icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

bezaz
5. okt 2011

@asma ninku som dojcila do jej 25 mesiacov, to som bola s oskarom v 7. mesiaci tehu 😉

asma
5. okt 2011

@bezaz nerobilo ti to problemy.. aj ja si hovorim ze teraz je to 13tt uz len tyzden a to kriticke obdobie bude za nami tak som zvedava ci to potom prestane..

sirinka
5. okt 2011

@asma ahoj, ja som kojila pri druhom a tretom tehu az do porodu. co sa tyka dojcenia nebezpecnejsie je v druhej polovici tehu, ked moze byt jednym z dovodov predcasneho porodu, treba byt opatrny...

bezaz
5. okt 2011

@asma nie, ja som nastastie nemala absolutne ziadne problemy, skor mi bolo luto, ked sa tyzden po vianociach odstavila 😅 jedine, co bolo dost zle, ze som mala klasicky brutus citlive prsia a teda ninka ked sala s komplet chrupom, tak to bol celkom sado maso zazitok 😅 😵

asma
5. okt 2011

@sirinka nooo ved ja uz som len tym ze ani doky cim to vlastne je naozaj tak len magorime.. inak si zo Senca? Ja chcem prejst niektoremu dokymu tam bo ten môj kreten ma uz riadne stve.. a inak stale nemam knizku ze naco sa ponahlat a zavolal ma o mesiac takze asi budem skoro cele tehu bez knizky 😠 😠 ci co?
nepoznas tam nejakeho dobnreho gyndosa co ma aj vybavenie ako sono nech ma nenahana vsade potom..

sirinka
5. okt 2011

@asma http://www.fedgyn.sk/
doktorka otapkova je v pohode, mala som s nou tu cest v ruzinove, ale neviem, ci beru nove pacientky, treba sa opytat...ja mam gynekologa v Ba a tiez mozem len odporucat, ale nema zmluvy s poistovnami www.oros.sk

asma
5. okt 2011

@sirinka ja mam v ba ale vôbec nie som spokojna a ked si predstavim ze za chvilku pride chladno tak to bude o hubu stale s malou utekat do ba v kalamitach ... a nosit ju musim lebo mm pracuje.. Foltin ty vole tak s tym som mala tu cest ja.. je super dokyno ale taky neosobny ak si neni jeho pacientka xixi

asma
5. okt 2011

@sirinka jeeeeeeeee jeho poznam z 10 v ruzinove tam chodil na kontroly po izbe ked je velka vizita velmi zlaty clovek,,

sirinka
5. okt 2011

@asma no vidis, mozes vyberat 😉

lisjanka
6. okt 2011

@mianc
@asma nám idú tiež zúby už štvrtý no je to des len mrnká nespí poriadne a v noci ani nehovorím cez deň len rukyyyyyyyyyyyya potom keď ju položím tak plače o dušu,.... 😠 a zas do okola ......

dadka1010
6. okt 2011

@lisjanka A nášmu už aj zúbky vyšli (6ks 😀 ) a stále len ruky a v noci sa budí. Ja už som si zvykla, však keď začnú chodiť, tak už sa moc na rukách nebudú chcieť nosiť 😅

mianc
6. okt 2011

@lisjanka no presne toto máme aj my.. :-/ a zúbek ešte ani jeden...

cabesita
6. okt 2011

baby mate tu niektora babatko s datumom 31.3.2011 ?

cajova_lienka
6. okt 2011

@mianc my sme na tom podobne uz mesiac- maly hryzie, place, mrnci, zlosti sa a krici. dasienka opuchnute na hmat mu uz slovek citi pod dasnom aj zo 3 stolicky a 2 ocne zuby a zubok prerezany ani 1 jediny...... a o spanku nad 1 ,5 hodiny v noci vkuse ani nechyrujem uz cez 3 tyzdne..... 😝 uboziatko moje. Inak my sme mali 7 mesiacov vcera a nam sa zvatlat nejak nechce - este ked je svetla chvilka sa rehnime, vyskame ale vacsinou si robi len take uhundrane ubolene hmmmmmrr 😖

lisjanka
6. okt 2011

@cajova_lienka my sme mali 4.októbra sedem a tiež ešte nič nerozprávame len si niečo hundre, mrmle a ten spánok ani nehovorím ani cez deň ani v noci no tie zuby zuby ☹ ale aj to prejde veď to tak všetko rýchlo letí.... 🙂

ladytt
6. okt 2011

Babulky prišla aj vám vzorka kaše Nurtilon? už ste ju skúšali? nejaká ryžova 🙂

Inak Timko má už 6 zubov vonku a stále je aj tak nervozny, takže neviem či to bolo zubkami ....

wilsonka
6. okt 2011

ahojte babky, nam zuby idu nejdu- netusim malej sa striedaju dobre dni anoci so zlymi.spi s nami v posteli a zakryvam ju mojou perinkou alebo deckou- vacsinou sa ale odkope- ju hrejeme dost obaja. mne ked je taka nepokojna pomaha prevetrat riadne- cerstvy vzduch pomaha ked nevie co so sebou.

@asma dufam, ze to spinenie prejde, ale obmedz kojenie naozaj aby sa to naraz nezhorsilo. predsalen je uz salma kocica velka a bublinke to uz asi neprospieva. je to tazke:( drzim palec. aspon ti ma kto s malou pomoct cez den?
@miska22200 a to si zvladala sama ci si mala mamu alebo niekoho nablizku? mimo muza ke dje v praci. dom je fajn ked mozes byt na dvore. ja to mam na dvor 3 poschodia- tak odbiehanie by bol problem.

miska22200
6. okt 2011

ja žijem v zahraniči,takže všetka moja rodina je daleko ☹ mužova sestra občas zobrala maleho von....ale na začiatku asi tak vyše mesiaca nikto 😝 najhoršie bolo ked sme boli všetci prechladnuty aj s horučkami,vtedy mi tiež nikto nepomahal 😝 tak to boli tažke dni....ale už to mame za sebou

mianc
6. okt 2011

@miska22200 tak to ti veru nezavidím.. :-/ ja som celá rada, že mám maminu pri sebe.. pomôže mi s malou hocikedy v priebehu dňa a aj sestra dosť často chodí.. tá už ma veľkých odrostnutých, tak si to pri malej užíva.. 😀

asma
6. okt 2011

@wilsonka velmi malo kedy mm robi na smeny a ked je doma tak spi bud po robote alebo pred...

careamell
6. okt 2011

@cabesita My sme 31.3.:)

dadka1010
6. okt 2011

Kočky, malý mi už druhý večer pred spaním nepríčetne plače a odťahuje sa odo mňa ☹ , keď ho chcem pomojkať. Čo to môže byť? Je mi z toho smutno. Po pol hoďke to prejde, chytí didku a zaspí. Neviem čím to je, ale je to hrozné, akoby ma malý nechcel 😲

mianc
6. okt 2011

@dadka1010 nezveličuj.. 🙂 😀 asi je dosť unavený, moja to tiež robila, kým som prišla na to, že chce už skoršie spinkať, tak sa nám náš spánok presunul pomaly zo 19h na nejakú 18,15h 🙂 aj keď radšej by som bola aby ostal na 19h a ráno vstávala neskoršie.. 😀

dadka1010
6. okt 2011

@mianc Ja ti neviem, dosť je to blbé, ani skôr nechce ísť spať, on by sa hral, ale len chvíľku ho niečo zaujíma a potom spustí rev. Zase mu niečo dám, chvíľku sa pohrá a zase rev. Keď ho chcem nakrmiť, tak nechce a odťahuje sa a tiež reve 😢 . Dnes som mu vytrela pusinku fialovou vodičkou, pre istotu 😉

mianc
6. okt 2011

@dadka1010 dobre si urobila.. môže mať aj pľuzgierik... nevidela si mu v puske nič? no neviem.. moja, tiež niekedy nevie čo zo sebou, chvíľku tak chvíľku tak.. ale to asi aj tým počasím.. ide zmena, tak možno aj na to tak reagujú..

adelaida33
6. okt 2011

@mianc to vážne? ved to uz chodíte spať pomaly s nami 😀 . a kedy sa ti ráno budí, ked chodí takto skoro hajuškať?
@dadka1010 nechcem kecať, ale nebude to zo zúbkov, ze je vytrápeny, či mu nejdú dalsie... aj predtym sme len tipovali, čo mu je a nakoniec mu vyšlo tolko zubkov za sebou..., hm?

mianc
6. okt 2011

@adelaida33 xixi.. no už to posúva akosi.. vstávame posledné razy okolo 6,30h ale dnes akosi sa zobudila o 5,30 napapať a potom už mala robotu, tak nezaspinkala.. 😀 ale aj tak som bola rada, lebo papala o 1h a potom sa mi zobudila o 5,30h tak si vieš predstaviť som 2x kukala na mobil, či naozaj ona býva čo 3h hore.. sa mi to nechcelo veriť.. mala jeden čas taký dobrý zvyk, že potiahla tých aj 5h niekedy ale to už dlho nie a keď nás zúbky teraz trápia, som to ani nečakala... 😀 😀 😀

adelaida33
6. okt 2011

@mianc jéj, aj môj dnes vstal 5.30, lebo začal kakať 😀 😀 😀

mianc
6. okt 2011

xixi.. no pekne.. ešte dadkyn a sme na tom ako minule.. 😀

adelaida33
6. okt 2011

@mianc môj zvykne pospať tych 5hod. na začiatku, po zaspinkaní, potom sa uz budí najneskôr každé 3hod. ale tak tiez to máme nejaké rozbité na cimpr-campr posledné tyzdne... 🙄 😝
si viem predstavit, ako si tomu nemohla uverit... ja uz tiez chodím kukať, či "dýcha" a je všetko ok, ked nemrnčí po 2-3 hodinách...