Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mianc Ja mám zaručený na sopel Sterimar s meďou, je to morská vody obohatená tou meďou, nám vždy zaberie na soplíky 🙂 Pokiaľ nemá žlté alebo zelené, tak je to najlepší sprej, aspoň u nás 🙂
My sme dnes boli na poradni, museli sme odobrať moč, lebo ideme na nefrologiu, ale ako na kočku, všetko mu to pretieklo do plienky, tak teraz spí so sáčkom na fanfrláčkovi a čakám, keď sa zobudí, až mm môže zas letieť do laboratoria ho zaniesť 🙂 Jaaaj...
Inak máme 9830 g, som myslela, že aj viac, už je ako jelítko. 🙂
@mianc dobre, že idete k dr., aj ja som zvedavá, čo povie, dúfam, že to bude len také ľahké prechladnutie. nebol u vás za posledné dva týždne niekto takto chorí? tak si predstav, že som toľko myslela na tú ryžu, až som dnes malému do obedíka šupla ako prílohu ovsené vločky, ako ti @siss_sz odporúčala 😀 , tiež to má rád. tak azda mu tú ryžu už pozajtra naozaj navarím 😅 .
Baby prosím poradte mi ohľadom stravy. Čo nové už môže 10 mes. bábo? Stále iba biele jogurty, aké syry konkrétne /Eidam tehlu?, alebo aké? Dávam iba Lučinu. A napríklad mäsko môžem opražiť na masle? Aj na cibulke, Lebo zatiaľ ho len varím vo vode a to je také bez chuti? A dochucovať jedlá s čím? Zatiľ používam len mletú rascu.
😒
@adelaida33 @careamell @siss_sz tak boli sme doobeda u tej dr. popočúvala malu a aj ju pozrela, hovorila, že to najhoršie by malo byť za nami, keď už teplotka klesá.. ale povedala, že aj zúbky nám idú a to nám môže zhoršovať stav.. chcela nám predpisať na kašeľ mucosolvan ale keď som povedala, že už dávame hedelix, tak povedala, že je to fajn, že teda nech už berieme ten, ale nasivin nám do nošteka vymenila, dala mi na recept robiť nejaké hnedé na vytieranie, vraj to je šetrnejšie k sliznici, tak pozriem názov a potom vám poviem.. a ešte nejaké homeopatické tabletky, ktoré sa rozpúšťajú, tiež to nemám vybraté ešte z lekárne a recepty má mm lebo to išiel povyberať, tak neskôr napíšem čo sú zač.. a pred očkovaním nám poradila nejaká kombinácia homeopatikum na 3 dni, máte niektorá s ním skúsenosti? sú to troje homeopatika po 5 granuliek?
a ozaj povedala nám, že jej ten soplík troška steká na priedušky ale ak by sa kašlik zhoršil máme zajtra prísť.. klop klop, našťastie dnes sa mi zdá už lepšie a aj Timča je kľudnejšia.. včera to bol des, takú nervovú som ju ešte nevidela.. :-/
ahojte maminky, ak sa vám páčia háčkované čiapočky tak si pozrite túto stránku : https://www.modrykonik-pro.sk/katalog/firma/jan...
@mianc no super, že je to najhoršie za vami 🙂 , tak už nech je po teplote i kašli 😉 ! normálne som zvedavá, čo vám dala na vytieranie nošteka 😕 🙂 .
Ahojte! Tak u nas sa toho hodne udialo, podarila sa nam aj prva prespata noc, aj bez knihy KDSVNS 😉 Tatkovi spadol z postele, v zivote som taky stres nezazila, plakala som spolu s nim, chvalabohu je O.K. Tiez sme mali sople, preslo to takeho zahlienenia, ale nakoniec sme to zvladlli, myslim, ze nam velmi pomohlo C-cko, co som malemu supala do cajiku 🙂 Sviatkovali sme super, aj sme pochatovali aj obligatne navstevy sme zvladli 😀 Maly ma teraz nejake zrave obdobie, co pred nim neskryjem, to by zjedol 🙂
@adelaida33 tak na fľaštičke nie je názov.. :-/ je to hnedé a viac ako 14 dní sa to nemá používať potom to už len vyhodiť, a treba vytierať noštek tým... raz nám ich dala, keď bola Timča malá.. ale tiež som si názov nikde nevšimla.. :-/
@mianc hm, hm, no ktovie. tak to bude utajená hnedá vodička 😀 . ale tak super, že bola vaša stará teta dr. ochotná predpísať nejakú jemnú vodičku , aby to timke nevysušilo nosovú sliznicu, ako tie komerčné nosové spreje zvyknú 😖 . ozaj, a tie homeo máš názov?
@adelaida33 hej napíšem ich zajtra do správy, lebo mám to dole v peňaženke a popravde sa mi nechce ísť preto.. 🙂
@mianc jasnačka 😉 , to počká 😉 😉 😉 .
ozaj, baby, dali ste drobcom na Vianoce na večeru nejakú rybu? ak áno, tak akú? dík.
@mianc tu hnedu vodicku predpisuje aj nasa Dr. do nosteka a veru ani ja neviem nazov 😒 .nieco sa mi mari,ze sa ma raz pytala ci mam irs,ale ci je to ono,tak to netusim.ale nikdy mi nepovedala,ze to mozem pouzit len 14 dni,ani v lekarni ma na to neupozornili nikdy.ja to pouzivam dlhsie,tak teraz kde je pravda,a ani na flasticke nemam datum spotreby 😠
@adelaida33 ja som dala lososa so zemiakmi. aj teraz som kupila lososa ale uz v hotovej zmesi so zeleninou
@adelaida33 aj my lososa. ale dam jej kludne aj pstruha...
@adelaida33 my sme len kašičku papali.. 🙂

@adelaida33 dnes ideme ku dr. keď sa malá vyspí, som zvedavá čo mi povie.. :-/ inak už dosť kašle a už tak vlhko, tak dúfam, že to už pominie.. len aby to na priedušky a pľúcka nesadlo toho sa najviac bojím.. ☹
inak kočky, dnes som skúšala tie ovsené vločky... xixi.. konečne a s tou broskynkovou výživkou, mala to papala ako všetko po prvý krát.. krútila nosom ale spapkala.. ale verím, že to aj tou chorobou, inak by jej chutili odosť viac.. takže máme ovsené vločky do jedalníčka zaradené úspešne.. 😀 aspoň jedno pozitívum na dnes..
inak koľko môže taký kašlík trvať, ak všetko dobre pôjde?