icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
4. nov 2011

@adelaida33 ja som v detskom práčku nikdy neprala, len v arieli v geliku, ale je pravda, že malej vecičky som právala osve, a to periem aj doteraz ešte osve.. bojím sa aby náhodou neprišlo do kontaktu či s ponožkami, so spodným prádlom atď. dospelý človek s tým problém nemusí mať, ale tak batoľa je nachylnejšie na baktérie.. 😉 🙂

mianc
4. nov 2011

@angela1 @siss_sz kočky ďakujem za povzbudenia, ja si tiež myslím, že to náš drobec dobehne, veď je taký čibisz, že až.. 😀 ale tak musíme ešte do konca novembra vydržať, tak držte palce, nech to má už OK, nech nám ti remence dajú už preč.. 😉 🙂

denkap
4. nov 2011

@adelaida33 ja stale periem v detskom prasku, ale bez avivaze, pradlo je celkom fajne na dotyk, tak avivaz zatial nedavam 😵

denkap
4. nov 2011

@mianc drobec zbada vianocny stromcek a dobehne vsetko zameskane - urobi vsetko pre to, aby sa k nemu dostala 😉

nasmu sa na nozicky zatial nechce ani naznakom, ale ked zbada mna s tanierom ako papam, hned sa ku mne prigula a kuka na mna ako keby som mu tyzden papat nedala 🙂 taky je zlaty...

adelaida33
4. nov 2011

@mailinka @mianc dík za odpovede, no ja som na tom ako @denkap , tiež stále periem malému v jeho tekutom pracom prostriedku bez aviváže, ale tak niektoré veci máme od jedla fľakaté a to nechce pustiť, tak rozmýšlam, čo s tým... či vyprať v našom a potom zasa v jeho, alebo už len v našom, a ked bude treba, ze by sa objavila nejaká kožná reakcia, tak naspäť v jeho... hm.

adelaida33
4. nov 2011

@mianc aj ja si myslím, že malá všetko včasne a šikovne dobehne... už ste za polovicou, rýchlo to prejde, a čochvíľa už nebudeš stíhať fotiť jej pokroky 😉 😉 😉

mailinka
4. nov 2011

@adelaida33 vyskusaj,uvidis reakciu.ja sa priznam,ze pri 3 detoch uz nejako nemam cas to triedit koho je co(kym som mala jedno alebo len 2 tak sa dalo,ale teraz uz nic nestiham),preto som vyskusala,ci to nebude robit neplechu a nastastie nemame s tym problem 🙂

ladytt
4. nov 2011

@adelaida33 Ja periem ešte stále v detskom a detskú aviváž trošku, ale uvažujem o tej Bio pracej guli,rozprávala som sa s jednou chemičkou a že aj ona to používa a že je spokojná. Má tú originál. Máte niektorá skúsenosť?

mailinka
4. nov 2011

@ladytt ja ju mam a zeby to bol zazrak sa neda povedat 😖

mailinka
4. nov 2011

@mailinka a ked tam dam manzelove spotene veci z futbalu,tak skoro ako keby som ich ani neprala,to ze pradlo vonia z toho ako reklamuju je totalna blbost 😝

mailinka
4. nov 2011

@ladytt a ked tam dam manzelove spotene veci z futbalu,tak skoro ako keby som ich ani neprala,to ze pradlo vonia z toho ako reklamuju je totalna blbost 😝

ladytt
4. nov 2011

@mailinka aha a na detské veci? Máš tu Biowashball http://www.praciagula.sk/es-order-step3/
no teda asi to nebude až také :(

siss_sz
4. nov 2011

@ladytt pocuj... ja mam tiez praciu gulu, ale taky suvix... ale kamosky, co pracuju v ekoporadni mi odporucali tieto..je na ne teraz aj u nich zlava..a oni to maju odskusane.. vraj tie funguju..neklamu zakaznikov, ze vzdrzia 1000 prani...ale prosto pravdu... a..ja nemam odskusane, ale tie 2 kamosky hej...

angela1
4. nov 2011

@adelaida33 ja periem malej rovnako ako mianc od začiatku v tekutom persile alebo v arieli a zatiaľ v poho nemá žiadne reakcie 🙂

angela1
4. nov 2011

tak sáška má od dnes novú pani dr. veľmi milá staršia pani, odporúčili mi ju kamošky čo tam chodia s deťmi, dobre na mňa zapôsobila tak snáď to bude už ok 🙂 , pupáčiky jej už našťastie zmizli a líčka jej natieram s detskou biodermou, tak sa vytešujem 🙂 🙂

mailinka
4. nov 2011

@ladytt priznam sa ,ze neviem presne aka je a ci ich je viac znaciek,moja je modra a mam ju od svokrusi 😉 a neviem kde ju kupovala ona.boli 2 v baleni,jednu si nechala ona a jednu dala mne.len tusim spominala,ze jej nevyprala nejake flaky z bieleho pradla,tak ja ju pouzivam len na tmave a na detske som tym padom ani neskusala,lebo u nas co oblecenie to flak. 😠 ta najstarsia mi vobec tak nespinila veci ako tieto dve male 😀 a tak vsetko co ide do pracky musi byt najskor namocene,ved same dobre viete ako ide tazko banan,mrkva,jablko dolu,zachvili budem asi obliekat do skafandra ,aby sme aspon chvilu ostali bez nehody pri jedeni 😀

ladytt
4. nov 2011

@mailinka Ďakujem, no tie fľaky sú mi dobre známe :D tiež už neviem aký podbradník alebo čo dať, celý je vždy od jedla😀

adelaida33
4. nov 2011

@mailinka @ladytt tak presne pre toto som sa dnes pýtala na pranie 😀 , my máme tiež temer všetko "označkované" 😀

ladytt
4. nov 2011

@adelaida33 Ja sa utešujem len tým, že z toho rýchlo vyrastie a už máme rozdelené veci na doma teda jedenie 😀 a na von, lebo mrkva a pod. nejde vyprať ničím asi.

adelaida33
4. nov 2011

@ladytt aj ja som mu už tak vydelila 😀 , ale pomaly budem musieť aj tak dokúpiť, lebo niekedy nestíham prať alebo prezliecť a vykydneme aj na také... 😝 . čo už, nešikovná mama 😀 .

adelaida33
4. nov 2011

dnes som si prichystala kôš na čistú bielizeň, že idem pozbierať z balkóna vysušené šaty, kým sa môj mm hral s malým... a zrazu ma muž volá a čo nevidím - náš chrobáčik sedí sám 🙂 hurááá

wilsonka
4. nov 2011

@adelaida33 periem v detskom stale a oddelene od nasich. davam minimalne mnozstvo a pouzivam praciu gulu- je to super vec a vraj aj nici bakterie ( netusim ako ) ale perie dobre. skvrny namacam do zlcoveho mydla a vyjdu pekne ( stolica) problem mam s ovocim- banan jablko- to neviem vyprat....este ze mam farby na textil ( sa zabavam ked mam cas) tak na take fliaciky mozem nakreslit nieco a je to ako nove🙂.
@mianc je to normalne- ramienka jej brania v pohybe, ked jej ich daju dole uvidis ako rychlo vsetko dobehne🙂 my ideme este o tyzdem na kontrolu klbov a mam strach ze nam tiez daju ramienka:( uvidime.

baby tak aby som toho nemala dost, mama ide na operaciu a ja mam teda psika doma labradorku🙂 ...vsade chlpy:( mala lozi a utiera to, kazdy den vysavam a navyse mam na srst alergiu, tak soplim...hlavne nech to s mamcou dobre dopadne:(((

wilsonka
4. nov 2011

@ladytt perieme uz skoro rok a super drzi a perie ako diva🙂 raz za cas nabijem na slnku a ani avivaz nedavam len trosku 100% oleja z pomaranca- nieco ako do vonnej lampy- super to vonia- lebo gula ma taky speci pach - nieco ako cistota a guma. ale nic strasne. prasok na pranie kupujem len detsky na biele davam minimum. urcite odporucam- original samozrejme.

wilsonka
4. nov 2011

@mailinka ja davam trosku prasku ked je nieco velmi spinave ale take spotene som este neprala- ale periem len na 30 biele na 40 stupnov a vsetko vonia. ja som velmi spokojna

mozno ide aj o typ a vek pracky.

adelaida33
4. nov 2011

@wilsonka veru, hlavne nech to s maminou dobre dopadne... moja bola minulý rok na operácii... musela som jej dodávať optimizmu celé batohy, lebo ona je taká depkárka 😒 , ale dobre... takže vám obom veľa, veľa sily a zdravia.
nejako to zvládneš ty aj malá... ked sa musí, tak sa musí... inak aj ja periem malému oddelene a soplím tiež a ani psíka tu nemáme 😝 .

wilsonka
4. nov 2011

@adelaida33 aky zlaty🙂))) no nemozem sa zdrzat usmevu.

mianc
4. nov 2011

@wilsonka neboj, to už takým veľkým tak nenasadzujú, nám to dali ako 6. mesačným, takže to ešte hej.. a prečo až teraz ideš na kontrolu? lebo nám ortopéd povedal, že do 6. mes. sa rozhoduje o remienkoch, lebo potom je už bábo veľké a to ho neudrží.. :-/

mailinka
4. nov 2011

@wilsonka je to mozne,mame uz 10 rocnu pracku.a ty mas tu bio?

mailinka
4. nov 2011

@adelaida33 @ladytt pri takych flakoch z ovocia a zeleniny pomoze jedine hned to namocit,potom to uz nevyperie ziadna zazracna gula ani zazracny prasok 😝 .ja takto zapieram kazdy den 😝 no a co sa tyka toho,ci to casom prejde,tak neviem ci vas potesim,ale pri druhej dcere cim sme starsi tym viac flakovmame,uz nechce podbradnik,tak to tak aj vyzera(kym bola malinka tak ok,podbradnik vela zachranil a teraz....no hroza 😠 ked neprezliekam malinku,tak prezliekam vacsiu a potom neviem co skor,ci prezliekat,prat,zehlit 😀 ,ale zase ufulane ich nechcem nechat 😵 tak si robim robotu aj sama sebe-tak mi treba 😅

siss_sz
4. nov 2011

@adelaida33 jeeeej, tak sedite!!! aajsa sam posadil, ci "iba" vydrzi sam sediet? ani sa nekymaca? no tak to ste nas predehli... 😉