Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
čo poviete na nieco taketo?
@asma mam nieco taketo http://kociky-pre-dvojcata.babybazar.sk/suroden...
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
ja si do zadneho sedadla vlozim prenosnu vanicku latkovu, co mam od ineho kocika, ked potrebujem.
magdulka sa vozi uz iba vynimocne, pouzivala som ho najme ked sa ona narodila, lebo klarka bola na chodene leniva, teraz ked uz su dve, tak sa do kocika az tak nepytaju...v podstate janku som v nom viezla naozaj malinko...
@sirinka moja tento graco sa mi paci nie je predrayenz a hlavne pi3u ye nie j eovela vadsi ako sportov7.. preto lebo aj teray mam niekedzy problem dostat sa do busu a niekedy ma ani vevezme ak uz tam je nejaky kocik a kebz som niekam musela sama s detmi tak nevim... ty mas tento? nebudes svoj predavat? popripade sa nemozem nanho niekedy kuknut?
asi predsa len budem riesit takto pre dvoch kocik a na zimu necham tento hauck co mam to uy Salmita isto bude behat a malinke bude mat tento jej sportiak...
je to take take.. som chcela najprv take to sedatko co pripojim ku kociku ale ma odhovarauju ze to je zatah pre konstrukciu aby sa mi nepokazil kocik ☹
dievcata uz ste niektora davali drobcom surovu nastruhanu mrkvu? a nebolelo ich brusko? dakujem
@slniecko103 ahoj ja smo nestruhala ale bezne davammalej ked jej idu zubky taku hrubsiu a je to lepsie ako hrizatko aj geliky xiixixix
@slniecko103 ja dávam Kubkovi asi od 6 mesiacov, buď samotnú alebo pomiešanú s jabĺčkom a nevšimla som si nič neobvyklého. Môžeš dávať v pohode 🙂
baby, varite detom cestovinky s nejakou omackou? dnes sme si varili cestoviny, tak ze dam malemu,.chutili mu, ale som za te svet nevedela vymysliet, s cim mu ich mam dat...
a uz niekto davate aj tie kupovane bolognese? ze ci niekto ma aj recept na nieco podobne doma? 😉 samozrejme, pre deticky... 🙂
Ahoj, vyskúšaj omáčky tak, že dáš podusiť nejakú zeleninu vo vode, môžeš dochutiť aj cesnakom, potom pridaj sojovu smotanu, alebo tofu, prípadne nejaký iný syr a nakoniec lyžičku nejakého oleja. Takto pripravíš napríklad mrkvovo-cuketovú, špenátovo-cuketovú, brokolicovú omáčku. Môžeš pridať aj petržlenovú vňatku. 🙂
@mianc
@nika0403
@mailinka my máme tento http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?S... , veľmi sa mi na nete zapáčil tak som poslala manžela aby ho kúpil a keď ho doniesol domov skoro ma piclo 😝 pripadal mi síce veľmi pekný ale ako lego kočárik, ale bolo to tým že som ho porovnávala s klasickou trojkolkou a to sa jasné že nedá 🙂 , a nakoniec mi došlo že je vlastne super, veľmi skladný a malej sa v ňom úplne páči..... 😀
tak dnes nam davidko zacal chodit okolo nabytku ,uz asi tyzden pisame a kakame do nocnika,a co som bola ze uplne v soku vcera v noci sa 3krat zobudil na to ze mu treba pisat .dali sme ho na nocnik hned sa vypisal a spal dalej.rano plienka uplne sucha.to musela byt len nahoda,a dnes ako cikal na nocniku tak z nicoho nic zacal robit papa.a to som mu ukazovala asi 2 mesiace ze urob papa a nic ,az dnes sam od seba :D som bola taka stastna ako blcha :D
@slniecko103 jej...vidis... co ked sa tie nase deti nebudia na mliecko, ale na to, ze im treba cikat? ts.. to by bola aka revolucia🙂
to ako si zistila, ze sa kv.tomu zobidil? ci tebe sa v noci uz nebudieva? dik...
pokial nevedel stat tak mi spal celu noc.od kedy sa vie postavit tak sa mi budi asi tak 3krat vecer ,tak si myslim ze asai preto ze mal svalovku na nozkach.a zistila som to tak ze sa mi zobudil asi oklo 23hod a mal plienku uplne suchu a plackal a mal pokrcene nozky akokeby ho bolelo brusko.tak sme masirovali brusko a len tak ma napadlo som sa spytala polovicky ze ci moze byt ze mu treba cikat,lebo tak mrncal ako cez den ked ide pisat a on ze asi tazko.len tak zo srandy som vyskusala ho dat na nocnik a cuduj sa svete hned pisal a tooooooolko vela .
@siss_sz som zabudla pridat tvoje meno..... hore
@angela1 tak ten vyzera byt lahky a skladny,co je super.no ja potrebujem spojenu rucku,preto hladam kocik ,ktory sa sklada ako golfac do dazdnika,ale ma spojenu rukovat,nakolko som uz jeden golfac PP mala nevedela som ho tlacit jednou rukou,tak som ho predala.a teraz ked mam 2 male deti,jedno sedi v kociku a druhe musim drzat za ruku mi je pohodlnejsie mat kocik so spojenou ruckou. no a skladanie do dazdnika chcem hlavne kvoli cestovaniu,lebo aj ked mame kombi auto,ideme na vikend k nasim a sme komplet plny 😒 ,lebo kocik zaberie pol kufra. ale mozno budem museit upustit od svojich narokov,lebo tieto kociky su dost drahe 😠 a mm mi nechce uz tolerovat treti kocik doma 😀

@sirinka nie je velky ako dvojickový?? a malinka este nemôze byt v sportiaku takze by som musela mat vanu a sportiak... Magduška sa este vozi v kociku?