej vody- pravda ze sme boli mladi ale este sme museli aj gumovat. potom som sekla s nim aj s HAK a stacilo uz len prerusit-( ked som mala vaznu znamost) ked nie vaznu tak gumovanie.
stali sa aj nehody- a nic. az som sa zacala bat ci mozem otehotniet vobec.
ked som stretla muza, dala som sa vysetrit- povedal mi dr ze moze byt problem- tak som sa naplasila ze sme do toho sli naplno- bud alebo a vyslo to na 1X🙂))) dnes sa smejeme ze kajka je tu len koli tomu dr ( mimochodom kajku sme pocali po 3 mes. znamosti🙂- ale vedela som ze on je uz ten pravy.
HAK neberiem a ani nemienim - neziaduce ucinky prevazuju- krvne zrazeniny, krcove zili, porazky, neplodnost....
@wilsonka co vsetko my pre tych chlapov nie sme schopne dorobit- nicit si zdravie hormonami len preto aby si to pani frcli dnu a nie von?
mne to zato nestoji a moj muz ma smolu. rozhodla som sa s tym skoncit ked sa k nam prisla liecit zena 30tnicka po banalnom zakroku na zuboch dostala mozgovu prihodu.- vysledok HAK- pani sa uz nebude moct starat o manzela, dieta ale ani o seba. a takych pripadov je neurekom. kto vam povie ze teraz su bezpecne vdaka nizuckemu mnozstvu hormonov klame alebo nevie o com hovori.
sorry ak som vas znechutila ale potrebovala som vam to napisat.:(

@slavetka ja som tiež ešte nedostala,ale zase ja užívam aj antiku,tak neviem či preto,alebo preto,že kojím 😅 to je jedno,ale už by sa to vrátiť ani nemuselo,vôbec mi to nechýba 😀