Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33
@mianc
@tinav
Tak čítam sme na tom rovnako, únavné obdobie 😒
@ladytt potom daj info ako si spokojna s tou gulou.aj ja som vravela menzelovi ze ju chcem na vianoce .a za kolko si si objednala lebo som citala ze maju rozne ceny 😉
@slniecko103 Jasné dám vedieť. Ja som kupovala tú originál, vraj tie ostatné lacné napodobneniny nie sú bohviečo, tak som to neriskla. Táto stála 37 €.
wuaaaaaa, zase mame uzasny nazov temy
http://www.slovobuv.sk/sk/e-obchod
tiez kvalitne topanocky a v mama a ja je aj 20% zlavovy kupon...
@sirinka ja už z toho nemôôôôôžeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adelaida33 vsak to uz koho stale dookola bavi...
@sirinka ja z toho normálne puknem od smiechu - HAHAHA 😀 😀 😀
veru, netuším, koho to baví, ale vytrvalý je statočne 😀 😀 😀
@adelaida33
@sirinka tak kočky.. máme termín.. čo už dodať.. asi nás chceli potešiť.. alebo inšpirovať? 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀
babyyyy to preco stale prehadzujuuuuuuuuuu?? inak ja mam termin v marci xixiix 21 ha ha ha tak som sa aj zlakla ze co to mam.. ja mam tuto temu ulozenu medzi oblubenymi tak ju otvaram automaticky ine ani neriesim... ale tak pobavili ma....
joj baby čitam vas ale niekedy nestiham.. malinka no hovorit neviem zatial ziadne mama a tata nepadlo, môj mm je cudzinec takze mala pocuva dva jazyky asi ma z toho gulas tak len cakame ako zacne xiixix je to sranda.. inak papa ako sa jej chce.. teda ak to ustriehnem a nenapchaju ju vselicim tak ma pekne svoj rezim a papa ako ma.. ale tak dnes dostala pred olovrantom lizatko.. co babku aj malu velmi tesilo ale mna teda nie, natrela seba, stôl, nabytok a vsetko kam dočiahla niekedy uz nevladzem z toho...
navyse môj gynekolog je taky chuj... mala som nizku hladdinu htcg na skriningu a on ze asi budete mat chore, alebo narusene dieta tak som revala a zazilo sok ako hovado,,, poslal ma na kliniku genetiku v Ba a tam mi taky mlady doktor hovori ze co je to za somarinu ze sa nemam bat a stresovat ze gynekolog je chuj a poslal ma tam zbytocne tak co na toto poviete,,???
inak ako si naživate??
Tak mne to nedalo a spýtala som sa tých ADMINOV, čo to stále menia, tak si prečítajte, čo mi odpísali a zvoľte si samé, ako by sa téma mala volať 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/otazky-na-asmira-team-2/
@careamell hm tak som potom asi nejaká "iná" ... vôbec som sa doteraz nad týmto nezamyslela..že idem po meste, zbadám kočík a pomyslím si koľko odpadu tak sa v tých plienkach nesie..ani ma to nenapadlo...teraz neviem či som sama taká neekologicky zmýšľajúca, ale toto ma nejak netrápi...šupnem plienku, vymením a hotovo, nejak som sa nad tým nepozastavila a ani to nebudem meniť..lebo pllllnooo iných vecí musím riešiť okolo detí ako toto 😕 ...ale s tými čistiacimi to máš teda pravdu...ja síce používam aj Savo, ale tak na dlážku to nie, je pravda, že hlavne teraz keď všetko oblizujú..treba brať ohľad ...
Ahoj dievcata! Sumarizujem udalosti za poslednych par dni 🙂 Miskovi sa podarilo samemu konecne posadit, o par dni nato sa postavil v postielke. Asi styri dni je z neho totalka nervak, v kuse mrnci, vobec sa uz neusmieva, pyta sa na ruky, cez den velmi zle spi, aspon ze v noci je to ako-tak. Dva zubky mu uz vysli, dalsie dva sa uz tlacia... Takze asi tak to s nami vyzera...😀 Uz zacinam skryvat veci, nacahuje sa za vsetkym, co zbada, hadze sa z ruk, najviac ho zaujimaju kable a vsetko, co nesmie 🙂 Vymysla take vylomeniny, ze cely moj den je boj o to, ako ustriehnut, aby si nenadrel nos a nevybil zuby 😀
ahojte baby. Nejak nebol čas sem prispieť. Okolo malého je čoraz väčšia naháňačka. 😝 Asi 2 týždne štvornožkujeme. Najprv sa len posúval dozadu, potom štvornožkoval dozadu a teraz prepol režim a už necurigá 😀
Džavoce ma-ma , ba-ba, amama, sám sedí a vie si sadnúť zo štyroch. Skúša sa stavať ale ešte nemá istotu. Otvára mi komplet všetky šuflíky a vyberá čo dočiahne. Je to taká moja malá prachovka... lebo prach má všade. V ústach, na bodynku 😀. Cez deň spávame 3x. Raz 2-3 hodiny a 2x po hodinke. Máme už 6 zubkov. Vrchné 4 mu vyšli naraz. Bol 2 dni večer nervóznejší ale inak v pohode. Máme jantárový náhrdelník od 3 mesiacov, a všetky zuby nám vyšli veľmi pekne. Príkrmy papáme ako kedy. Niekedy chce, inokedy nie. Niekedy som lenivá mu čokoľvek spraviť a tak sa celý deň len kojíme. Noci nekomentujem. Nad ránom je pricucnutý nonstop. 🙄 Postieľku sme spojili s našou posteľou a hádajte kto v nej spáva. Predsa mama a malý pán kráľ spí rozvalený na mojom fleku. Stále úspešne látkujeme. Som veľmi spokojná s plienkami Baba+Boo, vlastne používam iba tie, a napr. Také Itti Bitti Tutto mi stoja v poličke.
Inak predávam Bum Hugger M. Ak by mal niekto záujem. Už nám je malá. Plienka je v 100%. Kupovaná nová v júni tohto roka.
sirinka: nakoniec sme nič neočkovali. 🙂 Naša dokina nás podporila. 😉
dievcata, idem si trocha postazovat na moje babo, ktore je inak uplne ale uplne sqele 😀 . je to zrejme najmladsi marculak (29.3), ale...
1. nechchce mi jest prikrmy, mucim ho od 5,5 mesiaca, denne max, ale max. zje 2 PL niecoho.
2. toto ma trapi asi najviac zo vsetkeho, vyzasili mu dva minizuby, dolne jednotky a co hryzie do mna, to hryzie. co robit? rano mi normalne tiekla krv... z flase pit nevie, tak sa jeduje, lebo ked do mna kusne, tak ho postipem na brade, aby odcvakol. pri prvom synovi som nic take nemala. co s tym/s nim?
od rana som musela uz odsvat, co som mala megace. prve 3 mesiace som dojcila v bolestiach a teraz to uz nemienim zazivat.
😲
tak radte 😀
ty kokos napisem tym adminom? ci uz ste sa niektora nezdrzala? 😠
@maca_p ahoj moja malá má tiež dva dolné zúbky ale našťastie ma nehryzie - čoho som sa dosť obávala.
Keby ma ale hrýzla tak moc ako tvoj drobec teba, tak by som mala na pláne vyskúšať silikónové klobúčiky. Nemám to teda odskúšané, ale možno to pomôže - držím palce....
K papaniu ti neporadím - moja zje našťastie všetko je jej dám :o)))
@maca_p No my sme tiež tak boli s príkrmami dlho, ale teraz u aspoň niekedy zje viac než dve lyžičky, zistila som, že kpená stava mu viac chutí, tak som mu to miešala a teraz zje už aj domáce trochu, ale tiež to nie je lahké, musím ho zabávať aby jedol, teraz účinkuje, keď zapnem rozprávku ale ako žiadna sláva ovocie stále odmieta, kašičku niekedy zje.... ale väčšina detičiek vraj ľúbi kašu, možno by si mohla skúsiť dať kašu aspoň kýmsi zvykne aj na niečo iné ako mliečko... a stým hryzením, máme 6 zubov, tiež ma hrýzol, našťastie ho to prešlo, ale keď už to máš až do krvi, tak to je brutál, vážne asi aspoň tie chrániče bradaviek skús 😒
@maca_p ahoj, môj spočiatku papal prikrmy ukazkovo, asi tak 5-6tyzdnov, ale teraz, posledny tyzden, je to striedavo trapenie, ako píšeš ty, je to len o lyžičkách, alebo spapa aspoň/len polovicu. všimla som si, že ma opuchnute cele dasienka, tak počitam a dufam, ze preto zrazu nie je taky jedak ako bol... ale velmi ma to trápi a tak si viem predstavit, ako ti je z toho smutno... niektoré detičky potrebujú na rozpapanie omnoho viac času, iné menej, dalsie zas ani nevedia, kedy im zubky vyjdu, druhé si to vsetko odtrpia... tiež stále niečo "riešim" - raz spanok, raz, zubky, raz pretačanie, potom zas vstavanie, plazenie, teraz papanie... no furt čosi. vraj sa to do roka všetko nejako utrasie... takže len trpezlivost, skusat, ponukat... co ine nam zostava.
moje tipy: skus mu, ako ti radi @ladytt , zmiesat domace s kupenym, alebo mu to zried, aby to mal ako polievku, riedke ako MM, alebo mu tam pridaj instantnu ryzovu krupicku, aby to malo jemnejšiu chut, alebo za lyžicu-dve hipp slivkovej alebo jablkovej šťavy, aby to bolo sladšie... aspon zatial, kym sa rozpapa, potom s tym, jasnačka, prestaň. skušaj. mne tiež teraz iné neostáva.
čo sa tyka toho hryzenia, musí to byť masaker. neviem, ja by som mu asi po uhryznutí didku zabalila a hotovo, s poriadnym divadelnym predstavenim, aby si postupne uvedomil, ze takto mliečko nebude. ved, ked ti dohryzie didku, tak ste s dojčením skončili. auuu
😲 .
a máme tu ďalší názov našej diskusie... 😀
@adelaida33 jj.. 😀 niekto sa zjavne nudí.. nech nám prídu nachvíľku pomôcť a postrážiť drobcov, ak sa tak veľmi nudia.. 😀 😀 😀 😀 😀
Baby ako často dávate drobcom mlieko..ja tak trikrát..ráno, po obede (ked ide spať) a potom večer...ale ževraj by stačilo už len ráno a večer...keď popritom cez deň jedia iné veci (ak jedia) .. ako asi vyzerá Váš jedálniček? My ráno mlieko, alebo kaša nejaká, okolo 10.00 tej ovocie, potom obed (zeleninka + mäsko), potom mlieko poprípade poobede nejaký banán, výživa, jogurt alebo tak...a večer mliečko...
ahojte baby...poraďte malá mi tretí deň teplotuje 38-39,5 a zrazíme a zas vyskoči,dýchanie je čisté trošku ma soplíka ale len ráno....dnes som bola u doky CRP 10,krv je dobrá len v moči je záplava urátov a prítomné erytrocyty....a dnes sme to už nedoriešili lebo pani dok.už nebola v práci tak zajtra...nemáte niektorá s tým skúsenosť....až obávam zas noci lebo už sme nespali poriadne od utorka tak držte palce...a potom dám vedieť ako sme dopadli a môže to byť aj zo zúbkov?????? ☹

@ladytt ja už tiež dnes nevládzem, malý sa začal stavať na nohy všetko ťahá a berie no hrúza, ovocie tiež bojkotuje skúsila som do toho primiešať marína keksy tak ešte zje no iba banán alebo výživky okrem jablka. Teraz objavil kúpeľňu tam sa mu najviac páči všetko, berie a ťahá hlavne rohože. Aspoň schudnem to mi povedal starší syn 😀 😀 😀 tak som stále v strehu.