icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadka1010
6. okt 2011

@adelaida33 Neviem, sa mi zdá, že mu idú tie očné, ale takto naraz sa zmenil? Neviem, teraz hajušká, tak som zvedavá ako sa to bude vyvíjať.

dadka1010
6. okt 2011

Môj najnovšie kaká hocikedy cez, deň, takže len keď začujem tlačiť, viem čo sa chystá 😀 . Ale dnes sme vsali o 6, tak dúfam, že to bola len výnimka 😀

adelaida33
6. okt 2011

@dadka1010 dadi, ako zrazu? bol s nim niekto iny? buchol sa? ak nie, tak je to len naladami a zubkami, ako pise aj @mianc. aj môj je naladový... 🙄 🙄 🙄

mianc
6. okt 2011

@adelaida33 xixi... asi tak.. no asi sa tu túto noc nebude opakovať.. škoda.. ale ak hej.. dám vedieť.. 😀

tinav
6. okt 2011

Dievčatá keď vás tak čítam ako by som písala o našom, spánok nic moc aj ten obedný sa skončil, večerné zaspávanie s plačom a dnes sme vstávali ráno o 4 na tlačenie do plienky. Aspoň že nám chutí papať naše obedové menu je plný avent pohárik a za tým ešte mamin cecok 😀 😀 😀. Doktorka na poradni povedala že môžme postupne jesť všetko ale s rozumom aj mierou tak ideme nato ale hlavne kojenie to je na prvom mieste. Aj mi kakáme hocikedy počas dňa do plienky aspoň nás nebolí bruško 🙂 🙂 🙂 .

gm
6. okt 2011

My máme konečne dva prvé zúbky. Dole. A rozprávame o dušu. Najoblúbenejšie je AbaAbaAba a Meme. Dokonca som ja aj s mojou mamou počuli ako povedala MaMa ale MM povedal že to bolo BaBa. Tak neviem. /Aj ked nechcem tým povedať, že vie kto je to mama a čo to znamená, ale bolo pekné to počuť z jej ústočiek 😉 /

lisjanka
6. okt 2011

@ladytt prišla mi tá kaša aj sme ju už spapali malej chutila zjedla ju celú 🙂

mirip
6. okt 2011

ahojte po strááááášne dlhej dobe, nič pomaly nestíham pri prvej musím mať celý deň oči aj na zadku a nútiť ju nasilu niečo jesť lebo zrejme máme obdobie vzdoru a druhá pohodáčka, zje všetko čo má na tanieri a vypijem všetko mlieko do poslednej kvapky, zub nemáme ani jeden a inak je to malý lenoch, prvá dcéra mala 6mes a už sa postavila v postielke a ked mala 7 držiac sa postielky už behala dookola ako lev v klietke ale zase nejedla tak dobre a druhá malý lenochod pretočí sa na brucho spať sa jej už nechce a akurát super spíme ako sme prišli z porodnice, celú noc prespíme stále.....inak máme soplavé obdobie a nie a nie sa obe soplov zbaviť

ladytt
7. okt 2011

Inak už dlhšie som sa chcela spýtať, aj niektorí z vašich drobčekov v noci vydáva taký cmuckací zvuk ako pri kojení 🙂 ? Môj manžel sa už kvôli tomu zvuku odsťahoval do vedľajšej izby, lebo nemohol spávať. Neviem, či to je akože stále hladný alebo čo? Môže to byť aj tým, že nemá cumlík a týmto sa ukľudňuje? vôbec neviem

adelaida33
7. okt 2011

@ladytt môj zvykne 😀 . ale to už viem, že má v puse niektorý z prštekov alebo hneď dva, najlepšie 😀

dadka1010
7. okt 2011

@adelaida33 Nie, stále som s ním ja, nebuchol sa, teda ak nerátam tie pády keď štvornožkuje, ale tak to je asi OK, lebo tie pády sú len také malé a pri tom neplače 😉 , nemal sa čoho zľaknúť, aj to som vylúčila, asi je to fakt tými zúbkami. Druhý večer čo tak strašne nariekal, som zvedavá, aký bude dnes, lebo dnes mu prišiel tato po 10 dňoch, tak bude zase namyslený 😀 😎 .

Inak dnes mi ráno vstal o 5.30, som myslela, že ho ešte uspím, ale kdeže, mladý pánko sa rozhodol, že bude buntošiť. Tak som ho naháňala po posteli, aby sa aspoň mm vyspal 😠 . Vonku tma a my sme museli svietiť, aby som na neho videla, kde mi uteká 😀 . Inak dnes to počasie hrôza, snáď ešte bude pekne

@ladytt Aj náš to zvykol robiť, ale tak cca mesiac dozadu, v podstate som sa na to budila, on mi tým dával najavo, že je hladný. Teraz to už nerobí a presne ako píše @adelaida33 aj pršteky mal v puse a ťahal 😀 😀 😀 . Inak my dnes znižujeme zase o jeden stupeň postieľku, lebo keď ho do nej posadím, tak mi začne pchať rúčky pomedzi rúrky a šahať na veci na komode 😠 . Aj sa už chytí hore a normálne sa na to zavesí a začne to obhrýzať, tak sa bojím, aby sa mi nepostavil a nevypadol, tak pre istotu znížime. Ach moje kríže, zase sa budem musieť o niečo viac zohnúť 🙄

adelaida33
7. okt 2011

@dadka1010 😀 😀 😀 ja z tvojho malého nemôžem 😀 😀 😀 sa šúľam od smiechu, ako popisuješ, čo už stvára 😀 , zlatý. my takto vysvecujeme pravidelne... dnes 5.13 hod., keby niekto zablúdil, príde za svetielkom k nám 😀 . máme postielku z 3 stupnov, na tom strednom. sám síce ešte nesadá, ale tahá sa do sedu, o čo sa dá 😀 , ale v postielke ešte nie. fakt musíme dávať na všetko bacha, aby sa im dačo nestalo 😕 . hej, hej, presne, hladoš, potom mu dám cicať a je spokojný, viac necmuľká 😉 , až začas...

adelaida33
7. okt 2011

@dadka1010 a užite si obaja mm a tatika v jednom 😉 , si viem predstaviť, ako sa všetci traja vytešujete 🙂
môj maly sa posledné dni prestal pretáčat, ani z bruška, ani z chrbátika, dokonca aj cúvať prestal plazením. teraz najnovšie už len klikuje a posúva sa do bokov ako krab 😕

ladytt
7. okt 2011

@adelaida33
@dadka1010 Diký, takže máme večného hladoška, aj som si myslela. Inak máte krásnych drobčekov, v marci sa rodili samí fešáci 🙂 a samozrejme aj krásne bábiky 🙂

gm
7. okt 2011

Baby pridávam sa k vám. Aj my sme dnes skoro vstávali,5.30. Tajne som dúfala, že zaspí /ako obyčajne, potiahne do takej 7mej/ ale dnes nie. Dokonca už ani ležať s nami v posteli nechcela. Obávam sa, že to bude vonku upršaný deň a pre nás umrnčaný. Jaaaj, to je tak vždy, ked je zmena počasia. 😒 Reve, ani nevie prečo. Ešte že sa teraz môžem vyhovoriť na zuby 😎

slniecko103
7. okt 2011

@gm aj u nas je to tak ked je zmena pocasia tak nevie co so sebou.je taka nasa meteorologicka stanica :D a to dnes vstaval uz o 5tej.

lisjanka
7. okt 2011

aj naša si dnes privstala ale mne to až tak nevadí lebo chodíme ráno s Matejom do škôlky tak aspoň potom všetko stíham a dnes má malá meninky, robila som jej teraz tortu na etapy lebo spala asi 20minút tak uvidíme ako bude chutiť aj nám dnes príde ocinko tak sa teším hlavne ja že trošku vypnem....a hlavne si urobím to čo nestíham keď sme samé.. 😝

asma
7. okt 2011

no tak to byby bude asi tym pocasiiiim lebo aj nasa je taka dneska... a dudel ma iba ked ide spinkat a dneska ho cely den cmoga...
včera som jej dala papat poduseny karfiol a ked uz bol makky dala som nanho zltko to ste mali vidiet ako jej chutilo.. dnes mame polievocku s tou to bude boj ako stale...

asma
7. okt 2011

@lisjanka jeeee malej a aku tortu??

lisjanka
7. okt 2011

@mirip aj naša je lenivá len sa pretáča na brucho chrbát dookola a viac nič..... to Matej bol šikovný ale každé dieťa je iné a len nás skúšajú..... 😉

lisjanka
7. okt 2011

@asma nič extra len piškotovú s pudingom a šľahačkou lebo teraz na zložitejšiu nemám čas lebo by sa mi asi pripálila alebo nedopiekla lebo všetok môj čas si praje Eliška 😀 😀 😀

lisjanka
7. okt 2011

@asma aj našej chutilo žĺtko a ešte jej mixuješ stravu alebo už len vidličkou popučíš?

mirip
7. okt 2011

@lisjanka my sme teda lenivejší lebo z burcha na chrbát sa jej už nechce

sonka_d
7. okt 2011

@cabesita Ahoj, my sme 31.3.2011, takže trošku za ostatnými babami meškáme.. ale aspoň si v diskusií vždy viem prečítať čo ma čaká, čo sa už rieši a na čo je ešte čas 🙂 Rada si to čítam - lepšie ako veštenie.. hihi.. tie naše bábätká si to prejdú všetky rovnako.... najlepšie je, že keď dáš otázku, baby vedia odpoveď, lebo už prešli väčšinu toho, čo my začíname...

asma
7. okt 2011

@lisjanka ja som jej ani nemixovala len jej pucim akurat masko som kupila novy ten na cesnak lis a tam jej prsko pretlacim..

@mirip mno nam sa nechce ani na brusko... sediet sedime na nohy sa staviame ked ju chytim ale ze by sa otacala.. ☹

blackswan75
7. okt 2011

@zibritka moja prva dcera mala byt chlapec.. a ro som davala mesiac oplodnenia aj pred aj po predpokladanom otehotneni, takze by som mala nat syna :D druha vysla dcera.... a teraz ze dievca, ale verim ze bude chlapec 🙂))

mianc
7. okt 2011

@slniecko103 @adelaida33 @dadka1010 @lisjanka @asma tak kočky pridávam sa k dnešnému budíčku.. dobrovoľne nasilu.. ☹ 😒 🙂 😉 mala zbuntošila dnes o 5h a to ako teraz ma neviem čo zasa ale zasa na svoju veľkú robotu, a pravdaže, že už sa jej nechcelo spať.. 😝 som mala čo robiť v tej tme aby som s ňou vládala... 🙄
to je strašné ako si tie deti háklivé na zmenu počasia.. to by najlepšie bolo keby bolo stále pekne a bez zmeny obláčika na oblohe.. 😀 😀 😀 😀
inak kočky, my vôbec nemamakujeme, nebabakujeme ale čo sa malej teraz darí, také ááááááááááá, ííííííííííííííííííííííííí, eeeeeeeeeeeeeee to až tak spíska.. a normalne si vyžaduje aby som to po nej zopakovala, keď zopakujem dá ďalej a čaká kedy idem ja.. a zasa ona.. takže ja už mám hlasivky pomaly odídené.. 😀 zajtra budem asi šepkať...

tinav
7. okt 2011

@mianc Aj ja sa hlásim k vám vstávali sme ráno o 5 a počas dňa spal možno 1 hod, teraz veselo lozí po byte akoby nič. No som zvedavá kedy dnes zaľahne no nevyzerá byť unavený zato ja ledva sedím nie ešte stáť na nohách. Je to náš malý duracelko. Dnes sa naučil kričať ale niečo hrozné už ma bolia uši 😀 😀 😀 . Zistil že to znie pekne a každý nato reaguje. Dievčatá dnes mi prišla vzorka kaše nutrilon rýžová skúšali ste niektorá, ja používam nestlé a babylove.

slniecko103
7. okt 2011

@tinav nam ta kasicka prisla uz asi pred dvoma mesiacmi a nam velmi chutila aj ja som si s nej dala bola vyborna

slniecko103
7. okt 2011

@mianc mi len teta ato ťaťaťa aj to preto lebo mu stale vravim ťapi ťapi a minule sa mu podarilo ocko a eťe.a to ste mali vidiet tatinka aky bol nateseny.a dnes ked mali trosku plackal lebo sme boli na usnom ,stale si chyta usko tak sme radsej skocili a vsetko je ok tak sa mu podarilo mama :D:D aka som bola rada.bolo to krasne :D:D