Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@ladytt ok dakujem ideme objednavat aj my.uz mame doma nejake plienocky tak ich tiez skusame.a ty mas tu original nie?
@slniecko103 Áno originál pre istotu 🙂
@ladytt jééj malý je zlatý to ako keby som nášho videla. Za vysávačom štvornožkuje o 100-200.
Separačky som používala nastrihanú deku flísovú, ktorá zároveň plní aj stay-dry vrstvu, čiže bábätko má riťku v suchu. Ale od narodenia kakávame do lavóra, takže už cca. 5 mesiacov ich nepoužívame vôbec. Iba na noc do bambusovej plienky. Jednorázové separačky som nepoužívala kvôli tomu, že po ocikaní ostávajú mokre.
akurát som dočítala jednu perfektnú kniha a chcela by som sa s Vami o ňu podeliť: http://www.baraka.cz/Marek/knihy/pdf/nova_doba_...
a ešte jedna super ukľudňujúca pesnička , ukľudňujem malého a zaspávam pri nej ja 😀
@tinav no tak dúfajme takýchto prekvapení, bude pomenej, aj ked v tomto období, nikdy nevieme a niekedy naši drobci nás predbehnú v tom, že spravia niečo, čo by sme možno ešte nečakali..ale aspoň budeme ešte obozretnejšie a fakt že treba dávať veeeľký pozor...ani nevieme ako a veľmi ľahko sa stane zle... 😒
Baby úplne som zhrozená s toho nešťastia čo sa stalo tomu trojročnému dievčatku pod tým masérskym stolom, chudiatko...bože to je hroznéééé 😢 neviem si to ani predstaviť..len nechápem, že ju nevideli že tam lezie? ale tak človek je múdry až potom, keď sa niečo stane... 😒
takze iba moj sa iba plazi a ani sa neposadil sam a este ani nestoji? 🙂 😕 😅 😨
Dnes ma moja laska Ninuska 8 mesiacov 🙂))))
.... A zacala hovorit mama mama🙂)))))) lubim ta zlaticko
@siss_sz môj tiež 😅
@amiiia aj ja som z toho zhrozená. je to strašné 😔 .
@siss_sz
@adelaida33 môj sa tiež iba plazí 🙂
@denkap nas tiez sa len plazi a tiez si sa m nesadne ale uz s atak snazi ,ale my sme cvicili vojtovku takze sa neznepokojujem.ale vcera zacal trosku stvornozkovat ale dozadu,ale len trosku a hned na brusko spadol.ale ked mu poviem kde je tatinko tak sa hned otoci za tatom aj lampa uz vie kde je a to v kazdej izbe hned pozera na strop a aj na mna sa pozrie ked mu tato povie ze kde je maminka. 😀
tak som si to včera zasa "užila" - supernávšteva u svokrovcov - a zasa len s výsmechom, že malému nedoprajem krupicu, piškóty, ba ani kinderčokoládu mu nedovolím... otrasná matka...
na budúce si dám už ozaj štople do uší...
Pred dvoma dňami som malinkému dala prvý krát hrušku. Zjedol asi len mikrolyžičku a sme vyhádzaný že až! Dúfam, že je to z tej hrušky, lebo inak neviem. Má také červené fľaky s takými bledými vyrážkami v strede, akoby v nich mal vodu. Vyzerá to ako kiahne. Lenže teplotu sme nemali, nie je mu nič. Má to po celej hlavičke, vo vlasoch a na fanfrláčkovi a v záhybykoch okolo. Mám obodkované dieťa ☹ ☹ Zajtra letíme k Dr.
Jaj, a stále by len spal...
moji chlapci maju 8mesiacov a 1tyzden, myslite ze im mozem uvarit mrazeny hrasok? dakujem
@adelaida33 ale no toto!!! t mju nedoprajes kindercokoládu?!?! 🙄 a co mu maju svokrovci kupit na mikulsa?!?!) 😀 😅 😠
a co tvoj manzel na to? ved on by mal zakrocit, nie? ked su to jeho rodicia? (akoze ja mam takeho, ze je ticho, cim mi lezie na nervy...ale cudziemu sa dobre "radí") 😕
@careamell fuha...nič moc teda..som zvedavá čo Ti povie Dr. či je to z tej hrušky...my sme mali včera horúčku, bez ničoho, trošku mal malý hnačku...ale nedala som mu nič, lebo mal pod 38,5..na večer už nemal..ale zadoček aj finfrláka má vyštípaneho..také červené pupence ako si písala..a že vraj pri potravinovej alergii je totál červený zadoček..hm..tak uvidím, lebo nič také nové nepapal, tak ani neviem z čoho by to mal...ale tak snáď to prešlo...lebo aj na zúbky som myslela...uvidíme a Tebe teda držím palce a malinkému nech to prejde 😉
@adelaida33 ja som si svokru dnes tiež užila a to som tam bola po dvoch týždňoch...malého furt kuká, sleduje a to by mal a hento by mal...bla bla...predtým som jej volala ako sme išli a ona mi hovorí: ale taká zima je naobliekaj ho (akoby som nevedela), mimochodom včera mal trochu horúčku tak ma chcela poučiť.. 😕 prišli sme tam poobede, svietilo krásne slnko...ani som nevystúpila z auta už ma upozornila: a neni mu teplo? Aký si Ty naobliekaný - mu hovorí.... 😠 tak ani tak ani tak..ách..hovorím má teplú bundu a pod tým nič hrubé....vždy volačo a hlavne nikdy nie je dobre to, čo spravím ja.. 😖
@careamell verím, že to nebude nič vážne, držíme palčeky, nech je rýchlo zdravučký!!!

@ladytt Ja ich mám ale príliš nepoužívam. Čo som čítala na fóre, tak myslím baby spomínali, že najlepšie sú Popoliny celulozove. 🙂