icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadka1010
22. okt 2011

@adelaida33 Jasné, net ideme zapájať, len neviem či bude hneď, ale tak do mesiaca by tam mal byť. Notebook mám už vyhliadnutý, ešte ho musí schváliť mm, ak sa dá poriešime niečo s DPH. Náš tatko chodí na 10 dní do práce, potom je 4 dni doma, takže fakt net bude prvá vec, ktorá tam musí byť, inak sa tam zbláznim s malým.
S tou autosedačkou to zatiaľ nechám tak, tiež tá švagrinina je len po jej dcére, síce nie je najnovší hit, ale tak ešte poslúži a keď niečo ušetríme kúpime poriadnu, lebo sú fakt dosť drahé 🙄 .

dadka1010
22. okt 2011

Holky, malý je druhý deň a noc akýsi mrzutý. V noci by stále papal a cez deň mi zas všetko odmieta, dokonca aj prsník 🙄 . Len si cucne a dosť. Začal sa aj dosť sliniť, čo doteraz nezvykol, normálne mu slinky tečú po brade 😀 a všetko pchá do úst. Žeby šli ďalšie zúbky? Zdalo sa mi, že mu idú očné, ale asi nie, lebo už dva mesiace sa tam nič nedeje. Neviete náhodou, ktoré idú po horných ďalšie? Viem že to nemusí byť pravidlo, že idú postupne 😉

sirinka
22. okt 2011

@dadka1010 vacsinou dolne dvojky a potom horne dvojky, potom uz stolicky a ocaky su vacsinou niekde medzi stolickami...ale je to samozrejme individualne...

adelaida33
22. okt 2011

@dadka1010 ktoré kedy idú teda neviem, ale na tisíc %, že mu idú!!! inak aj môj uz neslinatal a zasa začal pred tromi dnami a vyzera to na horné 1tky... 🙄

sirinka
22. okt 2011

baby preco nam premenovali temu?

adelaida33
22. okt 2011

@sirinka panebože!!!!!!!!!!!!! 😲 😲 😲 akurát hľadám, že kde "sme" zmizli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ladytt
22. okt 2011

@dadka1010 Aj náš je stašne mrzutý, neviem čo je nim v noci sme boli stále hore a cez deň chytá záchvaty revu 😒 Najskôr som si myslela, že to asi bude bruško, lebo sa budil tak, že prdkol a nato sa zobudil s plačom,ale potom cez deň sa aj vykakal no záchvaty plaču neprestali. Tiež som rozmýšľala, či sú to zuby, asi dolné dvojky, kedže hore už máme 4 zúbky a dolu dva. Má aj červené líčka. Vážne neviem, len nech to čím skôr prejde ☹

adelaida33
22. okt 2011

tak to už iní jazykovedci premenovali túto tému pred pár minútami - hahahahaha - no keby to urobili pred marcom 2011, pochopím, ale takto - asi odpadnem 😀 😀 😀

sirinka
22. okt 2011

@adelaida33 ja tiez nechapem, som napisala otazku pre adminov, ale svoju temu maju zamknutu, tak som skusila inde...ale je to otras...uz som sa zlakla, ze je nasa tema celkom fuc.... ☹

adelaida33
22. okt 2011

@sirinka ja som sa tiež zhrozila, hľadám, hľadám, hľadám medzi svojimi obľúbenými a nevidím, a zrazu - či budem rodiť v marci 2011??? 😕 😕 😕 no veru, veru, admini, "asi" ani jedna z nás to už znovu nestíha!!!!!!

angela1
22. okt 2011

dievčata sáške sa pod bradou spravili 2 škaredé červené fľaky, má to už 3 dní a vôbec jej to neustupuje ☹, natieram jej to s bepanthenom, môže to mať zo slín? - veľmi slintá, vyzerá to fakt nepekne má to skoro až po krk, má to aj niektoré z vašich drobcov?, neviete poradiť čo s tým? alebo mám ísť s ňou k lekárovi? ďakujeeem

adelaida33
22. okt 2011

@angela1 ejha 😒 , vôbec netuším, čo s tým, ale tak ak ti tu nedajú lepšiu radu, skoč radšej v pondelok k dr., ved zato nič nedáš a budeš mať dušu na pokoji... ☹ hm, teda ja by som radšej šla k dr. a ked sa ti jej rada páčiť nebude, urobíš po svojom.

dadka1010
22. okt 2011

@ladytt Aj nám asi dolné dvojky, tiež máme taký istý počet zúbkov 😉 . Teda najskôr som si myslela, že očné horné, ale to už je niečo vyše mesiaca čo sa mi to zdá a stále nič, tak to budú nakoniec asi dolné. Teda chúďatka si musia vytrpieť.

@sirinka
@adelaida33 Ani som si to nevšimla, že ju premenovali, až teraz. Kokos samé zmeny tu robia, čo nemajú čo robiť? 😠

angela1
22. okt 2011

ďakujem 🙂 v pondelok tam zrejme zbehnem ak jej to neprejde o čom pochybujem, dúfam že na mňa nebude zazerať že preháňam......... 😒

angela1
22. okt 2011

@adelaida33 ďakujem 🙂 v pondelok tam zrejme zbehnem ak jej to neprejde o čom pochybujem, dúfam že na mňa nebude zazerať že preháňam......... 😒

wilsonka
22. okt 2011

@sirinka ano vies si to skontrolovat ale vacsinou uz ju mas doma kupenu a na prvy pohlad nemusi byt nic vidiet, vidiet az pri vacsom zatazeni ked sa poskodi napr. lepeny skryty plast pod latkou, alebo aj vsetky sucasti na nasej sa nedaju prat a to ja neznesiem, ked latku nemozem vyprat po cudzom, a cistenie je o nicom ked ti to dieta aj tak potom olizuje, ohryzene chranice popruhov uz nespominam. a mam skusenost aj tu z bazaru, ze mamicky tvrdia ze vec je po jednom dietati a tudle.
no ja by som nekupila, ja mam z bazaru vela veci- vratane kocikov ale sedacku sme sa zhodli, ze chceme novu. keby sme na to nemali ozaj tak ju nekupim to je jasne ale z bazaru jedine osobny odber a dokladne prezriet ked uz to inak neide.

adelaida33
22. okt 2011

@angela1 nech zazerá, hlavne, ze ty budeš mať istotu, že jej nič nehrozí. pozri, ja by som sa šla poradiť aj len s jedným červeným fľakom (a tvoja malá má až dva), takže ja omnoho viac preháňam ako ty, povedz dr., keby náhodou 😉 😉 😉

sirinka
22. okt 2011

@wilsonka ja som kupovala iba ako osobny odber, takze som si skontrolovala a na nasich sedackach sa da oprat komplet vsetko, co je latkove....

siss_sz
22. okt 2011

@dadka1010 jej, vy to teda mate vesele, nam idu estelen teraz prve dva..juchu..sa tesime... a dnes sa maly prvy raz sam posadil..dam ho na to penove puzzle ze idem pre osusku na kupanie... otocim sa... aon si sedi a vychechtava sa!!! a to pritom doteraz nevedel ani sediet bez toho, ze by padol... a teraz rovno sa sam poadil?! skoro som odpadla😀 tak som sa len odpížila, modlila sa nech vydrží a cvakla som ho🙂

dadka1010
22. okt 2011

@siss_sz Jééééj krásny 😀 😀 😀 , téééééda toľko šťastia. Inak aj my už sami sedíme, ale to on sa len posadí a už spúľa ďalej. Musím ho naháňať, stále mi uteká a hlavne ku kvietkom do hliny. A už som tu písala o tých vysypaných vrchnákoch babkiných 🙄 😠 😀

sirinka
22. okt 2011

@siss_sz
@dadka1010 super, nasa pekne uz sedi, ale sama to este len skusa, uz jej chyba iba malicko...ale pohybuje sa zasadne iba dozadu, kolienka uz sice dokaze dat spravnym smerom, ale rucicky nie...a dnes mala prvy pokus o tapi, tapi, tapusky 😀

dadka1010
22. okt 2011

@sirinka Jééééj fakt? Nášmu sa nechce nič opakovať 😠 😀 . Naučil sa len krútiť hlavou, že NIE, NIE, NIE 😀 😀 😀

ladytt
22. okt 2011

Aj náš už polozí aj sa sám posadí, len nejako si neuvedomuje, že zo sedu si nemôže len tak hneď ľahnúť, tak už pár krát zistil, že zem je dosť tvrdá ..... A ťapi ťapi robíme pestičkami 😀

dadka1010
22. okt 2011

@ladytt Náš najnovšie padá na zadok, lebo keď sa postaví pri niečom, tak sa herec sám pustí, že akože chce chodiť 😠 a capne na zadok 😀 .

adelaida33
22. okt 2011

@siss_sz @ladytt @dadka1010 @sirinka kočky, máte krásne šikovné detičky. neuveriteľné, aký pokrok dokážu spraviť detičky za týždeň či dva...

dadka1010
22. okt 2011

@adelaida33 No to, že oni robia pokroky zo dňa na deň. Náš tatík sa nestíha čudovať, keď príde po 10 dňoch domov 😀

dadka1010
22. okt 2011

@adelaida33 Aj Ty máš úžastné a šikovné dieťa 😉

adelaida33
22. okt 2011

@dadka1010 tak to verím, že sa len čuduje, je to krása, ako sa nám menia pod rukami. škoda, že manželia pri tom nemôžu byť tak denne ako my. hrdí tatikovia 🙂 😉 .
a ďakujem 🙂

wilsonka
22. okt 2011

sikulky su to tie marcovciatka🙂 nasa akurat uz lozi a zaujimaju ju najma kable a myska od pocitaca. posedi tiez chvilku a hlavne pri otacani s bruska na chrbatik si bucha hlavicku bezne.
a uz aj simulovat vie potvorka- akoze spusti krik a do toho sa zacne smiat ked ju prekuknem( nelutujem )

ja mam zas nanic den dnes- rano muzovy praskol chladic, takze kupanie v rajeckych zas nic a kolac co som sa s nim babrala dost dlho okomentoval, ze da sa to zjest:(
joj smutno mi je baby, normalne zas o nicom vykend, tak som sa tesila ze vypadnem z domu,mne tu uz prepne zachvilu. nabuduci piatok mam ist s malou plavat, tak som zvedava co nam to zas prekazi. nechcem sa stazovat, tato tema je o babatkach ale nemam komu povedat:(.

idem si radsej lahnut, aspon ze chrustik spi🙂 pa

tanalienka
22. okt 2011

dievcata k tym autosedackam. nepozerali ste niektora v pondelok damsky klub na stv? bola tam prave tato tema, ale nezaregistrovala som ake tam mali znacky. viem ze jedna bola kiddy. co myslite je lepsie kupit rovno do 36 kg alebo len tu do 18 kg? chcela by som taku co sa da polohovat. ale tie ceny ☹