icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

wilsonka
4. okt 2011

...bola som nakojit malu a sa mi to kus rozlezalo v hlave ( som pred mrchou tak som trosku rozcitena)
inak som normalna baba co ma rada sex ako sa patri ale radsej lizat med cez sklo ako si skodit.

ale spat k babatkam- my uz mamakame a babakame🙂

sirinka
4. okt 2011

@wilsonka ja uplne suhlasim....HAK je svinstvo, umele hormony, kuru napchatu hormonmi nikto nechce jest, ze je nekvalitna a my same to do seba pchame...
okrem ineho rakovina prsnika, dievcata, cim dalej tym mladsie zeny s tym chodia a to je tiez vysledok tejto antikoncepcie...
ja som tiez bola mlada a sprosta a brala som ju par rokov, ale teraz uz o tom ani pocut nechcem...

a k babatkam...my zatial iba gagame 😀

ladytt
4. okt 2011

K HAK asi aj vďaka nej nám to dlhšie trvalo už nechcem brať, strašne to zaťažuje organizmus.

K babätkám náš zas tatataka 🙂

dadka1010
4. okt 2011

No my tiež všetko, len nie a nie mama povedať 😀 😀 😀

mianc
4. okt 2011

@slavetka xixi.. moja kamarátka dostala menštruáciu po pôrode až po roku a potom aj keď kojila naďalej tak mala menštruáciu veľmi slabučku.. skôr taký výtok.. 😀 😅

tinav
4. okt 2011

Ahojte dievčatá my po dnešnej poradni váha 8740g dĺžka 68cm. Všetko ok a máme pokračovať v príkrmoch ako doteraz, malý sa aj predviedol ako sa plazíme a hlavne debatujeme tatata a dadada no mama nikde 😉 😉 😉. Ja som bola u svojho gynekológa minulý týždeň na kontrole a chytila som prvý šok keď som zistila že je už na dôchodku, no to som nevedela že ma čaká ešte väčší v podobe jeho nástupcu. Silou mocou ma presviedčal na HAK a keď som to odmietla tak mi do karty napísal: Pacientka odmieta HAK, keď otehotnie tak dieťa porodí. Ja som v tej chvíli nevedela či sa mám smiať alebo plakať a doteraz sa z toho neviem spamätať. HAK nesmiem brať zo zdravotných dôvodov. Mám to aj v karte.

mianc
4. okt 2011

@tinav xixi.. to čo máš za doktora??? 😀 si ma teraz vážne pobavila.. 😀 😀 😀 😀 s týmto som sa veru nestretla..

mianc
4. okt 2011

kočky ja neviem nejako netatakujeme ani babakujeme.. ale skôr si malá niečo stále hudre a rozpráva na plné hrdlo.. 😀 a najnovšie sa jej páči keď sa jej darí písknuť.. to vtedy sa popozerá, či ju niekto sleduje.. a koľko pohľdou priťiahla.. špekulantka jedna.. a najradšej sa rozpráva so svojím dudlíkom.. 😀
inak aj ja som brala HAK 6 rokov a potom som 2,5 roka mala problém vôbec otehotnieť.. na margo toho ako sa človek niečomu chráni a potom keď to chce tak nie a nie.. inak aj ja som už dávno pevne rozhodnutá, že nič také už do seba nedám.. a načo????

sirinka
4. okt 2011

@tinav wau....tak takyto zaznam ho musel stat vela usilia, kym vymyslel haha

mailinka
4. okt 2011

@mianc @ladytt @sirinka @wilsonka @tinav my zase len mamakujeme 🙂

tinav
4. okt 2011

@mianc ja sa teraz z toho smejem ale keď som vyšla z ambulancie a zbadal ma manžel tak sa zľakol že čo sa stalo. Silou mocou mi chcel predpísať HAK a ja so svojím podrezaným jazykom som sa ho spýtala koľko na tom zarobí on. Ja ho ako lekára nepoznám od známych som zistila že bol niekedy primár. A tie jeho otázky že čo urobím ak otehotniem nemali chybu, len pán doktor si neprečítal moju kartu a jej obsah, o syna sme sa snažili posledných 10 rokov 😉 😉 😉 😉 .No hrúza viac k nemu nepôjdem musím si nájsť nového lekára to zas bude komédia. A jeho jednanie so mnou ako by som mala 18 a prvý sex pred sebou 😀 😀 😀 😀 .

asma
4. okt 2011

babyyyyyyyyyyyy moja mala ani netata ani nemama iba si polrikuje a niekedy robi take divne zvuky ako by jej dochadzal vzduch a to ked sa tesi a ja panikarim ze co to preboha je??

siss_sz
4. okt 2011

@asma jeeej, aj moj to robiii... 🙂 a kazdy jeho pazvuk je neskutocne krasny a strasne ho luuubim... 😅

asma
4. okt 2011

@siss_sz aj ja je to take blaznive a vcera som si vsimla ze pri tom aj brusko tak stahuje a puci som sa na nej nasmiala xiixix no nie su tie deti na zozratie?? jeeeeee vy sa fakt snazite otehotniet?? nam sa to teda tak necakane prihodilo ale dalo mi to zabrat kym som to spracovala..
😀

miska22200
4. okt 2011

@asma neboj to zvladneš 😉 my sme planovali tak jedno za druhym a zatial nelutujem 😉 aj ked niekedy su stresy 😝 najhoršie su tie prve mesiace,teda podla toho ake budeš mat dieta...je super že maš termin v aprili...možete byt vela vonku....ja som s detmi bola stale na dvore,prve mesiace som behala za malym s kočikom,ktory musel byt stale vpohybe,stale som ho musela natriasat inak bol kriiiik 😝 🙄 teraz je mala už vpohode ,mame svoj režim ,tak si viem pekne zariadit a naplanovat den 😉 jedine čo lutujem že nemožem s malym sama na ihrisko a tak hocikde ☹ kvoli tomu že maly je živy,neobsedi,stale treba za nim behat a malu nemožem len tak nechat samu vkočiku a madam ani velmi tam dlho len tak nezostane 😝

denkap
5. okt 2011

my tiez len gagame a vyskame az tak, ze potom zacne z toho kaslat, ked sa rozohni 🙂

maminy, cim prikryvate deturence na noc? cez leto som maleho prikryvala plienkou alebo nicim, ked bolo dusno, ale teraz ked je chladnejsie, skusala som spaci vak, par noci to bolo v pohode, ale teraz mu to zavadzia, lebo pred zaspanim sa potrebuje este tulat po postielke a mu to zavadzia. a ked zaspi, uz nie je vak pod nim, ale niekde inde, tak ho do neho nezapnem, aby som ho nezobudila... a paplonik sa mu bojim dat, lebo vsetko si taha na tvaricku 😒

sonka_d
5. okt 2011

@denkap My používame spací vak, ale tiež už nie dlho, lebo v ňom nevie kopať nôžkami podľa ľubovôle a keď blbne pri zaspávaní, tak sa mi v ňom potí ako myška 😒 Takže premýšľam nad paplónikom (rozbalená zavinočka je presne tá veľkosť, čo potrebujeme). Aby "nebehala" tak som zvykla kraje zaseknúť medzi matrac a postieľku - stačí jemne horné konce a funguje to... ale kontrolujem ho v noci častejšie...

sonka_d
5. okt 2011

@mianc Baby ja som brala HAK 10 rokov s jednou malou prestávkou, a keď som ju prestala brať som si povedala, že nikdy viac - bez nej som bola živšia, taká bdelejšia cez deň, fyzicky oveľa výkonnejšia (aj vo fitku) a cítila som sa oveľa oveľa lepšie... opäť poznatok z kategórie" prečo mi toto nikto vopred nepovedal" 😠
Fakt už nikdy viac fakt!

ladytt
5. okt 2011

@denkap My tiež buď v spacom vaku alebo keď má dlhé pyžamko, tak len detskou dekou.

asma
5. okt 2011

@denkap aj my spavame v spacom vaku je to praktickejsie paplonikom vydrzala zakrita pol minuty..

asma
5. okt 2011

baby tak dnes sme boli v poradni kedze aj naplriek kludnemu rezimu a tak stale spinim a podobne veci doky mi povedal ze prestat kojit ja ze to nemienim mozno obmedzit a on ze co riesite ze mi lekari sme radi ked zena koji aspon do 3 mesiacov ze to vy dokedy chcete kojit???
skoro ma natiahlo.!!!!!!!!!!!!!

mis_ka
5. okt 2011

pridavam sa s vtipnou prihodou od lekarky k @asma ... s nasou pediatrickou som uz dlhsie nespokojna (vyroky ako dajte mu korku chleba ozuzlat v 4.mesiaci, vymyvajte mu pusinku po kazdom kojeni a pod.) ale az teraz som ju mohla vymenit (lekara je mozne menit raz za 6 mes.). slusne som jej to oznamila (pred mesiacom) a ako dovod som jej povedala, ze sa stahujeme, co je aj pravda. do mojich dovodov ju sice nic, ale nebudem jej vesat na nos, ze sa mi nepacia jej metody. zacala prehovarat, ze ona si uz na moje dieta zvykla (?!), vycitat mi, ze naco sme sa k nej vobec prihlasili, ked teraz sa stahujeme atd. jednym uchom dnu druhym von 🙂 nasledne som doniesla ziadanku o kartu od novej lekarky, nechala som ju u sestricky nakolko lekarka
mala dovolenku. dnes horuci telefonat, ze ona nas chce doockovat, ze uz objednala ockovaciu latku (kto jej to kazal?), ze ako jej mozem toto urobit odist pocas jej dovolenky (?) atd. nakoniec som suhlasila, ze sa dojdeme buduci tyzden zaockovat k nej, v podstate je mi jedno, kto mu ten prevenar pichne, ale toto co su za metody???

mianc
5. okt 2011

@mis_ka by ma zaújmalo koľko za to beru.. keď tak sa dušujú kôli tomu očkovanie.. :-/ ☹

mianc
5. okt 2011

@asma to naozaj? no z jedného hľadiska je to asi lepšie pre teba teraz prestať a z druhého pre Salmu, ale aj moja kamarátka musela prestať kojiť, lebo pri kojení skončila až v nemocke čo začala toľko krvácať.. vraj kojenie sťahuje maternicu dole a ty v tehotenstve ju potrebuješ ťahať zasa hore.. ale ako som zaskočená tým správaním doktorov.. :-/ si myslia niektorí, že nad nich nie je.. ☹

asma
5. okt 2011

@mianc
@mis_ka no je to tak baby ale uplne kojit neprestanem kym to neni brutal zleeee zatial to takto obmedzime a uvidi sa..

bezaz
5. okt 2011

@asma ja som dojcila dcerku do 7. mesiaca tehu, az sa odstavila sama a salma je este malinka, asi by som vydrzala, aj ti predpisal ten duphaston, ci ak osa to vola? ako odovodnuje to spinenie?

asma
5. okt 2011

@bezaz on sam nevie na sone je vsetko ok... najprv ze kôly sexu ale ten nemame tak skumal, ze nemam malu tolko nosit tak sa snazim ju nevlacit vela ... a dnes hovoril ze este to môze byt kojenim,, tak aj Salma bude mat za par dni 7 mesiacov ale tak uvidime... nedal mi duphaston praveze pri malej som ho brala nakazal mi namiesto toho brat magne B6 tak uvidim..

mianc
5. okt 2011

@asma dúfam, že to bude Ok a nebudeš mať už žiadne komplikácie.. verím tomu.. len sa pekne opatruj a šetri sa.. hlavne nenos malú stále na rukách, predsa už má svoju váhu.. tá moja ako je po tých horúčkach, tak sa naučila na ruky, tak nič iné len ruky, ruky, ruky..
a dnes bol jeden z tých horších dní.. :-/ 😝 sa Timča akosi nevedela uložiť spať.. stále ako som ju už ukladala, tak len také revy spustila, že sa až zajakávala.. a na rukách mi odkvecávala.. a keď som ju položiť, zasa.. 🙄 😠 ☹ som už nevedela čo s ňou...ale našťastie deň za nami a som zvedavá na tu noc, lebo posledné dve bolo pravidelné buntošenie čo ani hodinka min. do 2h rána.. potom už ako tak spinkala..

asma
5. okt 2011

@mianc mno aj mi sme tak boli niektory den neviem ci je to tym ze jej idu dalsie zuby... mala sa mi naucila zaspavat na rukach a ked uz tak skoro spinka tak ju polozim na velku postel dam ju nabok to ma rada posledny tyzden a tak pekne spinka...
no aj aj dufam ze ziadne problemy .. ☹

mianc
5. okt 2011

@asma veď aj nám idú zúbky.. a nie a nie.. sa prerezať.. chúďa moje.. čosi si pri nich vytrpí.. 😖 ale nejako to vydržíme a bude už dobre..